NederlandReview

  Ervaringen VitaePro

  Zoek je een bedrijf welke specialist is op het gebied van supplementen? Vitae Pro is een bedrijf gespecialiseerd in supplementen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij VitaePro zijn.

  Wat is VitaePro?

  VitaePro stelt een specialist te zijn op het gebied van supplementen. VitaePro is een voedingssupplement dat wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen.

  Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 gestart. De organisatie maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Dit bedrijf stelt productkwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. De processen rondom de totstandkoming van de producten zijn exact ontworpen om alle producten op alle niveaus te kunnen waarborgen. Eén van de doelen die door het bedrijf worden gesteld zijn dat klanten de allerbeste voedingssupplementen krijgen.

  De ingrediënten in VitaePro worden pas gebruikt na een zorgvuldige selectie. De ingrediënten zijn schoon, traceerbaar en veilig. Er worden omega-3-verzuren gebruikt van een bedrijf welke te boek staat als een gecertificeerde leverancier.

  Ewa Dufra over VitaePro: Goed voor het lichaam!

  Garantie, klachten en herroeping

  Op de website van het bedrijf staat ook een procedure te lezen met betrekking tot de garantie. Er wordt volledige garantie gegeven in overeenstemming met toepasselijk recht. Hieronder valt ook de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken.

  De garantie geldt tot de houdbaarheidsdatum van het product zoals staat beschreven op de verpakking. Let op dat het wel goed verpakt moet zijn. Alle klachten met betrekking tot gebreken moeten binnen twee maanden na constatering worden gemeld aan het bedrijf. De koper dient een gebrek te melden binnen een redelijke termijn na ontdekking.

  In het geval van klachten naar aanleiding van fouten en gebreken worden door NutraQ alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Mocht je als klant een beroep willen doen op de garantie of bij vragen in verband met klachten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.

  Mocht er door het bedrijf geen oplossing worden gevonden dan kan er een klacht ingediend worden bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie. Klanten kunnen het portaal onlinegeschillenbeslechting via deze link https://webgate.ec.europa.eu/odr benaderen.

  Klanten kunnen onvoorwaardelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten. Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden.

  Contact opnemen met de klantenservice

  Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch is dit mogelijk op werkdagen van 07:30 uur tot en met 16:30 uur. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0800 383 8003. Het e-mail adres waar je naar kunt mailen is klantenservice@vitaelab.nl. Het bedrijf geeft aan binnen 1 werkdag te reageren. Je kunt ook een brief sturen per post naar adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam.

  Wat zijn de klantervaringen bij VitaePro?

  Ben jij al klant bij VitaePro? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je al vaak voedingssupplementen via VitaePro gekocht? Wat vind je van deze producten? Gebruik je de producten nog steeds met plezier? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij VitaePro? Jouw mening is goud waard. Door je visie via deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan zij wel of geen voedingssupplementen via VitaePro kopen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat via NederlandReview. Dit is hét bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  VitaePro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  supplementen om af te vallen

  ik had mijn bestelling snel ontvangen en daar ben ik blij mee
  maar ik vind het wel moeilijk om goed vol te houden, want ik blijf toch pakken naar de lekkere tussendoortjes die ik eigenlijk niet meer "mag". Maar het zijn ook geen afslankpillen ofzo gewoon supplementen dus ik moet gewoon even beter volhouden. maar het is wel moeilijk

  Door: Lotte 07-02-2020
  P Komijn 05-03-2020

  Er lijkt veel verdiend te worden gezien alle TV reclames.

  Nelly Komijn 05-03-2020

  Bij geen enkel resultaat

  Jaap Winkels 09-03-2020

  Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven.

  Henk Tromp 09-03-2020

  Erben Wennemars is door vitaepro gevraagd om hum product te promoten, met Erben Wennemars in een reclame blok speek veel mensen aan. Maar het product van vitaepro heeft geen meerwaarde op je leven. Ik denk zelf bij veel menen niet..

  Pascale 25-03-2020

  Mijn moeder van 81 had vitaepro besteld en begon het te slikken. Na een tijdje kreeg ze enorme last van haar schouders. Ze weet het aan haar matras en probeerde van alles, zoals ander matras gaan slapen en zelfs op de logeerkamer. Geen verbetering, erg veel pijn in de schoudergewrichten. Toen is ze gestopt met vitaepro, binnen twee dagen helemaal geen last meer van haar schouders..

