NederlandReview

    Ervaringen Juwelier It's Beautiful

    Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak ook groter. Horloges, armbanden, kettingen en meer kun je kopen bij webshops als www.its-beautiful.nl. Hoe bevalt het gebruik van deze webshop? Hebben ze goede producten en hoe is de levering en de klantenservice? Bij NederlandReview kun je lezen wat andere consumenten daar van vinden.

    Over Juwelier It’s Beautiful

    Juwelier It’s Beautiful is gevestigd in Vroomshoop en biedt je via de webshop een uitgebreid assortiment aan armbanden, ringen, horloges en meer. De bestellingen worden keurig netjes verpakt en afgeleverd. Verder bieden zij ook uitgebreide collecties aan tassen en allerlei andere luxe accessoires. Het is een ruim opgezette webshop waar je voor ontzettend veel producten terecht kunt.


    Christina Aguilera - You are beautiful

    Diensten

    Je kunt bij It’s Beautiful een grote hoeveelheid aan juwelen vinden, van verschillende bekende merken, waaronder:

    • Royal London Horloges
    • Prisma horloges
    • Karma armbanden
    • Spark Jewelry sieraden

    En uiteraard nog veel meer. Verder zijn er ook aanverwante artikelen te bestellen, zoals aktekoffers, reiskoffers,(school)tassen en sieradendozen etc. Ook is het mogelijk om je bestelde sieraad te laten graveren. Hierbij kun je denken aan horloges en armbanden, maar ook gepersonaliseerde oorbellen en Suuz 3D-sieraden en het graveren van een foto op een sieraad. Alle bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden en er is de mogelijkheid om veilig achteraf met AfterPay je bestellingen te betalen. Ook hebben ze een handige en zeer gemakkelijke online uitleg om je eigen ringmaat te kunnen bepalen. Verder is er ook een Sale gedeelte, waar je sieraden en horloges die in de aanbieding zijn kunt vinden.

    Klachten

    Natuurlijk kun je binnen 14 dagen je artikel retour sturen zoals overal. Dit kan alleen niet als je een gravure hebt laten maken, dan is het artikel gepersonaliseerd namelijk. Als je een klacht hebt over het gekochte product, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te melden. Dat kan via een e-mail naar info@its-beautful.nl. Omschrijf hierin duidelijk de klacht en geef ook het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum door. It’s Beautiful zal binnen 7 dagen een bericht over de afhandeling van de klacht sturen. Ook is het mogelijk om ze telefonisch te bereiken. Dat kan via tel. +31 (0)546 – 842083.

    Jouw ervaring hier

    Heb je zelf ervaring met www.its-beautiful.nl? Laat dan je eigen ervaring(en) bij ons achter, zodat wij deze met andere consumenten kunnen delen, om zo een eerlijk beeld van deze webshop te kunnen vormen.

    Juwelen kopen bij Juwelier It™s Beautiful. Goede producten en is de levering ook in orde? Lees ervaringen van klanten bij NederlandReview.

    Juwelier It's Beautiful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    7.2
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Juwelier It's Beautiful

    Uw beoordeling

    Goede en snelle levering

    Heb bij deze website meerdere malen producten voor mijn vrouw en dochters besteld.
    Ben zeer tevreden en krijg op tijd bericht als een product langere levertijd op zit.
    Voor mijnvriendin oorbellen besteld waren toch nog te groot en gevraagd of we ze konden ruilen.
    Dit was geen probleem als ze wel in de gesealde verpakking zaten i.v.m. De hygiene.
    Waren heel blij hier mee en raad iedereen aan om hier wat te kopen.

    Door: Eric07-06-2018
    te late levering een geen waarschuwing vooral.. balen!30-06-2020

    Echt teleurgesteld dat de beloofde levertijd op de website niet gehaald wordt en er ook geen bericht komt dat er vertraging is. Zeker met dit soort sieraden die voor een speciale gelegenheid zijn, is dat wel essentieel. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar alleen per mail, wat ik ook niet erg klantvriendelijk vind, zeker als er iets aan de hand is. Helaas, echt een domper. Nog steeds in afwachting van mijn bestelling ( inmiddels al 12 dagen )

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Super snelle levering!

