VitaePro

7.1

Bestellen

7.3

Service

6.2

Prijs

7.3

Levering

60.7%

Zou hier weer kopen

VitaePro

Zoek je een bedrijf welke specialist is op het gebied van supplementen? Vitae Pro is een bedrijf gespecialiseerd in supplementen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij VitaePro zijn.


Wat is VitaePro?


VitaePro stelt een specialist te zijn op het gebied van supplementen. VitaePro is een voedingssupplement dat wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen.


Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 gestart. De organisatie maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Dit bedrijf stelt productkwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. De processen rondom de totstandkoming van de producten zijn exact ontworpen om alle producten op alle niveaus te kunnen waarborgen. Eén van de doelen die door het bedrijf worden gesteld zijn dat klanten de allerbeste voedingssupplementen krijgen.


De ingrediënten in VitaePro worden pas gebruikt na een zorgvuldige selectie. De ingrediënten zijn schoon, traceerbaar en veilig. Er worden omega-3-verzuren gebruikt van een bedrijf welke te boek staat als een gecertificeerde leverancier.


Garantie, klachten en herroeping


Op de website van het bedrijf staat ook een procedure te lezen met betrekking tot de garantie. Er wordt volledige garantie gegeven in overeenstemming met toepasselijk recht. Hieronder valt ook de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken.


De garantie geldt tot de houdbaarheidsdatum van het product zoals staat beschreven op de verpakking. Let op dat het wel goed verpakt moet zijn. Alle klachten met betrekking tot gebreken moeten binnen twee maanden na constatering worden gemeld aan het bedrijf. De koper dient een gebrek te melden binnen een redelijke termijn na ontdekking.


In het geval van klachten naar aanleiding van fouten en gebreken worden door NutraQ alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Mocht je als klant een beroep willen doen op de garantie of bij vragen in verband met klachten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.


Mocht er door het bedrijf geen oplossing worden gevonden dan kan er een klacht ingediend worden bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie. Klanten kunnen het portaal onlinegeschillenbeslechting via deze link https://webgate.ec.europa.eu/odr benaderen.


Klanten kunnen onvoorwaardelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten.  Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden.


Contact opnemen met de klantenservice


Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch is dit mogelijk op werkdagen van 07:30 uur tot en met 16:30 uur. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0800 383 8003. Het e-mail adres waar je naar kunt mailen is klantenservice@vitaelab.nl. Het bedrijf geeft aan binnen 1 werkdag te reageren. Je kunt ook een brief sturen per post naar adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam.


Wat zijn de klantervaringen bij VitaePro?


Ben jij al klant bij VitaePro? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je al vaak voedingssupplementen via VitaePro gekocht? Wat vind je van deze producten? Gebruik je de producten nog steeds met plezier? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij VitaePro? Jouw mening is goud waard. Door je visie via deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan zij wel of geen voedingssupplementen via VitaePro kopen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat via NederlandReview. Dit is hét bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Voedingssupplementen zijn overbodig.

Ook die van het Noorse bedrijf NutraQ dat in Nederland zijn product op de markt brengt onder de naam VitaePro. De claims zijn boterzacht: behoud soepele spieren, ondersteunt energieniveau...? En de claim: 'Evaluatie gezondheidsclaim boswelia (uitgesproken met 1 L) is lopende' roept vragen op zoals: - bij wie is die evaluatie aangevraagd... - wanneer is die aanvraag gedaan... - wat is er precies geclaimd - wanneer wordt de uitspraak verwacht. Want ik hoor deze kreet nu ruim 2 jaar...

R

Roel Melchers

03-02-2023

0forum

?

Aan alle goedgelovige onder ons. Ik raad aan om eerst naar de huisarts te gaan om te vragen naar een bloedonderzoek voor vitaminen te kort voordat je supplementen gaat slikken. Als je geen vitaminen te kort komt heb je het niet nodig. Zo ie zo als je 'gewoon' eet heb je geen supplementen nodig. Dan krijg je van alles genoeg binnen. Alles wat te veel is wordt afgestoten door het lichaam. De lijst getoond in bij onderzoek op de website toont alleen maar dat de 'Claim' gebruikt mag worden.

