NederlandReview

    Ervaringen Parfumswinkel.nl

    Wat willen consumenten van de winkel Parfumswinkel.nl? Parfumswinkel.nl is een webshop waar je online parfums kunt bestellen. De webshop heeft een groot assortiment aan vele soorten geuren parfums. De webshop zelf is 7 dagen per week open om je gewenste cadeaus te kunnen kopen.

    Wij als NederlandReview streven voor reviews van consumenten die parfums hebben besteld via parfumswinkel.nl Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die parfums willen aanschaffen bij Parfumswinkel.nl. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Parfumswinkel.nl zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen.

    Over Parfumswinkel.nl

    Wat is Parfumswinkel.nl? Parfumwinkel is een online webwinkel voor parfum, huidverzorging- en make-upproducten. In het jaar 2006 werd de online webshop opgericht door die enthousiaste ondernemers genaamd Jory Hofs, Dorian Hofs en Cees Delfgaauw.

    Parfumswinkel.nl is uitgegroeid tot een winkel met maar liefst 90.000 klanten. Door al het advies die zij binnen krijgen van de consumenten, breidt de webshop zich verder uit.

    Het hoofdkantoor is namelijk gevestigd in de stad Eindhoven waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd. Via daar wordt alles geregeld wat betrekking heeft met de website. Er is ook een parfum winkel in de stad Breda waar zij een breed scala aan producten en de nodige kennis hebben. De producten die je besteld via Parfumswinkel.nl wordt verzonden vanuit het filiaal in Breda, daar wordt alles geregeld. Daarnaast heeft de Parfumswinkel zelfs een eigen schoonheidssalon met schoonheidsspecialisten.

    Heeft u ooit een product besteld van Parfumswinkel.nl of bent u een keer naar de schoonheidssalon gegaan? Hoe was uw ervaring? Laat uw reactie achter.

    Parfumswinkel.nl

    Diensten Parfumswinkel.nl

    Wat voor producten biedt Parfumswinkel.nl aan? Zoals ik het eerder beschreef en je al in de naam kunt zien, zie je dat zij dus vooral parfums verkopen. Ook verkopen ze dus huidverzorging- en make-upproducten. Weet je niet wat een goede merk is of welke producten het beste bij jou passen? Dan is het dus mogelijk om contact op te nemen met Parfumswinkel.nl of je kan zelfs langs de fysieke winkel gaan die gevestigd is in de stad Breda.
    Parfumswinkel.nl heeft een groot assortiment aan parfums waar je dus naar vele merken kunt gaan bekijken. Als je een product hebt besteld en er toch niet over blij bent, kunt u het retourneren binnen 14 dagen waar zij een gratis retourbeleid hanteren. De winkel is namelijk 24/7 geopend dus je kan op iedere moment een product bestellen. Bovendien worden je producten thuisbezorgd met gratis proefjes voor later in de toekomst.
    Als parfum heb je categorieën voor de heren en de dames. De webshop/winkel heeft tevergeefs bodylotions, deodoranten, aftershaves, Eau de parfum, Eau de Toilette en veel meer! Heeft u ooit een parfum besteld? Was het op tijd geleverd en wat voor gratis proefjes kreeg u? Laat een reactie achter.

    Klachten

    Parfumswinkel.nl heeft een klantenservice via de online webshop waar u uw vragen kunt stellen via de telefoon, online chat of met de mail. Voor een live chat en telefonisch contact zijn ze open van 08:45 tot 17:00 uur en via de mail beantwoorden ze u met een passend antwoord.

    Ooit ervaring gehad met de klantenservice van Parfumswinkel.nl? Hoe gingen de medewerkers met u om en werd u goed geholpen? Laat een review achter voor de toekomstige consumenten!

    Onafhankelijke ervaringen van klanten. Zo weet u of u hier met een gerust hart kan bestellen of niet. Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Parfumswinkel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    7.2
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    7.8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Parfum

    Op mijn verjaardag van mijn man gekregen .
    Parfum van Giorgio Armani SI
    In een woord Heerlijk,zat er een sample bij van de nieuwe geur van Armani,MY WAY.
    Het was zon geweldige geur,oranjebloesem (mijn lievelings geur),het hout,en snufje rozen,en de natuurlijk de zalige geur van vanille.
    Mijn man is ernstig ziek en vandaag op mijn verjaardag begon de oncologisch behandeling, voor mij een goed voorteken.
    Ik wil deze geur graag in mijn bezit krijgen als hij uitkomt.
    Met vriendelijke groet .

