Budget Parking Schiphol

9

Bestellen

6

Service

7.5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Budget Parking Schiphol

Interesse in de diensten van een bedrijf, maar ken je ze verder nog niet? Dan is het fijn als er recensies en beoordelingen over te vinden zijn. Op deze pagina kunnen klanten reviews schrijven van hun ervaringen en hun meningen voor de klanten na hen. Dus als je hier nu bent om te lezen, kom dan gerust nog eens terug om zelf te schrijven.

Vakantiepret

Zodra de plannen concreet worden en de reis geboekt gaat worden, begint ook de voorpret. Uiteraard wil je alles goed regelen, zoals het hotel of de camping, excursies en vervoer. Ga je bijvoorbeeld met de auto, de trein of het vliegtuig? Dit hangt natuurlijk ook van de vakantiebestemming af. Voor verre afstanden is de lucht vaak de snelste oplossing. Al lijkt dit soms niet zo, als je een uur van tevoren door de vertrekhal heen rent om in te checken, in de rij staat bij de douane en vervolgens je suf zoekt naar de juiste terminal. Toch is het zo. Voor je het weet stap je het vliegtuig weer uit, haal je je bagage op, laat je trots je paspoort bijstempelen en baan je je een weg door de ontvangsthal naar de uitgang.

Extra kosten

Al bereid je de vakantie nog zo goed voor, er kunnen zich altijd extra of onverwachte kosten voor doen. Dat kan vervelend zijn, maar is wel iets om rekening mee te houden. Daarom is het ook zo fijn als je op sommige dingen kunt besparen. Maar wie is wel vies van een meevaller? Woorden als ‘budget’, ‘discount’, ‘gratis’, ‘voordeel’ of ‘afgeprijsd’ hebben voor veel mensen een aura van een roze wolk, glitter en sterren. En geef ze eens ongelijk.Parkeren bij een vliegveld

De kosten die voor parkeren bij vliegvelden worden gerekend zijn doorgaans stevig. Dit kan een behoorlijke domper zijn op de vakantiepret, want dan staat de auto er doorgaans voor langere periode. Maar ook een zakenreis of familiebezoek kan op deze manier een flink stuk duurder uitvallen. En dat is jammer. Dus als zoiets goedkoper kan, dan natuurlijk graag. Net als dat het fijn zou zijn als het ook een beetje snel kan, want rondjes blijven rijden op zoek naar een parkeerplek kan stressvol en tijdrovend zijn. En die vlucht wil je niet missen door een nodeloze vertraging.

Budgetparking Schiphol

Via deze site kun je een parkeerplaats reserveren in de buurt van de luchthaven. Na reservering ontvang je een bevestiging, inclusief gedetailleerde routebeschrijving naar jouw twee vierkante meter via de mail. Wijzigen en annuleren kan tot kosteloos tot 20 minuten voor aanvang. Vanaf de parkeergelegenheid rijdt dag en nacht een shuttlebus die de reizigers binnen een paar minuten naar Schiphol Airport brengt. Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid, is het raadzaam om vroeg te reserveren. Noem het vroegboekkorting, maar hoe minder je moet betalen, hoe beter toch? Autosleutels mogen gewoon met het baasje mee op vakantie.

Parkeer jouw mening hier

Net terug van die heerlijke vliegvakantie en ervaring met dit bedrijf en hun dienst? Schrijf dan gerust een recensie om de mensen te helpen die op het punt staan alles te gaan plannen en benieuwd zijn naar de ervaringen van anderen. Wat is jouw algehele beoordeling? Wil je wat kwijt over het reserveringssysteem aan de hand van vluchtgegevens? Hoe beviel de busverbinding tussen het parkeerterrein en de luchthaven? Was het personeel behulpzaam, servicegericht en klantvriendelijk? Had je het idee de auto in een betrouwbare omgeving achter te laten? Door dit soort punten en meningen in een review te verwerken, help je anderen in het maken van hun keuze voor een bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

10 dagen Budgetparking aan de Middenweg 6

Scancode om het terrein op en af te gaan werkt slecht.Op de heenreis niets aan de hand keurige bus bagage werd netjes in de bagageruimte van de bus gestopt.Op de terugweg was alles verkeerd .Het werd niet duidelijk waar de bus je op kwam halen en toen we dat uiteindelijk gevonden hadden werden we als vee met veel teveel mensen inclusief bagage in een stadsbus gepropt.De buschauffeur reed vervolgens als een idioot zodat mensen inclusief bagage door de bus heen en weer geschud werden en bijna vielen.Echt schandalig .Wij zullen van budgetparking nooit meer gebruik maken en raden andere mensen dit ook zeker met klem af.

M

M.Allertz

02-09-2019

0

10 dagen parkeren

We parkeerden in aalsmeer middenweg 6. Slagboom ging niet open. Heenweg ging verder prima. Terugweg kwam de shuttlebus op andere plek dan aangegeven, hebben we zelf uit moeten zoeken. Helpdesk niet bereikbaar. In totaal anderhalf uur moeten wachten. We kwamen toen weer bij de auto en wilden betalen in automaat zoals dat zou moeten volgens afspraak. Automaat stuk. Toen moeten lopen naar middenweg 7 om te betalen. Toen deden ze de slagboom pas open. Wij zouden nooit meer bij hen boeken. In 1 woord: afschuwelijk!

V

Van Hulst

28-07-2019

0

4 dagen parkeren in april/ mei 2019

Uitstekend

V

van Dijk

22-07-2019

0

Soepel en goedkoop

Alles ging naar verwachting. Prijs was een topper. Alles was duidelijk aangegeven op site en op locatie. De enige minpunt is dat de parkeerplaats is niet overal geasfalteerd, maar dat heb ik niet echt als probleem ervaren.

G

Greg

22-01-2019

0