NederlandReview

  Ervaringen Coolblue

  Ze doen ‘alles voor een glimlach’. Maar hoe doen ze dat? En is dat genoeg voor jou om je elektronica en andere gear aan te schaffen bij Coolblue? Lees voordat je een grote (of kleine) aankoop doet, hoe anderen Coolblue hebben beoordeeld. Gaan ze echt een glimlach op jouw gezicht toveren of wordt het eerder een van frustratie doordrongen grijns?

  Over Coolblue

  Coolblue is een grootaanbieder van consumer goods en werd opgericht in 1999. Voor zo ongeveer elke productsoort hebben ze een domein, in totaal zijn dat 325 gespecialiseerde webshops (and counting). Ook voor wie liever in een fysieke winkel aankopen doet, is er Coolblue. Er zijn onder andere winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Hier kun je ook producten laten klaarleggen, repareren en persoonlijk advies krijgen. Maar wat voor producten bieden ze dan aan? Nou, van alles. Computer & tablets; Telefonie; Beeld & geluid; Huishouden & wonen; Foto & video; Koken & tafelen; Printers & netwerk; Tuin & klussen; Sport & reizen; Navigatie & auto; Speelgoed & games; en Verzorging. En dat zijn slechts de populairste categorieën.

  Coolblue, alles voor een glimlach? Ze leggen zelf even uit hoe ze dat doen in dit filmpje!

  Diensten van Coolblue

  Zoals gezegd doet Coolblue ‘alles voor een glimlach’. Dat zit hem soms in leuke details. Als je iets besteld, krijg je het toegezonden in een doos. Zover is het nog erg normaal. Maar die verpakking van Coolblue is meer dan een doos, je kunt er vaak allerlei leuke dingen mee doen, zoals er dingen mee uitscheuren (een deurhanger bijvoorbeeld) of mee bouwen. Dat is op zijn minst een glimlach waard natuurlijk, alleen al het idee. Wat ook een glimlach op je gezicht kan toveren is de playlist die je krijgt als je Coolblue belt; deze is helemaal opgebouwd uit allemaal liedjes waar het woord wachten (of varianten daarop) zijn verwerkt. Leuk natuurlijk, voor de oplettende luisteraar. Uiteraard zijn niet alleen deze geestige details de enige vormen van service die Coolblue biedt. Zo is er de ‘vandaag besteld, morgen in huis’-service, die we vaker zien bij bedrijven, maar zich dan beperkt tot bijvoorbeeld 22.00 of zelfs 17.00. Coolblue is anders; hier is vandaag ook echt vandaag: Voor 23.59 besteld, is morgen in huis. Daarnaast is de thuisbezorging zeven dagen per week. Bovendien is zowel het verzenden als het retourneren geheel gratis en geldt een bedenktermijn van veertien dagen. Mede door diensten als deze is Coolblue door Thuiswinkel beoordeeld als Beste webwinkel 2015 (en ze kregen die prijs toen zeker niet voor de eerste keer). Betalen kan overigens op meerdere veilige manieren: iDeal, creditcard, vooruitbetaling of betalen bij de postbode (rembours), bezorging kan tegen bijbetaling op afspraak of zelfs ’s avonds op dezelfde dag (Coolblue VandaagNog®); gewone bezorging, zelfs op zondag, is gratis.

  Klachten over Coolblue

  Als je contact wilt leggen met Coolblue voor vragen, problemen, klachten of omdat je nieuwsgierig bent naar dat leuke wachtmuziekje, dan zijn er legio manieren. Direct advies (en dus die liedjes) krijg je via de telefonische klantenservice (lokaal nummer), zeven dagen per week geopend (m.u.v. feestdagen) tot 23.59. Ook kun je je vraag stellen op Facebook, Twitter, WhatsApp of nog met e-mail. Maar zelf kun je ook al veel te weten komen via je online account (bestelstatus, openstaande facturen, retouren bekijken, producten retourneren, et cetera).

  Kreeg jij die glimlach op je gezicht van Coolblue? Laat hier je review achter!

  Onafhankelijke ervaringen over coolblue! Betrouwbaar en snel met leveren? Goede winkels? Lees beoordelingen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview.nl!

  Coolblue
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (106)

  6,8
  61% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  5,8

  Prijs

  7,4

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Magnetron

  Magnetron besteld en tijdens het bestelproces werd aangegeven dat het oude apparaat meegenomen zou worden. Dit was belangrijk voor mij aangezien mijn moeder het oude apparaat niet zelf kan verwijderen. Realiteit was dat PostNL de magnetron kwam afleveren en toch echt niet van plan was het oude apparaat mee te nemen. Begrijp ik. Coolblue is telefonisch niet te bereiken ivm enorme wachttijden en op mijn mail wordt niet gereageerd. Laatste keer dat ik bij Coolblue heb besteld.

  Door: D. Appel03-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Koelkast, fornuis, droger, magnetron

  Het gaat steeds slechter

  Een aantal jaren met plezier bij Coolblue gekocht. Het gaat echter steeds slechter met het bedrijf. De laatste ervaring is van het niveau prutsers: alles werkt langs elkaar heen en de klant staat in de kou.

  Mijn eigen ervaring? Zeer recent (augustus) een aantal huishoudelijke apparaten tegelijkertijd gekocht. Wat duurder (inmiddels) dan bij anderen, maar goed. De levering is werkelijk een grote nachtmerrie: een kapot apparaat, een verkeerd apparaat en vervolgens 70 euro extra armer, zes keer vrij nemen, zes afspraken verder, zes keer meer dan een half uur aan de lijn gehangen (soms een heel uur), heel veel excuses en bijna infantiel vrolijk begrip.

  Tenslotte de dubbele frustratie van de sigaar uit eigen doos vanwege het aanbod (per mail) om maar liefst (!) 50 euro retour te krijgen van de 70 die je eerder onterecht hebt betaald. Als je dan via de klacht reageert op hun antwoord, hoor je helemaal niets meer (klachten overigens naar mt-klantenservice@coolblue.nl) . Het aanbod is kennelijk ook nog onderweg want voorlopig nog niets gezien.

  Hoezo glimlach Coolblue? Schaam je. Op korte tijd heeft meer dan 10% van je klanten je als slecht of zeer slecht beoordeeld inclusief deze trouwe klant. Het is nog nooit zo slecht geweest. Het wordt tijd dat hier wat aan gedaan wordt.

  Door: Rene22-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Laptop

  Geweldige service, laptop zoon gaf problemen op zijn eerste schooldag, de ontzettend vriendelijke dame aan de telefoon kwam gelijk met de oplossing, de laptop mocht gelijk geruild worden in de winkel, zodat de volgende schooldag gestart kon worden zonder problemen. Wij naar de winkel en ook daar zijn we zeer super vriendelijk geholpen.
  Inderdaad alles met een glimlach. Bedankt.

  Door: Rene21-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Samsung s9

  Na 3 uur te hebben gewacht op een koerier die niet kwam, heb ik de bestelling gecancelled. De telefoon zelf in de coolblue winkel gehaald, vervolgens zeggen ze dat de telefoon is afgeleverd en storten dus geen geld terug. Ik ben dus opgelicht door coolblue heb 1 telefoon en 2 keer betaald.

  Door: Dick Mars 09-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Ventilator

  Alles voor een glimlach, nou dat spreekt aan. We bestellen een ventilator. En inderdaad deze wordt vlot bezorgd. Helaas voldoet hij niet aan onze verwachtingen. We pakken hem, volledig ongebruikt weer snel in en sturen hem terug. Netjes ingepakt in de originele verpakking en bescherming.
  Krijgen we vervolgens van Cool Blue foto's van een beschadigde geretourneerde ventilator kado met als positieve geste dat we toch nog 70% van het bedrag terug krijgen.
  Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet positief. Kloppen die foto's wel, is hij niet bij hen beschadigd. Bij ons is het niet gebeurd in ieder geval. Maar bellen, mailen het helpt allemaal niets. Retourneren is onze verantwoordelijkheid en daarmee is de kous af.
  Het is wat ons betreft wel een grimlach geworden en Coolblue een klant armer.

  Door: Agnes de Boer04-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Airco

  Gisteren een airco besteld om 10:30 bij coolblue twv 600 euro. In eerste instantie was er al iets fout gegaan omdat we geen orderbevestiging hadden ontvangen nadat we betaald hadden. Partner gebeld en 50 minuten in de wacht gestaan eindelijk medewerker aan de lijn. Deze geeft aan dat de airco gewoon morgen uitgeleverd gaat worden. Dus dag erna in huis zou je denken. Maar we kregen geen leverings gegevens. Dus is mijn partner vandaag gaan bellen. Nadat hij 45min in de wacht heeft gestaan eindelijk een medewerker aan de lijn. Nu blijkt dat er iets fout is gegaan bij Coolblue en hebben ze onze airco aan iemand anders verkocht. Geen probleem zou je denken stuur je een andere. Maar nu is hij uitverkocht! Vervolgens is het alternatief over 3 dagen je geld terug of een andere airco uitzoeken echter geen 5 jaar garantie zoals we in eerste instantie zouden hebben en geen raamafdichtingsset zoals bij de door ons bestelde airco wel aanwezig was. Dus even nog een €70 bijleggen. Meer kon Coolblue niet bieden. Uiteindelijk onder druk gezet een keuze te maken anders werd het gesprek beëindigd. De airco zou morgen geleverd worden, vervolgens werden we terug gebeld dat het pas maandag word! Door wederom een fout bij Coolblue. Dit hadden wij nooit als vaste klant van Coolblue verwacht. Totaal geen medeleven of tegemoetkoming. We hebben nu een heel naar gevoel overgehouden aan Coolblue en vinden dit erg jammer.

  Mvg Josje, Pascal Asselmans en onze kleine man.

  Door: Pascal Asselmans22-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Koelkast en vriezer

  Voor 24.00 uur bestellen is de volgende dag leveren belooft Coolblue. Precies om die reden dacht ik een week voor mijn vakantie nog een vriezer en koelkast te bestellen bij coolblue. Na het bestellen bleek dat de volgende dag niet geleverd kon worden en de dagen daarna evenmin. Pas op vrijdag zou het spul komen. Op vrijdag kwam hij vervolgens niet op het beloofde tijdstip. Vervolgens bleek bij de track n trace dat het wat later kwam. Elke keer dat ik daar weer keek, zou het weer even later komen. Dit ging door tot ik om 22.15 uur belde en te horen kreeg dat het niet meer ging lukken. Ze hadden zoveel bestellingen. Ik vind dit schandalig slechte service en de beloofde snelheid van levering op de site maakt het extra gênant. Ik zal niet snel meer bestellen bij Coolblue.

  Door: Faber01-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Alecto DVM-200 babyfoon

  Babyfoon Alecto DVM-200 teruggestuurd zorgvuldig verpakt in de originele verpakking i.v.m. zeer klein bereik. Geld teruggevraagd. Binnen 30 dagen terugsturen geen probleem geeft CoolBlue aan; wel een probleem dus. Van de betaalde 169 Euro kreeg ik nog maar 119 Euro terug omdat de babyfoon "beschadigd" zou zijn. Gevraagd naar foto's van de verpakking om te kunnen beoordelen hoe de beschadiging zou kunnen zijn veroorzaakt. Die waren er niet!!
  Een waardeloze afhandeling van CoolBlue!!! Zag later op hun site dat de door mij teruggestuurde babyfoon als gebruikt werd verkocht voor 137 Euro!! Verdienen er dus op en gaan een nieuwe klant doodleuk het inferieure product aanbieden. Mij zijn ze als klant kwijt en waarschijnlijk de nieuwe eigenaar van deze babyfoon ook.

