NederlandReview

    Ervaringen VitaePro

    Zoek je een bedrijf welke specialist is op het gebied van supplementen? Vitae Pro is een bedrijf gespecialiseerd in supplementen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij VitaePro zijn.

    Wat is VitaePro?

    VitaePro stelt een specialist te zijn op het gebied van supplementen. VitaePro is een voedingssupplement dat wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen.

    Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 gestart. De organisatie maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Dit bedrijf stelt productkwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. De processen rondom de totstandkoming van de producten zijn exact ontworpen om alle producten op alle niveaus te kunnen waarborgen. Eén van de doelen die door het bedrijf worden gesteld zijn dat klanten de allerbeste voedingssupplementen krijgen.

    De ingrediënten in VitaePro worden pas gebruikt na een zorgvuldige selectie. De ingrediënten zijn schoon, traceerbaar en veilig. Er worden omega-3-verzuren gebruikt van een bedrijf welke te boek staat als een gecertificeerde leverancier.

    Ewa Dufra over VitaePro: Goed voor het lichaam!

    Garantie, klachten en herroeping

    Op de website van het bedrijf staat ook een procedure te lezen met betrekking tot de garantie. Er wordt volledige garantie gegeven in overeenstemming met toepasselijk recht. Hieronder valt ook de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken.

    De garantie geldt tot de houdbaarheidsdatum van het product zoals staat beschreven op de verpakking. Let op dat het wel goed verpakt moet zijn. Alle klachten met betrekking tot gebreken moeten binnen twee maanden na constatering worden gemeld aan het bedrijf. De koper dient een gebrek te melden binnen een redelijke termijn na ontdekking.

    In het geval van klachten naar aanleiding van fouten en gebreken worden door NutraQ alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Mocht je als klant een beroep willen doen op de garantie of bij vragen in verband met klachten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.

    Mocht er door het bedrijf geen oplossing worden gevonden dan kan er een klacht ingediend worden bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie. Klanten kunnen het portaal onlinegeschillenbeslechting via deze link https://webgate.ec.europa.eu/odr benaderen.

    Klanten kunnen onvoorwaardelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten. Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden.

    Contact opnemen met de klantenservice

    Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch is dit mogelijk op werkdagen van 07:30 uur tot en met 16:30 uur. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0800 383 8003. Het e-mail adres waar je naar kunt mailen is klantenservice@vitaelab.nl. Het bedrijf geeft aan binnen 1 werkdag te reageren. Je kunt ook een brief sturen per post naar adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam.

    Wat zijn de klantervaringen bij VitaePro?

    Ben jij al klant bij VitaePro? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je al vaak voedingssupplementen via VitaePro gekocht? Wat vind je van deze producten? Gebruik je de producten nog steeds met plezier? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij VitaePro? Jouw mening is goud waard. Door je visie via deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan zij wel of geen voedingssupplementen via VitaePro kopen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat via NederlandReview. Dit is hét bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

    VitaePro
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    7.4
    70% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    supplementen om af te vallen

    ik had mijn bestelling snel ontvangen en daar ben ik blij mee
    maar ik vind het wel moeilijk om goed vol te houden, want ik blijf toch pakken naar de lekkere tussendoortjes die ik eigenlijk niet meer "mag". Maar het zijn ook geen afslankpillen ofzo gewoon supplementen dus ik moet gewoon even beter volhouden. maar het is wel moeilijk

    Door: Lotte 07-02-2020
    P Komijn 05-03-2020

    Er lijkt veel verdiend te worden gezien alle TV reclames.

    Nelly Komijn 05-03-2020

    Bij geen enkel resultaat

    Jaap Winkels 09-03-2020

    Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven.

    Henk Tromp 09-03-2020

    Erben Wennemars is door vitaepro gevraagd om hum product te promoten, met Erben Wennemars in een reclame blok speek veel mensen aan. Maar het product van vitaepro heeft geen meerwaarde op je leven. Ik denk zelf bij veel menen niet..

    Pascale 25-03-2020

    Mijn moeder van 81 had vitaepro besteld en begon het te slikken. Na een tijdje kreeg ze enorme last van haar schouders. Ze weet het aan haar matras en probeerde van alles, zoals ander matras gaan slapen en zelfs op de logeerkamer. Geen verbetering, erg veel pijn in de schoudergewrichten. Toen is ze gestopt met vitaepro, binnen twee dagen helemaal geen last meer van haar schouders..

    Hans Hols 05-04-2020

    Op vitaepro site is Erben Wennemars niet te vinden! Zou goed zijn als we konden zien of en wat hij precies doet met vitaepro!