    Super snelle levering! Een heren armband besteld + laten graveren een mailtje gestuurd met de vraag of ze me konden vertellen wanneer de armband ongeveer aan zal komen. Binnen een paar minuten reactie dat de armband dezelfde dag nog op de post ging. Volgende dag was de armband met de gewenste gegraveerde tekst al Binnen! Super blij met de armband!

    Door: Erik Hoogland19-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heren ring

    Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.
    Was vergeten om de graveertekst op te geven.
    Kreeg daarover netjes een mail of ik de tekst wou doorgeven.
    De ring ziet er zeer mooi uit en de gravering is ook goed.
    Ga zo door.

    Door: Edwin08-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Armband

    Armband voor mijn man uitgezocht, ik werd snel gebeld over dat deze maat momenteel niet op voorraad was en of ik dan een maat kleiner of een andere optie. Er werd met mij meegedacht! Prettige communicatie! Prachtig verpakt kwam het binnen!

    Door: L. Smeulders02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zilveren naam armband

    Zilveren armbandje voor mijn zoon besteld met zijn naam. Mooi gegraveerd en leuk verpakt! Snelheid mocht wel iets sneller zijn, pas na vier dagen ontvangen.

    Door: Bianca17-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oorbellen

    Niet bestellen hier. Slechte kwaliteit oorbellen. Oplichting en diefstal van je geld bij retour sturen.

    Wij hebben oorbellen gekocht als cadeau voor onze schoonmoeder. Ze haalde de oorbellen uit het plastic zakje om te kijken hoe ze eruit zagen. Zo'n teleurstelling. Ze waren 20 euro, maar een dunne sluiting en leek wel de kwaliteit van Aliexpress!!! Dus besloten retour te sturen. Dat kon niet, omdat ze uit het zakje waren gehaald. Hoe moet je dan zien hoe ze eruit zien? Geen geld terug dus. Toen kregen we twee opties. Of 12,50 retour ZONDER OORBELLEN of de oorbellen weer retour (die we niet wilde hebben) met 10 euro bijbetalen voor verpakkingskosten. Belachelijk! Na meerdere mails hebben we besloten voor 12,50 retour te kiezen en werd er maar 10 euro teruggestort. Zeer slechte service en niet aan te raden!

    Door: Maaike13-10-2021
    Juwelier It's Beautiful14-10-2021

    Beste Klant, We vinden het zeer spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent met de geleverde service. Op onze webshop is op meerdere plekken (de retourneren pagina + de Algemene Voorwaarden) terug te lezen dat oorbellen uitgesloten worden van het herroepingsrecht wanneer deze uit de gesealde verpakking zijn gehaald. Deze gesealde verpakking bestaat uit een transparant zakje dat dichtgeseald wordt. Zo kunt u het ontvangen sieraad alsnog goed bekijken en controleren op eventuele defecten, alvorens deze uit de transparante gesealde verpakking te halen. Wij hebben u hier meerdere keren op gewezen, maar toch hebt u ervoor gekozen om de oorbellen te retourneren. En dan zitten daar inderdaad consequenties aan. Eén van de opties is dat wij het product aangetekend terugsturen zodat we er zeker van zijn dat het product niet vermist raakt tijdens de zending. De andere optie is een waardevermindering. En de uit de geboden opties voortkomende kosten zijn inderdaad voor u als klant omdat u ervoor hebt gekozen de oorbellen te retourneren, wetende dat dit niet mogelijk was. Zoals gezegd vinden we het zeer jammer dat u niet tevreden bent met de geleverde service, maar wij hebben ons aan de voorwaarden gehouden waarmee u akkoord bent gegaan alvorens de bestelling te plaatsen en hebben u daarbij meerdere keren op de hoogte gebracht van de geldende bepalingen door middel van de gestuurde e-mails.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Goede service

    Plus punt is de snelle levering en het bestelde horloge is netjes verpakt in een origineel doosje van Tommy Hilfiger. Ben zeer tevreden over de service en de email contact. Kan geen minpunten over deze bedrijf vermelden.

