NederlandReview

    Ervaringen VitaePro

    Zoek je een bedrijf welke specialist is op het gebied van supplementen? Vitae Pro is een bedrijf gespecialiseerd in supplementen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij VitaePro zijn.

    Wat is VitaePro?

    VitaePro stelt een specialist te zijn op het gebied van supplementen. VitaePro is een voedingssupplement dat wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen.

    Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 gestart. De organisatie maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Dit bedrijf stelt productkwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. De processen rondom de totstandkoming van de producten zijn exact ontworpen om alle producten op alle niveaus te kunnen waarborgen. Eén van de doelen die door het bedrijf worden gesteld zijn dat klanten de allerbeste voedingssupplementen krijgen.

    De ingrediënten in VitaePro worden pas gebruikt na een zorgvuldige selectie. De ingrediënten zijn schoon, traceerbaar en veilig. Er worden omega-3-verzuren gebruikt van een bedrijf welke te boek staat als een gecertificeerde leverancier.

    Ewa Dufra over VitaePro: Goed voor het lichaam!

    Garantie, klachten en herroeping

    Op de website van het bedrijf staat ook een procedure te lezen met betrekking tot de garantie. Er wordt volledige garantie gegeven in overeenstemming met toepasselijk recht. Hieronder valt ook de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken.

    De garantie geldt tot de houdbaarheidsdatum van het product zoals staat beschreven op de verpakking. Let op dat het wel goed verpakt moet zijn. Alle klachten met betrekking tot gebreken moeten binnen twee maanden na constatering worden gemeld aan het bedrijf. De koper dient een gebrek te melden binnen een redelijke termijn na ontdekking.

    In het geval van klachten naar aanleiding van fouten en gebreken worden door NutraQ alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Mocht je als klant een beroep willen doen op de garantie of bij vragen in verband met klachten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.

    Mocht er door het bedrijf geen oplossing worden gevonden dan kan er een klacht ingediend worden bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie. Klanten kunnen het portaal onlinegeschillenbeslechting via deze link https://webgate.ec.europa.eu/odr benaderen.

    Klanten kunnen onvoorwaardelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten. Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden.

    Contact opnemen met de klantenservice

    Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch is dit mogelijk op werkdagen van 07:30 uur tot en met 16:30 uur. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0800 383 8003. Het e-mail adres waar je naar kunt mailen is klantenservice@vitaelab.nl. Het bedrijf geeft aan binnen 1 werkdag te reageren. Je kunt ook een brief sturen per post naar adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam.

    Wat zijn de klantervaringen bij VitaePro?

    Ben jij al klant bij VitaePro? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je al vaak voedingssupplementen via VitaePro gekocht? Wat vind je van deze producten? Gebruik je de producten nog steeds met plezier? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij VitaePro? Jouw mening is goud waard. Door je visie via deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan zij wel of geen voedingssupplementen via VitaePro kopen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat via NederlandReview. Dit is hét bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

    VitaePro
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    7.4
    65% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    7.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VitaePro

    Uw beoordeling

    supplementen om af te vallen

    ik had mijn bestelling snel ontvangen en daar ben ik blij mee
    maar ik vind het wel moeilijk om goed vol te houden, want ik blijf toch pakken naar de lekkere tussendoortjes die ik eigenlijk niet meer "mag". Maar het zijn ook geen afslankpillen ofzo gewoon supplementen dus ik moet gewoon even beter volhouden. maar het is wel moeilijk

    Door: Lotte07-02-2020
    P Komijn05-03-2020

    Er lijkt veel verdiend te worden gezien alle TV reclames.

    Nelly Komijn05-03-2020

    Bij geen enkel resultaat

    Jaap Winkels09-03-2020

    Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven.

    Henk Tromp09-03-2020

    Erben Wennemars is door vitaepro gevraagd om hum product te promoten, met Erben Wennemars in een reclame blok speek veel mensen aan. Maar het product van vitaepro heeft geen meerwaarde op je leven. Ik denk zelf bij veel menen niet..

