Schiphol Smart Parking

6

Bestellen

6

Service

4

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Schiphol Smart Parking

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Wat zeggen anderen over het parkeren van je auto op schiphol.nl? Of de autoverhuur van Schiphol parkeren? Het is goed om te weten dat het mogelijk is om je auto te kunnen parkeren op Schiphol. Wanneer je veel vliegt en reist dan is het je waarschijnlijk wel bekend. Het is verrassend betaalbaar en biedt volop mogelijkheden. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn om een goede parkeerplaats te boeken bij hun. 


Ken je ze nog niet zo goed? Lees dan meer over het parkeren van je auto op Schiphol.nl en lees ook de reviews en beoordelingen op deze site NederlandReview.nl. Wanneer je ze wat beter kent en een oordeel over ze hebt dan kun je jouw review en mening delen met anderen via ditzelfde platform. Anderen zullen het sterk waarderen. Al vast bedankt voor het plaatsen van jouw mening op NederlandReview! 


Over Schiphol.nl

Schiphol is een van de beste vluchthavens van de wereld. Het is een mooi vliegveld met een uitstekend netwerk van verbindingen. Niet vreemd dat er zoveel mensen komen. Veel mensen willen graag met de auto komen en later ook weer naar huis gaan. Het is mogelijk om via Schiphol.nl dit ook te regelen en te realiseren. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het maakt hierbij niet uit hoe lang je wilt parkeren. Het kan een dag zijn of een hele maand of nog langer. Welk type parkeerder ben jij? Zie hier hoe je parkeert op Schiphol!


Diensten van Schiphol.nl

Op schiphol.nl kun je volop zaken regelen. Een ervan is om de parkeerplek van je auto te regelen. Het is goed om te zien welke verschillende parkeer mogelijkheden er allemaal zijn. Het is mogelijk om een paar uurtjes bij Schiphol te staan om iemand op te halen of weg te brengen. Ook kun je de auto er laten staan en zelf op vakantie of op reis gaan. Je auto kun je dan op een mooie plek plaatsen voor een langere periode. Het is mogelijk om een overdekte plek te kiezen of een plek welke niet overdekt is. Ook is het mogelijk om op verschillende parkeerplaatsen je auto te laten parkeren. Je kunt dan de auto door het parkeerbedrijf van Schiphol.nl weg laten zetten. Het is dan mogelijk om niet te slepen met de koffers en om lekker in te checken terwijl je auto wordt geparkeerd. 


Klachten, tips en complimenten over Schiphol.nl

Heb je een klacht of een compliment over de parkeerservice van Schiphol? Laat dan een reactie achter op de site, een mail of een brief op naar Schiphol.nl. Je klacht wordt natuurlijk in behandeling genomen en je mag er een goede reactie op verwachten. 


Heb jij ervaring met Schiphol.nl?

NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht! 


Lees hier ervaringen van echte klanten van Schiphol.nl, de website waar je alles vindt over aankomst- en vertrektijden van vliegtuigen, parkeertarieven, services en nog veel meer. Hoe goedkoop is parkeren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Geen

Het was zo slecht ik stond daar met mijn baby zusje van 2 maanden en opa met longkanker we waren ruim op tijd en hadden een een uur in de rij gestaan we moesten de hele tijd wachten we zouden te laat komen voor de vlucht die mensen zijden dat ze niks konden doen vervolgens mochten mensen met rolstoelen aan de kant de man die de paspoorten checkten wachte expres heel lang hij bekeek drie keer de paspoorten we moesten kei hard rennen gelukkig was de vlucht een uur vertraagt en konden we daarna naar Londen eindelijk we hadden het anders nooit gehaaldd

F

Feline

25-04-2022

0

Parkeren in de echte officiële parkeergarage van Schiphol - veiliger parkeren

Na tegenvallende ervaringen met zogenaamde budget parkeerservices rond Schiphol hebben wij voor onze laatste vakantie ervoor gekozen om gebruik te maken van de officiële parkeergarage van Schiphol zelf. Het is misschien wat duurder, maar eerlijk gezegd viel de prijs mij behoorlijk mee. Ik was een paar tientjes kwijt, meer niet. Ik weet niet meer precies hoe duur die budget parkeerservice precies was, maar erg ver zat het er niet vanaf, dus zó goedkoop is dat nu ook weer niet... Voor het geld dat ik nu aan Schiphol heb betaald, heb ik veel comfort teruggekregen: - ik hoefde niet mijn sleutels af te geven aan een of ander figuur van het bedrijf - ik weet dat mijn auto gewoon in een officiële en betrouwbare garage staat. - het geheel komt veel betrouwbaarder en netter over dan de budget parkeerservices die ik heb geprobeerd. Het geeft gewoon een veel beter gevoel te weten dat je auto veilig staat en er nog is als ik terugkeer van vakantie. Dus ja, tegenwoordig parkeer ik gewoon in de officiële parkeergarage op Schiphol. Het neemt een hoop zorgen weg en de prijs valt eigenlijk best mee, misschien is die wel verlaagd door alle concurrentie tegenwoordig.

H

H. Verhulst

16-02-2017

0

Prijzig parkeren, maar wel goed beveiligd

De laatste jaren verschillende verhalen gehoord over mensen die hun auto bij schiphol geparkeerd hebben en hem na hun vakantie nooit weerzagen. Hierdoor was ik een beetje huiverig voor wat betreft het parkeren. Na het lezen van een aantal reviews over Schiphol.nl besloten om m'n auto hier te parkeren. Je betaalt veel geld, maar ik heb hier niks gelezen over mensen die hun auto kwijt waren. Ik heb liever dat ik wat meer betaal en dat mijn auto er staat, dan dat ik goedkoop kan parkeren en niet weet wat er met mijn auto gedaan wordt.

G

gast

29-11-2016

0

parkeren op schiphol verschirkkelijk duur, ook met aanbiedingen

ja dan kunnen ze aanbiedingen hebben maar het blijft dus verschrikkelijk duur dat parkeren op schiphol je kunt gewoon beter met het openbaar vervoer al is dat superirritant met koffers en als je ver van het station woont zoals ik maar het scheelt wel veel geld.

O

Olafs

14-05-2016

0