Bebsy

Alle reviews

Bebsy

48% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (21)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  stedentrip

  Een advertentie in het AD met hele mooie prijzen.
  Maar zodra je gaat boeken op welke datum ook, je komt een factor 5 hoger uit.
  De grootste klantmisleiding die er is.
  Bebsy kom ik ook niet tegen als lid van de ANVR

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie naar Mallorca

  Ik had een vakantie geboekt naar Mallorca, nu is deze niet doorgegaan i.v.m. corona. Ik kon kiezen tussen alleen de kosten van mijn vliegticket terug of een voucher.(eigenlijk geen keuze dus want je kiest niet voor al je geld van je hotel kwijt zijn) Toch wil ik alsnog al mijn geld terug krijgen alleen wordt er niet gereageerd op mijn gestuurde mailtjes. Als je belt wordt er gezegd als je een mail stuurt zullen wij dit behandelen.
  Vanwege ernstige astma van mijn mede-reiziger willen wij geen risico lopen door ergens naartoe te gaan tijdens corona en daarom hebben wij dus niks aan een voucher.

  Graag zou ik alsnog in contact komen met iemand van Bebsy die je wel verder helpt. Nogsteeds wil ik namelijk graag mijn geld terug, wat ook zou moeten kunnen volgens de site van de consumentenbond.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel + vlucht Barcelona

  In december hebben wij een leuke aanbieding gevonden naar Barcelona, goede vluchttijden en een goed centraal hotel. We hebben geboekt via Bebsy. Tegen de tijd van vertrek heeft helaas iedereen de gevolgen van Corona moeten overzien, de reis word geannuleerd. We krijgen een aantal opties, een deel van het geld terug (maximaal 6 weken), een voucher. Wij kiezen voor het geld terug. Na veel contact met Bebsy en mailtjes op en neer zou het inderdaad maximaal 6 weken duren tot we dit bedrag terug krijgen. Ondertussen is het nu bijna 9 weken geleden en Bebsy is te beroerd om nog op mijn mailtjes te reageren. Erg triest en zeer slechte service. Ik snap dat iedereen geraakt wordt door Corona, maar als je een belofte doet (vooral over financiën) dan kom je die gewoon na.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisje Kroatie

  Bebsy weigert elke medewerking wanneer het gaat om problemen oplossen. Dit bedrijf wil alleen geld binnenharken en als het even kan niets uitgeven.
  Bebsy verschuilt zich achter elk excuus wat ze ook maar ergens kunnen vinden.
  We hebben een reis geboekt, de reis is niet doorgegaan, corona, maar enige coulance ho maar. Het enige dat Bebsy doet is begrip vragen voor haar situatie maar rekening houden met de klant zijn situatie kunnen ze niet.
  Waardeloos bedrijf, koop er nooit een reis.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar New York

  Het is ronduit schandalig hoe wij te woord gestaan worden door de klantenservice. Wij hadden erg veel begrip voor de hele situatie maar ons geduld is ondertussen echt op! Een vriendin en ik hadden een reis geboekt naar New York die uiteraard afgelast is wegens corona. Hierover kregen wij een mail die meer vragen opriep dan antwoorden gaf. Wij konden onze reis omboeken maar de kosten hiervoor (verschil in prijs) moesten wij zelf betalen. Wij mochten dit echter maar 1 keer doen en dit moest geregeld worden voor de oorspronkelijke datum van onze reis. Toen wij vroegen voor wanneer onze reis dan plaats moest vinden en wat als er dan nog steeds corona was kregen wij 4(!) keer een ander antwoord. Puntje bij paaltje.. ze kunnen geen garantie geven dat we dan weer geholpen worden. Aangezien de nieuwe reis in een vrij kort tijdsbestek weer plaats zou moeten gaan vinden en wij extra geld uit moeten gaan geven om om te kunnen boeken zijn wij hier niet mee akkoord gegaan. Na veel heen en weer gemail kwam er een voucher om de hoek kijken. Echter hebben wij nu al meerdere mails verstuurd met de vraag wat de voorwaarden zijn van deze voucher en hier weigeren ze antwoorden op de geven. We krijgen alleen te horen dat deze 2 jaar geldig is. Of deze voucher SGR gedekt is en op welke naam deze voucher komt te staan is echter volstrekt onduidelijk voor ons. Is het nu echt zo moeilijk om te zeggen of dit de welbekende corona/ sgr voucher is? Blijkbaar wel. Alles smoesjes over dat het aan de vliegmaatschappij ligt en dat het voor jullie allemaal zo moeilijk is hebben we ondertussen al 100 keer gehoord. Wij willen ondertussen een keer duidelijkheid! Wij hebben bij jullie geboekt en ik heb helemaal niks te maken met de vliegmaatschappij. Blijkbaar moet het op deze manier want op al onze mailtjes word gewoon niet geantwoord met inhoud.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Italië