  Door: Coen Mulders31-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  HP 953 XL cartridges

  Verkopen kunnen ze goed, maar als je met problemen zit, beroepen ze zich op de "wet". Ik heb bij Coolblue een HP Officejet Pro 8710 gekocht. Prima ding. Daarbij heb ik met veel haast na een week print cartridges gekocht. Toen ik de gele cartridge nodig had bleek die kapot te zijn. Ik had de bon niet meer en men kon alleen de aankoop in het systeem zien als "onbekende klant". Het was niet genoeg dat ik de week van aankoop aan kon geven en daarvoor de printer had gekocht die die specifieke cartridges neemt. "Volgens de wet" hoeft Coolblue niets te doen zonder originele verkoop bon. Ook konden ze mij geen losse gele cartridge verkopen, alleen een compleet setje van 4. Nou Coolblue Rotterdam Goudsesingel, als dat jullie zogenaamde klantvriendelijkheid is, zien jullie me er nooit meer.

  Door: Richard Wulff30-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Een Miele wasmachine

  Meer dan fantastische service
  Meer dan fantastische service! De pomp van mijn oude machine was kapot gegaan waardoor deze vol met water stond en ik deze niet leeg kon laten lopen. Volgens voorschriften mag deze machine alleen zonder water worden meegenomen door de bezorgers van Coolblue. Dit is door de bezorgers fantastisch opgelost door het water buiten in de put te laten leeglopen. Zo konden ze de machine toch meenemen en sloten er een prachtig nieuwe machine voor in de plaats. Deze jongens verdienen alle lof!

  Door: Ria28-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Wasmachine

  Belabberde service. Kapotte wasmachine geleverd, waarna ik zelf de na bezorging mocht betalen (15 dagen later pas geleverd)!
  Uren aan de telefoon, 3 x vrij vragen voor werk en geen enkele vergoeding noch excuses ontvangen.

  Belabberde service!

  Slechte bezorgers die tot 2x toe verkeerd hebben aangesloten.

  Niet over te spreken.

  Door: Eef Kleiss27-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte garantie

  Super slechte garantie en service , product is 14 april 2019 gekocht en nu moet ik 3 weken wachten op reparatie ?
  Dit betreft een terrasverwarmer en deze heeft geen nut als het zomer is voordat deze gerepareerd is. Van armoede gisteren bij jullie een nieuwe gekocht.
  Dit is zeer triest, leveren kan wel binnen 6 uur maar garantie 0,0

  Door: Geenen21-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  wasmachine Samsung EcoBubble WW80J6403EWIEN

  2,5 jaar geleden een wasmachine gekocht bij Cool Blue, alles perfect, zeer tevreden, tot deze nu bijna 2 weken geleden stuk ging, meteen Cool Blue gebeld, alles doorgegeven, er zou zo snel mogelijk actie ondernomen worden maar het werkt zo, van de klanten service gaat het naar de backoffice en dan pas naar Samsung en dan naar Servilux, iedereen is druk en heeft een paar dagen nodig om dit te verwerken, het heeft bij elkaar 1,5 week geduurd voor de monteur er was en het eind is nog niet in zicht want hij kon het niet meteen verhelpen, had geen nieuwe printplaat bij zich. Maar wat er ook gebeurt de klantenservice van Cool Blue blijft echter super vriendelijk, er wordt gesuggereerd dat ze je gaan helpen en je tegemoet gaan komen maar ze kunnen niets beloven, ze vinden het heel vervelend, alle begrip, bla,bla,bla, Excuses worden gemaakt maar ze bieden je echt geen oplossing, het moet allemaal via Samsung en dat is een ramp op zich. 2 weken zonder wasmachine is geen pretje, ik heb Cool Blue gevraagd om een nieuwe Miele en wat ik dan bij moest betalen, zij geven geen kortingen en tijdelijk een andere wasmachine hebben ze niet. Als iets buiten de garantie valt moet je niet bij Cool Blue zijn, je staat er echt alleen voor !

  Door: Harry10-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Waardeloos

  Trampoline van €560 besteld. Hele dag bezig geweest om in elkaar te zetten. Bij het plaatsen in het gat breekt het frame finaal door. Van cool Blue de opdracht gekregen om uit elkaar te halen en terug in de doos te stoppen. Zit je niet op te wachten na de hele dag zweten om in elkaar te zetten. Cool Blue dacht niet mee in mogelijkheden: hulp bij uit elkaar halen was geen optie, deels in elkaar laten zitten was geen optie, helft van het geld terug krijgen om de goede onderdelen te kunnen houden was geen optie. Totaal geen bereidheid om tot een andere oplossing te komen. Enige mogelijkheid was de eis van cool Blue om de hele trampoline zelf uit elkaar te halen en te laten ophalen. Uiteindelijk dat hele ding weer uit elkaar gehaald, retouropdracht gemaakt via de site, melding gekregen dat ze vandaag zouden komen ophalen. Krijgen we niet zoals afgesproken een planningsmail, dus weer gebeld. Blijken we niet meegenomen te zijn in de planning! Al een hoop werk en telefoontjes eraan besteed, €560 lichter, en nog steeds geen fatsoenlijke oplossing. Nooit meer Cool blue voor ons en ik raad iedereen af zaken met ze te doen! Als het allemaal goed gaat is er niks aan de hand, maar is er iets kapot dan bieden ze totaal niets.

  Door: Mirjam05-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  "Nooit meer leverbaar"

  Ik wil waarschuwen voor de praktijken van deze webshop. Helaas staat integriteit niet in het beoordelingslijstje. "Nooit meer leverbaar" Het gaat hierbij te vaak om splinternieuwe net op de markt gebrachte producten. En toch nooit meer leverbaar. Coolblue, zo hebben wij ontdekt doet dit bij alle producten waar ze niet genoeg op verdienen. De klant wordt vervolgens verder geleid naar een B product, ouder product of heel ander product. Probeer maar eens uit door eerst de website van de fabrikant te bezoeken, het laatste model te kiezen en proberen of Coolblue kan leveren. Neen dus. We hebben ook nepwebsites ontdekt waar geen enkel artikel op voorraad is. Vervolgens wordt je doorgeleid naar de website van Coolblue. Ik adviseer iedereen grondig op het product dat je zoekt te Googlen. Neem geen genoegen met het magere assortiment van Coolblue. Die glimlach is vooral voor hen zelf.

  Door: bert22-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  9

  waardeloos

  bestel een artikel vrijdag voor zaterdag tussen 12.00 en 15.00
  tijd zending dus extra kosten om half vier gebeld was nr 28 de
  bezorger was bij no 17 dit noemt cool blue een tijd zending .
  helaas moeten annuleren was cadeau voor werknemer deze
  is nu echt niet blij bedankt cool bleu .

  Door: r.bogaard Bogaard20-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  nieuwe oortelefoons

  Mijn nieuwe oortelefoon was 1 dag later dan dat ze hadden gezegd, maar toch snel geleverd vind ik. Op andere sites was de levertijd sowieso langer. En ik had 's avonds laat pas besteld. Normaal zijn ze wel 1 dag later altijd in huis. Alles weer leuk verpakt en ze waren goedkoper dan andere winkels. Ik koop hier vaker dingen omdat ze vaak het goedkoopste zijn en een snelle levertijd hebben. En ik vaak geen zin heb om de deur uit te gaan naar een winkel..

  Door: Thomas11-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Diepe onvrede over service

  Ik ben diep ontevreden over de service. Ik heb in minder dan 1,5 jaar twee keer een kapotte IPhone 7 ontvangen. Twee keer een hardware probleem die vaker voorkomt bij dit model. In plaats van dat ze dit probleem oplossen door mij direct te helpen, moet ik hem 3 WEKEN opsturen. Ik betaal niet voor 6 weken gedoe (2 x 3 weken). Ik betaal voor een product en de service van coolblue en nog steeds lijd ik onder dit probleem. Zij helpen mij niet! Na deze drie weken is het enige wat ik krijg een IPhone 7. Ik kan niet voor een ander telefoon kiezen (wat ik wel graag wil, want dan heb ik dit probleem niet meer). Helaas kan ik geen pluspunten bedenken over hun service. Het stelt me diep teleur dat dit gebeurt en er moet nodig iets aan verandert worden.

  Door: Sophie Elbers19-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Service kan letterlijk niet beter, dank. Glimlach.

  Ik heb al ontzettend vaak besteld bij hen, altijd echt betrouwbaar, echt heel erg goed, snel geleverd, ken geen beter bedrijf dan deze mensen. De service is ongelofelijk hoog, medewerkers zijn zo relaxt aan de telefoon en echt bereid om te helpen.
  Vandaag contact gehad over een printer van het merk HP, die weer eens niet wilde doen waar ze voor gemaakt zijn, namelijk printen. Eerst gepoogd contact te krijgen met HP, (niet gelukt uiteraard, die haten mensen, blijkt uit alles dat ze doen en leveren, proberen ons het leven zuur te maken, te krenken, ;-) ).
  Daarna gedacht laat ik Coolblue eens proberen waar ik hem had besteld. Die dame die ik aan de lijn had, die kreeg een zwaar gefrustreerde kerel aan de telefoon en die was zo goed in haar werk, begripvol, rustig, beetje humor, heeft alles uitgezocht en bleek dat deze HP niet met mijn modem samen kon (HP??). Ik heb een ander merk gekozen, uiteraard weer bij Coolblue!

  Coolblue: verstand van zaken, service kan letterlijk niet beter, dank. Glimlach.

  Door: remco13-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Mooie woorden geen daden!

  Slechte aftersales;
  Niet bereikbaar;
  Komen niet met gepaste oplossing;
  Geen aanrader!

  Door: Sander10-03-2019
  rdv13-03-2019

  ik heb al ontzettend vaak gekocht bij hen en bij echt supertevreden. Ik had vandaag een klacht over een product en hebben ze echt zo ongelofelijk fijn opgepakt, meer dan service. Ze leveren snel, denken mee, ik ben juist enorm te spreken erover. Blijkbaar heb jij een andere ervaring, maar ik zet er de mijne dan maar even onder ook. Groet!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Coolblue is top

  De bedrijfscultuur is fantastisch, altijd oprecht betrokken en uitstekende klantenservice. Vriendelijk, bescheiden, zou ze iedereen aanbevelen. Hoop dat het zo blijft!

  Door: Manuel Schenkhuizen08-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slechtse service ooit!