    Pascale25-03-2020

    Mijn moeder van 81 had vitaepro besteld en begon het te slikken. Na een tijdje kreeg ze enorme last van haar schouders. Ze weet het aan haar matras en probeerde van alles, zoals ander matras gaan slapen en zelfs op de logeerkamer. Geen verbetering, erg veel pijn in de schoudergewrichten. Toen is ze gestopt met vitaepro, binnen twee dagen helemaal geen last meer van haar schouders..

    Hans Hols05-04-2020

    Op vitaepro site is Erben Wennemars niet te vinden! Zou goed zijn als we konden zien of en wat hij precies doet met vitaepro!

    Jaap19-04-2020

    Andullatie therapie Als je last hebt van chronische pijnklachten kan Andullatie therapie je helpen deze klachten te verminderen. Bij deze therapie lig je op een speciaal andullatiematras en krijg je gedurende 15-30 minuten een programma van wisselende, pulserende trillingen. Dit wordt gecombineerd met de warmte van een ingebouwde infrarood lamp. Zo verminderen diverse pijnklachten van gewrichten, spieren en botten. De trillingen stimuleren namelijk de doorbloeding van het lichaam tot in de haarvaten en de infraroodwarmte verzacht verkrampte spieren en vermindert pijn en ontstekingen. Voor wie is het geschikt? Vooral de ontspanning in het lichaam en het rustgevende effect veroorzaakt bij 84% van de behandelde patiënten een duidelijke vermindering van klachten. • Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: • Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken • Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters • Osteoporose • Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten • Neurologische klachten • Rugklachten (hernia ischias • Migraine en hoofpijn • Lymfeproblemen • Doorbloedingssto ornissen in het spierweefsel • Fibromyalgie • Slaapstoorniss en bij pijn • Artrose • Problemen met gewrichten ( reuma en artrose ) De Andumedic is bewezen effectief te zijn bij het verlichten van uw symptomen, zoals pijn, spanningen en zwellingen, door stimulatie van het lymfesysteem. Andullatie therapie iets voor jou?

    C. Meijer28-04-2020

    Heb al maanden last van mijn spieren ,heupen onderrug en benen. Trillen in benen onvast gevoel. Gebruik Diclofenac .Daar wil ik graag van af. Wil graag meer informatie over de Andumedic.

    Jymits03-05-2020

    Geen ervaring ermee

    VitaePro19-05-2020

    @Lotte VitaePro is een voedingssupplement dat bedoeld is om een veelzijdig en evenwichtig dieet te ondersteunen. VitaePro bevat Boswellia serrata dat helpt om uw gewrichten soepel te houden, vitamine D dat goed is voor de normale werking van uw spieren en nog diverse andere ingredienten die goed zijn voor veel lichaamsfuncties. VitaePro is echter niet ontwikkeld als afvalmiddel en mag niet als vervanging van een gevariëerd en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

    Verified

    VitaePro22-05-2020

    @Pascal Vervelend dat uw moeder geen positieve effecten heeft ervaren van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Mia Slot.25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U. Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Mia Slot.25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U. Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Mia Slot.25-05-2020

    Volgens mij .heb ik geen resultaat. de spierpijn ,gewrichten zijn na zes maanden nog aanwezig. Ik ga maar naar de Dokter. Ik hoef geen zending meer.dank U .IK wacht op antwoord op deze E.mai. 25-05 2020. Dank U. Mia Slot Afwachting op een E.mail van deze mail . 25-05 2020..

    Jody Wesseler25-05-2020

    Ik hoef het dus niet!

    VitaePro26-05-2020

    @Mia Slot - Vervelend dat u geen positieve effecten heeft ervaren van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Om uw abonnement te wijzigen of stop te zetten kunt u het beste contact op nemen met onze gratis klantenservice op 0800 38 38 003 of stuur een email naar klantenservice@vitaelab.nl. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag.

    Verified

    Mevr Boesjes 08-06-2020

    Ook het andullatiematras betaal je veel geld voor om deze te huren. En het effect is 0. Neem op tijd je rust geeft meer effect.

