Parfumswinkel.nl

6.9

Bestellen

5.5

Service

6.8

Prijs

6.2

Levering

46.4%

Zou hier weer kopen

Parfumswinkel.nl

Wat willen consumenten van de winkel Parfumswinkel.nl? Parfumswinkel.nl is een webshop waar je online parfums kunt bestellen. De webshop heeft een groot assortiment aan vele soorten geuren parfums. De webshop zelf is 7 dagen per week open om je gewenste cadeaus te kunnen kopen.

Wij als NederlandReview streven voor reviews van consumenten die parfums hebben besteld via parfumswinkel.nl Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die parfums willen aanschaffen bij Parfumswinkel.nl. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Parfumswinkel.nl zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen. 

Over Parfumswinkel.nl

Wat is Parfumswinkel.nl? Parfumwinkel is een online webwinkel voor parfum, huidverzorging- en make-upproducten. In het jaar 2006 werd de online webshop opgericht door die enthousiaste ondernemers genaamd Jory Hofs, Dorian Hofs en Cees Delfgaauw.

Parfumswinkel.nl is uitgegroeid tot een winkel met maar liefst 90.000 klanten. Door al het advies die zij binnen krijgen van de consumenten, breidt de webshop zich verder uit. 

Het hoofdkantoor is namelijk gevestigd in de stad Eindhoven waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd. Via daar wordt alles geregeld wat betrekking heeft met de website. Er is ook een parfum winkel in de stad Breda waar zij een breed scala aan producten en de nodige kennis hebben. De producten die je besteld via Parfumswinkel.nl wordt verzonden vanuit het filiaal in Breda, daar wordt alles geregeld. Daarnaast heeft de Parfumswinkel zelfs een eigen schoonheidssalon met schoonheidsspecialisten. 

Heeft u ooit een product besteld van Parfumswinkel.nl of bent u een keer naar de schoonheidssalon gegaan? Hoe was uw ervaring? Laat uw reactie achter.

Diensten Parfumswinkel.nl

Wat voor producten biedt Parfumswinkel.nl aan? Zoals ik het eerder beschreef en je al in de naam kunt zien, zie je dat zij dus vooral parfums verkopen. Ook verkopen ze dus huidverzorging- en make-upproducten. Weet je niet wat een goede merk is of welke producten het beste bij jou passen? Dan is het dus mogelijk om contact op te nemen met Parfumswinkel.nl of je kan zelfs langs de fysieke winkel gaan die gevestigd is in de stad Breda.
Parfumswinkel.nl heeft een groot assortiment aan parfums waar je dus naar vele merken kunt gaan bekijken. Als je een product hebt besteld en er toch niet over blij bent, kunt u het retourneren binnen 14 dagen waar zij een gratis retourbeleid hanteren. De winkel is namelijk 24/7 geopend dus je kan op iedere moment een product bestellen. Bovendien worden je producten thuisbezorgd met gratis proefjes voor later in de toekomst. 
Als parfum heb je categorieën voor de heren en de dames. De webshop/winkel heeft tevergeefs bodylotions, deodoranten, aftershaves, Eau de parfum, Eau de Toilette en veel meer! Heeft u ooit een parfum besteld? Was het op tijd geleverd en wat voor gratis proefjes kreeg u? Laat een reactie achter.

Klachten

Parfumswinkel.nl heeft een klantenservice via de online webshop waar u uw vragen kunt stellen via de telefoon, online chat of met de mail. Voor een live chat en telefonisch contact zijn ze open van 08:45 tot 17:00 uur en via de mail beantwoorden ze u met een passend antwoord.

Ooit ervaring gehad met de klantenservice van Parfumswinkel.nl? Hoe gingen de medewerkers met u om en werd u goed geholpen? Laat een review achter voor de toekomstige consumenten! 