  Hans Hols 05-04-2020

  Op vitaepro site is Erben Wennemars niet te vinden! Zou goed zijn als we konden zien of en wat hij precies doet met vitaepro!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  vitaepro

  na het slikken opeens alsmaar last van schoudergewrichten. andere matrassen geprobeerd. Pijn werd alsmaar erger. Toen gestopt met Vitaepro.... Na twee dagen was de pijn weg..
  Toch heel gek.. Ik koop geen Vitaepro meer.

  Door: Pascale 25-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  vitaepro

  snel ontvangen en gebruik het dagelijks nu afwachten op het resultaat.

  Door: IDA Arendsen 10-02-2020
  Adri 13-02-2020

  Mooi die reclame van oud topsporters die nu niet zonder te kunnen lijken terwijl ze veel minder actief zijn dan voorheen, 8 uur fietsen met voldoende groente, fruit zorgt dat het lichaam zichzelf reguleert, elk supplement lijkt daarbij overbodig, de zon doet de rest. En slikt Wennemars werkelijk viteapro?

  Gerda Bouwer 16-02-2020

  Helemaal met je eens. Zou ook wel willen weten of Erben Wennemars deze slikt. Deze site geeft alleen ervaringen weer van leveringen maar niet wat de ervaring van gebruik Vitaepro werkelijk doet

  Jan 17-02-2020

  Natúúrlijk slikt Erben het niet. Hij zegt het te slikken en krijgt daar flink wat duiten voor. Ben benieuwd of de NOS hem handhaaft als commentator als je voor wat eurootjes bereid bent iets aan te prijzen, waarvan nooit wetenschappelijk aangetoond is, dat het helpt.

  Nelly Komijn 05-03-2020

  Doet echt helemaal niets

  Nelly Komijn 05-03-2020

  Doet echt helemaal niets

  Winkels 09-03-2020

  Jaap Winkels 09-03-2020 Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  voedingssupplementen

  Bestelling snel ontvangen, bedankt!!

  Door: Sandra 05-02-2020
  Winkels 09-03-2020

  Jaap Winkels 09-03-2020 Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  2mnd.

  Geen resultaat

  Door: Hennie Storm 15-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  niet

  Heb de product ingredienten bekeken en een ander product bij Etos gevonden met nagenoeg dezelfde inhoud en tot de conclusie gekomen dat het product veel te duur is. Het andere product is 9% van de prijs Dat vitaepro zo duur is, komt waarschijnlijk door de hoge reclamekosten op TV, elke ochtend meerdere keren op Nederland 1.
  Vitaepro kost 38,35 euro voor 2 maanden, het middel bij de etos kost 3 euro, ook voor 60 tabletten en zelfs 2de voor de helpt van de prijs. Tel uit je winst.

  **********************************

  Sc hijnt dat men zit te wachten op de naam van het etos product, waarvan ik de ingredienten heb vergeleken, die nagenoeg gelijk zijn aan viteopro. Daar ik toevallig nog een keer hier keek, zag ik dat men een antwoord van mij verwachte. Het is Etos multi Alles in 1. Kijk zelf maar op de bijsluiter van dit goedkope product, wordt verkocht per 60 tabletten.

  Door: Broere 17-02-2020
  Stam 19-02-2020

  Welk middel van de Etos?

  Sophia 22-02-2020

  Hoe heet het produkt van Etos? Dank!

  Jacqueline 23-02-2020

  Hoe heet dit middel van Etos?

  Johana . 25-02-2020

  Ja ook ik zou graag de naam van het product van de Etos weten

  Henny 26-02-2020

  Dat moet ‘alles in 1 zijn die kosten voor 60 tabletten 2,99 dat denk ik. Online

  Lenie 01-03-2020

  Ik zou ook graag de naam van het alternatief van Etos willen weten. Aub...!!

  lynn 02-03-2020

  zou ook heel graag willen weten hoe het middel heet bij etos. help andere veelste duur

  Manon 05-03-2020

  Hoe heet het product bij Etos ?

  Jan de zeeman 08-03-2020

  Het schijnt dat de heer of mevr Broere (revieuw 17-02-2020) de naam van het goedkope product bij de Etos niet meer zo goed in het geheugen zit. Jammer

  Winkels 09-03-2020

  Jaap Winkels 09-03-2020 Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven.

  Harm Oosterhof 09-03-2020

  Je hebt een ander, gelijksoortig, product gevonden bij de Etos, maar als Vitae niks doet, wat doet het het gelijksoortige product dan?????

  Lisa 15-03-2020

  ook niet waarschijnlijk. Erger me trouwens blauw aan die steeds terugkerende reclame. Alleen daarom al zal ik het nooit kopen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over VitaePro

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is VitaePro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over VitaePro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VitaePro actief?

  VitaePro is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitaePro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.