    Door: A. Kampen30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima service!

    Service is perfect. Gemaild dat de zending fout was. De volgende dag kreeg ik het juiste bestelde oorbellen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het wordt netjes door de juwelier opgelost. Prima klantenservice!

    Door: Esther Schuurman08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vriendelijke en goede service, snelle levering!

    De volgende dag geleverd in een mooie verpakking.
    Een snelle en vriendelijke reactie via e-mail.
    Dank je wel Rineke!
    De 10/10 is een bewuste keuze, aarzel niet om bij de webshop te bestellen!

    Door: Henk09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Graveer Hanger

    Ontzettend blij met mijn hangertjes en de mooie gravering erop! Nog mooier dan verwacht! Heel fijn geholpen door de klantenservice, snelle reactie. Boven verwachting. Ik ga er volgende keer zeker weer bestellen.

    Door: Ingrid22-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mooie oorbellen

    Makkelijk te bestellen en goed in achteraf te kunnen betalen.

    Door: Petra26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Naamketting in zilver

    Naamketting in het zilver besteld. Levertijd duurde wel erg lang (week) maar is super mooi gemaakt en ik ben er blij mee!
    Inpak is netjes gedaan en kon het zo cadeau geven aan mijn nichtje van 11 jaar.

    Door: Moniek24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Oorclips

    Nooit meer iets kopen daar!
    Lijkt mooier op een plaatje, kocht oorclips van een waardeloze kwaliteit. Op veel andere sites waren ze ook een stuk goedkoper. Telefonisch ook niet bereikbaar. Af te raden, beter naar een kundige juwelier!

    Door: W. Bol06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Earparty oorbellen

    Earparty oorbellen besteld en super snel binnen gekregen.

    Door: Monique15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    'Goodiebag'

    Een plastic armbandje, een 'zilver plated' ketting (wat dus niet echt sterling zilver is) en verder alleen maar brochures en een pen (die je normaal gesproken gratis ontvangt van een bedrijf) en een vieze/geopende lippenzalf of deodorant (het is niet eens duidelijk wat het is) zijn inderdaad niet de waarde van 80 euro in hun zogenaamde 'goodiebag'. Ook was er 1 andere item in de 'goodiebag' wat niet eens duidelijk is wat het is. Dit is dwaling en wanprestatie en dat het bedrijf niet eens netjes een tegemoetkoming of oplossing kan aanbieden, maar alleen de klant online aanvalt zonder een concrete oplossing aan te bieden of op mijn e-mail te reageren, bevestigt inderdaad dat ik ben opgelicht door dit bedrijf net zoals de talloze andere klanten die over dit bedrijf klagen op het internet. Heel opmerkelijk dat dit bedrijf snel reageert op klachten die in het openbaar zijn gemaakt op dergelijke websites, maar in privé niet of niet inhoudelijk reageert op mijn e-mails. Als jurist ben ik al in gesprek met meerdere partijen over de volgende maatregelen die ik tegen dit bedrijf zal nemen indien zij niet netjes een oplossing kunnen aanbieden en mijn geld niet terugstorten.

    Door: GB24-02-2021
    GB24-02-2021

    Ook was het veel te laat geleverd, weigert het bedrijf om een oplossing aan te bieden en zeggen zij tegen mij dat ik het niet kan retourneren......wat voor een 'bedrijf' is dit?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hangertje goud online te koop voor 199 euro

    Tweemaal krijg ik een hangertje dat NIET overeenkomt met de foto's online, beide keren zijn ze scheef gegraveerd. Het eerste hangertje is terug gestuurd ( zelf 4,50 verzendkosten moeten betalen) over het tweede hangertje contact gezocht ( dit kan overigens niet telefonisch, alleen via mail, slecht bereikbaar! ) enige wat ze zeggen is, ga maar naar de rechter. ze geven mij geen oplossing voor hun fout. OPLICHTERS! ( het hangertje heeft de dikte van een postzegel, hoe durven ze dit voor 199 euro te verkopen aan ons.