    Herman14-06-2020

    Boswellia heeft bijwerkingen bij diabetes en antistollingsmedicijnen. Zie site superfoods online en wetenschappelijke literatuur. Vitamines en mineralen goedkoper bij drogist.

    Wim Oskam14-06-2020

    Het moet een goudmijn zijn dat VitaePro. Zoals voor alle kwakzalver prodn wordt er m.i. teveel rec

    Robbie 22-06-2020

    Had niet verwacht om de 100 meter in 10 seconden te gaan lopen. Maar ondervindt geen enkel resultaat. Heb eigenlijk paar klachten erbij gekregen. Ga er mee stoppen...

    Bo01-07-2020

    Troep je betaalt voor een dure reclame die mij gigantisch ergeren

    Ineke08-07-2020

    Wat een waardeloze flut reactie van Vitaepro, bij iedereen schrijven ze hetzelfde. Ik ga er mijn geld niet aan besteden!!!

    jansen08-07-2020

    U schrijft dat er veel positieve reacties zijn, maar behalce die van Wennemars zie ik weinig medisch resultaat. Alleen maar positief over uw organisatie en leveringen van het product. Is uw rec lame wel geoorloofd????

    VitaePro20-07-2020

    Hallo meneer/mevrouw Jansen, Zoals u op deze website maar ook op andere review websites kunt zien is het merendeel tevreden over het gebruik van VitaePro. Verder moet VitaePro aan strenge, door de Europe Unie opgelegde regelgeving voldoen. Alles wat beloofd wordt in reclame uitingen en op verpakkingen moet wetenschappelijk getoetst zijn. Deze beloftes worden ook wel 'claims' genoemd. De European Food Safety Authority (EFSA) is een onafhankelijk bureau dat de Europese Unie adviseert over de voedselveiligheid. Zij bepalen welke claims producenten mogen maken over hun product. De claims die VitaePro maakt zijn wetenschappelijk onderbouwd en goedgekeurd door de EFSA. Wij zijn volledig transparant over de ingredienten van VitaePro en het daarbij behorende onderzoek, goedgekeurd door de EFSA. Op de pagina vitaepro.nl/onderzoek vindt u een overzicht van de gezondheidsclaims en daarbij behorende documentatie over de ingrediënten van VitaePro. Met gezonde groet - VitaePro

    Verified

    Timmerman23-07-2020

    Echt een terreur merk Oplichters

    VitaePro24-07-2020

    Hallo meneer/mevrouw Timmerman, Heeft u een vervelende ervaring gehad met ons product of onze service? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice (0800 3838 003). Mijn collega's staan u graag te woord. Met gezonde groeten, -VitaeLab

    Verified

    Stas vd braber04-08-2020

    Hou toch op met die terror reclames!! Ophouden met het oplichten van oudere mensen met een abonnement waarvan mensen niet weten hoe ze eraf moeten komen. Het wordt tijd dat de consumenten autoriteit ingrijpt!

    Huisarts /Y05-08-2020

    Vraag aan Vitaepro, - Waar vind ik de onderzoeksrapporten omtrent de werking v Vitaepro ? - En is dit wetenschappelijk onderzoek verricht door onafhankelijke instituten,of door Vitaepro zelf ?

    VitaePro06-08-2020

    Hallo Huisarts/Y, VitaePro is een voedingssupplement dat een gezonde en gevarieerde voeding ondersteund. De claims die we op onze website maken zijn goedgekeurd door de European Food Safety Authority (EFSA). Meer hierover kunt u op onze website lezen: www.vitaepro.nl/onderzoek/ Met gezonde groeten, VitaeLab

    Verified

    VitaePro06-08-2020

    Hallo Stas vd Braber, het VitaePro abonnement is eenvoudig aan te passen of stop te zetten. Daarvoor kunt u het beste contact opnement met onze gratis klantenservice (0800 3838 003). Het telefoonnummer van de klantenservice staat ook op de verpakking van de VitaePro. Mijn collega's helpen u graag. Met gezonde groeten, -VitaeLab

    Verified

    tb.steenbergen@kpnmail.nl26-08-2020

    De eerste zending ingenomen geen resultaat stoppen met volgende zendingen.

