NederlandReview

    Ervaringen Juwelier It's Beautiful

    Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak ook groter. Horloges, armbanden, kettingen en meer kun je kopen bij webshops als www.its-beautiful.nl. Hoe bevalt het gebruik van deze webshop? Hebben ze goede producten en hoe is de levering en de klantenservice? Bij NederlandReview kun je lezen wat andere consumenten daar van vinden.

    Over Juwelier It’s Beautiful

    Juwelier It’s Beautiful is gevestigd in Vroomshoop en biedt je via de webshop een uitgebreid assortiment aan armbanden, ringen, horloges en meer. De bestellingen worden keurig netjes verpakt en afgeleverd. Verder bieden zij ook uitgebreide collecties aan tassen en allerlei andere luxe accessoires. Het is een ruim opgezette webshop waar je voor ontzettend veel producten terecht kunt.


    Christina Aguilera - You are beautiful

    Diensten

    Je kunt bij It’s Beautiful een grote hoeveelheid aan juwelen vinden, van verschillende bekende merken, waaronder:

    • Royal London Horloges
    • Prisma horloges
    • Karma armbanden
    • Spark Jewelry sieraden

    En uiteraard nog veel meer. Verder zijn er ook aanverwante artikelen te bestellen, zoals aktekoffers, reiskoffers,(school)tassen en sieradendozen etc. Ook is het mogelijk om je bestelde sieraad te laten graveren. Hierbij kun je denken aan horloges en armbanden, maar ook gepersonaliseerde oorbellen en Suuz 3D-sieraden en het graveren van een foto op een sieraad. Alle bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden en er is de mogelijkheid om veilig achteraf met AfterPay je bestellingen te betalen. Ook hebben ze een handige en zeer gemakkelijke online uitleg om je eigen ringmaat te kunnen bepalen. Verder is er ook een Sale gedeelte, waar je sieraden en horloges die in de aanbieding zijn kunt vinden.

    Klachten

    Natuurlijk kun je binnen 14 dagen je artikel retour sturen zoals overal. Dit kan alleen niet als je een gravure hebt laten maken, dan is het artikel gepersonaliseerd namelijk. Als je een klacht hebt over het gekochte product, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te melden. Dat kan via een e-mail naar info@its-beautful.nl. Omschrijf hierin duidelijk de klacht en geef ook het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum door. It’s Beautiful zal binnen 7 dagen een bericht over de afhandeling van de klacht sturen. Ook is het mogelijk om ze telefonisch te bereiken. Dat kan via tel. +31 (0)546 – 842083.

    Jouw ervaring hier

    Heb je zelf ervaring met www.its-beautiful.nl? Laat dan je eigen ervaring(en) bij ons achter, zodat wij deze met andere consumenten kunnen delen, om zo een eerlijk beeld van deze webshop te kunnen vormen.

    Juwelen kopen bij Juwelier It’s Beautiful. Goede producten en is de levering ook in orde? Lees ervaringen van klanten bij NederlandReview.

    Juwelier It's Beautiful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    7,8
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Naam ketting van zilver

    Een zilveren naam ketting met naam besteld. Levering was zoals aangegeven. Mooi verpakt!

    Door: Rosalie 16-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Ketting met letter hangertje

    Zilveren ketting met een letter hangertje gekocht. Mooi ingepakt ontvangen.

    Door: Els 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Armband

    ZEER en ZEER slechte kwaliteit.Vorig jaar een armband voor mijn verjaardag gekregen twv 110 euro, deze zat na een paar maanden al helemaal onder de krassen waardoor de graveringen nauwelijks meer te lezen waren. Mijn Buddha to Buddha armand (gekocht bij een andere winkel) draag ik al 5 jaar lang om dezelfde arm en die ziet er nog steeds uit zoals ik hem kocht. Tot overmaat van ramp ben ik de armband, die bij deze juwelier besteld was, kwijt geraakt omdat de sluiting niet goed functioneerde. De klantenservice bestempeld dit probleem met 'ondeskundig gebruik'. Samen met de vriendinnengroep hebben wij zo'n 12 armbanden besteld (waarvan meer dan de helft al kapot of kwijt is) en hebben dus 1200+ euro hieraan besteed, dan verwachten we wel iets betere service.

