NederlandReview

  Ervaringen VitaePro

  Zoek je een bedrijf welke specialist is op het gebied van supplementen? Vitae Pro is een bedrijf gespecialiseerd in supplementen. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij VitaePro zijn.

  Wat is VitaePro?

  VitaePro stelt een specialist te zijn op het gebied van supplementen. VitaePro is een voedingssupplement dat wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen.

  Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 gestart. De organisatie maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Dit bedrijf stelt productkwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. De processen rondom de totstandkoming van de producten zijn exact ontworpen om alle producten op alle niveaus te kunnen waarborgen. Eén van de doelen die door het bedrijf worden gesteld zijn dat klanten de allerbeste voedingssupplementen krijgen.

  De ingrediënten in VitaePro worden pas gebruikt na een zorgvuldige selectie. De ingrediënten zijn schoon, traceerbaar en veilig. Er worden omega-3-verzuren gebruikt van een bedrijf welke te boek staat als een gecertificeerde leverancier.

  Garantie, klachten en herroeping

  Op de website van het bedrijf staat ook een procedure te lezen met betrekking tot de garantie. Er wordt volledige garantie gegeven in overeenstemming met toepasselijk recht. Hieronder valt ook de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken.

  De garantie geldt tot de houdbaarheidsdatum van het product zoals staat beschreven op de verpakking. Let op dat het wel goed verpakt moet zijn. Alle klachten met betrekking tot gebreken moeten binnen twee maanden na constatering worden gemeld aan het bedrijf. De koper dient een gebrek te melden binnen een redelijke termijn na ontdekking.

  In het geval van klachten naar aanleiding van fouten en gebreken worden door NutraQ alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Mocht je als klant een beroep willen doen op de garantie of bij vragen in verband met klachten kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.

  Mocht er door het bedrijf geen oplossing worden gevonden dan kan er een klacht ingediend worden bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie. Klanten kunnen het portaal onlinegeschillenbeslechting via deze link https://webgate.ec.europa.eu/odr benaderen.

  Klanten kunnen onvoorwaardelijk gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten. Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden.

  Contact opnemen met de klantenservice

  Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Telefonisch is dit mogelijk op werkdagen van 07:30 uur tot en met 16:30 uur. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0800 383 8003. Het e-mail adres waar je naar kunt mailen is klantenservice@vitaelab.nl. Het bedrijf geeft aan binnen 1 werkdag te reageren. Je kunt ook een brief sturen per post naar adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam.

  Wat zijn de klantervaringen bij VitaePro?

  Ben jij al klant bij VitaePro? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Heb je al vaak voedingssupplementen via VitaePro gekocht? Wat vind je van deze producten? Gebruik je de producten nog steeds met plezier? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij VitaePro? Jouw mening is goud waard. Door je visie via deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan zij wel of geen voedingssupplementen via VitaePro kopen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat via NederlandReview. Dit is hét bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  VitaePro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  supplementen om af te vallen

  ik had mijn bestelling snel ontvangen en daar ben ik blij mee
  maar ik vind het wel moeilijk om goed vol te houden, want ik blijf toch pakken naar de lekkere tussendoortjes die ik eigenlijk niet meer "mag". Maar het zijn ook geen afslankpillen ofzo gewoon supplementen dus ik moet gewoon even beter volhouden. maar het is wel moeilijk

  Door: Lotte 07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  vitaepro

  snel ontvangen en gebruik het dagelijks nu afwachten op het resultaat.

  Door: IDA Arendsen 10-02-2020
  Adri 13-02-2020

  Mooi die reclame van oud topsporters die nu niet zonder te kunnen lijken terwijl ze veel minder actief zijn dan voorheen, 8 uur fietsen met voldoende groente, fruit zorgt dat het lichaam zichzelf reguleert, elk supplement lijkt daarbij overbodig, de zon doet de rest. En slikt Wennemars werkelijk viteapro?

  Gerda Bouwer 16-02-2020

  Helemaal met je eens. Zou ook wel willen weten of Erben Wennemars deze slikt. Deze site geeft alleen ervaringen weer van leveringen maar niet wat de ervaring van gebruik Vitaepro werkelijk doet

  Jan 17-02-2020

  Natúúrlijk slikt Erben het niet. Hij zegt het te slikken en krijgt daar flink wat duiten voor. Ben benieuwd of de NOS hem handhaaft als commentator als je voor wat eurootjes bereid bent iets aan te prijzen, waarvan nooit wetenschappelijk aangetoond is, dat het helpt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  voedingssupplementen

  Bestelling snel ontvangen, bedankt!!

  Door: Sandra 05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  niet

  Heb de product ingredienten bekeken en een ander product bij Etos gevonden met nagenoeg dezelfde inhoud en tot de conclusie gekomen dat het product veel te duur is. Het andere product is 9% van de prijs Dat vitaepro zo duur is, komt waarschijnlijk door de hoge reclamekosten op TV, elke ochtend meerdere keren op Nederland 1.
  Vitaepro kost 38,35 euro voor 2 maanden, het middel bij de etos kost 3 euro, ook voor 60 tabletten en zelfs 2de voor de helpt van de prijs. Tel uit je winst.

  Door: Broere 17-02-2020
  Stam 19-02-2020

  Welk middel van de Etos?

  Sophia 22-02-2020

  Hoe heet het produkt van Etos? Dank!

  Jacqueline 23-02-2020

  Hoe heet dit middel van Etos?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over VitaePro

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is VitaePro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over VitaePro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VitaePro actief?

  VitaePro is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitaePro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.