  Een niet al te beste klantenservice. Inbouwvaatwasmachine voldoet aan alle eisen die online gesteld worden (nishoogte en diepte etc). Bij het installeren echter geeft de installateur aan dat de slangbeveiliging niet past die meegeleverd is. Dit hebben alle vaatwasmachines maar kennelijk niet interessant genoeg om te vermelden op de website? Of hij zaagt nu een stuk van het keukenkastje kapot(erg fijn) of ik moet maar een andere bestellen met een andere beveiliging. Deze is trouwens ook gewoon te koop bij de gamma etc. ( fijn maar waarom heb je deze dan niet in je busje meegenomen?) Ondertussen heeft zijn collega de oude al meegenomen in het busje en vergeet deze beste installateur om de ontkoppelde kraan weer dicht te maken. Met tot gevolg dat bij het afwassen de volledige inhoud van de wasbak door de keuken stroomt(fijn). Klantenservice gebeld hoe het nou kan dat het niet past en of ze een ander product kunnen aanraden. Tot 4 x zou ik teruggebeld worden en is dat niet gebeurd. Uiteindelijk een tegoedbon gekregen van 10 euro voor de overlast. Om het hele coolblue maar te vergeten gevraagd om de oude dan maar weer neer te zetten, maar deze was allang vernietigd. Toen ik aangaf dat deze gistermiddag pas is opgehaald en het me erg sterk leek toch maar gebleven bij het zelfde antwoord; vernietigd. Ik eindig dus na 3 dagen klantcontact met Coolblue; een gat in de keuken waar mijn vaatwasser stond, een lekkende afvoer waar de vaatwasser mee was verbonden, een tegoedbon van 10 euro. Al met al gelukkig nu nooit meer zaken doen met Coolblue; wat een aanfluiting voor servicemanagement.

  Door: Luuk05-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Laptoptassen retourneren bij Coolblue

  laptoptas besteld bij coolblue. zo'n mooie leren, was een aanbieding. maar bij de levering bleek de tas beschadigd. van die krassen en het leer was op sommige plaatsen ruwig. niet mooi. en zeker niet wat we hadden verwacht.

  Coolblue was gelukkig heel coulant en stuurde een nieuwe laptoptas toe. Je mag hier best een lange tijd retourneren, 30 dagen geloof ik, dus we hadden gelukkig de tijd.

  Maar die nieuwe tas had ook van die schoonheidsfoutjes. Wel minder dan die eerste, die was echt te erg, maar toch ook vlekken en krassen. Gewoon niet mooi.

  Dus helaas, we hebben beide tassen teruggestuurd en nu heel ergens anders een hele andere tas gekocht. Misschien lag het aan het merk ofzo, of het was een restpartij.

  Jammer want we hadden ons op deze tas verheugd, maar ik ben wel positief over de retourvoorwaarden van Coolblue en dat ze ons zo snel een nieuwe tas hadden toegestuurd. Dus wat dat betreft tevreden.

  Door: Bram01-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Leverancier is koning

  Na ontvangst van bestelling bleek product (bloeddrukmeter) niet accuraat. Toen ik op verzoek van coolblue een review over product wilde plaatsen bleek deze niet te voldoen aan hun eisen. De regel: geld niet aan besteden, vond men niet gepast taalgebruik.
  Voor mij geen coolblue meer, dit was de eerste en tevens laatste keer.
  Leverancier gaat bij hun voor de klant. Begrijp nu waarom hun producten zo hoog scoren. De reviews worden gecensureerd

  Door: Seb10-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Slechte reparatie service en niet meedenkende klantenservice.

  Na één jaar een laptop gehad te hebben brak de scharnier van het scherm, en kon ik deze dus niet meer open of dicht klappen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en kreeg netjes een leenlaptop aangeboden voor de tijd dat de originele gerepareerd moest worden. Pittig netjes, alleen jammer dat ik het volledige bedrag van de leenlaptop in borg moest betalen.
  Na een ongeveer 1,5 had ik deze weer terug, en het probleem was opgelost.
  Echter na 7 dagen gebruik gaf de laptop uit het niks geen teken van leven, en was deze dus wéér stuk, alleen met een ander probleem.

  Toen ik aangaf dat mijn laptop 7 dagen na reparatie weer stuk is gegaan en deze om wou ruilen voor een nieuwe sinds ik er geen vertrouwen meer in heb, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was. Blijkbaar moet de laptop drie keer gerepareerd worden voordat ik hem om kan ruilen.. Bij de eerste reparatie kreeg ik netjes aangeboden dat ik een tweedekans leenlaptop uit kon kiezen voor de tijd dat de originele bij reparatie is, echter toen ik dit voor de tweede reparatie vroeg kreeg ik als antwoord dat dit opeens niet meer mogelijk was. Na te vertellen dat het bij de vorige reparatie ook zo is gegaan, was het opeens toch wel mogelijk. Een beetje vreemd dus. Toen ik uiteindelijk wel een leenlaptop zou krijgen (waarvan ik het volledige bedrag in "borg" moet betalen), werd mij verteld dat ik door moet geven waar ik de laptop voor zou gebruiken, en dat de klantenservice medewerker er een voor mij uit ging kiezen. Na netjes door te hebben gegeven dat ik hem voor intensieve taken zoals meerdere VMs runnen zou gebruiken, samen met een lijst met minimale specificaties te sturen, koos ze een laptop uit die tweedekans €2479 euro kostte, en die alsnog compleet *onder* mijn gevraagde specificaties zat. En dat terwijl je meerdere tweedekans laptops met mijn specificaties lijst had voor maar rond de €1400/1500.
  In mijn ogen lijkt het op een hartstikke slecht uitgevoerde trick om jullie eerst veel geld te besparen, en daarna mij veel te veel te laten betalen. Zeer slecht dus.
  Uiteindelijk ben ik niet akkoord gegaan met de laptop die voor mij uitgekozen werd, en er zelf een uitgekozen en doorgegeven.
  Uiteindelijk is het dus toch wel opgelost, maar op een manier die ik nooit meer in een gesprek met een klantenservice medewerker mee wil maken.

  Door: Diego09-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Top

  Meteen de volgende dag in huis! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd. Personeel stelt zich netjes voor. Geen verpakkingsmateriaal. Kortom, super!

  Door: Taaraa06-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  ik bestel vaak bij coolblue altijd goede ervaring

  Ik bestel altijd bij coolblue. onlangs een nieuwe koelkast

  heb in al die jaren dat ik hier besteld maar 1 keertje gehad dat het product dat ik zocht op een andere website goedkoper was. 1 keer!!

  en toen had ik ze meteen gebeld en toen bleek dat een foutje. .. dus alsnog bij coolblue besteld

  onze nieuwe koelkast werd gewoon de dag erna bezorgd, wat extra goed was, want de vorige was kapot gegaan en dan zit je dus met eten dat snel gaat bederven.

  helemaal fijn dus.
  en ik vind ze ook altijd vriendelijk bij de klantenservice, heb wel eens gebeld en je krijgt altijd een goed verhaal terug.

  dat heb ik zeker wel eens anders meegemaakt bij andere bedrijven
  voor mij alleen nog coolblue. gelukkig hebben ze bijna alles van elektronische spullen.

  Door: Jonah Gerards26-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Alle voor hun gelach, niet die van de klant!

  CoolBlue...inderdaad COOL, ze laten je in de kou staan!
  Alles voor een lach..jaja....hun gelach!
  Spiksplinternieuwe laptop opgestuurd voor garantie herstel.
  - Laptop als een vod terug gekregen (het leek wel of ze ermee hebben getafeltennist), menselijk falen, stablisatie rubber scheef en uitgerekt, vlekken op scherm, residu op de bovenzijde klep/scherm!
  - Workorder geen enkele gegeven was correct.
  - Meegeleverde ass. kwijt.
  - Geen enkele erkenning van hun fouten.
  - Servicemedewerkers zeggen maar wat.
  - Geen enkele klantenbinding.
  - Huidige laptop niet meer leverbaar, 2x waardeloos alternatief aangeboden gekregen.
  -Vervolgens zelf een alternatief aangeboden (wat nadelig was voor Coolblue omdat deze hun €300 euro zou kosten), namelijk exact dezelfde laptop alleen met een extra harddisk. Het is tenslotte hun menselijk falen die mij in deze positie heeft gebracht. Mijn laptop was €1000 euro en het alternatief € 1299 euro.
  opties qua oplossing:
  200 euro zelf bij betalen voor het alternatief of ontbinden of laptop opsturen, door de tafeltennissters laten herstellen en bijgeleverd item wat ze weg hebben gegooid laten voor wat het was.

  Uiteindelijk koop laten ontbinden, liever die 200 euro uitgeven bij een winkel die wel zijn verantwoordelijkheid neemt.
  Alles waar ze zeggen voor te staan is aan hun laars gelapt.

  Door: Pascal22-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Bijna altijd meteen geleverd

  Paar keer besteld bij Coolblue, meestal heel tevreden over de service, meestal een dag later gewoon in huis.

  Soms wel eens teleurgesteld dan is het er een dag later. dat vind ik dan wel wat slordig want ik bestel niet voor niets hier omdat het er dan met 1 dag geleverd is. Maar ik moet zeggen dat dat niet vaak voorkomt. Van de 10 keer misschien 1 keer. of minder .En ze lossen het altijd wel goed op.

  Wat ik wel echt goed vind is dat ze altijd de goedkoopste zijn voor wat ik bestel, meestal electrische apparaten. Scheelt soms best veel. Soms zijn ze precies even goedkoop als een andere verkoper, maar dan kies ik toch vaak gewoon Coolblue.

  Door: Niels07-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Nieuwe magnetron met dag geleverd

  Onze nieuwe magnetron was gewoon met een dag geleverd - feestdagen of niet. Heeel blij mee en niet verwacht, dus bedankt Coolblue!!

  Door: Hans van Lith31-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

  Geweldige service, eenvoudig via de website bestellen, snelle levering. Kortom: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

  Door: Brigitte en Henny23-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  geen pakketje wel een beschuldiging

  Vandaag zou ik een pakketje ontvangen, echter die is op een ander adres afgeleverd en getekend en in de brievenbus gegooid?
  Na het bellen met de klantenservice werd mij verteld dat ze binnen 24uur het oppakken en dan kan het aan de hand van de verkrijgbare info nog wel een paar dagen duren.
  HEERLIJKE SERVICE WAARBIJ IK OOK WERD BESCHULDIGD VAN HET WEL ONTVANGEN HEBBEN
  Dagen wachten nu
  een nieuwe bestellen gaat sneller maar ik bestel hierna nooit meer bij Cool blue

  Door: chris20-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Wasmachine net geleverd

  Onze nieuwe wasmachine is zojuist geleverd, helemaal naar de vierde verdieping (zonder lift!!).

  Hij was een dagje te laat, maar daar was wel correct over gecommuniceerd, dus ik vond dat geen probleem.

  De wasmachine was hier trouwens ruim 20 euro goedkoper dan bij andere winkels. Vind ik veel geld schelen!

