NederlandReview

    Ervaringen Juwelier It's Beautiful

    Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak ook groter. Horloges, armbanden, kettingen en meer kun je kopen bij webshops als www.its-beautiful.nl. Hoe bevalt het gebruik van deze webshop? Hebben ze goede producten en hoe is de levering en de klantenservice? Bij NederlandReview kun je lezen wat andere consumenten daar van vinden.

    Over Juwelier It’s Beautiful
    Juwelier It’s Beautiful is gevestigd in Vroomshoop en biedt je via de webshop een uitgebreid assortiment aan armbanden, ringen, horloges en meer. De bestellingen worden keurig netjes verpakt en afgeleverd. Verder bieden zij ook uitgebreide collecties aan tassen en allerlei andere luxe accessoires. Het is een ruim opgezette webshop waar je voor ontzettend veel producten terecht kunt.


    Christina Aguilera - You are beautiful

    Diensten
    Je kunt bij It’s Beautiful een grote hoeveelheid aan juwelen vinden, van verschillende bekende merken, waaronder:

    • Royal London Horloges
    • Prisma horloges
    • Karma armbanden
    • Spark Jewelry sieraden

    En uiteraard nog veel meer. Verder zijn er ook aanverwante artikelen te bestellen, zoals aktekoffers, reiskoffers,(school)tassen en sieradendozen etc. Ook is het mogelijk om je bestelde sieraad te laten graveren. Hierbij kun je denken aan horloges en armbanden, maar ook gepersonaliseerde oorbellen en Suuz 3D-sieraden en het graveren van een foto op een sieraad. Alle bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden en er is de mogelijkheid om veilig achteraf met AfterPay je bestellingen te betalen. Ook hebben ze een handige en zeer gemakkelijke online uitleg om je eigen ringmaat te kunnen bepalen. Verder is er ook een Sale gedeelte, waar je sieraden en horloges die in de aanbieding zijn kunt vinden.

    Klachten
    Natuurlijk kun je binnen 14 dagen je artikel retour sturen zoals overal. Dit kan alleen niet als je een gravure hebt laten maken, dan is het artikel gepersonaliseerd namelijk. Als je een klacht hebt over het gekochte product, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te melden. Dat kan via een e-mail naar info@its-beautful.nl. Omschrijf hierin duidelijk de klacht en geef ook het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum door. It’s Beautiful zal binnen 7 dagen een bericht over de afhandeling van de klacht sturen. Ook is het mogelijk om ze telefonisch te bereiken. Dat kan via tel. +31 (0)546 – 842083.

    Jouw ervaring hier
    Heb je zelf ervaring met www.its-beautiful.nl? Laat dan je eigen ervaring(en) bij ons achter, zodat wij deze met andere consumenten kunnen delen, om zo een eerlijk beeld van deze webshop te kunnen vormen.
     

    Juwelen kopen bij Juwelier It’s Beautiful. Goede producten en is de levering ook in orde? Lees ervaringen van klanten bij NederlandReview.

    Juwelier It's Beautiful
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    7,6
    77% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    8

    Prijs

    6,8

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede klantenservice

    Joris06-02-2019

    Goede service, duidelijke communicatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kapot maar wel betalen

    Suzanne28-01-2019

    Goude oorbellen met parel besteld. Binnen 3 weken valt de parel er uit, maar valt volgens de webshop buiten de garantie!! Geen geld terug, geen vervangend product, enkel de mededeling dat men kan repareren maar dat ik daar dan voor moet betalen omdat de garantie niet 3 weken is (hoe lang dan wel?!) Hier absoluut niet bestellen dus, vermijden!!

    Juwelier It's Beautiful06-02-2019

    We vinden het zeer jammer dat deze klant zo negatief heeft gereageerd. De klant geeft aan de oorbellen drie weken gedragen te hebben alvorens de parel er “zomaar” uitviel. We hebben aangeboden dat we de oorbellen kunnen laten repareren, maar helaas heeft de klant aangegeven hier geen gebruik van te maken. In plaats daarvan heeft ze tot nu toe twee keer gedreigd “andere stappen te ondernemen”. We vinden het jammer dat deze kwestie zo negatief is afgelopen.

    Ellen arts06-03-2019

    Ellen Arts, graag contact met mij opnemen 0165-542850.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Lelijk product ontvangen. Geen service daarna.

    Groothuijse M23-01-2019

    Product voldeed niet aan de beschrijving op de site.
    De achterzijde was hol en lelijk.Wordt op de site niet vermeld of getoond.Geen begrip bij klantenservice.
    Gegraveerde artikelen zijn niet te herroepen en worden met minder grammen goud en lelijk uitgevoerd.Daarna wordt je niet gehoord.
    Schandalige praktijken.
    Niet bestellen dus!!!