    Jaap 19-04-2020

    Andullatie therapie Als je last hebt van chronische pijnklachten kan Andullatie therapie je helpen deze klachten te verminderen. Bij deze therapie lig je op een speciaal andullatiematras en krijg je gedurende 15-30 minuten een programma van wisselende, pulserende trillingen. Dit wordt gecombineerd met de warmte van een ingebouwde infrarood lamp. Zo verminderen diverse pijnklachten van gewrichten, spieren en botten. De trillingen stimuleren namelijk de doorbloeding van het lichaam tot in de haarvaten en de infraroodwarmte verzacht verkrampte spieren en vermindert pijn en ontstekingen. Voor wie is het geschikt? Vooral de ontspanning in het lichaam en het rustgevende effect veroorzaakt bij 84% van de behandelde patiënten een duidelijke vermindering van klachten. • Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: • Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken • Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters • Osteoporose • Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten • Neurologische klachten • Rugklachten (hernia ischias • Migraine en hoofpijn • Lymfeproblemen • Doorbloedingssto ornissen in het spierweefsel • Fibromyalgie • Slaapstoorniss en bij pijn • Artrose • Problemen met gewrichten ( reuma en artrose ) De Andumedic is bewezen effectief te zijn bij het verlichten van uw symptomen, zoals pijn, spanningen en zwellingen, door stimulatie van het lymfesysteem. Andullatie therapie iets voor jou?

    C. Meijer 28-04-2020

    Heb al maanden last van mijn spieren ,heupen onderrug en benen. Trillen in benen onvast gevoel. Gebruik Diclofenac .Daar wil ik graag van af. Wil graag meer informatie over de Andumedic.

    Jymits 03-05-2020

    Geen ervaring ermee

    VitaePro 19-05-2020

    @Lotte VitaePro is een voedingssupplement dat bedoeld is om een veelzijdig en evenwichtig dieet te ondersteunen. VitaePro bevat Boswellia serrata dat helpt om uw gewrichten soepel te houden, vitamine D dat goed is voor de normale werking van uw spieren en nog diverse andere ingredienten die goed zijn voor veel lichaamsfuncties. VitaePro is echter niet ontwikkeld als afvalmiddel en mag niet als vervanging van een gevariëerd en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

    Verified

    VitaePro 22-05-2020

    @Pascal Vervelend dat uw moeder geen positieve effecten heeft ervaren van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Mia Slot. 25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U. Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Mia Slot. 25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U. Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Mia Slot. 25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U .IK wacht op antwoord op deze E.mai. 25-05 2020. Dank U. Mia Slot Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Jody Wesseler 25-05-2020

    Ik hoef het dus niet!

    VitaePro 26-05-2020

    @Mia Slot - Vervelend dat u geen positieve effecten heeft ervaren van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Om uw abonnement te wijzigen of stop te zetten kunt u het beste contact op nemen met onze gratis klantenservice op 0800 38 38 003 of stuur een email naar klantenservice@vitaelab.nl. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag.

    Verified

    Mevr Boesjes 08-06-2020

    Ook het andullatiematras betaal je veel geld voor om deze te huren. En het effect is 0. Neem op tijd je rust geeft meer effect.

    Herman 14-06-2020

    Boswellia heeft bijwerkingen bij diabetes en antistollingsmedicijnen. Zie site superfoods online en wetenschappelijke literatuur. Vitamines en mineralen goedkoper bij drogist.

    Wim Oskam 14-06-2020

    Het moet een goudmijn zijn dat VitaePro. Zoals voor alle kwakzalver prodn wordt er m.i. teveel rec

    Robbie 22-06-2020

    Had niet verwacht om de 100 meter in 10 seconden te gaan lopen. Maar ondervindt geen enkel resultaat. Heb eigenlijk paar klachten erbij gekregen. Ga er mee stoppen...

    Bo 01-07-2020

    Troep je betaalt voor een dure reclame die mij gigantisch ergeren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro

    snel ontvangen en gebruik het dagelijks nu afwachten op het resultaat.

    Door: IDA Arendsen 10-02-2020
    Adri 13-02-2020

    Mooi die reclame van oud topsporters die nu niet zonder te kunnen lijken terwijl ze veel minder actief zijn dan voorheen, 8 uur fietsen met voldoende groente, fruit zorgt dat het lichaam zichzelf reguleert, elk supplement lijkt daarbij overbodig, de zon doet de rest. En slikt Wennemars werkelijk viteapro?