    Door: E Sax20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    la praire poeder

    Oplichting, ik zal niet aanraden om op de website van Parfumswinkel iets te bestellen.

    Door: Glory15-11-2019
    Fina16-03-2020

    Ik lees een aantal niet zo toffe reviews Dus kies ik er voor met Klarna te betalen, dus achteraf Doe ik heel vaak Maar raad eens? Klarna werkt niet, dus moet ik maar even overmaken Klarna werkt altijd, nog nooit eerder gehad Niet dus Doei

    Nb van Kan03-05-2020

    Wilde ook iets voor de eerste keer bestellen voor n bedrag van 100 euro. Regelmatig besteld en achteraf via KLARNA betaald. Kan volgens Parfumswinkel ook. Bij afronding bestelling word ik geweigerd. Ja ja, de klant lokken en vervolgens kan toch niet achteraf betaald worden. Als er iets mis is met het artikel ben je als klant de klos en is de service beneden peil. Goedkoop is dan duurkoop. Zolang alles goed gaat is alles oke. Ja , zo kan ik het ook. Gelukkig heb ik eerst de reviews gelezen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Clarins Skin Illusion

    Bestelling gedaan: Clarins Skin Illusion Foundation. Deze op te brengen middels een pipetje, gebruik ik al jaren. Mijn bekende flesje stond op de site en was blij dat ik de juiste vond en de goede kleur.
    Wat blijkt bij bezorging? Ik krijg een ander product geleverd, weliswaar lijkt dit erop, maar betreft Clarins Everlasting Youth Fluid.
    Product zonder pipetje, maar met pompje.
    Waarschijnlijk is allee naar de kleur gekeken en niet zorgvuldig naar het soort product.
    Jammer, dit had ik niet besteld. Verpakkingsmateriaal ligt al bij het oud papier. Flesje haalde ik daarna pas uit het doosje, omdat ik er toch vanuit ging dat ik mijn bekende product had ontvangen. Tja, dan ben ik toch wel huiverig om weer iets te gaan bestellen. Geen zin hier werk mee te nemen, kost mij teveel onnodige tijd en vooral energie.

    Door: K17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    One million

    Gisteren iets besteld. Kreeg vandaag een mailtje dat ze het niet konden leveren voor die prijs....
    Tja, als goedmakertje een korting van 30% bij de volgende bestelling op..... de bruto-adviesprijs......

    Door: Piet24-08-2019
    fina16-03-2020

    en dan nog ParfumSwinkel, klinkt ook niet zo goed, beetje kamperig met die s er tussen En beoordelingen met allemaal 10 als resultaat doet ook erg nep aan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    grotere bestelling van parfums

    vandaag bestelling geplaatst en net niet zo lang geleden was het geannuleerd door de bedrijf. Alles was mooi met actieprijs, dus niet waar!!! Je krijgt wel zo'n mailtje dat er en" foutje" is gebeurd en als excuus bieden ze aan 30% korting op gehele assortiment. Hetzelfde korting zag ik al wekelijks voorbij komen bij hun. Grappig is dat het helaas niet de eerste keer bij deze webwinkel gebeurt. Slecht en onbetrouwbaar. Je bestelling wordt geen bestelling dus maar geld is al weg en niet terug gestort.

    Door: Katrin23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte kwaliteit product, beroerde service

    Serum besteld, bij eerste gebruik meteen vieze alcohollucht. Kán gewoon niet goed zijn, dus nagevraagd of het geretourneerd kan worden. Kan niet, verder geen service van hun kant. Ik bestel hier NOOIT meer...