    Juwelier It's Beautiful06-02-2019

    We vinden het jammer dat we deze klant niet hebben kunnen helpen. De klant gaf aan ervaringsdeskundige te zijn op het gebied van kopen op afstand. Ze was ook op de hoogte van het gegeven dat een gepersonaliseerd product niet retour gestuurd kan worden. Desondanks bestelde ze een product waarvan de informatie, toegegeven, helaas niet volledig is. Achteraf gaf ze aan dat wij verkeerde informatie hebben geboden, wat niet het geval is. De informatie is incompleet en i.p.v. contact met ons op te nemen om hierover navraag te doen, helemaal omdat het gaat om een product dat na het leveren niet retour gestuurd zal kunnen worden, heeft de klant de ontbrekende informatie zelf ingevuld waardoor ze een beeld heeft gecreëerd van het product waaraan wij onmogelijk hadden kunnen voldoen. We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar de klant gaf in de eerste mail aan naar de geschillencommissie te gaan en dat ze 100% in gelijk gesteld zou worden, daarna gaf ze aan dat ze ons zwart zou maken via social media en daarna gaf ze aan een oplossing te willen in de vorm van een niet geringe korting op haar aankoop. We zagen, na deze e-mail wisseling, geen aanleiding om de klant hierin tegemoet te komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Goede service

    A. Kampen30-11-2018

    Plus punt is de snelle levering en het bestelde horloge is netjes verpakt in een origineel doosje van Tommy Hilfiger. Ben zeer tevreden over de service en de email contact. Kan geen minpunten over deze bedrijf vermelden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tommy Hilfiger armband besteld

    Jordy05-09-2018

    Een tommy Hilfiger armband besteld bij juwelier Beautiful en deze heb ik netjes in doosje ontvangen. Het is een super mooie kwaliteit armband. Kan deze juwelier voor levering en service aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede klantenservice

    Edward Helmus18-06-2018

    Goede kantenservice, mooie sieraden (plus gravering) en een snelle levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed bedrijf

    Rebekka11-06-2018

    Goed bedrijf, goede producten en van goede kwaliteit. Mooi en leuk verpakt met kortingsbon voor een volgende aankoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede en snelle levering

    Eric07-06-2018

    Heb bij deze website meerdere malen producten voor mijn vrouw en dochters besteld.
    Ben zeer tevreden en krijg op tijd bericht als een product langere levertijd op zit.
    Voor mijnvriendin oorbellen besteld waren toch nog te groot en gevraagd of we ze konden ruilen.
    Dit was geen probleem als ze wel in de gesealde verpakking zaten i.v.m. De hygiene.
    Waren heel blij hier mee en raad iedereen aan om hier wat te kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede klantenservice!

    Marieke07-06-2018

    Karma oorbellen besteld en deze goed verpakt ontvangen. Goed contact via de mail en keurig op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces hoe het ermee stond.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht

    Sam05-06-2018

    Lederen armband geeft af
    In kleding op armen
    Is verf krijg je niet zo gemakkelijk uit kleding bedrijf it's beautiful weigert product terug te nemen

    Edwin07-06-2018

    Deze bestelling is door dhr. van de Maat geplaatst en gisteren werden er door zijn partner al meerdere negatieve reviews geplaatst. Deze reviews zijn, in overleg met de partner haar vader, verwijderd, nadat we hadden aangeboden om kosteloos een nieuwe armband op te sturen. Daarna belde de partner in opdracht van haar vader ook nog om haar excuses aan te bieden. Wij dachten dat de situatie was opgelost. We vinden het dan ook zeer jammer dat deze dhr. van de Maat nu alsnog een negatieve review plaatst, ook al hebben we het probleem (zoals wij het zien) goed opgelost en waren beide partijen tevreden met de uitkomst. Dat de lederen armband van Lucardi niet afgeeft kan erop duiden dat deze niet geverfd is, maar het kan ook duiden op imitatie leer. We willen iedereen aanraden om nooit lederen voorwerpen onder water te houden of in water te zetten. Echt leder kan hier simpelweg niet tegen. We vinden het jammer dat we, ondanks het goede overleg met de schoonvader van deze jongeheer, de overeengekomen oplossing niet zullen kunnen doorzetten.

    Sam10-06-2018

    Whaha ik ben de partner vd heer vd maat en ik heb zeker mijn excuses niet aangeboden aan Edwin waarom zou ik dat gaan doen.

    Sam10-06-2018

    Ik ben de partner van dhr vd maat en geen idee hoe jullie erop komen schoonvader???waarom zouden die zich er mee gaan bemoeien ik heb ook zeker mijn excuses niet aangeboden

    Edwin09-10-2018

    U gooit de heletijd met modder. hebben het probleem bij Hooked voorgelegd en deze wil de armband wel vergoeden, maar vinden dat u appels met peren gaat vergelijken. u gaat ook niet zwemmen met leren schoenen of leren jas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super snelle levering!

    Erik Hoogland19-11-2017

    Super snelle levering! Een heren armband besteld + laten graveren een mailtje gestuurd met de vraag of ze me konden vertellen wanneer de armband ongeveer aan zal komen. Binnen een paar minuten reactie dat de armband dezelfde dag nog op de post ging. Volgende dag was de armband met de gewenste gegraveerde tekst al Binnen! Super blij met de armband!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie sieraden en snel geleverd.

    Melissa15-06-2017

    Armband en oorbellen besteld en deze zijn netjes verpakt thuis bezorgd + Een snelle levering!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Veel keus uit sieraden

    Robin Waarden28-04-2017

    Ik zocht een verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Ze wilde graag een mooie sieraad. Deze heb ik na lang zoeken gekocht bij Juwelier It's Beautiful. Duurde wel even voor ik de bestelling in huis had, maar gelukkig was het ruim voor haar verjaardag. De levering kan volgens mij dan ook wel wat beter. De prijs ook, want het is niet goedkoop. Gelukkig was ik hier ook al op voorbereid, want een juweliers is doorgaans duur. Doordat ik niet goed wist wat ik moest hebben, heb ik contact gezocht met de medewerkers. Ik kreeg vrij snel antwoord en ben goed geholpen. Service is dus goed. Ook het bestellen kan heel makkelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Schrijf zelf een review over Juwelier It's Beautiful

    Uw beoordeling