De Volkskrant Webwinkel

2

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

De Volkskrant Webwinkel

Wil je leuke dingen doen in je vrije tijd? Ben je op zoek naar voordelig uitjes? Wellicht is de Volkskrant Webwinkel wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze online shop bekend zijn. Op dit platform lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is De Volkskrant Webwinkel?


De Volkskrant Webwinkel is opgericht om de Volkskrant lezer te plezieren met acties in relatie tot vrije tijd. Er wordt iedere dag gekeken hoe mensen aangesproken, verblijd en verrast kunnen worden. Er wordt samengewerkt met andere organisaties. Doel van deze samenwerkingen is om mensen zo veel mogelijk aanbiedingen te kunnen doen. Ze willen dat jij de tijd dat je niet hoeft te werken op een waardevolle manier kunt invullen. Om aanspraak te maken op voordelen geeft het bedrijf het advies om vaak in de shop te kijken. Het kan eveneens raadzaam zijn om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kan bijvoorbeeld voordelig toegangskaarten kopen voor pretparken, workshops, musea en exposities. Het is niet mogelijk om te bestellen via e-mail of per telefoon.


Bestelinformatie


Bestellingen doe je via de webwinkel of website van derden waarmee wordt samengewerkt. Het bestelproces op de shop van de Volkskrant bestaat uit het invullen van een aantal gegevens en het doen van de betaling. Nadat je de betaling verricht hebt ontvang je per e-mail je digitale producten. Fysieke items worden bij je afgeleverd. Klanten die vragen hebben over bestellingen zijn altijd welkom om contact op te nemen. Volgens deze organisatie kan er veilig, vertrouwd en makkelijk betaald worden. Betaalmethodes zijn bijvoorbeeld iDEAL of via creditcards MasterCard en Visa. Er kan niet afgerekend worden met cadeaubonnen. Bovenop de ticketprijs kan het zijn dat er transactiekosten in rekening worden gebracht. Volgens deze organisatie kan er veilig en gemakkelijk betaald worden.


Verzendinformatie


De levertijd hangt af van het bestelde artikel. Digitale producten zoals vouchers en tickets ontvang je onmiddellijk in je mailbox. Bij fysieke producten adviseren we je een kijkje te nemen op de productpagina. Kunstitems worden binnen twee weken bij je afgeleverd. Voor bestelde Donald Duck artikelen is de gemiddelde levertijd 1 tot 5 werkdagen. PostNL zorgt ervoor dat de items van maandag tot en met zaterdag afgeleverd worden. Bij bestellingen hoeven geen kosten voor verzending betaald worden als de order € 35,- of meer bedraagt. Onder dat bedrag worden er € 2,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.


Retourinformatie


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent met een product. Je kan dan een retour in gang zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Zorg wel dat je aankoop nog ongebruikt is. De retourkosten komen voor rekening van de klant. Retourneringen moeten aangemeld worden bij de klantenservice. Zij geven je dan retourinstructies. Vouchers kunnen binnen een termijn van twee weken nog herroepen worden. Nadat er betaald is kunnen er geen wijzigingen meer plaatsvinden. Tickets en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld. Ze kunnen ook niet worden geruild of doorverkocht. Garanties op bestellingen zijn verschillend per leverancier.


Klantervaringen


Ben je al klant bij De Volkskrant Webwinkel? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Heb je hier kaarten en vouchers besteld? Ben je blij met de dienstverlening en producten van de Volkskrant? Beveel je andere mensen aan geregeld een kijkje in deze online winkel te nemen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2 nachten Eifel

Er werd niet geboden wat beloofd was, wilde mijn geld terug, wacht daar, ondanks hun beloftes nu al meer dan een maand op

M

M.Peperkamp

31-03-2023

0