    Gerda Bouwer 16-02-2020

    Helemaal met je eens. Zou ook wel willen weten of Erben Wennemars deze slikt. Deze site geeft alleen ervaringen weer van leveringen maar niet wat de ervaring van gebruik Vitaepro werkelijk doet

    Jan 17-02-2020

    Natúúrlijk slikt Erben het niet. Hij zegt het te slikken en krijgt daar flink wat duiten voor. Ben benieuwd of de NOS hem handhaaft als commentator als je voor wat eurootjes bereid bent iets aan te prijzen, waarvan nooit wetenschappelijk aangetoond is, dat het helpt.

    Nelly Komijn 05-03-2020

    Doet echt helemaal niets

    Nelly Komijn 05-03-2020

    Doet echt helemaal niets

    Winkels 09-03-2020

    Jaap Winkels 09-03-2020 Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven

    VitaePro 19-05-2020

    @IDA Arendsen - fijn dat je levering snel is ontvangen! @Nelly Komijn - Vervelend dat u nog geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Net zoals wijzigingen in uw voeding niet direct resultaat zullen hebben, hebben ook voedingssupplementen de tijd nodig voor u er effect van ervaart. Voedingssupplementen werken op langdurige basis. Het is daarom aan te raden om het 4 tot 6 maanden te gebruiken, voor er oordeel over te vellen.

    Verified

    Gerrit 04-06-2020

    Zou graag een antwoord van vitae pro willen of erben wennemars en mogelijk wat andere skandinavische sterren werkelijk vitae pro gebruiken. Ik gebruik het nu 3 maanden en merk nog geen verschil in spieren en gewrichten. Ga het nog even 3 maanden proberen. Als ik dan nog niks merk stop ik er weer mee.

    VitaePro 10-06-2020

    @Gerrit, Jammer dat u nog geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. En ja, Dhr Wennemars en de Skandinavische sterren uit onze reclames gebruiken allemaal VitaePro. Dat is de reden dat we ze uitgenodigd hebben om in de advertentie hun ervaring te delen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Bianca 27-06-2020

    Gebruik Viteapro nu een week, en heb nu bijna een week erge pijn in mijn onderbuik. Iemand dezelfde ervaring?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vitaepro

    na het slikken opeens alsmaar last van schoudergewrichten. andere matrassen geprobeerd. Pijn werd alsmaar erger. Toen gestopt met Vitaepro.... Na twee dagen was de pijn weg..
    Toch heel gek.. Ik koop geen Vitaepro meer.

    Door: Pascale 25-03-2020
    Kees VH 14-04-2020

    Ik gebruik het nu twee maanden! Er is weinig veranderd. Twee maanden in gebruik!

    Arie Damen 23-04-2020

    Helpt geen snars, gezond en evenwichtig eten! dat helpt. Laar je niets wijsmaken door zon oud sporter die een nog een centje meepakt. Koop verse groenten voor je geld.

    VitaePro 22-05-2020

    @Pascale Vervelend dat u geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    VitaePro 01-06-2020

    @Pascale Vervelend dat u geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Hans 10-06-2020

    Er wordt zoveel op televisie geadverteerd dat het spul wat dat betreft al veel te duur moet zijn. De eerste twee maanden "maar" 9,95 zegt al genoeg. Zakkenvullers inclusief Erben Wernemas. Gewoon gezond eten eventueel aangevuld met een veel voordeliger supplement van een aanbieding bij de drogist. Het wordt tijd dat een consumentenprogramma aandacht aan dit bedrijf besteedt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    vitaepro

    Betrouwbaar bedrijf, zendingen zijn keurig verpakt en worden telkens ruim op tijd geleverd. Ik gebruik het product nu bijna een jaar, weerstand en spierkracht merk ik wel maar energie nog niet. Het lijkt zelfs of ik minder energie heb dan een jaar geleden. Denk wel dat ik het blijf gebruiken. Enig minpunt is de prijs, voor veel ouderen is het aan de dure kant. Ik heb soms moeite met de betaling.

    Door: K Hartog 12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeker niet

    Ik vind uw reclame campagne zo irritant lang én ongeloofwaardig omdat er erg veel moet worden Verdiend aan het product om dit te kunnen financieren! Daarbij veel slechte reviews, beter stoppen voor uw geloofwaardigheid!

    Door: Roeper 29-06-2020
    Sander Vander 29-06-2020

    Beste mensen, koop je vita’s bij de Etos of Kruidvat wanneer jij dat wilt. VitaePro is meuk en ze verdienen er goed aan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    vitaepro

    Goede ervaring mee! Reageren bovendien snel op vragen.

