NederlandReview

  Ervaringen DELTA TV & Internet

  Wat vinden klanten van de telecom-diensten van DELTA TV & Internet? Lees hier alles over de ervaringen van klanten. Je wilt natuurlijk zorgeloos naar al je series en films kunnen kijken. Je wilt ook zeker weten dat je internet altijd werkt. De beoordelingen van de klanten op NederlandReview zullen je dan helpen om meer zekerheid te krijgen over de diensten van DELTA TV & Internet. Zo kun jij een verstandige keuze maken voor jouw TV, internet en telefonie.

  Over DELTA TV & Internet

  DELTA is natuurlijk bekend als de energieleverancier uit Zeeland. Het bedrijf hecht veel waarde aan groene energie en kijkt altijd naar de toekomst. DELTA TV & Internet is dan ook uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen gas, water en licht levert. Ze leveren nu ook telecom-diensten. Ze bieden klanten een telecom-dienst waarbij internet, TV en telefonie apart of in een pakket aangeboden wordt. DELTA energie verbindt mensen met de wereld, maar nu zijn klanten door DETLA TV & Internet ook met elkaar verbonden.


  Reclame voor de telecom-diensten van DELTA TV & Internet. 

  Pakketten

  – TV & Internet: Dit pakket bevat meer dan 60 zenders, waarvan 27 in HD; een gratis TV-module (CI+); de optie om op meerdere schermen tv te kijken en live TV op smartphone, tablet, laptop en PC binnen Nederland.
  – Alles-in-1 Instap: Dit pakket bevat dezelfde extra’s als TV & Internet, maar heeft ook een gratis WiFi-punt en je kunt onderling gratis bellen.
  – Alles-in-1 Premium: Dit pakket biedt hetzelfde als het Instap-pakket, maar je kunt nu ook programma’s opnemen en programma gemist en begin gemist terugkijken met de DETLA TV-App.
  – Alles-in-1 Super: Het laatste pakket biedt hetzelfde als het Premium pakket, maar heeft meer dan 95 zenders en klanten hebben nu ook toegang tot het DELTA Pluspakket.

  Diensten DELTA TV & Internet

  De verschillende pakketten hebben allemaal hun eigen voordelen, maar er zijn een aantal diensten die DELTA aan alle klanten beloofd. DELTA heeft het snelste internet van Zeeland, je krijgt altijd gratis digitale TV-apparatuur en gratis installatie. Alle TV-abonnementen zijn inclusief kabel waar verder geen settopbox voor nodig is. DELTA zegt de minste storingen te hebben en er is altijd de mogelijkheid je zenderpakket uit te breiden. Mocht je ervoor kiezen een alles-in-1 pakket te nemen bij DELTA TV & Internet, dan hoef je nooit bang te zijn dat TV-kijken of bellen invloed zal hebben op de snelheid van je internet.

  Klachten DELTA TV & Internet

  Heb je een klacht voor DELTA TV & Internet of eventuele vragen? Neem dan altijd direct contact op. Op de website vind je op de contactpagina alle gegevens. Je vindt hier ook de veelgestelde vragen en extra informatie die je misschien al meteen op weg kan helpen. Kun je hier de informatie niet vinden, dan kun je van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 of in het weekend van 09:00 tot 21:00 bellen op telefoonnummer 0118-22 55 00.

  Of je kunt bij DELTA langsgaan.
  Poelendaelesingel 10
  4335 JA Middelburg

  Jouw ervaringen met DELTA TV & Internet

  Maak jij gebruik van de telecom-diensten van DELTA? Schrijf dan een review over jouw ervaringen van DELTA TV & Internet. Zijn er vaak storingen en worden de storingen snel verholpen? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar? Is het aansluiten van alle apparatuur eenvoudig en snel gegaan? Geef met jouw beoordeling antwoord op al deze vragen. Nieuwe klanten zullen jouw mening op prijs stellen.

  DELTA TV & Internet heeft telecompakketten voor TV, internet en telefonie, maar wat zijn de ervaringen van klanten? Lees hier hun reviews en beoordelingen.

  DELTA TV & Internet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onbekend is niet onbemind!

  Al een tijdje klant bij DELTA voor telefoon & internet . Niet zo'n bekende speler, ik hoor er tenminste nauwelijks iets van, maar ik moet zeggen: ik ben heel tevreden. Misschien wel juist omdat ze niet zo bekend zijn, dat kan ook.

  Door: Sanne 26-07-2017
  Greta De Meyst 20-02-2020

  Zijn binnenkort nieuwe klant. Altijd heel vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad, tot zonet. Heel arrogant mens aan de lijn. Zo gaan we niet lang klant blijven. Jammer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Interactieve TV + internet en bellen

  Door delta zelf geleverd, aangesloten en ingesteld en nog altijd storingen, interactieve TV die 3 tot 5 keer op een avond gereset moet worden. Wij hebben avonden dat het beeld iedere 10 seconde bevriest en dan 30 seconde bevroren blijft, 10 seconde beeld, 30 seconde vast. Werkelijk zeldzaam slechte techniek. Niet kunnen inloggen in je klantenpagina en ga zo maar door. Het wordt tijd dat het kabelnetwerk vrijgegeven wordt aan andere providers dan moet Delta eindelijk een keer gaan leveren voor die 72,50 euro per maand, anders bestaan zij binnen een jaar niet meer. Ik heb in het buitengebied gewoond waar geen kabel was, wij hadden 4mb adsl en digitenne van KPN en dat werkte 10x beter dan die "high speed, high tech" rotzooi van Delta.
  En ja we hebben de TV decoder ook al 100x gereset.

  Door: Henry 14-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Internet

  Net contact gehad om internet af te nemen bij Delta. Tot nu toe een goed contact gehad met de verkoopafdeling. Het vervolg is vanzelfsprekend ook belangrijk. Immers 'een zwaluw maakt nog geen zomer'. 'De eerste klap is echter wel een daalder waard!'

  Door: Jan Heijman 14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over DELTA TV & Internet

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is DELTA TV & Internet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over DELTA TV & Internet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DELTA TV & Internet actief?

  DELTA TV & Internet is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DELTA TV & Internet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.