NederlandReview

    Ervaringen Juwelier It's Beautiful

    Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak ook groter. Horloges, armbanden, kettingen en meer kun je kopen bij webshops als www.its-beautiful.nl. Hoe bevalt het gebruik van deze webshop? Hebben ze goede producten en hoe is de levering en de klantenservice? Bij NederlandReview kun je lezen wat andere consumenten daar van vinden.

    Over Juwelier It’s Beautiful

    Juwelier It’s Beautiful is gevestigd in Vroomshoop en biedt je via de webshop een uitgebreid assortiment aan armbanden, ringen, horloges en meer. De bestellingen worden keurig netjes verpakt en afgeleverd. Verder bieden zij ook uitgebreide collecties aan tassen en allerlei andere luxe accessoires. Het is een ruim opgezette webshop waar je voor ontzettend veel producten terecht kunt.


    Christina Aguilera - You are beautiful

    Diensten

    Je kunt bij It’s Beautiful een grote hoeveelheid aan juwelen vinden, van verschillende bekende merken, waaronder:

    • Royal London Horloges
    • Prisma horloges
    • Karma armbanden
    • Spark Jewelry sieraden

    En uiteraard nog veel meer. Verder zijn er ook aanverwante artikelen te bestellen, zoals aktekoffers, reiskoffers,(school)tassen en sieradendozen etc. Ook is het mogelijk om je bestelde sieraad te laten graveren. Hierbij kun je denken aan horloges en armbanden, maar ook gepersonaliseerde oorbellen en Suuz 3D-sieraden en het graveren van een foto op een sieraad. Alle bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden en er is de mogelijkheid om veilig achteraf met AfterPay je bestellingen te betalen. Ook hebben ze een handige en zeer gemakkelijke online uitleg om je eigen ringmaat te kunnen bepalen. Verder is er ook een Sale gedeelte, waar je sieraden en horloges die in de aanbieding zijn kunt vinden.

    Klachten

    Natuurlijk kun je binnen 14 dagen je artikel retour sturen zoals overal. Dit kan alleen niet als je een gravure hebt laten maken, dan is het artikel gepersonaliseerd namelijk. Als je een klacht hebt over het gekochte product, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te melden. Dat kan via een e-mail naar info@its-beautful.nl. Omschrijf hierin duidelijk de klacht en geef ook het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum door. It’s Beautiful zal binnen 7 dagen een bericht over de afhandeling van de klacht sturen. Ook is het mogelijk om ze telefonisch te bereiken. Dat kan via tel. +31 (0)546 – 842083.

    Jouw ervaring hier

    Heb je zelf ervaring met www.its-beautiful.nl? Laat dan je eigen ervaring(en) bij ons achter, zodat wij deze met andere consumenten kunnen delen, om zo een eerlijk beeld van deze webshop te kunnen vormen.

    Juwelen kopen bij Juwelier It™s Beautiful. Goede producten en is de levering ook in orde? Lees ervaringen van klanten bij NederlandReview.

    Juwelier It's Beautiful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    7.4
    76% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede en snelle levering

    Heb bij deze website meerdere malen producten voor mijn vrouw en dochters besteld.
    Ben zeer tevreden en krijg op tijd bericht als een product langere levertijd op zit.
    Voor mijnvriendin oorbellen besteld waren toch nog te groot en gevraagd of we ze konden ruilen.
    Dit was geen probleem als ze wel in de gesealde verpakking zaten i.v.m. De hygiene.
    Waren heel blij hier mee en raad iedereen aan om hier wat te kopen.

    Door: Eric07-06-2018
    te late levering een geen waarschuwing vooral.. balen!30-06-2020

    Echt teleurgesteld dat de beloofde levertijd op de website niet gehaald wordt en er ook geen bericht komt dat er vertraging is. Zeker met dit soort sieraden die voor een speciale gelegenheid zijn, is dat wel essentieel. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar alleen per mail, wat ik ook niet erg klantvriendelijk vind, zeker als er iets aan de hand is. Helaas, echt een domper. Nog steeds in afwachting van mijn bestelling ( inmiddels al 12 dagen )

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super snelle levering!

    Super snelle levering! Een heren armband besteld + laten graveren een mailtje gestuurd met de vraag of ze me konden vertellen wanneer de armband ongeveer aan zal komen. Binnen een paar minuten reactie dat de armband dezelfde dag nog op de post ging. Volgende dag was de armband met de gewenste gegraveerde tekst al Binnen! Super blij met de armband!

