VIP Parking

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

VIP Parking

Wat nou als je naar het vliegveld moet en niemand is bereid je te brengen? Misschien vlieg je wel op zo’n onmogelijk uur dat je er niemand mee wilt lastig vallen. In da geval kun je natuurlijk met je eigen auto gaan. Maar ja, waar laat je die? Één bedrijf die een oplossing biedt is VIP Parking. Maar ligt deze parkeergelegenheid echt zo dicht bij Schiphol? Hoe werkt het precies? Ben je wel verzekerd van een plek, of kom je aan en moet je alsnog iets anders verzinnen? Hoe makkelijk zal het zijn om een plekje te boeken via hun website? En hoe vriendelijk en behulpzaam is VIP Parking’s klantenservice? Dat zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van VIP Parking je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te zien wat zij allemaal over VIP Parking zeggen. Hun meningen, beoordleingen en ervaringen kunnen je helpen in je beslissing of VIP Parking wel of geen handige optie kan zijn.


Over VIP Parking

VIP Parking is een bedrijf dat parkeerplekken bij Schiphol aanbiedt. Je kunt er je auto kwijt op hun beveiligde parkeerplaats. Er is camera toezicht, dus ze kunnen een oogje in het zeil houden zodat niemand iets met je auto uithaalt terwijl jij lekker in het buitenland vertoeft. Mocht dat niet zeker genoeg zijn, dan kun je kiezen voor overdekt parkeren. Daar heb je geen last van wind, regen of zelfs storm die je auto misschien aantasten.


Hoe Werkt VIP Parking ?

Via hun website kun je een parkeerplek regelen. Dit is ook telefonisch te doen. Hun klantenservice is 24/7 bereikbaar, dus je kunt op ieder moment een boeking maken. Vervolgens rijdt je naar schiphol. Daar zal dan een chauffeur op je staan te wachten. Hij of zij zal je helpen met je bagage. Vervolgens parkeert hij of zij je auto zodat jij zelf verder kunt naar de terminal. Dit is erg handig wanneer je al wat laat bent voor je vlucht.
Diensten van VIP Parking

Behalve parkeergelegenheid heeft VIP Parking  ook nog een paar andere services. Zo helpen ze je graag met het in- en uitladen van je bagage. Die kan best zwaar zijn en met deze service hoef je er niet zelf mee te slepen. Het is zelfs mogelijk om je auto te laten wassen terwijl je weg bent. Op die manier is je auto weer helemaal netjes tegen de tijd dat je terug komt. En natuurlijk is er de 24/7 klantenservice die op verschillende manier, waaronder telefonisch, te bereiken is,


Klachten, Complimenten en Tips voor VIP Parking

Heb jij al eens gebruik gemaakt van VIP Parking? Of het nou één keer voor een dag of twee was of meerdere keren voor een hele week, wij horen graag van je. Was het iderdaad zo makkelijk om een parkeerplek te regelen? Stond er inderdaad een chauffeur te wachten o je auto over te nemen? Hebben ze goed voor je auto gezorgd terwijl je weg was? En hoe reageerde de klantenservice van VIP Parking toen er iets mis leek te gaan? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij nou echt van VIP Parking vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

ONBETROUWBARE PARTIJ!!! Niet mee werken! Afgelopen maandag mijn auto in ontvangst genomen na een fijne vakantie. Dit was minimaal de 10e keer dat ik ze gebruikte. Bij aankomst krijg ik mijn sleutel van VIP Parking en wordt er verder niets gezegd. Bij wegrijden geeft mijn auto meteen een storing cruise control aan. Thuis kom ik erachter dat de auto een flinke deuk en schade (€ 5.000,-!!!) heeft aan voorkant. Ik bel direct VIP Parking, vooral omdat ik het ongelooflijk vind dat ze niets hebben gezegd en blijkbaar hoopte dat ik de auto niet zou checken. De schade is te groot om niet gemerkt te hebben... Krijg ik vandaag een mail, dat ik zelf voor schadevrije ontvangst heb getekend, en dat het vreemd is dat ik pas thuis belde. De chauffeur zegt geen schade te hebben gemaakt (uiteraard). Ze nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Zonder het letterlijk te zeggen beweren ze dus dat ik de boedoel bedonder... Ik kan me niet voorstellen dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen. En zich er zo vanaf proberen te maken. Tevens heb ik al 3 keer naar management gevraagd. Krijg ik niet te spreken en ze willen mij geen naam of telefoonnummer geven. ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

D

Dennis

10-11-2018

0

ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

ONBETROUWBARE PARTIJ Afgelopen maandag mijn auto in ontvangst genomen na een fijne vakantie. Dit was minimaal de 10e keer dat ik ze gebruikte. Bij aankomst krijg ik mijn sleutel van VIP Parking en wordt er verder niets gezegd. Bij wegrijden geeft mijn auto meteen een storing cruise control aan. Thuis kom ik erachter dat de auto een flinke deuk en schade (€ 5.000,-!!!) heeft aan voorkant. Ik bel direct VIP Parking, vooral omdat ik het ongelooflijk vind dat ze niets hebben gezegd en blijkbaar hoopte dat ik de auto niet zou checken. De schade is te groot om niet gemerkt te hebben... Krijg ik vandaag een mail, dat ik zelf voor schadevrije ontvangst heb getekend, en dat het vreemd is dat ik pas thuis belde. De chauffeur zegt geen schade te hebben gemaakt (uiteraard). Ze nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Ik kan me dien dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen.... ONBETROUWBARE PARTIJ. NIET GEBRUIKEN!!!

D

Dennis

08-11-2018

0