Liefde hangt in de lucht: Valentijnsdag komt eraan!

Kun jij het ook al voelen? In alle winkels hangen de hartjes al in de etalages en de reclames op TV hebben het alleen maar over de liefde. Je ziet overal verliefde stelletjes en wordt overspoeld met rode rozen. In eerste instantie heb je geen idee waarom iedereen zich opeens zo raar gedraagt, maar uiteindelijk dringt het toch tot je door. Het is bijna Valentijnsdag! Jij hebt altijd al een hekel gehad aan al dat romantische gedoe, maar je partner kijkt er elk jaar weer naar uit. Waarschijnlijk ren je de avond van te voren nog snel naar de winkel en realiseer je je dat alles al uitverkocht is. Dit jaar ga je het echter anders doen, want ik, Cupido, heb de perfecte cadeaus al voor je uitgezocht. 


Een speciale bos bloemen

Rozen zijn cliché en onorigineel. Elk jaar worden er met Valentijnsdag miljoenen rozen verkocht. Het totale nummer zal je nog verbazen. Het zijn er 50 miljoen! Misschien denk je nu dat rozen daarom het saaiste cadeau zijn om te geven. Het tegendeel is echter waar! Er worden niet voor niets elk jaar zoveel rozen verkocht. Bij Verstuureenbloemetje.nl kun je een prachtig boeket rozen bestellen. Wil je er echter toch iets speciaals van maken? Dat is bij Verstuureenbloemetje.nl geen probleem. Verstuur met de rozen ook een fles witte wijn en een schattig knuffeltje en laat ook een kaartje leveren met de tekst: “Lieverd, je bent nog altijd mijn allerliefste knuffelbeer. Wil je mijn Valentijn zijn?”


If you liked it, you should have put a ring on it

Maak je geen zorgen. Ik zeg niet dat je jouw Valentijn ten huwelijk moet vragen, maar sieraden zijn wel altijd een mooi cadeau om te geven. Of je nu kiest voor een ring, oorbellen, een armband of een ketting, met juwelen wordt deze Valentijn een gegarandeerd succes. Bij Juwelier It’s Beautiful kun je voor hem en voor haar een prachtig sieraad vinden. Om het cadeau extra speciaal te maken, kun je de sieraden ook laten graveren. Kies bijvoorbeeld voor een horloge met de tekst: Wij zijn voor altijd!


Even heerlijk genieten
Wil je jouw Valentijn verwennen met een speciaal cadeau? Koop dan een heerlijke set met douchegel, zeepjes en shampoo. Laat het bad vast vollopen met water, kies een lekker zeepje en geniet samen met je Valentijn van een momentje ontspanning. Je kunt ook nog een flesje parfum aan het cadeau toevoegen. Parfumswinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment met de heerlijkste geuren. Weet je niet goed wat je moet kiezen? Zoek dan even naar de top 10 op de website of neem gewoon de parfum die in de aanbieding is.


Samen op avontuur

Iedereen die deze Valentijn all out wil gaan, moet eens langsgaan bij Secret Escapes. Boek een romantisch weekendje in Parijs of geniet van een vakantie op Ibiza. Op Valentijnsdag geef je jouw Valentijn een kaart cadeau met daarin de vliegtickets en het volgende weekend vliegen jullie al naar je bestemming. Wat is er romantischer dan een wandeling langs het strand of een diner voor twee naast de Eifeltoren? Dit is een cadeau dat jullie je voor altijd zullen herinneren. 


Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? Heb jij je cadeau al klaarliggen? Wordt het een weekendje weg, een romantisch diner of een prachtige bos rozen? Wij wensen jullie vast een hele mooie Valentijn!


Foto: jessicahtam


Share