  Heb een tijd geleden een reis naar Italië geboekt. Vanwege Corona gaat het niet meer door. En nu weigeren jullie de aanbetaling terug te storten, sterker nog we Moeten de volledige reis betalen, anders dreigen jullie met het uitgeven aan een incassobureau?!! Terwijl er geen vlucht meer die kant op gaat!!! De dame aan de leiding geeft aan deze instructies te moeten opvolgen....mensen kom op zeg!!

  Wij hadden in februari geboekt voor tenerife dus nog voor de coronavirus. Keurig een aanbetaling gedaan wat zij vroegen. Nu is het niet mogelijk om van onze welverdiende vakantie te gaan genieten en moeten nu toch de volledige reissom betalen omdat dit is afgesproken met elkaar maar het is voor iedereen een uitzonderlijke situatie echter er is geen enkel medeleven vanuit bebsy, nee BETALEN moeten jullie en dan maar afwachten of er nog iets van terugkomt.
  Schandalig.
  Nooit meer

  Wij hebben zo’n zelfde ervaring!!!!!! Schandalig ?
  Mensen laat je horen. Wie heeft er ook zo’n ervaring bij Bebsy????

  Ook ik heb een vakantie geboekt en heb wel het gehele bedrag betaald. Ik kan alleen de kosten van het vliegtuig terug krijgen of een voucher. Ik ben dus al mijn kosten voor het hotel kwijt of kies een voucher. Niet echt veel keus dus. Nu probeer ik alsnog in contact te komen om mijn geld terug te krijgen maar er wordt niet geantwoord op mijn mail.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stedentrip Valencia

  Al meerdere keren een vakantie geboekt bij Bebsy en altijd top geregeld! Lekker goedkoop en mooie accommodaties. Je krijgt zeker waar voor je geld. Vorig jaar naar Sicilië geweest en dit jaar gaan we naar Valencia. Nu al zin in!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Krakau

  Eigenlijk is het niet eens 1 ster waard. Ze hebben een advertentie geplaatst die niet klopt: foute foto’s en omschrijving. Wanneer we hierover bellen kan alleen een andere accommodatie geregeld worden. Ze passen de foto’s vervolgens wel aan, maar zelfs daarna klopt het nog steeds niet. De advertentie wordt niet aangepast en blijft enorm misleidend. Het risico voor een andere accommodatie willen wij niet lopen, wie weet word het namelijk nog slechter! Maar ja Bebsy is van mening dat zij goed handelen. Als we bellen doen ze beloftes die ze vervolgens niet waarmaken. Ze luisteren niet goed, wij hebben ons niet serieus genomen gevoelt. Ik boek nooit, maar dan ook nooit meer. We zijn er overigens ook achtergekomen dat als je via hen boekt het hotel weinig geld overhoudt.. dus het hotel heeft er ook niks aan. Ofwel een en al kut; telefonisch slecht, site half nep (blijkbaar) en via e-mail nog niet beter!

  Zelfs een kleine compensatie kan er niet vanaf, maar discussies volop aan gaan via telefoon wel. Niet prettig op zijn zachts gezegd.

  Ik ben echt niet snel ontevreden, maar zij spannen wel echt de kroon. Normaal is de klant koning, maar bij hun zijn de rollen juist omgedraaid!

  Op gebied van customer service kunnen ze nog wat leren. Ik ben nog nooit zo onbeschoft telefonisch behandeld!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen

  kom voor het eerst op de site, maar gezien de ervaringen lijkt het mij niet verstandig hier te boeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkope stedenreis Marrakech

  Via vrienden getipt over Bebsy. Fijne website en scherpe prijzen. We hebben een 5 daagse stedenreis Marrakech geboekt. Ze zijn een stuk voordeliger dan andere reisorganisaties.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1e keer meteen slecht ervaring

  Door een foutje in de datum, zou mij 100% koten, wijzigen is mogelijk als ik 145 pp betaald, wat nog duurder is dan annuleren? belachelijk voor woorden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting

  Ze vragen extra geld en vragen je reis je verzeten, indien dit voor u niet past, kan je je reis annuleren, maar wanneer je vraagt hoelang het duurt om je geld terug te krijgen weten ze het niet?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet op boeken

  Amai... alles om geld uit u te kunnen slaan... boek hier niet op mensen, tis een enal misserie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichterij

  Aub mensen boek hier niet op!!! Ze zullen je een goedkope reis aanbieden, erna vragen ze extra geld en als je je geld terug wilt weten ze niet wanneer je dit terug krijgt! Je kan beter bij een gekende reisagentschap boeken en iets meer betalen, maar veel minder stress hebben! Tevens is de klantendienst heel klant onvriendelijk, ze kunnen je met niets helpen en weten nooit niets! Slechtste en stressvolste ervaring ooit. Zou ik kunnen kgaf ze 0 sterren!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aub mensen boek hier nooit op !!!

