Hoe bouw je jouw weerstand op om niet ziek te worden?

Iedereen is in de ban van het coronavirus. Niemand wil ziek worden en een goede weerstand helpt daarbij. Hoe bouw je weerstand op?

Een goede conditie zorgt ervoor dat jij een betere weerstand hebt. Kom je dan in aanraking met het virus, dan is de kans groter dat jouw lichaam die kan verslaan. In het beste geval word je dan helemaal niet ziek, maar het kan ook gebeuren dat jouw klachten dan milder zijn. Misschien merk je alleen een hoestje en blijft het daarbij. Let wel: dit is natuurlijk van meer factoren afhankelijk en zeker ben je nooit, maar alle beetjes helpen!

Hoe zorg je ervoor dat jouw conditie zo goed mogelijk is, zonder dat je de deur hoeft uit te gaan?

1. Slik voedingssupplementen

Vers groente en fruit is het lekkerst en het gezondst. Heb je dat echter even niet in huis of vergeet je die weleens te eten, dan zijn voedingssupplementen een goede uitkomst. Ook die kun je makkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij VitaePRO. Laat je adviseren op de website en bepaal zo wat je precies nodig hebt, bijvoorbeeld vitamine C of magnesium of juist een alles-in-één-pil.

2. Zorg voor een goede fysieke conditie en blijf fit!

Nu je wellicht ineens meer thuis zit, kan het zijn dat jouw fysieke conditie achteruitgaat. Waak daarvoor! Ga bijvoorbeeld regelmatig een stukje wandelen. Kan dat niet buiten, doe het dan gewoon binnen!

Een loopband of ander sportapparaat met toebehoren aanschaffen kan daarom nu ook een goed idee zijn. Veel online shops, zoals Keller Sports. kunnen die gewoon bij jouw thuisbezorgen, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Lees op NederlandReview ervaringen van klanten en bepaal zo welke bedrijven en apparaten zij aanraden, dan weet je het beste waar je kunt bestellen.

3. Laat vers groente en fruit thuis bezorgen

Eerder schreven we in onze blog hoe je, nu het coronavirus ons land in zijn greep houdt, het handigst aan jouw boodschappen komt - zonder te hamsteren, welteverstaan. Dat geldt ook voor vers groente en fruit; die kun je meestal gewoon bij jouw eigen supermarkt online bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor maaltijdboxen die zich richten op gezond eten. 

Hopelijk helpen deze tips jou je zo goed mogelijk te wapenen tegen het coronavirus. Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Share