  Door: Anneke Horsten12-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Zeer goed behandeld en een zeer fijne en goede oplossingen een top zaak

  2 jaar geleden een Philips te gekocht bij cool blue 2 maanden na fabrieks garantie tv kapot cool blue gebeld ze zouden eerst contact opnemen met Philips die zou een monteur sturen nooie,t een monteur gezien na 1 week coolblue gebeld zoals af gesproken bij Philips hadden ze gezegd tegen cool blue zijn langs geweest bij meneer tv is niet te repareren zeg ik tegen cool blue ze zijn nooit langs geweest i mails door gestuurd naar cool blue dus Philips heeft gelogen GEEN PROBLEEM ZEGT COOL BLUE WIJ NEMEN ALLES OVER HALEN DE KAPOTTE TV OP NOG GEEN WEEK LATER EEN FANTASTISCHE AANBOD VAN COOL BLUE MET EEN MINIMALE BIJ BETALING EEN NIEUWE TV MOGEN UITZOEKEN BIJ COOL BLUE ECHT EEN FANTASTISCHE BEDRIJF KOOP ER NU AL MIJN PRODUCTEN EEN FANTASTISCHE BEDRIJF GEEN 8 GEEN 9 MAAR EEN HELE DIKKE 10 VOOR COOL BLUE FANTASTISCH BEDRIJF OOK DE MEDEWERKERS

  Door: Hans van den hooven 01-12-2018
  a.12-12-2018

  wow dat is echt relax!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  45 euro voor verkeerde aansluiting van trekstekker wasmachine

  CoolBlue vraagt 45 euro voor de aansluiting van een trekstekker. Maar deze was heel lelijk en onpraktisch aangesloten over de radiator heen. Had het niet meteen gezien, dus getekend voor de levering. CB wil het alleen herstellen als ik weer 45 euro betaal. 90 euro voor een snoertje aansluiten wordt toch echt te gek. Slechte service dus, als klant moet je heel opletten anders blijf je met de gebakken peren zitten.

  Door: Sander28-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Niet klantvriendelijk

  Nee ik koop er niet meer. Wij wonen in het buitenland en kunnen daarom onze BTW terug krijgen als we iets meenemen naar het land waar we ingeschreven staan en belasting betalen. Op Schiphol laat je de spullen en bon/paspoort en ticket controleren en krijg je een stempel op de bon. Deze stuur ik dan naar de desbetreffende winkel, zo ook nu voor het eerst naar Coolblue. Ik krijg geen reactie (email adres staat op de begeleidende brief) dus ook geen geld. Dan maar zelf informeren.Nee mw. wij doen het via Vatfree.com. Daar een account aangemaakt (Engelstalig alleen maar) en moest weer alles doen wat op Schiphol al was gedaan. Kopie pp en legitimatie van het land waar ik woon. Vatfree neemt dan 1/3 van mijn BTW voor de moeite. Met andere woorden, Coolblue vindt het te veel werk om zelf te doen en laat de koper betalen!
  Gelukkig zijn er genoeg andere winkels die het rechtstreeks doen en dat noem ik nog eens service. Zelfs kleine winkels maken het geld binnen 2 weken over. Vatfree heeft er 40 werkdagen voor nodig! Ik ben dus uitgekocht bij Coolblue.

  Door: Marlene van der Willigen22-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  afspraak Installatie Trekstang i.o.v. Coolbleu

  een wasmachine besteld en geleverd gekregen. door mijn fout vergeten een trekstang te bestellen i.p.v. normale schakelaar. telefonisch 2 data door gegeven. maandag middag email ontvangen met mededling dat ze niet de zesde maar de 7e komen... zodra je verder wat wil is het niet.mogelijk, en zoals ze adverteren met de 'beste' service, koop ik daar waarschijnlijk nooit meer iets. heb verdorie de hele dag vrijgenomen omdat hun tijdsbestek van 3 uur!! mijn geen andere oplossing bood. wij werken namelijk ook. ni kan ik nog een extra dag vrij nemen!

  Door: Barry Slot05-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  prima service, ik bestel vaak bij Coolblue!

  Vaak besteld bij Coolblue, Eigenlijk komen zowat al onze apparaten bij Coolblue vandaan.

  Ze zijn hier eigenlijk altijd goedkoper dan bij andere winkels,
  En een uitzondering daargelaten snel in huis. Meestal de dag erna.
  MAar ik heb ook wel eens gehad dat het een dag daarna was. Maakt mij niet uit.

  Prima service hier en ik vind ze ook vriendelijk.

  Door: Léonie van Heerwaarden29-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Fout Coolblue komt ons duur te staan!!!

  Vorige week een tablet gekocht voor mijn moeder. Helaas heeft Coolblue deze naar mijn oude adres laten sturen door Post NL. Dit ondanks het feit dat de adresgegevens in mijn account gewoon goed stonden en er het afgelopen half jaar 2 bestellingen bij hen wel goed zijn bezorgd. Coolblue direct na ontvangst van de orderbevestiging gebeld. De klantenservice zou de order annuleren en terug laten sturen naar Coolblue. Daarna zou ons geld worden teruggestort en zouden we een nieuwe kunnen bestellen. Leek een prima oplossing
  Nu een week later nog steeds geen tablet. Post NL zegt dat de bestelling (op het oude adres) is afgeleverd. Oude buren van ons (oude mensen van 80) geven aan dat de bestelling bij hen is aangeboden en dat zij de bestelling hebben geweigerd.
  Nu moeten wij aangifte gaan doen van diefstal bij de politie voordat Coolblue weer iets voor ons kan betekenen. Ben nu al een week bezig met een fout van Coolblue. Kan beter aangifte gaan doen van wanprestatie door Coolblue!!

  Door: Marco Westbroek25-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  slechtste service ooit

  ongelooflijk slechte service. totaal niet meedenken in een oplossing ondanks meerdere mail erover. ook steeds weer iemand anders die reageert en hetzelfde vraagt

  Door: dennis10-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Zeer slechte en schandalige wijze van contact met klant onderhouden over gekocht artikel

  Ik zocht al enige tijd naar een betrouwbare bloeddrukmeter op advies van mijn huisarts. Bij Coolblue online een OMRON bloeddrukmeter gekocht plus een bijbehorende set van vier NimH AA batterijen gekocht. De bloeddrukmeter functioneert uitstekend met de vier NimH batterijen. Een paar dagen later kreeg ik het verzoek van Coolblue of ik een review over mijn aankoop bij hen wilde schrijven, dat heb ik gedaan. "Apparaat werkt snel, accuraat en effectief." met de GP AA NiMH 2600 4-pack. Tot mijn grote verbazing ontving ik een onbegrijpelijke reactie van Coolblue dat deze review niet geplaatst kon worden omdat hij niet aan de richtlijnen voldeed...................! Dat apparaat kan alleen maar werken met een adapter (los bij te kopen) of met de GP AA NimH 4 pack als stroombron anders doet de meter helemaal niets. Kijk Cool, dat is nou niet zo blue, daar moet je dan toch maar eens over nadenken. Eerst de klant een review laten schrijven en dan vervolgens afkeuren om deze 'Niet aan onze richtlijnen voldeed'. Onbegrijpelijk. En dan zonder de naam van medewerker van Coolblue............................zielig!

  Door: Anton Klene21-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Niet leveren en onbeschofte behandeling

  Goedemorgen,

  Een week geleden was mijn man jarig, ik had een Samsung tablet voor hem gekocht. Deze viel meteen steeds uit. Gebeld en ik bleek niet de enige klant met die klacht te zijn. Gevraagd om deze om te ruilen voor ipad en deze was op voorraad. Meteen het resterende bedrag met creditcard betaald en dezelfde dag 21 aug. Retour gestuurd. Track & trace nummer doorgebeld en gemaild.
  Na een paar dagen gebeld, via hetzelfde t&t nummer was te zien dat de tablet 22 aug. In ontvangst was genomen maar nog steeds geen bevestiging ontvangen. Nu na 1 week weer gebeld. Dame aan de lijn zegt dat de tablet is ontvangen net als het geld; de iPad is op voorraad maar kan niet verstuurd worden omdat men geen tijd heeft om de tablet binnen te boeken, dus wordt de nieuwe iPad NIET verstuurd!
  Geld terug krijgen is daarom ook niet mogelijk, ik moet maar geduld hebben! En ze hangt gewoon op!
  Zowel zakelijk als privé is het een zooitje bij Coolblue, pffffff
  Wat kan ik nu nog doen?

  Door: Monique28-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Coolblue slechte service!

  Wat een teleurstelling
  Koffer besteld op vrijdag 13 juli ordernummer: 30343239 bij Coolblue omdat er duidelijk bij stond vóór 23.59 uur besteld de volgende dag in huis! Uiteindelijk heb ik de koffer pas woensdag de 18de nodig moet goed komen!
  Einde volgende dag ging ik in mijn status kijken omdat de bestelling niet geleverd was, zag ik dat de status was “geleverd “.
  Uiteraard gebeld met Coolblue en Postnl uiteindelijk van het kastje naar de muur gestuurd met de mededeling het rustig af te wachten waarschijnlijk kwam hij laat in de avond
  Maandag de 16de maar weer gebeld met Coolblue, ; ja klopt vertelde een medewerkster hij was retour gekomen;.
  De ging de koffer opnieuw in bestelling zetten dit keer met ordernummer: 3040714 ik kon hem verwachten dinsdag 17 juli tussen 18.00 uur en 22.00 uur.
  Maar ook dat ging weer mis geen levering!
  Aangezien de koffer een cadeau voor me zoon was die ochtend al vroeg in de ochtend gingen reizen heb ik hem maar een koffer van ons geleend.
  Donderdag 19 juli maar weer eens contact met Coolblue opgenomen waarom mij status weer als geleverd staat.
  Men ging het weer uitzoeken komt goed mevrouw waren zijn woorden u krijgt binnen 24 uur bericht van ons ; wilt u dat per mail of telefonisch was de vraag ik heb gekozen voor mail.
  Vandaag zaterdag 21 juli nog steeds niet vernomen van de firma Cool Bleu ben 415,00 euro armer en geen Samsonite spinner ontvangen!
  Wat mijn betreft nooit meer dat ik bij deze firma bestel !
  In woord slecht, vooral omdat juist de firma Coolblue pretendeert met snelle service!


  Door: Wilma Teixeira21-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Slechte service

  Reparatietijdvan 3 to 4 weken is niet meer van deze tijd. Zijn niet bereid bestaande klanten tevreden te houden.

  ZIE OOK ANDERE REVIEWSITES. SERVICE IS DRAMATISCH OP ELK VLAK

  Door: R vd Laar01-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  miskoop

  In juni 2018 kocht ik een stofzuiger zonder stofzak, de Philips FC9334/09 PowerPro Compact. Het was de Coolblue keuze van die maand, met €25,- cashback. Ik vertrouwde Coolblue op haar blauwe ogen, heel dom, want het ding zuigt dramatisch slecht. Later las ik dat de stofzuiger bij een test voor consumenten een 5,7 scoorde, behoorlijk slecht dus. Ik verwijt Coolblue dat het mensen misleid door een product aan te bevelen waarvan toch duidelijk is aangetoond dat de kwaliteit onvoldoende is. Of ik de volgende keer weer iets koop bij Coolblue? Misschien, maar voor mij geen aanbevelingen meer!

  Door: Mari19-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  2e kans producten

  Niet kopen,
  Word slecht verpakt
  Incompleet geleverd.
  Afhandeling waardeloos.

  En nog steeds zeggen alles met een Glimlach.

  Beoordeel op NPS

  Door: H de Groot19-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  vaatwasser defect, slechte service.

