NederlandReview

  Ervaringen PostNL Webshop

  PostNL bezorgt per dag 9 miljoen brieven en 550.000 pakketten. Ons hart begint harder te kloppen zodra we de postbezorger van PostNL de straat in zien lopen en zodra het witte busje de straat inrijdt kunnen we niet wachten tot de bel gaat. PostNL werkt elke dag hard om alle post te bezorgen. Voordat de post echter bezorgd wordt, moeten de brieven geschreven worden en de bestellingen verpakt worden. Ook daar wil PostNL graag bij helpen. Ze hebben daarom een online shop met alle benodigdheden om jouw spullen en brieven veilig te versturen. Lees hier alle reviews over de webshop van PostNL en leer van de ervaringen van andere klanten!

  Over PostNL
  PostNL ziet zichzelf als de onmisbare schakel tussen de verzenders en ontvangers van post en pakketten, maar ook tussen de fysieke en de online wereld. Jij bestelt online nieuwe kleding en PostNL komt jouw bestelling bij jouw thuis leveren. Ze helpen bij de communicatie tussen mensen en bedrijven. Er werken in 2018 ongeveer 46.000 medewerkers bij PostNL om dit allemaal mogelijk te maken. Het bedrijf is actief in dertien landen, verdeeld over drie continenten. Ze weten wat er allemaal komt kijken bij het versturen van alle post in Nederland en weten als geen ander wat de beste manier is om een pakketje of brief te versturen. De artikelen in de webshop garanderen dan ook de beste kwaliteit.


  Neem een kijkje in het sorteercentrum van PostNL.

  Diensten PostNL Webshop
  Wat kun je nu precies in de webshop van PostNL vinden? Ze verkopen namelijk meer dan alleen pakketdozen, enveloppen en postzegels. Ze hebben uiteraard verschillende artikelen om je pakketjes te versturen, maar ze hebben ook kantoorartikelen zoals labelmakers en stempels. Of verras iemand met een leuk cadeau van PostNL. Ze hebben namelijk ook sleutelhangers, Pad postzakhoezen, notitieboekjes, schorten keycords en VVV Cadeaukaarten. En het is nu zelfs mogelijk om jouw eigen postzegel te ontwerpen. Alles wordt gewoon met PostNL geleverd en bestellingen voor 20:00 heb je de volgende dag al in huis.

  Stuur een brief naar PostNL Webshop
  Wil je graag meer weten over de labelmaker die te koop is? Of is jouw bestelling beschadigd? Je kunt dan uiteraard een brief sturen naar PostNL, maar je kunt ook de telefoon pakken en even bellen. Dat gaat toch net iets sneller. Het telefoonnummer kun je op de website vinden. Het is overigens ook mogelijk om gebruik te maken van de LiveChat of je kunt een bericht sturen via Twitter. Of je nu een vraag hebt of een klacht wilt melden, de klantenservice staat voor je klaar.

  Wat zijn jouw ervaringen met de PostNL Webshop?
  Bestel jij de pakketdozen voor jouw bedrijf bij PostNL? Of heb jij een persoonlijke postzegel laten maken? Geef dan jouw beoordeling over de webshop en vertel over jouw ervaringen. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Zijn de artikelen duur? En was de levering op tijd? Schrijf een review over de PostNL webshop. Andere klanten horen graag van je!

  Wat vinden klanten van de persoonlijke postzegels? Hoe snel levert PostNL hun eigen bestellingen? Lees over de ervaringen van klanten met de webshop!

  PostNL Webshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5

  Prijs

  5

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Weigert te bezorgen

  Dennis29-11-2018

  Weigeren je buitenlandse post te bezorgen en moet je maar ergens ophalen. Maakt brieven met documenten open die ze eruit halen. Of je krijg een niet thuis melding bij een pand waar 25/7 bewaking zit die pakketjes aannemen voor je. PostNL is erg onbetrouwbaar geworden de laatste jaren!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  postzegels grote kwantiteiten

  Noud25-01-2018

  Paar keer hier postzegels besteld, vooral handig omdat je in grote kwantiteiten kunt bestellen hier. Voor werk erg handig. En tot nu toe telkens een dag later al huis, zou ook wel erg zijn als zelfs postnl zelf niet op tijd levert ...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over PostNL Webshop

  Uw beoordeling