    VitaePro04-09-2020

    Hallo meneer/mevrouw Steenbergen. Om het abonnement op te zeggen kunt u het beste contact opnement met onze gratis klantenservice (0800 3838 003). Mijn collega's helpen u graag en wijzigingen aan uw abonnement worden altijd direct doorgevoerd. Maar het is goed om te weten dat voedingssupplelemten vaak langer de tijd nodig hebben voordat u daar de effecten van merkt. Met gezonde groeten, -VitaeLab

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro

    snel ontvangen en gebruik het dagelijks nu afwachten op het resultaat.

    Door: IDA Arendsen10-02-2020
    Adri13-02-2020

    Mooi die reclame van oud topsporters die nu niet zonder te kunnen lijken terwijl ze veel minder actief zijn dan voorheen, 8 uur fietsen met voldoende groente, fruit zorgt dat het lichaam zichzelf reguleert, elk supplement lijkt daarbij overbodig, de zon doet de rest. En slikt Wennemars werkelijk viteapro?

    Gerda Bouwer16-02-2020

    Helemaal met je eens. Zou ook wel willen weten of Erben Wennemars deze slikt. Deze site geeft alleen ervaringen weer van leveringen maar niet wat de ervaring van gebruik Vitaepro werkelijk doet

    Jan17-02-2020

    Natúúrlijk slikt Erben het niet. Hij zegt het te slikken en krijgt daar flink wat duiten voor. Ben benieuwd of de NOS hem handhaaft als commentator als je voor wat eurootjes bereid bent iets aan te prijzen, waarvan nooit wetenschappelijk aangetoond is, dat het helpt.

    Nelly Komijn05-03-2020

    Doet echt helemaal niets

    Nelly Komijn05-03-2020

    Doet echt helemaal niets

    Winkels09-03-2020

    Jaap Winkels 09-03-2020 Ik heb 6 maand vitaepro gebruik en geen resultaat ondervonden ben er mee gestopt. Nu heb ik andullatietherapie van HHP aan huis daar heb ik veel meer baart bij. Behandelbaar zijn de onderstaande klachten: Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters Osteoporose Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten Neurologische klachten Stres klachten, gewicht verlies Fibromyalgie, reuma Met Andullatietherapie kan je deze doelgroep nog effectiever ondersteunen om vitaal ouder te worden met kwaliteit van leven

    VitaePro19-05-2020

    @IDA Arendsen - fijn dat je levering snel is ontvangen! @Nelly Komijn - Vervelend dat u nog geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Net zoals wijzigingen in uw voeding niet direct resultaat zullen hebben, hebben ook voedingssupplementen de tijd nodig voor u er effect van ervaart. Voedingssupplementen werken op langdurige basis. Het is daarom aan te raden om het 4 tot 6 maanden te gebruiken, voor er oordeel over te vellen.

    Verified

    Gerrit 04-06-2020

    Zou graag een antwoord van vitae pro willen of erben wennemars en mogelijk wat andere skandinavische sterren werkelijk vitae pro gebruiken. Ik gebruik het nu 3 maanden en merk nog geen verschil in spieren en gewrichten. Ga het nog even 3 maanden proberen. Als ik dan nog niks merk stop ik er weer mee.

    VitaePro10-06-2020

    @Gerrit, Jammer dat u nog geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. En ja, Dhr Wennemars en de Skandinavische sterren uit onze reclames gebruiken allemaal VitaePro. Dat is de reden dat we ze uitgenodigd hebben om in de advertentie hun ervaring te delen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Bianca27-06-2020

    Gebruik Viteapro nu een week, en heb nu bijna een week erge pijn in mijn onderbuik. Iemand dezelfde ervaring?