    Door: Maartje Boerrigter 24-09-2019
    Juwelier It's Beautiful 01-10-2019

    We vinden het zeer spijtig om te horen dat Mevrouw Boerrigter niet tevreden is over de kwaliteit van de door haar ontvangen armband. We vinden het jammer dat mevrouw Boerrigter niet rechtstreeks contact met ons heeft opgenomen. Wel hebben we correspondentie gehad met een vriendin van mevrouw Boerrigter, die inderdaad een vrij beschadigde armband had waarover wij geen ander oordeel konden vellen dan ondeskundig gebruik. Bij mevrouw Boerrigter kunnen wij dit uiteraard niet zeggen, daar de armband kwijt is geraakt. Op de eerder genoemde vriendin na heeft slechts één ander persoon contact met ons opgenomen betreffende een beschadiging aan de armband. We hebben dus contact gehad met slechts twee van de twaalf dames betreffende het door hen ontvangen sieraad. De waarde van de bestelling(en) geeft geen recht op betere klantenservice dan bestellingen met een mindere waarde. Wij behandelen elke klant hetzelfde en overeenkomstig met de Nederlandse wet. Helaas is het voor ons onmogelijk om bij een product dat na een jaar intensief dragen kwijt is geraakt, garantie te verlenen. Wij kunnen simpelweg niet controleren of de armband kwijt is geraakt als gevolg van een fabricagefout of dat de armband inderdaad ondeskundig is gebruikt en daardoor zoek is geraakt. Verder kunnen wij niet genoeg aandringen op het gegeven dat er qua krasbaarheid geen verschil zit tussen een goedkoper dan wel een duurder product. Een product van € 5,00 kan net zo snel bekrast raken als een product van € 500,00. Krassen zijn geen gevolg van het product of de kwaliteit daarvan, maar zijn het gevolg van gebruik. Ieder product is gevoelig voor gebruikerssporen en de monetaire waarde heeft hier geen invloed op.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Gouden zegelring met gravure

    Bij juwelier Beautiful een gouden zegelring besteld en deze is mooi gegraveerd. Bestelling had ik binnen een paar dagen thuis bezorgd.

    Door: Dyonne 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    horlogeband D307A Croco Lichtbruin 15mm (D307A)

    Horlogebandje gekocht, snel geleverd en zag er mooi uit. Echter binnen een maand kapot. Contact gehad met klantenservice, die zijn niet in staat om te helpen. Erg jammer! Zou het bedrijf absoluut net aanraden.

    Door: Marijke 03-09-2019
    Juwelier It's Beautiful 05-09-2019

    We vinden het zeer spijtig dat we deze klant (mevrouw Marijke Tichelaar) niet hebben kunnen helpen op de manier zoals zij dat graag wilde. We hebben aangegeven dat we geen garantie konden verlenen op het door haar aangeschafte horlogebandje, vooral omdat deze tijdens een herstelpoging van de klant zelf nog verder kapot was gegaan. Wel hebben we een kortingscode van 30% aangeboden zodat mevrouw alsnog een nieuw horlogebandje naar keuze uit kon zoeken. Daar was de klant het niet mee eens en bood ons vervolgens een artikel van de rijksoverheid aan, waaruit wij zelf konden afleiden dat wij in ons recht stonden.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    vergulde ketting

    Netjes ontvangen,site werkt niet op en top meerdere keren moeten proberen om bestelling te plaatsen, verder keurig

    Door: koster 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Gouden ring met diamantje

    Voor mijn vrouw een gouden ring met diamantje besteld. Wat ik niet had verwacht was, dat de ring zo mooi was ingepakt en daarbij ook nog eens een certificaat van echtheid erbij kreeg. Een top juwelier!

    Door: Marco 30-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Positief, netjes en betaalbaar.

    Prima ervaring: juiste product conform verwachting netjes op tijd en mooi verpakt toegestuurd gekregen.

    Door: Marijn van den Heuvel 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Vriendelijke en goede service, snelle levering!

    De volgende dag geleverd in een mooie verpakking.
    Een snelle en vriendelijke reactie via e-mail.
    Dank je wel Rineke!
    De 10/10 is een bewuste keuze, aarzel niet om bij de webshop te bestellen!

    Door: Henk 09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima service!

    Service is perfect. Gemaild dat de zending fout was. De volgende dag kreeg ik het juiste bestelde oorbellen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het wordt netjes door de juwelier opgelost. Prima klantenservice!

    Door: Esther Schuurman 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Duidelijke webshop!

    Ruime keuze in heren oorbellen. Levering was binnen 2 dagen en mooi verpakt als cadeautje.

    Door: van Asperen 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    ZEER slechts service

    Na paar dagen van ring bladderde de binnenkant (echt zilver) en volgens hun is dat door slecht gebruik. Hun klantenservice doet geen enkele.moeite voor oplossing. Nooit hier bestellen

    Door: Martin 23-04-2019
    Juwelier It's Beautiful 28-04-2019

    We vinden het zeer jammer dat deze klant zo’n negatieve ervaring heeft gehad. De klant nam ongeveer een maand na de ring in ontvangst te hebben genomen contact met ons op (in gebrekkig Engels) en gaf aan dat zij eerder een mail had gestuurd, maar dat die nooit beantwoordt was. Nadat wij de klant vroegen de e-mail nogmaals door te sturen zodat wij deze konden lezen, kregen we niks meer van de klant te horen. Totdat, drie weken daarna, er ineens een klacht via Thuiswinkel Waarborg was. Er had een man in het Nederlands een klacht geplaatst. Het bleek om de partner van de klant te gaan. Wederom vroegen wij om de oorspronkelijke e-mail, maar de klant gaf aan dat deze verdwenen was. Daar de klant de oorspronkelijke e-mail niet aan kon leveren, viel de aanmelding van de klacht ruim buiten de gestelde termijn, waardoor het voor ons helaas onmogelijk was om na te gaan of de ontstane schade het gevolg was van een fabricagefout of ondeskundig gebruik.

