Kerstpakkettenidee

9.2

Bestellen

8

Service

8.4

Prijs

7.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kerstpakkettenidee

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Er is een ruime keuze aan pakketten van wijnkado’s tot aan welness pakketten en ook pakketten welke helemaal op maat zijn. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als kerstpakketenidee. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.  

Over Kerstpakketenidee

Kerstpakkettenidee is een bedrijf wat al vele jaren de specialist is op het gebied van eindejaar geschenken en kerstpakketten. Het is een bedrijf met meer dan 140 medewerkers welke de pakketten netjes, correct en op tijd aflevert bij haar klanten en afnemers. 

Ze kennen verschillende disciplines en combineren alle kennis en mogelijkheden om een mooi pakket samen te stellen. Het is mogelijk om alles naar wens te krijgen. Het is een bedrijf wat alles doet om haar klanten het naar hun zin te maken. 

Kerstpakkettenidee werkt in heel Nederland en ook in heel België. Ze helpen de kleinste bedrijven tot aan zeer grote instellingen om de mooiste pakketten te krijgen in hun huis. Het werkgebied is dus zeer ruim en ze leveren op ieder gewenst adres in deze twee mooie landen. 

Diensten van Kerstpakketenidee

De diensten van Kerstpakkettenidee zijn natuurlijk niet moeilijk te raden. Het gaat hier om het leveren van einde jaar pakketten en ook kerst pakketten. Het is mooi om te zien dat er naast volop standaard pakketten er ook voldoende ruimte is om een pakket op maat te krijgen. Alles is te bespreken met de medewerkers van dit bedrijf. Het is goed om gebruik te maken van alle mogelijkheden, die hun bieden. 

Klachten, tips en complimenten over Kerstpakketenidee

Het bedrijf geeft op haar website aan dat haar klanten hun met een 9,8 uit 10 beoordelen. Een erg hoog cijfer. Ondanks dat is het natuurlijk mogelijk, dat je ergens niet tevreden over bent. Als het echter goed opgelost wordt, dan kan de beoordeling nog hoog zijn. Kies voor de mogelijkheid om je probleem per mail, telefoon of per post voor te leggen aan hun. 

Heb jij ervaringen bij Kerstpakketenidee

Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over kerstpakketenidee op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 


Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

38 kerstpakketten besteld

Helaas hebben wij erg slechte ervaring met kerstpakkettenidee. We hadden telefonisch kerstpakketten besteld (met betaling achteraf). Ze zouden woensdag/donderdag 14/15 december 2022 geleverd worden alvorens ons kerstfeest op vrijdag 16 december. We werden nog gebeld of ze ook maandag 12 december geleverd mochten worden. Hiermee zijn wij akkoord gegaan, dit was voor ons prima. Helaas zijn ze die maandag niet geleverd. Dinsdagochtend na ruim 40 minuten in de wacht, gechat en gemaild nog geen contact. Dinsdagmiddag opnieuw via chat contact gezocht. Toen wel teruggebeld. Echter de order was geannuleerd!! Zonder enig contact met ons te hebben hebben ze de order geannuleerd, omdat deze niet betaald was.... Terwijl betaling achteraf was afgesproken. Ik vroeg waarom ze niet gebeld of gemaild hadden. Daar konden ze niet aan beginnen met zoveel klanten. "u moest eens weten hoeveel klanten er niet betalen...". Het bleek dat ze de orderbevestiging ook naar een verkeerd e-mailadres hadden gestuurd. Inneke... (in plaats van ineke...), terwijl ik mijn e-mailadres gespeld had. Ons gekozen pakket was ook niet meer voorradig. Ik zou die middag teruggebeld worden door Lukas met een alternatief. Nee dus, niet teruggebeld.... Om 17.00 uur stond de voicemail ook op hun antwoordapparaat. Ik de volgende ochtend weer gebeld, ze konden niet garanderen dat een ander pakket op tijd, voor ons kerstfeest op vrijdag 19 december geleverd kon worden. Heel veel tijd en energie moeten steken om nog iets anders op tijd te regelen. Voor ons nooit meer via kerstpakkettenidee. Zeer slechte ervaring

I

Ineke van Rijswijk

20-12-2022

0

Snel geregeld kerstpakketten

Snel geregeld! we waren bang dat we te laat waren, maar wilden onze werknemers toch verrassen. Alles erg goed en netjes afgehandeld. Niet goedkoop, maar voor deze service moet je wat overhebben. Volgend jaar zeker weer hier.

M

Mechteld

13-12-2017

0

Iedereen enthousiast over kerstpakket!

Via kerstpakkettenidee dit jaar de kerstpakketten besteld. Ze zijn inmiddels uitgedeeld en iedereen is er harstikke blij mee. De pakketten zijn goed gelukt en mooi verpakt. En de prijs was zeer schappelijk. Volgend jaar bestellen wij de kerstpakketten zeker weer hier. Vlekkeloos geregeld en kostenbesparend.

J

Jantien

13-12-2016

0

Kerstpakketten besteld voor december 2016

Voor ons bedrijf (ong. 75 werknemers) bestel ik altijd ruim op tijd de kerstpakketten. Kerstpakkettenidee gebruiken wij nu al een tijdje en het is een prettige partij om mee te werken. De pakketten zijn mooi verpakt en goed gevuld. Voor mij als secretaresse is het heel handig om ze samen te stellen. Ik laat het meestal afhangen van het bedrag dat wij per werknemer dit jaar beschikbaar stellen. Afhankelijk van hoe het jaar is gegaan, maar we doen altijd in ieder geval iets, want het is een goede oppepper voor het volgende jaar, zo blijkt telkens weer. En zo kan ik dan precies samenstellen hoe de pakketten er dit jaar uitzien. Er zit altijd wel iets leuks en verrassends bij. Onze werknemers hebben zo ieder jaar een verrassend kerstpakket. En mij bespaart het veel tijd en moeite om het te bestellen.

E

Esther Boomsma

23-09-2016

0

Prima partij

snel en op tijd geleverd afgelopen jaar. We doen het dit jaar gewoon nog een keer over met ze.

T

Ton / directeur

31-03-2016

0