    Ineke08-07-2020

    Wat een waardeloze flut antwoorden van vitaepro, bij iedereen schrijven ze hetzelfde, ik ga er mijn geld niet aan uitgeven

    VitaePro24-07-2020

    Hallo Ineke, Bedankt voor uw reactie. Als u liever persoonlijk advies wilt, kunt u ook contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 3838 003). Mijn collega's staan u graag te woord. Met gezonde groeten, - VitaeLab

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vitaepro

    na het slikken opeens alsmaar last van schoudergewrichten. andere matrassen geprobeerd. Pijn werd alsmaar erger. Toen gestopt met Vitaepro.... Na twee dagen was de pijn weg..
    Toch heel gek.. Ik koop geen Vitaepro meer.

    Door: Pascale25-03-2020
    Kees VH 14-04-2020

    Ik gebruik het nu twee maanden! Er is weinig veranderd. Twee maanden in gebruik!

    Arie Damen23-04-2020

    Helpt geen snars, gezond en evenwichtig eten! dat helpt. Laar je niets wijsmaken door zon oud sporter die een nog een centje meepakt. Koop verse groenten voor je geld.

    VitaePro22-05-2020

    @Pascale Vervelend dat u geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    VitaePro01-06-2020

    @Pascale Vervelend dat u geen positieve effecten ervaart van het gebruik van VitaePro. Het merendeel van onze klanten ervaart de positieve effecten van VitaePro na 2 á 3 maanden eenmaal daags een capsule te hebben ingenomen. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan kunt u contact opnemen met onze gratis klantenservice (0800 38 38 003). Met gezonde groet – VitaeLab

    Verified

    Hans10-06-2020

    Er wordt zoveel op televisie geadverteerd dat het spul wat dat betreft al veel te duur moet zijn. De eerste twee maanden "maar" 9,95 zegt al genoeg. Zakkenvullers inclusief Erben Wernemas. Gewoon gezond eten eventueel aangevuld met een veel voordeliger supplement van een aanbieding bij de drogist. Het wordt tijd dat een consumentenprogramma aandacht aan dit bedrijf besteedt.

    VitaePro20-07-2020

    Hallo Hans, VitaePro is een voedingssupplement en dient als aanvullig op gezonde voeding. De ingredienten van VitaePro zijn inderdaad voldoende binnen te krijgen door gezond en gevarieerd eten. Jammer genoeg lukt het maar een klein deel van Nederland de door het voedingscentrum aanbevolen hoeveelheden groente en fruit binnen te krijgen. Juist dan kan een voedingssupplement zoals VitaePro een mooie aanvulling zijn. Wat betreft de prijs; een capsule VitaePro kost € 0.64 per dag en daarmee verzekert u zich van voldoende antioxidanten, vitaminen etc. Als u de ingredienten in VitaePro afzonderlijk zou kopen, dan zou u meer geld kwijt zijn. Daarnaast kiezen we ervoor om rechtstreeks aan onze klant te verkopen zodat er kosten bespaard kunnen worden op groothandels en eventuele andere derde partijen. Met gezonde groet - VitaePro

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    ?

    Aan alle goedgelovige onder ons.

    Ik raad aan om eerst naar de huisarts te gaan om te vragen naar een bloedonderzoek voor vitaminen te kort voordat je supplementen gaat slikken. Als je geen vitaminen te kort komt heb je het niet nodig.
    Zo ie zo als je 'gewoon' eet heb je geen supplementen nodig. Dan krijg je van alles genoeg binnen. Alles wat te veel is wordt afgestoten door het lichaam.
    De lijst getoond in bij onderzoek op de website toont alleen maar dat de 'Claim' gebruikt mag worden.