 


Onafhankelijke ervaringen van klanten. Zo weet u of u hier met een gerust hart kan bestellen of niet. Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Parfum en Shiseido verzorging

Voor de 2e x heb ik nu een parfum en verrzorgingsset gekocht en de volgende dag werd het al bezorgd,precies zoals ze beloven,alles zien er keurig uit en zelfs een extra cadeautje erbij,zo te zien en te ruiken bij Douglas zijn de artikelen exact hetzelfde alleen is Parfumswinkel euro,s goedkoper dan bij een Douglas,in mijn ogen is Parfumswinkel Echt Niet aan het oplichten,persoonlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met Parfumswinkel en dat mag ook weleens eerlijk gezegd worden.. Gewoon..Parfumswinkel jullie doen het Prima..Ga zo door!!!

J

Joke

14-04-2023

0

C

Carla

26-03-2023

0

Eau de parfum tresor

Begin dec bestelling gedaan Geen problemen alles netjes bezorgd.

I

Irene

23-02-2023

0

Parfum

Ik kan het niet eens parfum noemen. Ik ruik geen parfum, maar alcohol. Geen geur niks.

J

julia

09-02-2023

0

Parfum

Koop hier niet. Parfum is hartstikke nep. Heb het geurtje vergeleken met het flesje dat ik nog had staan van de Douglas. Het ruikt anders en de geur blijft niet op de huid, is vervlogen na 10 min. Heel sneu dat Parfumswinkel mensen blijft oplichten. Parfum ruikt duidelijk niet als origineel en het flesje is ook niet netjes afgewerkt. Koop gewoon betrouwbaar bij Douglas of Ici

R

roos

15-12-2022

0

gucci guilty eau de parfum 90 ml

Parfum op 3 december besteld. Heel erg vertraagd. Vervolgens (half januari) verzonden via DHL. Daar verkeerd gesorteerd, vervolgens niet bezorgd en nu weer teruggestuurd naar de winkel. Duurt nu twee weken (volgens medewerker van de winkel) voordat het pakketje wordt bezorgd. Dat vind ik slechte service.

L

L. Kalkman

17-01-2022

0

3 cases voor Idole van Lancome

Op hun site werden 3 cases voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Bij ontvangst van maar 1 case contact gehad via WHATSAPP. Was een fout op hun site werd mij ijskoud medegedeeld. Geen oplossing, tegemoetkoming of excuses! Zeer slechte service. En op mijn naderhand verstuurde mail wordt totaal niet gereageerd.

L

Lynn

16-12-2021

0

Parfum

Weet nie wat jullie allemaal beweren maar de parfums zijn 100% echt. Als hun daadwerkelijk nep geuren verkopen onder de naam echt" dan lijkt t me sterk dat ze nog steeds aan het groeien zijn!!! Zit niet zo hard te roepen voordat je de feiten weet...

.

...

11-10-2021

0

parfum

was eerst wel tevreden ,snelle levering en een hoop keus. maar heb nu tot wel 3 keer gehad dat ,de parfum 3 en 8 maanden erg vies gaat ruiken. dacht eerst dat het misschien te warm stond , maar staat nu in de koelkast. fles 200ml. weer binnen 10 maanden bedorven. erg jammer. dan word het nog duur.

J

Judith de Dood

15-07-2021

0

Parfum

Koop hier niet! Ik heb nep parfum gekregen van Jean Paul Gartier. Ik gebruik dit parfum al jaren en de geur die ik heb gekregen ruikt heel anders en goedkoop. Echt schandalig! En kom nu niet met de bewering dat jullie producten origineel zijn want dat is niet zo. Ik laat dit ook zeker verder uitzoeken en ik maak hier ook melding van bij 't progamma ' Kassa'

B

Brigitte

12-02-2021

1

Parfum

Bestelling geplaatst bij de Parfumswinkel, helaas hebben ze het verkeerde product geleverd. Ik heb een bericht gestuurd en krijg als reactie, dat ik het pakketje gratis kan retourneren en bij ontvangst zenden ze alsnog het juiste product. Uhmm serieus? Dus ik moet jullie fout oplossen? Waarom komen jullie het product niet ophalen en de juiste afleveren? Ik bestel hier in ieder geval nooit meer! Als ik 0 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan! Ze zijn 1 ster niet eens waard!!!