  2 dagen over garantietermijn van vaatwasser en Cool Blue "kan" niets meer voor je doen. Heel begripvol dat wel maar tja buiten garantietermijn dus op eigen kosten laten repareren.

  Door: Alco Eding13-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Houden niet van de klant, doen alleen alsof....

  Veel beloven, weinig geven doet een gek in vreugde leven.

  FoolBlue dus!

  Verschillende keren maakt CoolBlue haar belofte niet waar. Markteing roept de meest fantastische dingen maar afgesproken levertijden worden niet nagekomen, het gaat puur om omzet, omzet en omzet. Zij balen ook? Geloof het maar niet. Krijg je mail dat ze altijd snel zijn met reageren? Geloof het maar niet, die mail is gewoon standaard. Aan de telefoon beetje meehuilen met de klant en het bos insturen of de slechte beloning van hun chauffeurs de schuld geven en gaan... Klagen helpt niks, het management houdt niet van de klant maar ziet ze als een portemonnee op pootjes.... Ik ben echt niet de enige. Maar goed,ik heb een keuze. FoolBlue dus!

  Door: Peter02-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  slechte communicatie

  Het pakket voor mijn zoon zou op de 1e verdieping afgeleverd moeten worden maar ze lieten het in de hal achter de deur achter, we moest het zware pakket zelf over de trap naar boven sjouwen,
  en een half uur voor de bezorging zouden we een sms krijgen. Dat is ook nooit gebeurd. Ze stonden ineens voor de deur.

  Dit zijn de minpunten van de bezorger van Coolblue

  Door: coremans01-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Vervolg op de telefoon

  Vandaag heb ik weer gebeld. De medewerker ging met mij mee hoe vervelend ze het vond. Toch kon ze niks voor mij betekenen en moet ik morgen weer terug bellen om te kijken of de telefoon binnen is.
  De medewerker van Coolblue liet het mijn probleem worden, terwijl ik hier helemaal geen schuld aan heb.

  Door: karin31-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  vaatwasser volgende dag in huis

  Vaatwasser was gewoon de volgende dag in huis en werkt meteen

  Stuk goedkoper dan bij andere webshops ook nog

  ik bestel hier al jaren en blijf dat zeker doen!

  Door: Melany de Bruijn31-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Telefoon bestellen, gaat helemaal mis...

  Maandag om 21.15 een telefoon besteld. Bij Coolblue staat voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis. Ik kreeg netjes een e-mail dat de bestelling in goede orde is ontvangen. ( ik heb de telefoon nodig, omdat mijn andere kapot is gegaan) Dinsdag ben ik de hele dag thuis gebleven. Na 20.00 uur nog steeds geen Coolblue gezien. Nu heb ik zelf maar even met de klantenservice gebeld. Het probleem was dat twee anderen mensen de telefoon net wat eerder hebben betaald, dus toen ze mijn betaling binnen kregen de telefoon uitverkocht was. ( dit was niet bij de telefoon vermeld) Wat ik dan op zijn minst verwacht is een e-mail, maar helemaal niks. Wat ze konden zien is dat de telefoon opnieuw is besteld. Hopelijk zou de telefoon woensdag/ donderdag binnen komen. Op woensdag weer gebeld, weer het hele verhaal moeten uitleggen. Ze kunnen mij niks garanderen. Ik moet donderdag zelf even voor 12.00 uur bellen of de telefoon is binnen gekomen. Ook gevraagd of ze de telefoon dezelfde dag kunnen bezorgen wisten ze niet. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt

  Door: Karin31-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  wasmachine en fornuis gekocht!!!!!!!! mensen denk goed na voordat u uw geld overmaakt!

  Beide producten worden 2 dagen later geleverd dan was gepland.Op de website staat volgende dag geleverd.Echter dat is de eerste misleidende leugen.
  Daarnaast wordt je niet geinformeerd.Geen mail geen belletje geen sms dat het een andere dag wordt.Je moet zelf bellen wordt je 20 minuten ook nog eens in de wacht gezet,en wordt je geinformeerd dat je geen leidinggevende aan de lijn mag krijgen omdat het niet hun beleid is.Fuck your beleid.Klanten willen service.Klanten willen dat bedrijven hun afspraken nakomen.Klanten willen dat ze eerlijk en rechtvaardig geinformeeerd worden.Niet dat ze overal moeten achteraan bellen om de bestelling een andere dag te laten bezorgen.

  Dit bedrijf spant de kroon als het gaat om een slechte service.Daarnaast werd mijn fornuis beschadigd geleverd.Ik kreeg een compensatie van 50 euro.Belachelijk voor woorden.

  Coolbue is heel goed als het gaat om betalen.Want laten we wel wezen.Coolbue wilt dat je gelijk even betaald met ideal.Een wasmachine van 525 euro en een fornuis van 500 euro.Gelijk even storten.Heb je betaald dan gaat alles mis.Wil je je geld terug moet je een maand wachten totdat je je geld terug hebt gekregen van Coolbue.

  Al om al een zeer slecht bedrijf.Mensen kijk uit.Uiteraard zijn er ook positieve reacties.Maar net zoals in een pyramide systeem is dit nu juist het probleem.Een kleine groep klanten wordt netjes behandeld terwijl een groot deel slecht wordt behandeld....Zij krijgen niet waarvoor ze betaald hebben.Mensen kopen omdat ze denken dat Coolbue een zo goed bedrijf is met een hart voor hun klanten.Dat is een leugen.Ze hebben een goed hart voor wat betreft een snelle afhandeling van de betaling.
  Hun zogenaamde vriendelijkheid is een wapen om de slechte service te camouflreren.

  Nee voor mij geen Coolbue meer.Bij mijn eerste aankoop gaf ik ze de voordeel van de twijfel.Bij mijn tweede aankoop herhalen ze gewoonweg dezelfde fout.

  Als ik het internet onderzoekend bekijk zie ik dat dit een wederkerig patroon is van leugens en deceptie.Waarbij klanten verkeerd worden ingelicht over hun te verwachte product en dag van levering.

  Ronduit slecht!!!!!

  Door: Carlo19-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Espressoapparaat

  Espressomachine gekocht, ding werkt niet naar behoren, retour gestuurd ter reparatie, drie weken zonder gezeten. Na ontvangst werkt het ding nog niet behoren. Ik zou een nieuw goed werkend apparaat verwachten als er goede service zou zijn maar moet weer opgestuurd worden. Vier maanden in bezit maar zou nu voor de tweede keer opgestuurd moeten worden wat het apparaat ook niet ten goede komt en weer drie weken zonder koffiemachine. Hier heb ik geen bijna 400 euro voor uitgegeven. Ik had meer van de service van coolblue verwacht, voor mij de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

  Door: Silvia Burgers04-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Echt een aanrader en verademing...

  Eenvoudig zoeken en bestellen, supersnelle levering die online te volgen is tot op het laatste moment, uitstekende omruilservice, alle dagen van de week.. Wat wil je nog meer? Een defect apparaat zonder problemen geruild, een slecht apparaat ook geretourneerd. Prima leverantie, handige verpakking, voor mij top! Kan bv bol.com vele puntjes aan zuigen... Fijn dat jullie er zijn!!

  Door: Jan Peter de Valk09-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  epilator van Braun Silk-epil 9

  Heb van het weekend de nieuwe epilator van Braun besteld met allemaal bijbehoren bij Coolblue
  Was erg afgeprijsd. En ze hadden veel keuzes in bijbehoren. Wel lastig kiezen en beetje onduidelijk wat nou het verschil was maar uiteindelijk gewoon eentje met van alles gekozen.

  Werd gisteren geleverd, dus inderdaad met 1 dag in huis
  Alles zit in het pakje en het klopt helemaal.
  De bezorger stond wel erg vroeg aan de deur, al voor 9 uur! Gelukkig was ik al wakker.

  Door: Simone27-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Misleiding op website

  Op zaterdag een wasmachine besteld bij Coolblue en volgens de website zou die op zondag geleverd worden.
  Dat was de rede dat we bij Coolblue bestelde. Pas na het betalen krijg je een melding dat hij maandag geleverd wordt.
  Is dit nu misleiding. Waardeloze zaak! Hier bestel ik nooit meer.

  Door: Hans Preesman24-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Laptop

  Bij coolbleu laptop besteld zou dinsdag geleverd worden in de avond. Niemand gezien na bellen met coolbleu en PostNL zou het woensdag middag worden wederom niemand gezien weer bellen en zou nu donderdag avond geleverd worden...
  Je raad het al weer niemand. Nu behoorlijk pist off. Weer bellen en dat hij wat ons betrof kan hij geannuleerd worden.
  Na overleg was dat prima en krijgen het geld retour. Volgende dag vandaag dus mail van coolbleu.
  We krijgen het geld terug als de laptop bij hen in bezit is. Kwaad gebeld en meegedeeld fat wij geen zaken doen met de bezorger maar met coolbleu en dat zij hetgeld gewoon terug dienen te storten, of ze de laptop wel of niet hadden. Frank van coolbleu zou zijn best doen maar kunnen geen belofte doen.
  Misschien is betalen bij aflevering een idee, zij hebben nu hun geld al en je moet heel erg je best doen om je eigen geld terug te krijgen. NOOIT MEER

  Door: Skintens23-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  helpen sjouwen naar verdieping

  koelkast was inderdaad dag later in huis
  goed dat ze wilden helpen sjouwen
  ik kan dat zelf niet meer
  op de eerste verdieping helemaal
  keurig gedaan en hij doet het goed
  dank je wel

  Door: ria p17-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Levering

  Wat een slechte zaak, chauffeur beslist dat adres onjuist is en pakketje retour gaat.
  Coolblue komt niet met goede oplossing. Voor mij nooit meer Coolblue

  Door: Colette11-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Ik ben heel tevreden met coolblue!

  ik snap niet wat iedereen zit te zeuren hier hoor maar ik bestel zeer regelmatig bij coolblue en heb NOOIT problemen. altijd gewoon de dag erna geleverd en ze zijn ook altijd de goedkoopste, zeker met computerspullen. en ik kan het weten, want ik bestel echt wel een paar keer per maand spullen bij coolblue, soms voor mezelf maar ook vaak voor mijn bedrijf

  Door: frank bovenkerk30-01-2018
  marjan 03-06-2018

  Leen weken we na gebreken zelfde .gekregen retour gereset Slechts gekregen TerugK

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Volgende keer gewoon weer bij Coolblue bestellen

  vroeger bestelde ik vooral bij coolblue, omdat ze echt altijd de goedkoopste waren. maar onlangs zag ik dat ze bij bol dezelfde wasdroger voor iets goedkoper aanboden, dus toen heb ik daar besteld. Nou, DAT doe ik nooit meer. Ze zeiden dat hij er morgen zou zijn, dat was dus drie dagen later. Heel irritant als je erop zit te wachten.