    Door: Rob31-08-2020
    Rob31-08-2020

    Ik heb het een waardering van 5 sterren gegeven zodat het bericht wel geplaatst zou worden

    VitaePro02-09-2020

    Hallo Rob, bedankt voor de 5 sterren! ;-) Goed eten is zeker belangrijk. Volgens het voedingsadvies van het Voedingscentrum zouden volwassenen dagelijk 250 gram groenten en 2 stuks fruit moeten eten. Toch blijkt uit onderzoek van het RIVM dat niet iedereen hier aan komt. VitaePro kan dan een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding. Met gezonde groeten, -VitaeLab Met gezonde groeten, -VitaePro

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    spierproblemen wel echt minder door vitaepro

    had al jaren last van problemen met mijn spieren en/of gewrichten. Vooral in de schouder. Was een beetje sceptisch om wéér wat nieuws te proberen, maar ben toch eens gaan kijken bij vitaepro.
    echt goedkoop vind ik het niet, maar toen ik na een tijdje toch verbetering begon te merken, was ik er toch heel blij mee. ik weet niet helemaal zeker of het echt alleen aan vitaepro ligt, maar toch! zelf zou ik het daarom wel aanraden, maar het ligt ook aan wat je voor problemen hebt. het is ook nog niet helemaal over ofzo, maar wel al verbetering, dus ik blijf het zeker nog even gebruiken..

    Door: Bram18-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    02_2_2020

    Oplichters

    Door: Timmerman23-07-2020
    VitaePro24-07-2020

    Hallo meneer/mevrouw Timmerman, Heeft u een vervelende ervaring gehad met VitaePro? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice (0800 3838 003). Mijn collega's helpen u graag. Met gezonde groeten, -VitaePro

    Verified

    Edwin25-07-2020

    Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Jarenlang met gewrichtspijn rond gelopen en nu is de pijn minder geworden. Ik denk dat dit ook komt in combinatie met mijn voeding. Jarenlang ook gevochten met mijn hoge bloeddruk, sinds kort is mijn bloeddruk normaal aan het worden, 135/85. Over een een half jaar kan ik pas zeggen of Vitae Pro match met mijn voeding en de pillen die ik gebruik voor mijn hoge bloeddruk. Groetjes...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vitaepro

    Betrouwbaar bedrijf, zendingen zijn keurig verpakt en worden telkens ruim op tijd geleverd. Ik gebruik het product nu bijna een jaar, weerstand en spierkracht merk ik wel maar energie nog niet. Het lijkt zelfs of ik minder energie heb dan een jaar geleden. Denk wel dat ik het blijf gebruiken. Enig minpunt is de prijs, voor veel ouderen is het aan de dure kant. Ik heb soms moeite met de betaling.

    Door: K Hartog12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vitepro

    Bedrijf is goed te bereiekn via klantenservice en het product werkt volgens mij uitstekend. Voor voor de gewrichten... Volgens mij ook voor het hart goed... levering verloopt uitstekend, altijd op tijd

    Door: J Geiter11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro

    Ik heb tot nu toe enkel goede ervaringen met de klantenservice van Vitaepro. Het is heel makkelijk om het abonnement te pauzeren. Van de werking merk ik mijn dagelijks leven nog niet zo heel veel

    Door: D Schuurvolken15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vitaepro

    Supplementen bevallen goed en ook het contact met het bedrijf is er goed. Denken proactief mee en ben zeer correct te woord gestaan.

    Door: I de Rhijn18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeker niet

    Ik vind uw reclame campagne zo irritant lang én ongeloofwaardig omdat er erg veel moet worden Verdiend aan het product om dit te kunnen financieren! Daarbij veel slechte reviews, beter stoppen voor uw geloofwaardigheid!

    Door: Roeper29-06-2020
    Sander Vander29-06-2020

    Beste mensen, koop je vita’s bij de Etos of Kruidvat wanneer jij dat wilt. VitaePro is meuk en ze verdienen er goed aan.

    VitaePro20-07-2020

    Hallo, Wat verveld dat u de reclame zo irritant vind, helaas kan ik dat niet voor u wegnemen. Wat betreft de prijs; een capsule VitaePro kost € 0.64 per dag en daarmee verzekert u zich van voldoende antioxidanten, vitaminen etc. Als u de ingredienten in VitaePro afzonderlijk zou kopen, bijvoorbeeld bij het Kruidvat of de Etos, dan zou u meer geld kwijt zijn. Daarnaast kiezen we ervoor om rechtstreeks aan onze klant te verkopen zodat er kosten bespaard kunnen worden op groothandels en eventuele andere derde partijen. Met gezonde groet - VitaePro

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    vitaepro

    Goede ervaring mee! Reageren bovendien snel op vragen.