    Door: EM09-04-2019
    Zenna team Parfumswinkel29-04-2019

    Je had als klacht de volgende opmerking: Er zit echt een zeer sterke alcohollucht aan, alsof het product al jaren oud is. Onze productspecialist heeft jouw product nagekeken en ze geeft het volgende aan: In dit serum zit nu eenmaal alcohol. Deze geur verdwijnt weer na aanbrenging. Daarnaast gaf de batchcode aan dat de houdbaarheid nog goed is en dat dit dus geen oud product betreft. Mijn collega heeft daarom het serum weer teruggestuurd naar je.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Uitstekende producten

    Snelle levertijd en scherpe prijzen. Kocht hier victor & rolf spicebomb 90ml netjes en snel geleverd met een leuk briefje en extra monsters. Top service.

    Door: Johnny22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijne winkel

    Hele fijne winkel met snelle levering.

    Door: Mitchel26-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goeie, betrouwbare webshop

    Altijd alles ruim op tijd. Goeie kwaliteitproducten (alle producten zijn echt! Ik lees soms dat mensen iets anders beweren)

    Door: Anders van Dolk26-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijne betrouwbare webshop

    Koop hier regelmatig parfum. betrouwbare levering en snelle service.

    Door: F.24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkope parfums

    Omdat parfum zo duur is, ben ik online gaan googlen en hier vond ik veel goedkope parfums. Als cadeau erg leuk en het was snel in huis gelukkig. Volgens mij is alles ook gewoon echt enzo.

    Door: Kim Hobbema23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    naar

    Slechte service en niet duidelijk / eenduidig in afspraken. De prijs is misschien wel prettig, de bejegening/klantvriendelijkheid als het er op aan komt is een sof.

    Door: Jelle05-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Goedkope parfum online

    Geurtjes zijn steeds duurder aan het worden, daarom bestel ik steeds vaker online. Parfumswinkel is een van de shops waar ik daardoor wel eens iets besteld heb. Ze zijn niet ALTIJD de goedkoopste, maar soms wel. Je moet gewoon goed rondkijken heb ik gemerkt. Parfumswinkel is wel gewoon netjes met leveren, want daar moet je ook mee uitkijken, want sommige online parfumwinkels zijn echt raar.

    Door: Lidewij Spoor27-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goedkoper dan douglas

    Ik voel me afgezet door douglas! Ik had daar mijn normale Paco Rabanne besteld en nu blijkt deze bij parfumswinkel maar liefst 35% goedkoper te zijn. Dus teruggebracht naar de winkel en hier besteld. Volgende dag nog in huis. Waarom er nog normale winkels bestaan weet ik niet, want ik koop steeds meer online omdat het simpelweg goedkoper is.

    Door: Sianne26-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen levering of antwoord

    Ze adverteren met een snelle levering, maar die volgt vervolgens niet. Voor de bestelstatus verwijzen naar hun website, maar het inloggen werkt niet, dus die status blijft gissen. Wanneer je zelf contact opneemt krijg je een scala aan excuses: nieuw systeem, zieken, is niet op voorraad dus moet uit een filiaal komen. Wanneer ik vervolgens opmerk dat beide artikelen anders nog steeds met een 10+ voorraad op de website staan, wordt de schuld weer aan het systeem gegeven. De vraag hoe lang dat duurt, werd beantwoord met "het wordt volgende week" verzonden. Ondertussen een week verder en nog ontvangen en erger nog ook niets meer vernomen. Door het nieuwe systeem is het te druk om tijdig te reageren op klantvragen, dus zelf contact met hun zoeken is ook onmogelijk.

    Door: Marloes21-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Goedkoper dan Douglas

    Parfums zijn altijd schreeuwend duur.
    Ik kocht ze altijd bij Douglas en dat is echt een mooie winkel, maar ik heb nu Parfumswinkel ontdekt en dat scheelt gewoon heel veel geld, want daar zijn ze veel goedkoper. Sorry, Douglas!

    Door: Tiara 16-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Snel en makkelijk

    Ik heb hier mijn luchtje besteld voor een mooie prijs. Het werd snel geleverd en ben er heel erg blij mee.

    Door: Vera van de B.24-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Parfumswinkel.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Parfumswinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Parfumswinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Parfumswinkel.nl actief?

    Parfumswinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parfumswinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.