Feature Blog December: nieuwe reviewbedrijven!

Lees in de Feature Blog December welke nieuwe bedrijven deze maand zijn toegevoegd.

Lees nu bijvoorbeeld ervaringen over Oxxio Telecom, DELTA en HomeAway. En laat jouw eigen review achter als je hier al klant bent (geweest).

Nieuwe bedrijven om te beoordelen vanaf december

Iedere maand voegen vele nieuwe bedrijven zich bij NederlandReview met een eigen pagina waarop hun klanten hun ervaringen kunnen delen en reviews kunnen achterlaten. 

Wij lichten graag een aantal bedrijven uit in deze Feature Blog December. Heb je ervaringen met een of meer van deze bedrijven? Laat dan vooral een review met jouw ervaringen achter. Misschien ben je wel de eerste!.

Nieuwe vakantiebedrijven: Ardennen Online en HomeAway
In december is het koud en dit jaar was het bovendien ook erg nat. Het perfecte weer om op vakantie te gaan, dus! Gelukkig hebben we weer extra vakantiebedrijven toegevoegd om te beoordelen op NederlandReview, dan weet jij tenminste waar je het beste terecht kunt als je een reis boekt.

Nieuw zijn bijvoorbeeld Ardennen Online en HomeAway, die vakantiehuizen verhuren. Hoe beoordelen hun klanten de vakanties en accommodaties die zij hier hebben geboekt? Lees vanaf nu hun reviews op NederlandReview!

Nieuwe telecombedrijven: DELTA en Oxxio Telecom

Voordat je een abonnement afsluit bij een telecombedrijf is het extra verstandig om van te voren reviews van hun klanten te lezen. Immers, je zit aan een abonnement doorgaans toch best een tijdje vast. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten vaak best hoog, zeker als je niet alleen een telefoonabonnement afneemt, maar ook een televisieabonnement en een internetverbinding. 

Daarom hebben wij in december ook nieuwe telecombedrijven toegevoegd, zoals DELTA Mobiel en Budget Alles-in-1 van Budget Thuis. En wist je dat Oxxio niet alleen energie verstrekt, maar ook aan telecom doet? Lees nu reviews over Oxxio Telecom!

Heb jij ervaringen met een of meer van deze nieuwe bedrijven op NederlandReview?
Laat dan gauw jouw review achter, waarin je beoordeelt op basis van het bestelproces, service, prijs en levering. Misschien ben jij wel de eerste die een ervaring deelt op deze nieuwe bedrijfspagina's op NederlandReview! 

Share

Recent toegevoegd