    Door: Henk Pomp26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vitapro

    Goede service, klantenservice is bereikbaar, vriendelijk, en er is mee te praten. Bijzonder redelijk.

    Door: Rick Halstra26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    VitaePro

    Zeer te spreken, vitaePro draagt aan het gezond blijven van het lijf. BLoedwaarde zijn goed, geen gebrek aan vitaminen

    Door: Erik18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    VitaePro

    Abonnementsysteem werkt goed, nieuwe strips zijn op tijd binnen en passen door de brievenbus.

    Door: Jose15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    VitaePro

    Prima product voor een goede prijs

    Door: Dick de Zwart15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vitaepro.nl

    Ik heb echt het gevoel dat ik meer energie heb en minder vaak last van spierpijn

    Door: Aad Molenaar12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vitaepro supplementen

    Voel me veel lekkerder & fitter

    Door: Victoria11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    VitaePro

    Goede levering, zonder problemen en altijd stipt op tijd!

    Door: Martin11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vitaepro

    Als je Vitaepro een beoordeling stuurt die niet zo goed is, krijg je dit bericht : Reviews met een beoordeling lager dan 3 sterren worden on hold gezet.
    Dat zegt genoeg over het product, wat veel te duur is omdat er elke dag veel reclame over gemaakt wordt op TV.

    Door: Broere07-06-2020
    VitaePro10-06-2020

    @Broere, Via The Feedback Company vragen wij gebruikers van VitaePro naar hun ervaring met onze supplementen. Als gebruikers ons daar met minder dan 3 sterren beoordelen wordt die review inderdaad “on hold” geplaatst. Dit is niet iets waar VitaePro voor kiest, maar wat The Feedback Company zo heeft ingericht. VitaePro gebruikt die periode om in contact te komen met de klant. Zo hopen we eventuele problemen op te lossen. Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste voor VitaePro en dat is waarom wij pro-actief contact zoeken met mensen die niet tevreden lijken met onze supplementen. Zoals u zelf heeft kunnen zien op de website van The Feedback Company slagen wij daar helaas niet altijd in, maar ook die reviews worden gepubliceerd om zo een objectief beeld te geven van ons product en onze dienstverlening. VitaePro is volledig transparant over haar product, de ingrediënten van VitaePro en de ervaringen van onze klanten. Mocht u nog verdere vragen hebben over VitaePro, de ingredienten of ervaringen van klanten, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 38 38 003. Met gezonde groeten, - ViteaLab

    Verified

    India 10-12-2020

    Veel bestanddelen zijn inderdaad ter ondersteuning, alleen er ontbreken nog een aantal belangrijke mineralen en vitamines. Wat mij stoort is de wijze van verkoop. Mensen worden beïnvloed en gemanipuleerd. De acteurs in de reclames zijn ingehuurd. Net als onze bekende schaatser, dat hij zich hiervoor leent. Alsof hij dit product gebruikt! Alles draait om geld. En daar heeft dit bedrijf genoeg van, als je een product verkoopt die overdreven wordt weggezet, daarbij veel reclames kan maken, is het duidelijk dat hier veel mensen meeliften die dit financieel kunnen dragen. Er wordt ingespeeld op de emotie van de mens. Iedereen wil zich goed voelen en daar hoort beweging zeker bij. En helemaal als elke profiel van de mens naar voren wordt gehaald in de reclames. Ik ben zelf diëtist, inspanningsfysioloog en heb een internationaal netwerk van specialisten. Gewoon naar de ethos, kruitvat of bodyenfitshop en je bent goedkoper uit. Laat je niet misleiden door deze overdreven manier van verkoop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is VitaePro een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over VitaePro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VitaePro actief?

    VitaePro is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitaePro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.