    Door: Erik Hoogland19-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede service

    Plus punt is de snelle levering en het bestelde horloge is netjes verpakt in een origineel doosje van Tommy Hilfiger. Ben zeer tevreden over de service en de email contact. Kan geen minpunten over deze bedrijf vermelden.

    Door: A. Kampen30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima service!

    Service is perfect. Gemaild dat de zending fout was. De volgende dag kreeg ik het juiste bestelde oorbellen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het wordt netjes door de juwelier opgelost. Prima klantenservice!

    Door: Esther Schuurman08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ketting

    Diegene die dit lezen. Denk goed na eer je besteld bij deze firma.
    Ik heb hier een ketting besteld. Die ten eerste al ontzettend veel vertraging had. Bij aankomst, bleek dat er geen label aan de ketting hing. enkel een heel klein plastieken ringetje.
    Ik tracht de ketting terug te sturen en mijn gelden terug te krijgen.
    En blijven ze bij hoog en laag beweren dat ik die label verwijderd heb.
    Er hing geen label aan. Zij willen dit niet geloven, en ik krijg maar 50% van het aankoopbedrag terug.
    Dit zijn echt oneerlijke praktijken.
    Als ze iets kunnen vinden, ben je 50% van de aankoopbedrag kwijt.
    KOOP HIER NOOIT IETS. Er zijn nog veel andere zaken die wel eerlijk onderhandelen.

    Door: Tim De Clercq 15-09-2020
    Tim 15-09-2020

    Eigenlijk verdienen ze geen sterren en is een 2 nog te weinig. Houden totaal geen rekening met wat de klant zegt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oorbellen

    Heel fijn, zorg voor de producten!

    Heel hygiënisch verpakt, netjes een verzegeling erop. Goede uitleg erbij! Leuk verpakt en met zorg en aandacht.

    Door: Mevrouw Mesbahi15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vriendelijke en goede service, snelle levering!

    De volgende dag geleverd in een mooie verpakking.
    Een snelle en vriendelijke reactie via e-mail.
    Dank je wel Rineke!
    De 10/10 is een bewuste keuze, aarzel niet om bij de webshop te bestellen!

    Door: Henk09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Graveer Hanger

    Ontzettend blij met mijn hangertjes en de mooie gravering erop! Nog mooier dan verwacht! Heel fijn geholpen door de klantenservice, snelle reactie. Boven verwachting. Ik ga er volgende keer zeker weer bestellen.

    Door: Ingrid22-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Gouden ring met diamantje

    Voor mijn vrouw een gouden ring met diamantje besteld. Wat ik niet had verwacht was, dat de ring zo mooi was ingepakt en daarbij ook nog eens een certificaat van echtheid erbij kreeg. Een top juwelier!

    Door: Marco30-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tommy Hilfiger armband besteld

    Een tommy Hilfiger armband besteld bij juwelier Beautiful en deze heb ik netjes in doosje ontvangen. Het is een super mooie kwaliteit armband. Kan deze juwelier voor levering en service aanbevelen.

    Door: Jordy05-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ketting

    Ik heb een tijd geleden een ketting aangekocht. Daar begonnen al de problemen met een veel te late levering. Ik open de verpakking en vond het al eigenaardig er hing geen zegel aan de ketting. Aangezien de ketting niet helemaal mijn zin was, besluit ik ze terug te sturen. Nu krijg ik een mail dat ze het volledige bedrag niet terugbetalen aangezien de label er niet bij is??? Echt gangsterpraktijken. Ik koop NOOIT nog iets bij deze firma.

    Door: De Clercq10-09-2020
    Juwelier15-09-2020

    We vinden het jammer dat deze klant, bij de zesde bestelling (verspreid over twee jaar tijd), aangeeft dat wij als bedrijf geen sterke punten hebben. De klant heeft een product bij ons besteld, het aangehechte label verwijderd en het product vervolgens teruggestuurd. Overeenkomstig met onze Algemene Voorwaarden mogen wij in dit geval een waardevermindering toepassen, omdat het aangehechte label is verwijderd. Deze bepaling is er, zodat onze sieraden niet voor een paar dagen worden gedragen en vervolgens geretourneerd worden. De labels worden altijd zo geplaatst dat de sieraden alsnog gepast kunnen worden zonder dat deze verwijderd hoeven te worden. De klant heeft aangegeven ons zwart te gaan maken via zijn sociale media en via reviews. We vinden het jammer dat er, na vijf succesvolle bestellingen zonder problemen, bij de zesde bestelling iets niet precies gaat zoals de klant het graag zou zien en dat wij dan meteen geen sterke punten meer hebben en het verdienen om online zwart gemaakt te worden.