  Volgende keer bestel ik gewoon weer bij coolblue, daar heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. En het scheelde in dit geval maar 6 euro ofzo.. .nou daarvoor bestel ik liever bij een bedrijf dat ik vertrouw en dat is voor mij coollbue ( en bol.com niet)

  Door: Nancy06-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Luchtreiniger besteld en ze komen met een TV

  Een luchtreiniger bij Coolblue besteld met aflevering de volgende dag. De bezorger komt aanzetten met een grote TV toestel in plaats van de luchtreiniger. Meteen geweigerd en niet getekend voor ontvangst. De bezorger nam de TV weer mee terug.

  Ik heb Coolblue klantenservice direct verteld in de hoop dat het goede product nu een dag later zou worden opgestuurd. Maar, niets daarvan.

  Ze laten je als klant wachten op de behandeling van de retour van de door hun verkeerd toegezonden product welke niet hun systeem heeft verlaten. Ze lossen zo hun eigen probleem op in de tijd van de klant.

  Ondertussen moet de klant vele dagen wachten zonder verder informatie over wanneer het goede product uiteindelijk komt. Service met een glimlach noemen ze dat.

  Natuurlijk kan ik de koop annuleren. In plaats daarvan sla ik ze bij mijn volgende aankopen gewoon over. De volgende dag bezorgen doen wel meer webwinkels. Wat het verschil uitmaakt is goede service en dat is dit niet.

  Door: J Slevin31-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  goedkoop

  Volgens mij is Coolblue nog steeds goedkoper dan andere bedrijven.Ik had onlangs een nieuwe set boxjes besteld en die hadden ze hier gewoon op voorraad en voor goedkoper dan bij andere winkels. De levering was er gelukkig gewoon met een dag. Verder prima

  Door: Ben Gerards20-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Aantal uur te laat maar verder goed geleverde koelkast

  We hadden een koelkast besteld bij Coolblue - die werd zoals beloofd de volgende dag 's middags geleverd. Ze hadden eigenlijk 's ochtends gezegd, maar dat werd een paar uur later door de drukte van de pakjesbezorgers ofzo. Het was allemaal netjes verpakt, ze gaven nog wat uitleg en we kunnen de koelkast bijna in gebruik nemen. Nette service dus toch, ook al waren ze een aantal uren te laten

  Door: J+Y06-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Service niet meer wat het geweest is

  Vroeger kon je op hun beloften en service rekenen. Tegenwoordig w.b. bezorging vaak triest. Veel wachten op bestellingen die te laat of niet komen. Ook vragen per mail worden niet meer binnen een uur beantwoord (zoals de site aangeeft). Standaard antwoord mailtje wordt nu al een jaar lang verzonden. Pas de website aan als de beloften niet kunnen worden nagekomen. Ook lokkertjes met aanbiedingen (zoals op Black Friday) die er niet zijn of gelijk uitverkocht). Klopt allemaal niet echt. Vroeger een prima bedrijf, maar dit holt hard achteruit.

  Door: Yvonne van der Haar27-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  koelkast dag later helemaal boven geleverd

  Koelkast was een dag later thuis bezorgd en zelfs helemaal naar de vierde verdieping in mijn flatje getild
  Blij met de goede service en voor dat geld zou ik m niet zelf naar boven tillen!

  Door: Emilie03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Nooit meer naar de winkel

  Voor mij nog steeds nummer 1 voor elektronica spullen
  ik bestel hier bijna alles en hoef niet meer naar een winkel, ideaal!
  heb dit jaar maar 1 of 2 keer gehad dat iets een dag te laat werd geleverd, verder heb ik persoonlijk nooit problemen gehad.
  En ze zijn nog steeds de goedkoopste en bestellen gaat makkelijk

  Door: Niek Wouters17-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Printer snel geleverd

  Printer besteld, door de grote keuze goedkoper dan concurrent. Werd met een dag geleverd.
  ik was een beetje bang dat hun service was verslechterd in de loop der jaren maar dat viel me alles mee.
  Vroeger bestelde ik hier erg vaak, maar het is nog steeds prima wat mij betreft.

  Door: Kevin Jantier04-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  NUL service

  Cadeubonnen worden bij een teveel betaald bedrag afgeroomd en het teveel betaald e word door deze dozenschuiver gestolen. Nergens is bij het betalen dit aangegeven maar blijkt ergens in hun voorwaarden te staan. Bij contact word dan eindeloos het hersenloze riedeltje verteld. Geen enkele interesse in een oplossing behalve dat coolblue gelijk heeft en een klant kan de st... inzakken. Meeste dramatische service die ik ooit heb gehad. Blijf gewoon weg bij deze dozenschuiver en ga naar een bedrijf dat service levert

  Door: Hans Aplo02-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Teleurstellende levering

  Levering door Coolblue een grote teleurstelling
  Na lang dubben zijn we eruit. We gaan onze koelkast bestellen via Coolblue. Op vrijdagavond na het werk bestellen een mooie Amerikaanse koelkast. En Coolblue maakt het nog mooie, i.p.v. Levering op zondag, leveren hem de volgende dag, op zaterdag.

  Alleen een klein probleempje, nacht's om 02:00 uur wordt bepaald hoe laat de koelkast wordt geleverd. Maar ik ga natuurlijk niet zitten wachten op een mail van Coolblue dat zie ik de volgende morgen wel. 08:15 hebben we de oud koelkast van zijn plek en schoongemaakt.

  Een blik op mijn telefoon geeft aan dat ik om 07.25 uur gebeld ben, vermoedelijk door iemand van Coolblue bezorging. Volgens de site zou ik een kwartier van te voren worden gebeld. Op het kaartje staat dat Coolblue om 7.44 heeft aangebeld.

  Wij hebben een hond die in de woonkamer slaap en die los wanneer er iemand aan bent of voor het raam staat. Mijn vrouw was om 7:30 op de 1e verdieping.

  Er staat 2 auto's voor de deur, 07.25 bellen dat je er (binnen) een kwartier bent... 07:44 een brief je en weg waren de bestellers van Coolblue. Dat kan toch niet. Even wat meer empathie voor de klanten op een vroege zaterdag ochtend. Even het besef dat de klant misschien niet wist dwaze er om 07:30 zouden zijn? Dat zou ik en service met een glimlach noemen.

  Uw planning geeft aan dat de koelkast dan op maandag 28 aug geleverd kan worden. Ik vraag nog of er andere mogelijkheden zijn. Neen die zijn er niet. "Onze leveringstijden staan op onze site". Weer geen klantwaarde leveren. Morrend ben ik akkoord gegaan.

  Tot mij grote verbazing hoor ik tijdens de reclame dat in de commercial van Coolblue wordt gezegd we leveren ook op zondag. Mijn teleurstelling kunt u misschien begrijpen.

  Coolblue is voor mij nu toch wel ijskoud ijsblauw.

  Gewoon we waardeloze service.

  Door: Ton Waldschmit26-08-2017
  Ton26-08-2017

  Hierbij een totaal nutteloos antwoord van cool blue..... Beste Ton, Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend om te lezen hoe alles is verlopen vanochtend. Het is niet onze bedoeling geweest om jullie mis te lopen. Ik wil dan ook onze oprechte excuses voor dit voorval aanbieden. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met één van mijn collega's over de bezorging op maandag. Inmiddels hebben mijn collega's van team Bezorging de bezorgtijd kunnen zetten tussen 7:30 en 11:30. Ik ben blij om te vernemen dat dat in ieder geval is gelukt. Het klopt dat we op zondag leveren. Dit geldt voor onze reguliere pakketten die met PostNL worden geleverd. Voor de koelkast die jullie hebben besteld, hebben we echter een speciale bezorgservice in het leven geroepen. Deze bezorgt helaas nog niet op zondag, maar daar werken we wel aan. Nogmaals onze excuses. In ieder geval waarderen we het erg dat je je verhaal met ons wilt delen. Wij leren hier weer van. Voor het ongemak heb ik jullie nog een voucher toegestuurd. Verder wil ik jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe koelkast wensen! Mochten jullie nog met een vraag zitten, neem dan gerust weer contact met ons op. Met vriendelijke groet, Arthur van Coolblue Specialist Alles voor een glimlach

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Uitmuntende service !

  Op 22 juli berichtte ik Coolblue dat het leer van mijn "noreve" i-phone hoesje luchtbellen vertoonde. Binnen een uur kreeg ik een retourformulier en een retour etiket toegestuurd. Op 23 juli werd het hoesje door mij per post naar Coolblue gestuurd en op 26 juli in de ochtend ontving ik een nieuw hoesje thuis. Tussentijds werd ik volledig op de hoogte gehouden wat er gebeurde. Niet eerder ben ik een dergelijks klantvriendelijke service tegen gekomen.

  Door: J.A. de Groot26-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  klantvriendelijk?niet echt!

  ik had altijd een hoge pet op van Coolblue tot vandaag zaterdag ging de waterkoker van mijn vrouw kapot en in plaats van weer een goedkope te kopen dachten we we doen het nu eens goed en kopen een iets duurdere bij coolblue dan zitten we altijd goed zo gezegd wij een Princess waterkoker besteld we konden hem op zondag laten komen maar dan waren we niet thuis dus lieten we hem op maandag komen toen hij kwam ik dat ding gelijk uitgepakt en even getest wat bleek de waterkoker ging wel aan maar niet automatisch uit de knop was kapot ik dacht geen probleem ik bel even met coolblue en dan lossen we het op nou niet echt dus de klantvriendelijke oplossing zou zijn "prima meneer morgen komt een chauffeur van ons langs met een nieuwe en die ruilt hem dan om ".maar nee je krijgt van alles gemaild dan moet je alles weer inpakken en ergens bij een PostNL punt gaan brengen dan wachten tot het product bij coolblue in het magazijn is dan kijken ze het na en dan gaan ze weer eens een nieuwe opsturen dit betekend dat wij dus ongeveer een week zonder waterkoker zitten en mijn vrouw dus lekker gevaarlijk met een steelpannetje water kan gaan koken voor een kopje thee.
  Coolblue alles voor een glimlach staat er op de site maar dat telt dan alleen als je iets koopt en niet als er iets kapot uit de doos komt en terug moet omdat je niet betaalt voor een kapot apparaat.

  Door: F.Linschoten24-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Super geholpen

  Even een complimentje hier voor hoe coolblue met zijn klanten omgaat. Probleem met een product? Ik kon het terugsturen en kreeg direct een nieuwe.

  Het is niet OF je af-en-toe problemen hebt, maar HOE je ermee omgaat.

  Pluim!

  Door: Casandra10-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Afspraak niet nakomen bezorging

  Gisteren een kofferset besteld en speciaal de volgende dag 's avonds laten bezorgen. Krijg ik op het allerlaatst een bericht dat het morgen wordt bezorgd. En dan ben ik niet thuis. Heel irritant. Afspraak is afspraak.
  Volgende keer maar bij een ander bestellen.