    Door: Sabrina23-12-2020
    El29-12-2020

    Ja, het is een onbetrouwbaar clubje. Onzakelijk, onbeschoft, onredelijk en verder alles dat negatief is, Vermoedelijk betalen zij mensen voor een positieve reactie!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    horloge(s)

    één kleur was niet leverbaar. Was wel betaald.
    Krijg het bedrag terug min de verzendkosten???????
    Totaal geen vertrouwen in de handelswijze van deze zaak.
    Geen pluspunten kunnen ontdekken.

    Door: El20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Goodiebag gekocht met mooie sieraden

    Een Tommy Hilfiger Goodiebag gekocht en er zat mooie sieraden in. Het is echt een top winkel met een top service en een geweldig aanbod aan sieraden.

    Door: van der Helm22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 gouden kettinkjes

    Lieve mensen, wees gewaarschuwd!! Lees de reviews grondig en neem ze serieus!

    Deze webwinkel stuurde mij een ander product op dan besteld en een tweede product zonder aangehecht 'label' (dit is een ondefinieerbaar plastic frutseltje dat niet eens lijkt op het label dat normaal gesproken aan sieraden bevestigd zit). Met het kettinkje ben ik naar een goudsmit gegaan en het bleek 0.45mm ipv 0.6mm. Its beautiful ontkende dit.

    Ik heb het zo retour gestuurd, maar zij willen het terugsturen op mijn kosten of een gedeelte vd bestelling laten betalen ivm het VERWIJDERDE 'label/plastic dingetje'. Dat zat er niet aan bij levering! Ik heb niets verwijderd!

    Ze WEIGEREN (volgens hen is mijn geheugen niet 100 en praat ik onzin) te bellen en zijn niet te bereiken. Het enige dat zij doen zijn zeer vijandige en agressieve mailtjes sturen die mij vreselijk overstuur gemaakt hebben. Dit zijn oplichters die je persoonlijk aanvallen. Zoals iemand anders al zei: ondragelijk.

    Ik heb deze webwinkel aangegeven voor fraude en het overgedragen aan Klarna, de tussenpersoon in deze transactie. Zij nemen de zaak gelukkig erg serieus. Hulde voor Klarna. Zij hebben mij gerustgesteld na een aantal stressvolle dagen.

    Let op: de reactie op reviews zijn onwaar om deze fraude te verdoezelen. Trap er niet in! Ik heb alle correspondentie in mijn mail bewaard als bewijs.

    Bestel ergens anders als je stress en teleurstelling wilt voorkomen.

    Door: Michele07-10-2020
    Ik heb hetzelfde ervaren.23-12-2020

    Ik heb hetzelfde ervaren, ze hebben mij tweemaal iets scheef gegraveerd en niet zoals het plaatje online toegestuurd, ik ben mijn geld kwijt, dat weigeren ze terug te betalen, of uberhaupt met een oplossing te komen. Het zijn echte OPLICHTERS. ik ga er een zaak van maken, als Klarna mij eventueel nodig heeft voor informatie tegen hun, ben ik bereikbaar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sieraden

    Ik kan niet meer er van maken dan PERFECT gedaan!! Ik ben er ontzettend blij mee, En mij zien ze zeker vaker voorbij komen op de lijst haha.

    Mvg Vivianda Drogt

    Door: vivianda drogt06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Juwelier It's Beautiful een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Juwelier It's Beautiful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Juwelier It's Beautiful actief?

    Juwelier It's Beautiful is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Juwelier It's Beautiful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.