NederlandReview

  Ervaringen PrimaPrijsjes.nl

  Primaprijsjes.nl verkoopt in haar online-woonwarenhuis een breed assortiment aan leuke cadeau-ideeën voor jong en oud. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

  Verzending:

  De meeste producten worden rechtstreeks via de leverancier naar de klant verstuurd. Hierdoor kan er snel geleverd worden en wordt het artikel op een professionele manier ingepakt en verzendklaar gemaakt voor DHL en/of PostNL die zorg draagt voor de bezorging binnen Nederland en naar België. Bij verzending ontvangt u een track & trace code waarmee het DHL / PostNL pakketje te volgen is.

  DER PERFEKTE ONLINE-SHOP | TEIL 1/3

  Assortiment:

  Ook worden er af en toe zelf (rage) artikelen ingekocht. Denk hierbij aan de Fidget Handspinners. Deze gingen toen als warme broodjes. We zijn op tijd gestopt. Nu kom je ze overal tegen. Een ander voorbeeld zijn bijvoorbeeld Pokémon producten. Die komen en gaan. Caps, Zwembroekjes, horloges.

  Een van onze leveranciers is overigens ooit begonnen als een Kerstpakketten leverancier. Zij hielden regelmatig producten over. Wanneer zij bijvoorbeeld 300 pakketten moesten samenstellen en per 500 stuks een artikel moesten inkopen. De overige producten verkochten zij en primaprijsjes via de website. Inmiddels wordt het assortiment wekelijks aangevuld met verrassende producten.

  Assortiment / Rubrieken:

  De rubrieken zijn zeer uitgebreid. Een aantal veel bezochte zijn onder andere:

  - Speelgoed
  - Voor in huis
  - Tuinplezier
  - Gereedschap
  - Gadgets en Goodies

  Let er op dat de diverse hoofdrubrieken weer onderverdeeld zijn in subrubrieken.
  Het totaal aantal producten is ongeveer 3500 stuks.

  Betaalmogelijkheden:

  Betalen kan bij Primaprijsjes onder andere via:

  - iDEAL
  - Afterpay
  - Paypal

  iDEAL is in korte tijd enorm gegroeid. Wist je dat Primaprijsjes als een van de eerste iDEAL aanbood in 2005? Leuk om te weten: Er zit een aantal woordspelingen in de naam van deze manier van online betalen, namelijk: i-deal (een deal via internet), I deal (Engels: "ik handel"), en idéal (Frans: ''ideaal'').

  Klanten:

  We hebben veel vaste klanten die bij ons altijd slagen voor een leuk geschenk om te geven met Kerst, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, of andere gelegenheden zoals een trouwdag, verjaardag, open huis, vrijgezellen feest, enzovoort.

  De laatste tijd worden we steeds vaker benaderd door hotels, restaurants, campingeigenaren en dergelijke. (staande) Asbakken en kapstokken zijn bij hun erg populair. Niet voor niets natuurlijk, ze hebben prima prijsjes!

  Wel eens iets gekocht bij Primaprijsjes? Laat hier een review achter en deel je ervaringen met de rest van Nederland!

  Heb jij wel eens iets gekocht bij PrimaPrijsjes.nl? Deel hier je ervaringen en reviews met deze webshop!

  PrimaPrijsjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PrimaPrijsjes.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PrimaPrijsjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PrimaPrijsjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PrimaPrijsjes.nl actief?

  PrimaPrijsjes.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PrimaPrijsjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.