  Enkele weken boekte ik een reis, normaal gezien moesten we 2 wekn voor onze reis onze reis gegevens krijgen, maar we kregen maar niets dus besloot ik te bellen... en plots bleek dat de reis niet meer beschikbaar was er was een probleem met de vlieguren, maar mij eens verwittigen vonden ze niet nodig! Ik moest dan zo €100 bij betalen om op reis te gaan? De klantendienst leek mij heel klantonvriendelijk ze wisten nooit iets en het boeiden hen niet om je te helpen! Echt vanaf nu boek ik op bekende siten zoals tui, sunjets,... het is iets duurder maar het bezorgt je niet zoveel stress als deze oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handbagage zogenaamd inclusief.

  Handbagage zogenaamd inclusief
  Bepsy biedt de reizen inclusief handbagage aan. Maar in de praktijk is dit niet waar. Pas bij het boekingsproces moet je bij het hoofdstuk inclusief handbagage op een infoknop drukken om er achter te komen dat Bepsy een totaal andere maatvoering gebruikt dan algemeen gebruikelijk bij luchtvaartmaatschappijen. De maatvoering die Bepsy gebruikt is echter dezelfde als de maatvoering die bv. WOW-air gebruikt voor het begrip “persoonlijk voorwerp”, dat notabene standaard gratis is bij een boeking van WOW-air. Zoals reclame maken voor hotel inclusief bedden en ontbijt inclusief beleg.
  De extra kosten voor handbagage maakte onze reis een kleine € 100,- duurder.
  Bij zowel de consumentbond en kassa is de reactie en ik citeer letterlijk "Het is een zeer klantonvriendelijke, en op het gebied van service verwerpelijke, werkwijze. Maar omdat de afmeting wel via de infoknop vermeld staat is het juridisch inderdaad op de grens van aanvaardbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wat een slechte service!

  Beste heer/mevrouw,

  Bij deze wil ik een klacht indienen over jullie service.
  Kort geleden heb ik een reis naar Rome geboekt, inclusief hotel transfer!
  Het gaat om de boeking met referentie nummer: 2074139521. 
  Helaas is de transfer niet op komen dagen, terwijl we echt op de juiste plek stonden. Dit weten we zo zeker omdat er wel andere chauffeurs stonden met bordjes in de hand met andere namen!
  Na ongeveer 15 minuten wachten hebben we de noodnummers op de transfervoucher gebeld. Namelijk nummers: +393472297500 en +393939046161. Na meerdere malen is er niet opgenomen waarop ik het Nederlands noodnummer drie keer gebeld heb, namelijk nummer: 0202614790. Ondanks dat ik om 18.00uur belde, werd me verteld dat ik binnen kantoortijden bel en ben ik doorgestuurd naar een van de medewerkers. Maar die medewerker zat natuurlijk niet op haar plek, want op jullie site is vermeld dat jullie tot 17.30uur open zijn! 
  Vervolgens heb ik het noodnummer gebeld die vermeld staat op de transfervoucher, maar ook daar nam niemand op. 
  Wat een slechte service van jullie! Natuurlijk kunnen jullie er niets aan doen dat de chauffeur niet is op komen dagen, maar jullie hadden in kunnen grijpen als jullie opgenomen hadden!!

  Na een uur wachten zitten we nu in de taxi. Dit betekend dat ik én betaald heb voor de transfer voucher, en door jullie slechte service ook nog eens de kosten van de taxi moet betalen. 
  Aangezien we geen gebruik hebben kunnen maken van de transfer voucher wil ik mijn geld terug en lijkt het me op zijn plaats dat jullie ook de kosten van de taxi betalen. Ik heb het bonnetje gekregen van de taxichauffeur. En een excuus zou ook fijn zijn.
  Wij hebben jullie en jullie service vertrouwd dus dit is diep, maar diep teleurstellend.
  Heel jammer dit. 