    Verified

    Martin 08-05-2019

    Ondeskundig gebruik? Bij echt zilver mag zoiets zelfs naar jaren niet gebeuren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goede klantenservice

    Goede service, duidelijke communicatie.

    Door: Joris 06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Kapot maar wel betalen

    Goude oorbellen met parel besteld. Binnen 3 weken valt de parel er uit, maar valt volgens de webshop buiten de garantie!! Geen geld terug, geen vervangend product, enkel de mededeling dat men kan repareren maar dat ik daar dan voor moet betalen omdat de garantie niet 3 weken is (hoe lang dan wel?!) Hier absoluut niet bestellen dus, vermijden!!

    Door: Suzanne 28-01-2019
    Juwelier It's Beautiful 06-02-2019

    We vinden het zeer jammer dat deze klant zo negatief heeft gereageerd. De klant geeft aan de oorbellen drie weken gedragen te hebben alvorens de parel er “zomaar” uitviel. We hebben aangeboden dat we de oorbellen kunnen laten repareren, maar helaas heeft de klant aangegeven hier geen gebruik van te maken. In plaats daarvan heeft ze tot nu toe twee keer gedreigd “andere stappen te ondernemen”. We vinden het jammer dat deze kwestie zo negatief is afgelopen.

    Verified

    Ellen arts 06-03-2019

    Ellen Arts, graag contact met mij opnemen 0165-542850.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Lelijk product ontvangen. Geen service daarna.

    Product voldeed niet aan de beschrijving op de site.
    De achterzijde was hol en lelijk.Wordt op de site niet vermeld of getoond.Geen begrip bij klantenservice.
    Gegraveerde artikelen zijn niet te herroepen en worden met minder grammen goud en lelijk uitgevoerd.Daarna wordt je niet gehoord.
    Schandalige praktijken.
    Niet bestellen dus!!!

    Door: Groothuijse M 23-01-2019
    Juwelier It's Beautiful 06-02-2019

    We vinden het jammer dat we deze klant niet hebben kunnen helpen. De klant gaf aan ervaringsdeskundige te zijn op het gebied van kopen op afstand. Ze was ook op de hoogte van het gegeven dat een gepersonaliseerd product niet retour gestuurd kan worden. Desondanks bestelde ze een product waarvan de informatie, toegegeven, helaas niet volledig is. Achteraf gaf ze aan dat wij verkeerde informatie hebben geboden, wat niet het geval is. De informatie is incompleet en i.p.v. contact met ons op te nemen om hierover navraag te doen, helemaal omdat het gaat om een product dat na het leveren niet retour gestuurd zal kunnen worden, heeft de klant de ontbrekende informatie zelf ingevuld waardoor ze een beeld heeft gecreëerd van het product waaraan wij onmogelijk hadden kunnen voldoen. We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar de klant gaf in de eerste mail aan naar de geschillencommissie te gaan en dat ze 100% in gelijk gesteld zou worden, daarna gaf ze aan dat ze ons zwart zou maken via social media en daarna gaf ze aan een oplossing te willen in de vorm van een niet geringe korting op haar aankoop. We zagen, na deze e-mail wisseling, geen aanleiding om de klant hierin tegemoet te komen.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Goede service

    Plus punt is de snelle levering en het bestelde horloge is netjes verpakt in een origineel doosje van Tommy Hilfiger. Ben zeer tevreden over de service en de email contact. Kan geen minpunten over deze bedrijf vermelden.

    Door: A. Kampen 30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Tommy Hilfiger armband besteld

    Een tommy Hilfiger armband besteld bij juwelier Beautiful en deze heb ik netjes in doosje ontvangen. Het is een super mooie kwaliteit armband. Kan deze juwelier voor levering en service aanbevelen.

    Door: Jordy 05-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Goede klantenservice

    Goede kantenservice, mooie sieraden (plus gravering) en een snelle levering.

    Door: Edward Helmus 18-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Goed bedrijf

    Goed bedrijf, goede producten en van goede kwaliteit. Mooi en leuk verpakt met kortingsbon voor een volgende aankoop.

    Door: Rebekka 11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede en snelle levering

    Heb bij deze website meerdere malen producten voor mijn vrouw en dochters besteld.
    Ben zeer tevreden en krijg op tijd bericht als een product langere levertijd op zit.
    Voor mijnvriendin oorbellen besteld waren toch nog te groot en gevraagd of we ze konden ruilen.
    Dit was geen probleem als ze wel in de gesealde verpakking zaten i.v.m. De hygiene.
    Waren heel blij hier mee en raad iedereen aan om hier wat te kopen.

    Door: Eric 07-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Juwelier It's Beautiful

    Uw beoordeling