  Door: xxx29-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Top bedrijf

  Nadat onze televisie op tijd was geleverd was er toch sprake van een probleempje.
  Toen we belden werden we vrijwel direct doorverbonden met een medewerker.
  Na uitleg van het probleem loste deze jongeman het binnen 1 minuut op.
  En zeker was er sprake van een man een man en woord is woord.
  Cool blue is een voorbeeld voor bedrijven die online werken.
  De leuze niet moeilijk doen en zeggen wat je doet en doet wat je zegt is hier zeker van toepassing.
  Top we zullen indien nodig zeker terugkeren

  Door: Evert koffeman16-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Ze waren wel erg stipt

  Een airco besteld voor kantoor. Superdom...ik was er zelf nog niet op de aangegeven tijd. Want ze zouden tussen 9 en 12 komen. Dus toen keurig op mijn mobiel gebeld. Aangezien we op de herengracht zitten, kwam er een complete rij met autos achter hem, dus ik heb toen maar gezegd dat hij hem beneden bij de receptie mocht achterlaten. Dus toen heb ik hem zelf naar boven kunnen slepen. Jammer, want ze doen dat ook gewoon voor je, maar dat lag dus niet aan hun. Airco doet het prima en met dit hete weer, kunnen we in ieder geval gewoon weer doorwerken!

  Door: Van Hagen28-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Slechte bezorging

  Coolblue maakt er een mooie reclame van voor 15.00 besteld de zelfde avond in huis, nou mooi niet dus beetje jammer. En dan over de zondag levering s'ochtends zie je dat het geleverd wordt tussen 12.00 en 18.00 verspil je de hele dag door thuis te zijn en halverwegen krijg je een status update wordt morgen geleverd.... dikke teleurstelling.

  Door: Xander Harteveld28-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Magnetron van Coolblue

  Ik doe altijd goed mijn huiswerk voor ik ergens iets bestel. Maar Coolblue ken ik al jaren, ik bestel hier veel omdat ze vaak goedkoper zijn dan mediamarkt en Conrad. Ik kijk namelijk altijd gewoon waar het telkens het goedkoopst is, het scheelt soms echt veel. Raar...

  Onlangs een magnetron besteld, gewoon de goedkoopste die ze hadden, want wat kan mij het schelen. Toch een beetje huiverig omdat het kennelijk toch wel eens fout gaat hier ((al had ik dat zelf nog nooit meegemaakt....), maar gelukkig ging het voor mij wederom weer gewoon prima. Ik was even bang dat coolblue was veranderd met de jaren, sommige bedrijven worden een beetje laks met service als het een tijd goed gaat hoor je wel eens, maar gelukkig niet voor mij hier.

  De magnetron kreeg ik een dag na het bestellen keurig in huis, verzendkosten waren gratis (raar dat dat niet overal altijd is tegenwoordig, je moet goed opletten!) en de verpakking in orde. Het is een simpel apparaat, kan niet zoveel, maar dat is ook wat ik wilde. Heb er net een tosti mee gemaakt en alles werkt naar behoren. Dus gelukkig wederom een goede ervaring, het gaat kennelijk nog altijd goed hier bestellen.

  Door: Hanne 23-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Slechte service

  Mijn laatste bestelling ging ook goed mis.
  Koffiezet apparaat besteld met avond levering maar bleek defect geleverd te zijn. Contact gehad met Coolblue en aangegeven dat ik een retourzending wil doen van mijn apparaat. Vervolgens het apparaat retour gestuurd en een dag of 3 later kreeg ik melding dat er een nieuw pakket onderweg was, ondanks dat ik aangegeven had dat ik geen nieuw apparaat wilde.
  Bij de melding direct coolblue gebeld echter kon de verzending niet geannuleerd worden. Nu moest ik het pakket maar afwachten en weigeren aan de deur of opnieuw retour sturen.
  Na wat gedoe het pakket geweigerd aan de deur en dan uiteindelijk na 5 verschillende mensen gesproken te hebben een deel van het bedrag retour ontvangen. De verzendkosten voor de avondlevering krijg ik namelijk niet terug ondanks dat het apparaat defect aan gekomen is (de eerste 4 mensen die ik gesproken heb zeiden van wel, de laatste weer niet).
  Zeer teleurstellend en al de 2e keer dat ik iets dergelijks mee maak bij Coolblue.

  Door: stikz11-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Nieuwe router van Apple, gelukkig snelle levering

  Vorige week zaterdagavond hebben wij een router besteld bij Coolblue van het merk Apple, de Apple Airport Express.

  Onze router had namelijk kuren gekregen, het internet werkte niet meer en wij werken allebei thuis, en moeten voor ons werk altijd online zijn. Een goede internetverbinding is daarvoor essentieel en daarom hebben we bij Coolblue deze router gekocht, omdat zij beloofden een dag later al, zelfs op zondag, te leveren. Dat moet je altijd maar afwachten natuurlijk; menig maal zijn wij teleurgesteld door leveranciers.

  Gelukkig is het deze keer echter helemaal goed gegaan. Zondagmiddag, rond 15u, kregen wij de router in huis geleverd met de post. We hebben deze snel kunnen installeren en daarmee snel aan het werk gekund. Gelukkig werd de snelle levering die was beloofd hier dus wel nageleefd. Daarom vijf "sterren" voor de levering van deze Airport Express

  Door: router29-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Mijn ervaring was top met coolblue

  (Azijn)zeikerds heb je altijd. Tuurlijk gaat er wel eens iets fout bij een bedrijf dan miljoenen pakketjes verstuurd elk jaar. Dan kun je erop natellen dat soms een pakketje niet aankomt. En die mensen gaan dan natuurlijk gelijk iets schrijven op dit soort sites. Maar als je zoveel klanten hebt, gaat het er niet om dat het altijd goed gaat, dat probeer je zoveel mogelijk. Maar het gaat erom bij die incidenten hoe je er dan mee omgaat. Ik heb overigens een wasmachine gekocht bij coolblue omdat deze daar simpelweg het goedkoopst was. Ik woon in Amsterdam en ze hebben de oude weggehaald en de nieuwe omhoog gesleept,. Superchil omdat ik op 4 hoog woon met hele stijle trappen. En zonder morren ook nog eens. Top uitleg erbij van hoe dat ding werkt door 1 van de 2 jongens en ik kon weer direct wassen. Ik heb geen klagen! Mag ook wel eens gezegd worden.

  Door: Horst17-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  zeker niet aan te bevelen

  Ronduit slecht , zeker niet aan te bevelen ! ! !

  Aan coolblue , na (+- goed anderhaf jaar ) van heen en weer , garantie of geen garantie besliste u uiteindelijk mijn oude Stoommop van Philips te vervangen , daar ik deze verkeerd gebruikt zou hebben ? . . .
  Daar deze Philips stoommop niet meer in de handel te verkrijgen is kon ik de Black&dekker stoommop kiezen , het model dat ik aderehalf jaar geleden al bij u kocht nadat de Philips stoommop het begaf na +- 2 maanden in gebruik . Toen al leverde u me de Black&dekker stoommop een model wat niet in overeenkomst was met wat u beschreef , en wat op de bestelbon en gebruiksaanwijzing blz, 4 staat , het gaat hier om een ander model van het waterreservoir, ( smal uitlopend met de vuldop aan de voorkant inhoud 430cl inhoud ! ) , alhoewel u de stoommop beschrijft met een vierkant waterreservoir met vuldop van boven met 500cl inhoud ! wat op de pagina , foto's en zelfs op video te zien is !
  Tijdens ons lang gesprek heb ik u daarop aangesproken , daar u me een goed anderhalf jaar geleden probeerde af te wimpelen met zeer goedkope uitleg ! Maar kocht toen voor 12€ het juiste waterreservoir zoals beschreven bij Black&Dekker zelf , Maar kortom dit zou nu zijn aangepast in u systeem en zou verder niet meer voorkomen . Maar na goed anderhalf jaar stel ik zelf weer eens vast dat niets is aangepast , u doet gewoon verder !!! en ik weer eens moest vaststellen dat coolblue niet van hun woord is , alhoewel ik de variant koos met vierkant waterreservoir , en dit ook zo op de bestelbon staat , maar kreeg de goedkope variant .
  Best jammer als de klant iets koop maar u beslist gewoon iets anders op te sturen dan is afgesproken !!! Of is dat nu de handelswijze van coolblue .
  Trouwens met de prijsklasse van de black&decker stoommop zit u ongeveer 30% a 45 % hoger dan de andere leveranciers !!! Deze stoommop die u me leverde is in de handel al vanaf 79 € te krijgen , maar bij u kost deze 149 € !
  Men kan dan immers wel verwachten ook het besproken toestel te krijgen .
  Op dit soort van aankopen heeft niemand zin in , daar men bij u een kat in de zak koopt ! En uiteindelijk daar dan moet mee akkoord gaan , dit zijn praktijken die om problemen vragen !!!

  Antwoord van coolblue

  Beste meneer Gabriels,
  Bedankt voor jouw review. Deze werd door ons afgekeurd omdat dit eerder een klacht is dan een review. Het is zeker niet fijn wanneer je toestel niet gerepareerd kon worden onder garantie omdat werd vastgesteld dat het defect veroorzaakt werd door een andere vloeistof dan water. Wij hebben als geste jou kosteloos een Black & Decker toestel toegestuurd. Als ik het goed begrijp is het Black & Decker een volledig werkend toestel? En dat enkel de grootte van het waterreservoir foutief vermeld stond op onze website? Zo ja, onze excuses daarvoor. Het is zeker niet de bedoeling foutieve informatie mee te geven naar onze klanten. Wij werken dag en nacht om onze service te verbeteren.

  Wanneer je graag het waterreservoir van 500 Cl wenst is dat uiteraard jouw eigen keuze.

  Onze excuses voor het ongemak. Het is zeker lastig wanneer dingen niet naar wensen verlopen.

  Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek één van onze winkels. Dan helpen we jou graag verder!
  Met vriendelijke groet,
  (X Admin) van Coolblue
  Specialist
  Alles voor een glimlach

  Mijn antwoord naar coolblue

  Dat u deze revieuw niet plaatst bevestigd meer en meer mijn verhaal , dat u revieuws plaatst die enkel maar positief zijn vandaar deze hoge score ! , moest u deze allemaal plaatsen zou u de 5% met moeite halen .

  U moet deze revieuws helemaal niet plaatsen , daar ik dit op andere platvorms wel kan en dat de mensen zo het ware gezicht van coolblue wel zullen zien , en hun handelswijze ! Dit is bedrichelijke informatie naar de klant toe , wat zeker niet gepast is , en in strijd is met het wetboek .
  Vandaar dat ik weer eens geen verzegelde en een geopende doos kreeg !!! , met zoals u al vermelde een ( goedwerkende stoommop ) , dus als ik het nu goed begrijp is het weer eens een hersteld toestel van iemand anders ? En bovendien zonder de vloerdoeken ! Of horen die daar dan nu niet meer bij ? Dat is weer eens extra 25€ voor de 2 doeken + 12€ voor het juiste waterreservoir ! En dit voor 149€ dit is wel goed zaken doen zeker !
  Bovendien als geste !!!!! heb ik zeker geen ander goed werkend toestel gekregen van coolblue ,dit enkel maar omdat ik zou stoppen mijn revieuws te plaatsen wat voor mij helemaal geen moeite is , als u van dit standpunt verder uitgaat zal u weer de nodige revieuws kunnen lezen , zodat de mensen eens kunnen zien hoe coolblue met hun klanten omspringt .
  Stel u eens in mijn plaats , zou u dan zomaar akkoord gaan ? Dacht het wel !
  Fijne dag verder .