  Afwachtend op uw reactie, 

  Hoogachtend, 

  A. Nalbantoglu

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede hulp bij boeken vakantie

  Bij het boeken van onze vakantie bij Bebsy liepen wij tegen een aantal problemen aan. Zo wisten wij niet precies wat wij moesten selecteren om onze reis compleet te maken. Om te voorkomen dat we iets verkeerds deden, hebben we contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker van Bebsy was echt heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ze keek direct met ons mee en legde het rustig uit, zodat het goed te volgen was. Uiteindelijk is onze vakantie op de juist manier geboekt, precies zoals we voor ogen hadden. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de service. De overige punten zijn trouwens ook prima in orde!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke website om te boeken! Goede service, lage prijzen

  Hele fijne website om vakantie te boeken.
  Ze hebben mooie aanbiedingen, waardoor ik inderdaad vaker op vakantie kan.

  De chat met personeel vond ik eerst een beetje opdringerig, maar toen ik niet helemaal uit een keuze kwam, was het wel echt heel handig om dat direct te kunnen vragen. Ik kreeg ook meteen antwoord en ik vond deze persoon heel vriendelijk en klantgericht.

  Dus ik ga hier zeker vaker iets boeken, want het is niet duur en leuk om te boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoop op vakantie naar Corfu

  wij hebben niet veel geld te besteden
  genoeg om van rond te komen maar op vakantie gaan schiet er nogal eens bij in
  toch wilden we dit jaar heel graag weer eens een reisje maken
  veel rondgezocht op internet en zo kwamen wij uiteindelijk bij bebsy terecht. had er nog nooit van gehoord als ik heel eerlijk ben maar hier vonden we echt een hele leuke vakantie.
  zo zijn we een week naar Corfu geweest voor net geen 200 euro
  nou dat was echt volop genieten!
  er kwamen geen enge bijkomende extra kosten bij en alles was goed verzorgd.

  tevreden over deze service en misschien gaan we volgend jaar daarom wel weer want het is zo betaalbaar om op vakantie te gaan, zelfs voor ons!

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Eliza was here
32 reviews

Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaa...

Zoweg
9 reviews

Zoweg.nl Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.nl vinden? Zoweg.nl is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
10 reviews

Altijd al naar Afrika gewild, maar is het er om wat voor reden dan ook nooit van gekomen? Dan is er nu een kans voor u! Het mooie is dat u helemaal...

Bebsy

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanties, vliegticket aanbieders of om auto reizen. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie vakantie te hebben en te krijgen bij Bebsy.nl . Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van bebsy.nl. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over Bebsy
Bebsy.nl en het hele team kent de reisbranche als geen ander. Ze kennend e laatste trends en de nieuwste bestemmingen. Ook weten ze waar ze een leuke deal voor je kunnen vinden. Ze hebben een neus voor topbestemmingen en met hun doorzettingsvermogen lukt het altijd om een mooie vakantie te vinden voor een lekkere prijs. Bij Bebsy.nl vinden ze namelijk dat een mooie vakantie niet altijd duur hoeft te zijn. Er zijn tal van verschillende soorten vakanties welke je bij Bebsy.nl kunt boeken. We weten ook zeker, dat er iets voor jou tussen zit. Wacht daarom niet langer en neem gewoon een kijkje. 

Kwaliteit, service, scherpe prijzen en goede deals staan centraal bij Bebsy.nl. 

Diensten van Bebsy
Bebsy.nl is een bureau wat mensen helpt om een mooie vakantie te kunnen boeken. Een heerlijke vakantie waar iedereen van kan genieten. Een vakantie zonder stress. Een vakantie vol met plezier. Een vakantie op maat. Een vakantie op een toplocatie en een vakantie waar je lang aan terug zult denken. Wacht niet langer en ontdek Bebsy.nl ook. 

Klachten, complimenten en tips voor en over Bebsy
Ben je ergens ontevreden over? Heb je een klacht? Dan is het goed om te weten, dat je jouw klacht altijd kunt indienen bij Bebsy.nl. Ze nemen de klacht via de mail, per post of telefonisch graag op om daarna te kijken welke oplossing er mogelijk is. Het is ook goed om te weten, dat ze altijd streven naar een volledige tevredenheid. 

Laat je nog even een review achter op onze site NederlandReview hoe de klacht is afgewikkeld en of je nu weer volledig tevreden bent? We zijn erg benieuwd. Net als vele andere websitebezoekers van NederlandReview. 

Jouw Mening over Bebsy
Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

 

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dat lees u hier! Duizenden meningen van Nederlanders die vertellen hoe de vakanties daadwerkelijk zijn! Lees ze bij NederlandReview

}