    Door: Henk Pomp 26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vitepro

    Bedrijf is goed te bereiekn via klantenservice en het product werkt volgens mij uitstekend. Voor voor de gewrichten... Volgens mij ook voor het hart goed... levering verloopt uitstekend, altijd op tijd

    Door: J Geiter 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro

    Ik heb tot nu toe enkel goede ervaringen met de klantenservice van Vitaepro. Het is heel makkelijk om het abonnement te pauzeren. Van de werking merk ik mijn dagelijks leven nog niet zo heel veel

    Door: D Schuurvolken 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vitaepro

    Supplementen bevallen goed en ook het contact met het bedrijf is er goed. Denken proactief mee en ben zeer correct te woord gestaan.

    Door: I de Rhijn 18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    VitaePro

    Zeer te spreken, vitaePro draagt aan het gezond blijven van het lijf. BLoedwaarde zijn goed, geen gebrek aan vitaminen

    Door: Erik 18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vitapro

    Goede service, klantenservice is bereikbaar, vriendelijk, en er is mee te praten. Bijzonder redelijk.

    Door: Rick Halstra 26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    VitaePro

    Abonnementsysteem werkt goed, nieuwe strips zijn op tijd binnen en passen door de brievenbus.

    Door: Jose 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    VitaePro

    Prima product voor een goede prijs

    Door: Dick de Zwart 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro.nl

    Ik heb echt het gevoel dat ik meer energie heb en minder vaak last van spierpijn

    Door: Aad Molenaar 12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vitaepro supplementen

    Voel me veel lekkerder & fitter

    Door: Victoria 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    VitaePro

    Goede levering, zonder problemen en altijd stipt op tijd!

    Door: Martin 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vitaepro

    Als je Vitaepro een beoordeling stuurt die niet zo goed is, krijg je dit bericht : Reviews met een beoordeling lager dan 3 sterren worden on hold gezet.
    Dat zegt genoeg over het product, wat veel te duur is omdat er elke dag veel reclame over gemaakt wordt op TV.

    Door: Broere 07-06-2020
    VitaePro 10-06-2020

    @Broere, Via The Feedback Company vragen wij gebruikers van VitaePro naar hun ervaring met onze supplementen. Als gebruikers ons daar met minder dan 3 sterren beoordelen wordt die review inderdaad “on hold” geplaatst. Dit is niet iets waar VitaePro voor kiest, maar wat The Feedback Company zo heeft ingericht. VitaePro gebruikt die periode om in contact te komen met de klant. Zo hopen we eventuele problemen op te lossen. Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste voor VitaePro en dat is waarom wij pro-actief contact zoeken met mensen die niet tevreden lijken met onze supplementen. Zoals u zelf heeft kunnen zien op de website van The Feedback Company slagen wij daar helaas niet altijd in, maar ook die reviews worden gepubliceerd om zo een objectief beeld te geven van ons product en onze dienstverlening. VitaePro is volledig transparant over haar product, de ingrediënten van VitaePro en de ervaringen van onze klanten. Mocht u nog verdere vragen hebben over VitaePro, de ingredienten of ervaringen van klanten, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 38 38 003. Met gezonde groeten, - ViteaLab

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Lijkt mij een hele dure placebo!

    Door: M 02-06-2020
    VitaePro 05-06-2020

    Hallo M., VitaePro is geen geneesmiddel. Het is een voedingssupplement dat goed is voor spieren en gewrichten. Deze claims zijn goedgekeurd door de EFSA. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Heeft u zelf al ervaring met ons product? Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Voedings suplementen

    Graag stopzetten van toezending tabletten
    8051vr 8

    Door: Wim Kollen 28-04-2020
    VitaePro 20-05-2020

    @Wim Kollen - Om uw abonnement te wijzigen of stop te zetten kunt u het beste contact op nemen met onze gratis klantenservice op 0800 38 38 003 of stuur een email naar klantenservice@vitaelab.nl. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Reclame

    De reclame van Erben Wennemars waarin het zegt.... en daarom kom ik er steeds meer achter dat bewegen belangrijker is .... hij legt de verbinding met WINNEN.
    Zeer kwalijk dat Erben er voor kiest om geld te verdienen boven zijn feitelijk onjuiste uitspraak. Winnen blijft het belangrijkste. Je zelf prikkelen om te overtreffen. Beter te worden. Bouwen aan je zelf vertrouwen en je persoonlijkheid zijn BEWEEGredenen om te bewegen. Gelijk aan winnen Erben

    Door: Dolf Geerts 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over VitaePro

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VitaePro een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over VitaePro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VitaePro actief?

    VitaePro is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitaePro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.