Waar kun je nu nog Sinterklaasinkopen doen?

Oh nee! Morgen vier je Sinterklaas, maar je hebt nog geen cadeaus gescoord! What to do?

Voor geen goud naar die overvolle winkels

Het is natuurlijk een hels karwei om morgen in overvolle winkelcentra op zoek te moeten naar die ene speciale barbiepop of dat bepaalde type racewagen voor je veeleisende neefje. 

Wanhopige medeklanten rennen druk om je heen, grijpen de laatste hot items zo voor je neus weg... Even wanhopig winkelpersoneel probeert de boel te redden, maar kan ook niets meer op tijd in de winkel krijgen. 

Online dan maar proberen

Dus je wendt je tot het internet... maar waar kun je nog met een gerust hart terecht? Welke winkels hebben nog voldoende voorraden en - niet onbelangrijk - welke winkels kunnen op tijd leveren?

Tot 's avonds laat besteld - morgen in huis
Gelukkig heb je verschillende opties. Tegenwoordig zijn er veel winkels waar je tot 's avonds laat kunt bestellen en waarbij ze garanderen dat ze dan de volgende dag leveren. Coolblue is zo'n winkel: vóór 23:59 besteld, is morgen (gratis) in huis. Bij een winkel als Miss Etam, maar ook bij de Sinterklaaswebwinkel is dat vóór 22:00 besteld, morgen in huis. Dus dan heb je nog eventjes de tijd.

Maar... leveren ze echt wel morgen?
Maar die garantie is natuurlijk niet altijd helemaal waarheid. Het is daarom belangrijk dat je eerst reviews en beoordelingen van klanten die je voor gingen, leest. Hadden zij hun bestelling echt de volgende dag in huis? 

Laat het klaarleggen in de winkel

Een andere optie is dat je het niet laat thuisbezorgen, maar kies voor afhalen in de winkel. Dan ben je niet zo afhankelijk van een mogelijk chagrijnige postbezorger of van niet waargemaakte beloftes van een winkel. Bijvoorbeeld bij de Hunkemöller kun je iets bestellen en het dan afhalen in de winkel. Voor als je bijvoorbeeld een spannend Sinterklaascadeautje voor je vriendin hebt gescoord.

Nadeel is dat je dan alsnog naar de drukke winkels moet, maar nu weet je tenminste dat je zult slagen! En niet hoeft te vechten om een laatste exemplaar...

Meerdere opties

Voor wie dit jaar nog snel een cadeautje moet zien te vinden voordat het Sinterklaasavondje is aangebroken, zijn er gelukkig nog meerdere opties:

- Waag je in de drukke winkelstraat en hoop dat je daar nog jouw cadeaus weet te scoren. 

- Kies voor een webshop waar je tot 's avonds laat terecht kunt. Of die dezelfde dag nog levert. Maar lees eerst wat reviews om te zien hoe betrouwbaar die belofte van snelle levering is, om vervelende teleurstellingen te voorkomen.

- Wil je niet van de post afhankelijk zijn, kies er dan voor om jouw bestelling klaar te laten leggen in de winkel.

Volgend jaar eerder beginnen?
Met deze tips moet het dit jaar toch nog helemaal goedkomen met jou en jouw Sinterklaascadeaus. Wil je volgend jaar wat meer rust in je agenda, dan loont het vast de moeite wat eerder te beginnen met inkopen doen. 

NederlandReview wenst iedereen een heerlijk Sinterklaasavondje!

 

 

 

 

Share

Recent toegevoegd