NederlandReview

  Ervaringen DELTA Mobiel

  DELTA Mobiel is een aanbieder van abonnementen voor mobiele telefonie. DELTA biedt ook energie aan en pakketten voor televisie en internet. Zie daarvoor DELTA Energie en DELTA TV & Internet.

  Wat zijn de klantenervaringen met DELTA Mobiel?

  Hoe beoordelen klanten van DELTA Mobiel de mobiele abonnementen die DELTA aanbiedt? Wat is de dekking en de bereikbaarheid van DELTA Mobiel? Hoe kun je een abonnement bij DELTA Mobiel wijzigen tijdens de looptijd? Hoe ervaren hun eigen klanten de service van dit bedrijf? Lees reviews op NederlandReview en kom erachter hoe klanten dit telecombedrijf beoordelen met cijfers!

  Een reclamefilmpje van DELTA Mobiel. Ben jij het eens met hun boodschap. Kun je echt "kraakhelder bellen" met deze provider?

  Waar komt DELTA vandaan?

  DELTA komt oorspronkelijk uit Zeeland, maar groeit sinds 2018 ook buiten deze provincie. DELTA levert zowel glasvezelverbindingen als energie. DELTA levert aan consumenten en aan zakelijke klanten. Het moederbedrijf van DELTA, maar ook van Caiway, is DELTA Fiber Nederland. De Zeeuwse herkomst blijkt onder andere uit de sponsoring van Zeeuwse evenementen, zoals de Kustmarathon van Zeeland, de DELTA Ride for the Roses en de DELTA Dikke Banden Races.

  Wat biedt DELTA Mobiel aan?

  DELTA Mobiel biedt sim-only-abonnementen en abonnementen met een telefoon. Bij zowel een sim-only-abbonement als een abonnement met een telefoon kun je bij DELTA kiezen voor nummerbehoud, dus je kunt je oude telefoonnummer gewoon behouden als je overstapt naar DELTA.

  Je kiest voor een sim-only-abonnement als je jouw oude telefoon nog prima kunt gebruiken of als je liever zelf los een nieuwe telefoon aanschaft. Dat kan veel geld schelen! De sim-only-abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, dus je kunt het ook gewoon een maandje proberen en als het niet bevalt, weer een andere telefoonaanbieder kiezen. Bij Sim only kun je daarnaast kiezen voor extra data: 4 GB, 10 GB of 30 GB.

  Kies je voor een abonnement met een telefoon, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung Galaxy S10, een Apple iPhone 11, een Huawei P Smart 2019 of een van de andere modellen.

  Klanten die meerdere diensten van DELTA afnemen, dus klanten die bijvoorbeeld ook internet van DELTA gebruiken of een energiecontract van DELTA hebben, krijgen extra's. Zo krijg je dan dubbele data, kun je onbeperkt bellen, is je internet thuis extra snel, krijg je een extra tv-pakket en ontvang je maandelijks extra korting.

  Hoe is de service van DELTA Mobiel? Waar kun je storingen melden?

  Je kunt contact maken met DELTA Mobiel via de website door in te loggen bij MijnDELTA. Storingen kun je melden en opzoeken via de website. Daar kun je ook gepland onderhoud en de status daarvan terugvinden. En opzoeken wat je bijvoorbeeld moet doen als je wifiverbinding traag is of als je router niet werkt. Daarnaast is DELTA bereikbaar via een online chat, via Facebook, Twitter en op vaste tijden ook telefonisch.


  Heb jij ervaring met DELTA Mobiel?

  Wij zijn op zoek naar alle meningen, beoordelingen en ervaringen met DELTA Mobiel. Dus heb jij een mobiel abonnement bij DELTA lopen, dan horen wij graag van jou hoe jij over de klantenservice, het bestelgemak, de voorwaarden en alle andere onderdelen van DELTA oordeelt. Laat dus gauw een review achter op NederlandReview en deel jouw ervaringen met DELTA Mobiel!

  DELTA Mobiel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Delta Mobiel

  In Zwitserland onmogelijk te bellen met Delta mobiel! Roaming uit terwijl juist veel aanbidders adviseren AAN!
  Alleen maar veel kosten en gesteggel over buitenbundel.

  Door: A.M. Heeris-Eggers 24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over DELTA Mobiel

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is DELTA Mobiel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over DELTA Mobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DELTA Mobiel actief?

  DELTA Mobiel is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DELTA Mobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.