Met korting naar Max Verstappen in Spanje!

Of je nu fan bent van de Formule 1 voor Max Verstappen of omdat je van autosport houdt, dat maakt niet uit: je kunt nu met een goede korting afreizen naar de Grand Prix van Spanje! Hier kun je grote coureurs zoals Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en natuurlijk ook Max Verstappen zien racen en wedijveren voor de titel. Ren na de race naar de finish en woon de prijsuitreiking bij. Vergeet natuurlijk niet van te voren spandoeken te maken om jouw favoriete coureur extra aan te moedigen!


Let op: de actie loopt zolang tot het volgeboekt is, met beperkte plaatsen is het dus zaak snel te boeken, als je verzekerd wil zijn van een ticket!


Afreizen naar een Formule 1-wedstrijd is iets wat je tenminste één keer in je leven mee moet maken, zelfs voor wie geen fan is van autosport. Bebsy heeft hiervoor een grote aanbieding. Je krijgt het hele weekend als bezoeker toegang tot het circuit. Standaard inbegrepen bij de aanbieding zijn staanplaatsen, waarmee je op het terrein kunt rondlopen en de beste plek kunt uitkiezen. Wil je de auto’s superhard voorbij zien scheuren? Ga dan bij een recht stuk staan. Wil je het liefst een crash van dichtbij meemaken? Kies dan een plek bij een scherpe bocht of bij een grindbak! Op zoek naar mooie inhaalacties? Bij een langzame bocht heb je de beste kans daarop!


Upgrade naar de Orange Zone voor fans van Max Verstappen

Kom je speciaal voor Max Verstappen? Dan kun je ervoor kiezen te upgraden naar de Orange Zone. Gevestigd in grandstand G is deze ruimte speciaal voor de fans van Max Verstappen. Op zondag, de dag van de race, zullen hier onder meer een DJ en cheerleaders aanwezig zijn voor de extra speciale ervaring. Deze upgrade kost 90 euro per persoon extra. Vorig jaar haalde Max Verstappen op dit circuit de eerste overwinning uit zijn carrière. Zou hij het dit jaar weer voor elkaar krijgen? Jij kunt het live meemaken!


Bezoek voor en na de races het prachtige Barcelona

Het circuit de Barcelona-Catalunya ligt op ongeveer 30 kilometer van de stad Barcelona, die natuurlijk ook zeer de moeite waard is. Wandel over de prachtige Ramblas, bezoek de Sagrada Família van Antoni Gaudí en duik in het bruisende nachtleven. Genoeg te doen voor iedereen voor en na de races op het circuit! Let er wel op dat je op tijd op het circuit aanwezig bent in verband met de verwachte drukte.


Wat is inclusief bij deze reis van Bebsy?

- Een retourvlucht vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Barcelona Girona. Je vliegt heen op donderdag 11 mei en terug op dinsdag 16 mei.
- 5 nachten verblijf in driesterrenhotel in Malgrat de Mar, dichtbij strand en centrum, en op ongeveer 50 km van het circuit en 70 km van Barcelona.
- Verzorging op basis van halfpension; ontbijt en diner zijn iedere dag inbegrepen.
- Een huurauto voor de hele reisperiode, die klaarstaat bij aankomst op de luchthaven. Bij het hotel is er de mogelijkheid om te parkeren.

- Tickets

(staanplaatsen) voor toegang tot het circuit gedurende het hele weekend. Op vrijdag 12 mei heb je toegang tot de vrije trainingen, op zaterdag 13 mei tot de kwalificatie-races en op zondag 14 mei tot de race.


 


Let op: het aantal tickets is zeer beperkt, dus boek snel om eventuele teleurstellingen te voorkomen!


 


Share