R

Rob

31-08-2020

2forum

spierproblemen wel echt minder door vitaepro

had al jaren last van problemen met mijn spieren en/of gewrichten. Vooral in de schouder. Was een beetje sceptisch om wéér wat nieuws te proberen, maar ben toch eens gaan kijken bij vitaepro. echt goedkoop vind ik het niet, maar toen ik na een tijdje toch verbetering begon te merken, was ik er toch heel blij mee. ik weet niet helemaal zeker of het echt alleen aan vitaepro ligt, maar toch! zelf zou ik het daarom wel aanraden, maar het ligt ook aan wat je voor problemen hebt. het is ook nog niet helemaal over ofzo, maar wel al verbetering, dus ik blijf het zeker nog even gebruiken..

B

Bram

18-08-2020

0forum

02_2_2020

Oplichters

T

Timmerman

23-07-2020

2forum

Zeker niet

Ik vind uw reclame campagne zo irritant lang én ongeloofwaardig omdat er erg veel moet worden Verdiend aan het product om dit te kunnen financieren! Daarbij veel slechte reviews, beter stoppen voor uw geloofwaardigheid!

R

Roeper

29-06-2020

2forum

vitaepro

Goede ervaring mee! Reageren bovendien snel op vragen.

H

Henk Pomp

26-06-2020

0forum

vitapro

Goede service, klantenservice is bereikbaar, vriendelijk, en er is mee te praten. Bijzonder redelijk.

R

Rick Halstra

26-06-2020

0forum

vitaepro

Supplementen bevallen goed en ook het contact met het bedrijf is er goed. Denken proactief mee en ben zeer correct te woord gestaan.

I

I de Rhijn

18-06-2020

0forum

VitaePro

Zeer te spreken, vitaePro draagt aan het gezond blijven van het lijf. BLoedwaarde zijn goed, geen gebrek aan vitaminen

E

Erik

18-06-2020

0forum

vitaepro

Ik heb tot nu toe enkel goede ervaringen met de klantenservice van Vitaepro. Het is heel makkelijk om het abonnement te pauzeren. Van de werking merk ik mijn dagelijks leven nog niet zo heel veel

D

D Schuurvolken

15-06-2020

0forum

VitaePro

Abonnementsysteem werkt goed, nieuwe strips zijn op tijd binnen en passen door de brievenbus.

J

Jose

15-06-2020

0forum

VitaePro

Prima product voor een goede prijs

D

Dick de Zwart

15-06-2020

0forum

vitaepro.nl

Ik heb echt het gevoel dat ik meer energie heb en minder vaak last van spierpijn

A

Aad Molenaar

12-06-2020

0forum

vitaepro

Betrouwbaar bedrijf, zendingen zijn keurig verpakt en worden telkens ruim op tijd geleverd. Ik gebruik het product nu bijna een jaar, weerstand en spierkracht merk ik wel maar energie nog niet. Het lijkt zelfs of ik minder energie heb dan een jaar geleden. Denk wel dat ik het blijf gebruiken. Enig minpunt is de prijs, voor veel ouderen is het aan de dure kant. Ik heb soms moeite met de betaling.

K

K Hartog

12-06-2020

0forum

Vitepro

Bedrijf is goed te bereiekn via klantenservice en het product werkt volgens mij uitstekend. Voor voor de gewrichten... Volgens mij ook voor het hart goed... levering verloopt uitstekend, altijd op tijd

J

J Geiter

11-06-2020

0forum

Vitaepro supplementen

Voel me veel lekkerder & fitter

V

Victoria

11-06-2020

0forum

VitaePro

Goede levering, zonder problemen en altijd stipt op tijd!

M

Martin

11-06-2020

0forum

Vitaepro

Als je Vitaepro een beoordeling stuurt die niet zo goed is, krijg je dit bericht : Reviews met een beoordeling lager dan 3 sterren worden on hold gezet. Dat zegt genoeg over het product, wat veel te duur is omdat er elke dag veel reclame over gemaakt wordt op TV.

B

Broere

08-06-2020

2forum

Geen

Lijkt mij een hele dure placebo!

M

M

02-06-2020

1forum

Voedings suplementen

Graag stopzetten van toezending tabletten 8051vr 8

W

Wim Kollen

28-04-2020

1forum