E

Eva

26-11-2020

0

Parfum

Op mijn verjaardag van mijn man gekregen . Parfum van Giorgio Armani SI In een woord Heerlijk,zat er een sample bij van de nieuwe geur van Armani,MY WAY. Het was zon geweldige geur,oranjebloesem (mijn lievelings geur),het hout,en snufje rozen,en de natuurlijk de zalige geur van vanille. Mijn man is ernstig ziek en vandaag op mijn verjaardag begon de oncologisch behandeling, voor mij een goed voorteken. Ik wil deze geur graag in mijn bezit krijgen als hij uitkomt. Met vriendelijke groet .

E

E Sax

20-10-2020

1

la praire poeder

Oplichting, ik zal niet aanraden om op de website van Parfumswinkel iets te bestellen.

G

Glory

15-11-2019

2

Clarins Skin Illusion

Bestelling gedaan: Clarins Skin Illusion Foundation. Deze op te brengen middels een pipetje, gebruik ik al jaren. Mijn bekende flesje stond op de site en was blij dat ik de juiste vond en de goede kleur. Wat blijkt bij bezorging? Ik krijg een ander product geleverd, weliswaar lijkt dit erop, maar betreft Clarins Everlasting Youth Fluid. Product zonder pipetje, maar met pompje. Waarschijnlijk is allee naar de kleur gekeken en niet zorgvuldig naar het soort product. Jammer, dit had ik niet besteld. Verpakkingsmateriaal ligt al bij het oud papier. Flesje haalde ik daarna pas uit het doosje, omdat ik er toch vanuit ging dat ik mijn bekende product had ontvangen. Tja, dan ben ik toch wel huiverig om weer iets te gaan bestellen. Geen zin hier werk mee te nemen, kost mij teveel onnodige tijd en vooral energie.

K

K

17-09-2019

0

One million

Gisteren iets besteld. Kreeg vandaag een mailtje dat ze het niet konden leveren voor die prijs.... Tja, als goedmakertje een korting van 30% bij de volgende bestelling op..... de bruto-adviesprijs......

P

Piet

24-08-2019

1

grotere bestelling van parfums

vandaag bestelling geplaatst en net niet zo lang geleden was het geannuleerd door de bedrijf. Alles was mooi met actieprijs, dus niet waar!!! Je krijgt wel zo'n mailtje dat er en" foutje" is gebeurd en als excuus bieden ze aan 30% korting op gehele assortiment. Hetzelfde korting zag ik al wekelijks voorbij komen bij hun. Grappig is dat het helaas niet de eerste keer bij deze webwinkel gebeurt. Slecht en onbetrouwbaar. Je bestelling wordt geen bestelling dus maar geld is al weg en niet terug gestort.

K

Katrin

23-08-2019

0

Slechte kwaliteit product, beroerde service

Serum besteld, bij eerste gebruik meteen vieze alcohollucht. Kán gewoon niet goed zijn, dus nagevraagd of het geretourneerd kan worden. Kan niet, verder geen service van hun kant. Ik bestel hier NOOIT meer...

E

EM

09-04-2019

1

Uitstekende producten

Snelle levertijd en scherpe prijzen. Kocht hier victor & rolf spicebomb 90ml netjes en snel geleverd met een leuk briefje en extra monsters. Top service.

J

Johnny

22-12-2018

0

Fijne winkel

Hele fijne winkel met snelle levering.

M

Mitchel

26-07-2018

0

Goeie, betrouwbare webshop

Altijd alles ruim op tijd. Goeie kwaliteitproducten (alle producten zijn echt! Ik lees soms dat mensen iets anders beweren)

A

Anders van Dolk

26-07-2018

0