    Tim 15-09-2020

    Diegene die dit lezen geloof absoluut niet wat zij zeggen. Er hing geen label aan. Ze zijn gewoon niet eerlijk. Ik heb idd al verschillende bestellingen gedaan bij hen, en bij deze is het misgelopen. Ik sta recht in mijn schoenen, er hing geen label aan. Pure afzetterij. Denk goed na eer je hier besteld!!!! Terugsturen is een groot probleem. Als ze ook maar iets kunnen vinden heb je prijs. Oneerlijke praktijken!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oorbellen (geannuleerd omdat ik niet meer vertrouwde op een goede levering)

    Koop hier niets! 1 ster is al te veel.
    Toen ik bij dit bedrijf oorbellen besteld had, hoorde en ontving ik 2,5 week niets. Op meerdere mailtjes kreeg ik geen reactie en telefonisch kreeg ik slechts een voicemail aan de lijn. Pas toen ik ging mailen dat het op oplichting lijkt en ik actie zou gaan ondernemen werd ik ineens wel binnen een paar minuten gebeld. Ik kreeg allerlei slechte excuses te horen over waarom verzendingen stil lagen en je hier niet even bericht over kon ontvangen (er wordt hier blijkbaar niet gewerkt met een hittegolf, de fabriek in Polen ligt stil en mailen is blijkbaar heel lastig). Mij werd toegezegd dat ik binnen twee dagen meer informatie zou krijgen over mijn bestelling, maar ook dit bleef uit. Toen ik vervolgens mijn bestelling per mail annuleerde kon er wederom wel weer binnen een paar minuten contact worden opgenomen. Inmiddels was de bestelling die ik als cadeau bedoeld had echter sowieso al veel te laat.
    Als het hier niet om oplichting gaat, gaat het in ieder geval om een bedrijf dat niet bezig is met informatie verstrekking en service voor de klant. Je hebt geen idee of en wanneer je je bestelling kunt ontvangen. Dit lijkt ze verder niet veel te schelen.

    Door: CR21-08-2020
    Juwelier It's Beautiful24-08-2020

    We vinden het jammer dat deze klant onze service zo negatief heeft ervaren. Het gaat bij deze bestelling om een product met daarop een levertijd van 20 kalenderdagen. Dit staat ook bij de producttekst vermeldt. Het klopt dus inderdaad dat de klant in deze periode geen berichtgeving van ons heeft ontvangen, daar wij er vanuit gingen dat de klant ten tijde van bestellen op de hoogte was van de langere levertijd. Helaas bleek er nog een extra vertraging op het product te zitten, omdat, zo hoorden wij van de leverancier, de fabriek in Polen stil ligt. De klant heeft de bestelling, zoals ze zelf ook al aangeeft, geannuleerd en wij hebben dit zo snel mogelijk voor haar verwerkt. We vinden het uiteraard jammer dat we de klant geen positieve ervaring hebben kunnen geven, maar snappen dat het wachten en het uitblijven van de juiste informatie haar keuze heeft gemotiveerd. Het is ten allen tijde ons doel om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de te verwachten levertijd van het door hun bestelde product. Het kan echter voorkomen dat dit niet tijdig gebeurt of dat dit helemaal uitblijft. We zijn al in gesprek gegaan met de desbetreffende medewerker en houden hierbij een extra oogje in het zeil om te voorkomen dat dit in de toekomst vaker voorkomt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gouden hanger

    Prachtige gouden hanger van names4ever en binnen 1 week geleverd.

    Door: Margreet, Amsterdam02-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oorbellen

    Nog niet geleverde oorbellen klacht en daarna werd ik gebeld dat ze opgestuurd zijn21 april. Ze sturen nieuwe op.Wachten nu even af wanneer binnen komen.

    Door: Gonny29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    My imenso munten

    Heb helemaal geen min punten. Ga op zeker hier nog eens wat bestellen. Top service.

    Door: M. 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Naam ketting van zilver

    Een zilveren naam ketting met naam besteld. Levering was zoals aangegeven. Mooi verpakt!

    Door: Rosalie16-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ketting met letter hangertje

    Zilveren ketting met een letter hangertje gekocht. Mooi ingepakt ontvangen.

