Restaurants

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Restaurants in Nederland

Over Restaurants.

Wie geen zin heeft om zelf in de keuken te gaan staan om een maaltijd te bereiden, kan een restaurant bezoeken. Door een restaurant te bezoeken voorkomt u niet alleen dat u zelf moet gaan koken, maar kunt u bovendien een gezellige en ontspannen avond organiseren met uw partner, met uw gezin, met uw vrienden en/of vriendinnen, met uw familie of met uw collega’s. Er zijn vele restaurants te vinden in Nederland en ieder restaurant heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Omdat er zo veel verschillende restaurants in ons land te vinden zijn, kan het lastig zijn om een restaurant te vinden dat echt bij u past. Heeft u hulp nodig met het vinden van het beste restaurant in de buurt, zodat u echt waar voor uw geld krijgt? Bekijk dan de restaurants die wij voor u in onderstaand overzicht hebben geselecteerd en lees de beoordelingen, ervaringen en eventuele klachten van andere consumenten door om een duidelijk beeld te krijgen van de eetgelegenheden. Door verhalen van andere mensen door te lezen, kunt u eenvoudiger bepalen of u bij een restaurant wil eten of liever een tafel reserveert bij een andere eetgelegenheid. Heeft u zelf ervaring met een restaurant in onderstaand overzicht, omdat u hier ooit ontbeten, geluncht, gegeten of geborreld heeft? Laat dan een review achter om andere mensen te vertellen wat u van het restaurant vindt.

Alle Restaurants bedrijven

 • Hapjes aan huis

  Hapjes aan huisKlachten, ervaringen & reviews Restaurants

  8,6Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 6

  • Lees hier hoe klanten van Hapjes aan huis deze online cateraar beoordelen. Hoe zijn de hapjes en hoe bestel je op www.hapjesaanhuis.nl? Wat is het assortiment?
  Bekijken
 • Tripadvisor

  TripadvisorKlachten, ervaringen & reviews Restaurants

  8,4Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 6

  • Is de vakantievergelijker betrouwbaar? Kun je goedkoop op vakantie? Hebben ze luxe hotels? Dat lees je hier in reviews en ervaringen over Tripadvisor.
  Bekijken
 • Wunderland Kalkar

  Wunderland KalkarKlachten, ervaringen & reviews Restaurants

  8,2Zou hier weer kopen: 75%

  Aantal ervaringen: 4

  • Onafhankelijke ervaringen en beoordelingen over wunderland kalkar. Ook een fantastische dag gehad of juist niet? Lees & schrijf ervaringen bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Tastyclub

  TastyclubKlachten, ervaringen & reviews Restaurants

  7,2Zou hier weer kopen: 82%

  Aantal ervaringen: 11

  • Lees hier wat anderen van Tastyclub vinden. NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.
  Bekijken

Meer info over Restaurants bedrijven