NederlandReview

  Ervaringen Kerstpakkettenidee

  Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Er is een ruime keuze aan pakketten van wijnkado’s tot aan welness pakketten en ook pakketten welke helemaal op maat zijn. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als kerstpakketenidee. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.

  Over Kerstpakketenidee

  Kerstpakkettenidee is een bedrijf wat al vele jaren de specialist is op het gebied van eindejaar geschenken en kerstpakketten. Het is een bedrijf met meer dan 140 medewerkers welke de pakketten netjes, correct en op tijd aflevert bij haar klanten en afnemers.

  Ze kennen verschillende disciplines en combineren alle kennis en mogelijkheden om een mooi pakket samen te stellen. Het is mogelijk om alles naar wens te krijgen. Het is een bedrijf wat alles doet om haar klanten het naar hun zin te maken.

  Kerstpakkettenidee werkt in heel Nederland en ook in heel België. Ze helpen de kleinste bedrijven tot aan zeer grote instellingen om de mooiste pakketten te krijgen in hun huis. Het werkgebied is dus zeer ruim en ze leveren op ieder gewenst adres in deze twee mooie landen.

  Kerstpakkettenidee | Keuze uit méér dan 686 Kerstpakketten

  Diensten van Kerstpakketenidee

  De diensten van Kerstpakkettenidee zijn natuurlijk niet moeilijk te raden. Het gaat hier om het leveren van einde jaar pakketten en ook kerst pakketten. Het is mooi om te zien dat er naast volop standaard pakketten er ook voldoende ruimte is om een pakket op maat te krijgen. Alles is te bespreken met de medewerkers van dit bedrijf. Het is goed om gebruik te maken van alle mogelijkheden, die hun bieden.

  Klachten, tips en complimenten over Kerstpakketenidee

  Het bedrijf geeft op haar website aan dat haar klanten hun met een 9,8 uit 10 beoordelen. Een erg hoog cijfer. Ondanks dat is het natuurlijk mogelijk, dat je ergens niet tevreden over bent. Als het echter goed opgelost wordt, dan kan de beoordeling nog hoog zijn. Kies voor de mogelijkheid om je probleem per mail, telefoon of per post voor te leggen aan hun.

  Heb jij ervaringen bij Kerstpakketenidee

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over kerstpakketenidee op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Lees ervaringen bij NederlandReview

  Kerstpakkettenidee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kerstpakkettenidee

  Uw beoordeling

  Kerstpakketten besteld voor december 2016

  Voor ons bedrijf (ong. 75 werknemers) bestel ik altijd ruim op tijd de kerstpakketten.

  Kerstpakkettenidee gebruiken wij nu al een tijdje en het is een prettige partij om mee te werken.
  De pakketten zijn mooi verpakt en goed gevuld.

  Voor mij als secretaresse is het heel handig om ze samen te stellen. Ik laat het meestal afhangen van het bedrag dat wij per werknemer dit jaar beschikbaar stellen. Afhankelijk van hoe het jaar is gegaan, maar we doen altijd in ieder geval iets, want het is een goede oppepper voor het volgende jaar, zo blijkt telkens weer.

  En zo kan ik dan precies samenstellen hoe de pakketten er dit jaar uitzien. Er zit altijd wel iets leuks en verrassends bij.

  Onze werknemers hebben zo ieder jaar een verrassend kerstpakket. En mij bespaart het veel tijd en moeite om het te bestellen.

  Door: Esther Boomsma23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iedereen enthousiast over kerstpakket!

  Via kerstpakkettenidee dit jaar de kerstpakketten besteld.

  Ze zijn inmiddels uitgedeeld en iedereen is er harstikke blij mee. De pakketten zijn goed gelukt en mooi verpakt. En de prijs was zeer schappelijk.

  Volgend jaar bestellen wij de kerstpakketten zeker weer hier. Vlekkeloos geregeld en kostenbesparend.

  Door: Jantien 13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel geregeld kerstpakketten

  Snel geregeld! we waren bang dat we te laat waren, maar wilden onze werknemers toch verrassen. Alles erg goed en netjes afgehandeld.
  Niet goedkoop, maar voor deze service moet je wat overhebben.
  Volgend jaar zeker weer hier.

  Door: Mechteld12-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima partij

  snel en op tijd geleverd afgelopen jaar. We doen het dit jaar gewoon nog een keer over met ze.

  Door: Ton / directeur31-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Kerstpakkettenidee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Kerstpakkettenidee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kerstpakkettenidee actief?

  Kerstpakkettenidee is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kerstpakkettenidee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.