    Door: Els01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Armband

    ZEER en ZEER slechte kwaliteit.Vorig jaar een armband voor mijn verjaardag gekregen twv 110 euro, deze zat na een paar maanden al helemaal onder de krassen waardoor de graveringen nauwelijks meer te lezen waren. Mijn Buddha to Buddha armand (gekocht bij een andere winkel) draag ik al 5 jaar lang om dezelfde arm en die ziet er nog steeds uit zoals ik hem kocht. Tot overmaat van ramp ben ik de armband, die bij deze juwelier besteld was, kwijt geraakt omdat de sluiting niet goed functioneerde. De klantenservice bestempeld dit probleem met 'ondeskundig gebruik'. Samen met de vriendinnengroep hebben wij zo'n 12 armbanden besteld (waarvan meer dan de helft al kapot of kwijt is) en hebben dus 1200+ euro hieraan besteed, dan verwachten we wel iets betere service.

    Door: Maartje Boerrigter24-09-2019
    Juwelier It's Beautiful01-10-2019

    We vinden het zeer spijtig om te horen dat Mevrouw Boerrigter niet tevreden is over de kwaliteit van de door haar ontvangen armband. We vinden het jammer dat mevrouw Boerrigter niet rechtstreeks contact met ons heeft opgenomen. Wel hebben we correspondentie gehad met een vriendin van mevrouw Boerrigter, die inderdaad een vrij beschadigde armband had waarover wij geen ander oordeel konden vellen dan ondeskundig gebruik. Bij mevrouw Boerrigter kunnen wij dit uiteraard niet zeggen, daar de armband kwijt is geraakt. Op de eerder genoemde vriendin na heeft slechts één ander persoon contact met ons opgenomen betreffende een beschadiging aan de armband. We hebben dus contact gehad met slechts twee van de twaalf dames betreffende het door hen ontvangen sieraad. De waarde van de bestelling(en) geeft geen recht op betere klantenservice dan bestellingen met een mindere waarde. Wij behandelen elke klant hetzelfde en overeenkomstig met de Nederlandse wet. Helaas is het voor ons onmogelijk om bij een product dat na een jaar intensief dragen kwijt is geraakt, garantie te verlenen. Wij kunnen simpelweg niet controleren of de armband kwijt is geraakt als gevolg van een fabricagefout of dat de armband inderdaad ondeskundig is gebruikt en daardoor zoek is geraakt. Verder kunnen wij niet genoeg aandringen op het gegeven dat er qua krasbaarheid geen verschil zit tussen een goedkoper dan wel een duurder product. Een product van € 5,00 kan net zo snel bekrast raken als een product van € 500,00. Krassen zijn geen gevolg van het product of de kwaliteit daarvan, maar zijn het gevolg van gebruik. Ieder product is gevoelig voor gebruikerssporen en de monetaire waarde heeft hier geen invloed op.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Gouden zegelring met gravure

    Bij juwelier Beautiful een gouden zegelring besteld en deze is mooi gegraveerd. Bestelling had ik binnen een paar dagen thuis bezorgd.

    Door: Dyonne24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    horlogeband D307A Croco Lichtbruin 15mm (D307A)

    Horlogebandje gekocht, snel geleverd en zag er mooi uit. Echter binnen een maand kapot. Contact gehad met klantenservice, die zijn niet in staat om te helpen. Erg jammer! Zou het bedrijf absoluut net aanraden.

    Door: Marijke03-09-2019
    Juwelier It's Beautiful05-09-2019

    We vinden het zeer spijtig dat we deze klant (mevrouw Marijke Tichelaar) niet hebben kunnen helpen op de manier zoals zij dat graag wilde. We hebben aangegeven dat we geen garantie konden verlenen op het door haar aangeschafte horlogebandje, vooral omdat deze tijdens een herstelpoging van de klant zelf nog verder kapot was gegaan. Wel hebben we een kortingscode van 30% aangeboden zodat mevrouw alsnog een nieuw horlogebandje naar keuze uit kon zoeken. Daar was de klant het niet mee eens en bood ons vervolgens een artikel van de rijksoverheid aan, waaruit wij zelf konden afleiden dat wij in ons recht stonden.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Juwelier It's Beautiful

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Juwelier It's Beautiful een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Juwelier It's Beautiful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 76% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Juwelier It's Beautiful actief?

    Juwelier It's Beautiful is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Juwelier It's Beautiful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.