  Door: lp Gabriëls 16-04-2017
  lp Gabriëls 17-04-2017

  Nu kunnen ze hun eigen mensen weer aansporen om pozitieve reviuws te schrijven , want ze moeten de schijn immers hoog houden . . .

  Redactie NederlandReview17-04-2017

  Beste Gabriels, Gelukkig hebben wij hele goede software in plaats, waardoor we de meeste hiervan kunnen filteren, zodat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat alles dat geschreven wordt, ook daadwerkelijk betrouwbaar is. Met vriendelijke groet, De Redactie.

  lp Gabriëls 20-04-2017

  Antwoord van coolblue Beste meneer Gabriels, Bedankt voor jouw review. Deze werd door ons afgekeurd omdat dit eerder een klacht is dan een review. Dat krijg je te horen als je een revieuw wil plaatsen bij coolblue !!! Dan kan ik me zelf ook een 8 geven , moesten ze eerlijk handelen ze zouden de 5% met moeite halen . Over eerlijk handelen gesproken !!! Dat zecht wel voldoende zeker . . . [Verplaatst vanuit een review; indiener heeft al een review over het onderwerp geschreven, vandaar de verplaatsing van de gehele dubbele review naar de reactie op de eerst geplaatste review - REDACTIE NEDERLANDREVIEW]

  Maybritt06-07-2019

  Cool blue groningen sontweg super geholpen! Vakkundig personeel! Ik had een probleem met mijn Macbook was binnen 10 min opgelost

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goeie service goede levering

  Had een iPhone oplader besteld. Na een dag binnen gekregen. 3 weken later oplader kapot. Ik naar de website gegaan gezegd bestelling retourneren dan vragen ze waarom je het retouneerd gezegd om dat oplader kapot is. Ze zouden het onderzoeken half uur later krijg ik een mailtje van of ik het geld terug wou of hetzelfde product opnieuw ik opnieuw gekozen.5 minuten later mailtje dat ik het niet hoefde terug te sturen maar kreeg wel een nieuwe. Nou dat noem ik nou een service

  Door: Rvdl28-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  gebrekkige service bij defect

  Mijn nieuwe HP laptop gaf na 2 weken plus precies 1 dag klachten. Liep steeds vast, scherm op zwart en met moeite te herstarten. Ook was er een tikje hoorbaar. Bevriende ict-er wees me erop dat de harde schijf zeer waarschijnlijk 'aanliep'en dat dit niet onschuldig was. Coolblue dus gebeld, en die beaamde dit vermoeden. Tot zover positief. Men kreeg ook alle begrip van mijn kant dat dit gewoon gevalletje pech en kan gebeuren is.
  Maar....tot mijn verbazing kon ik niet dit exemplaar retour sturen en een ander exemplaar krijgen. Want dan had ik een dag eerder moeten zijn.(...!...). De 2 weken omruilgarantie was verstreken, gaf men aan.
  Vriendelijk uitgelegd dat het hier geen omruilen betrof van een artikel waar de klant bij nader inzien toch spijt van heeft, maar een exemplaar dat al zeer vroegtijdig klachten geeft. Volgens het consumentenrecht betreft het dan een 'niet deugdelijk exemplaar. en is de verkoper aansprakelijk voor een naar tevredenheid stemmende oplossing' . Als klant verwacht ik dan enige coulance, zeker bij een bedrag van meer dan 400 euro.
  Maar nee, ik moest de laptop maar insturen, voor eigen kosten en risico, dan zouden ze eens gaan kijken. Dat ging sowieso 4 weken duren, misschien langer...(!)
  Dat kon voor mij echt niet, laptop nodig voor mijn werk en 4 weken missen kan dan gewoon niet. Wilde hem dus ook wel laten repareren in woonplaats na beoordeling eerst en overleg kosten met Coolblue, maar nee, kon ook niet.
  Nog voorgesteld dan tijdelijk een vervangend exemplaar te krijgen: ook niet mogelijk.
  Kortom: procedures alleen maar letterlijk volgen en vooral niet meedenken.
  Ik kon hem nog wel rechtstreeks opsturen naar HP, dan duurde het misschien wat korter. Dit was sowieso de eerste reactie: naar HP verwijzen en de eigen verantwoordelijkheid afhouden. Het verhaal horende kreeg ik er ook steeds minder vertrouwen in, en zag ik HP als betrouwbaarder optie, maar die verwijzen voor kosten weer naar Coolblue..

  Deze gang van zaken vind ik bedroevend, laptop zo snel stuk en dan niet even omruilen maar schermen met omruilrecht wat hier helemaal niet aan de orde is.
  Tevens wil ik gewoon niet voor dat bedrag een laptop die binnen 1 maand al ee n nieuwe harde schijf moet! Dan neemt bij mij het vertrouwen in dit exemplaar toch wel af, wat kan ik dan nog meer verwachten komt dan toch wel even op, en is ie niet meer 'nieuw' als er al aan gerepareerd is.
  Kortom, ik ben normaliter geen zeurdoos of klaagpaal, maar dit vind ik ronduit slechte afhandeling. Voor mij nooit meer coolblue en bazuin dit verhaal nu ook overal rond.

  Door: nietblijeklant26-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Service

  Donderdag jl. gebeld, mijn stoomreiniger werkte niet naar behoren. Werd uitermate vriendelijk te woord gestaan. Vrijdag de volgende dag kreeg ik al bericht dat ze mijn retour zending hadden ontvangen. Ze hadden hem onderzocht maar sturen het door naar de reparatuur. Je weet precies waar je aan toe bent. Kom ik vanmiddag thuis ligt er ook nog een handgeschreven kaart dat het vervelend is en ze er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
  In het kader van doe vriendelijk dag, wil ik mijn tevredenheid uiten over de service en de betrokkenheid.
  Dit heet nou klantvriendelijkheid, kunnen veel bedrijven wat van leren.

  Door: N. Unk17-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Bestellen bij Coolbue

  Hallo allemaal,
  .
  Ik heb al meerdere dingen besteld bij Coolblue, zoals een nieuwe grote televisie en nu net een nieuwe oven. Telkens weer vind ik het een prima webshop. Ik had een paar specifieke vragen over die oven, omdat ik niet alles kan aansluiten bij mij thuis. Daar heb ik toen contact voor opgenomen met Coolblue en ik vond dat ze me goed te woord stonden en daardoor heb ik hier weer besteld. Ook vind ik het fijn dat hun assortiment zo groot is en altijd goedkoop. Soms weet ik al precies wat ik hebben moet en dan koop ik het vaak hier, want het is vaak net weer iets goedkoper. Ik kies vaak Coolblue of Mediamarkt, afhankelijk van de prijs. Maar hier vind ik de service wel weer beter. Ik had wel een keer dat de levering een dag werd uitgesteld, dat vond ik toen wel een beetje jammer. Maar ja, dat kan gebeuren kennelijk.

  Groetjes,
  Maartje

  Door: Maartje12-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goede service

  Echt leuk bedrijf, zelfs de verpakkingen zijn leuk!

  Door: Henk11-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Regels en procedures boven service

  Ik bestelde op 09-02-2017 een Samsung soundbar set met achterspeakers. Deze set bestaat uit een combinatie van 2 andere sets. Set 1 is de soundbar met subwoofer die ook los wordt verkocht. Set 2 bestaat uit de 2 achterspeakers. Beide sets zitten elk in een eigen doos.
  Bij aflevering ontving ik alleen set 1. Dus gebeld of men set 2 wilde nazenden.
  Na diverse telefoontjes bleef men vasthouden aan hun enige oplossing : ik moest set 1 weer inpakken en bij het postkantoor retour sturen. Dan zou men daarna de complete set aan mij zenden, dus weer een set 1 en de set 2. Hoe ik ook argumenteerde dat ik dus set 1 moest inpakken en terugsturen om hem opnieuw terug te krijgen, was zinloos, want zo moest het volgens hun leverancier.
  Ik heb de set geretourneerd en de order geannuleerd. Inmiddels heb ik hem bij Bol.com gekocht, nooit meer bij Coolblue.

  Door: BGAJ Rombouts11-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Wasmachine perfect geplaatst

  Zal ik maar eens een review schrijven dan, want de ervaring was dit keer wel erg prima. 2 man kwamen mijn nieuwe wasmachine brengen. Trap omhoog op getild (amsterdamse kleine trap) en geinstalleerd. Hoefde er niks aan te doen en ze nemen je oude wasmachine ook mee. Top, hoop gesleep minder dus. Is mij heel wat waard als je 3 trappen omhoog moet!

  Door: Van woustra05-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ik koop regelmatig bij Coolblue

  Ik koop regelmatig bij Coolblue.
  Ik merk dat de producten hier vaak echt veel goedkoper zijn dan bij andere webshops. Ik snap niet hoe ze dat doen, maar het is elke keer weer waar.

  Levering is altijd erg snel, de volgende dag in huis. Ik heb maar één keer gehad dat mijn bestelling vertraagd was, toen was er een leveringsprobleem. Maar toen had ik hem de dag er meteen na. Dus dat viel ook wel mee en het is dus maar 1 keertje gebeurd, terwijl ik echt al vaak besteld heb bij Coolblue.

  Door: H. Meeuwisen31-01-2017
  Maartje12-02-2017

  Wat een rare reactie, ik heb ook nooit iets hoeven retourneren, en juist daarom vind ik de service een 10. Want ik heb ze wel eens moeten contacteren met een vraag over een product, en dan staan ze me altijd heel goed te woord. Ook vind ik het service dat ze snel een product leveren en dat het assortiment zo groot is met erg veel informatie op de website. Dus een beetje raar om voor anderen te gaan bepalen wat ze voor cijfer zouden moeten geven voor service die zij zelf hebben beleefd! :O

  Tjeerd12-02-2017

  Eens met Maartje! Ik had 2 verschillende serviessets tegelijk gekocht omdat ik niet kon kiezen en goed kon bepalen welke het mooist was via een schermpje op internet. Werd totaal niet moeilijk over gedaan en heb 1 set de volgende dag heel simpel retour gestuurd, zonder gezeur of problemen. Mag ook wel eens gezegd worden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Combimagnetron extra korting tweede kans

  Gisteravond combimagnetron gekocht bij Coolblue. Ze waren de goedkoopste, ook doordat we kozen voor een magnetron die al een keer was teruggestuurd en daardoor veel goedkoper was dan hij al was. 80 euro maar!

  Vandaag zoals aangegeven op de website geleverd. Verpakking was nog goed (had ik niet verwacht, maar er was een gek luchtje. Gewoon beetje schoongemaakt en we hebben er al pizza uit gegeten, ging helemaal prima.

  Tevreden met deze service. Gewoon zoals het hoort de volgende dag bezorgd, ook al bestel je 's avonds laat.
  en extra korting omdat het apparaat een keer teruggestuurd is geweest (maar wel goed is gecontroleerd voor de volgende verkoop dus er is niks mee aan de hand of zo).

  Door: JD03-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  De goedkoopste voor mijn nieuwe Macbook Air

  Gistermiddag mijn nieuwe Macbook Air besteld. We hebben prijzen vergeleken en gewoon de goedkoopste aanbieder gekozen. Apple zelf was echt veel duurder, 1100 euro! Bij Mediamarkt was hij 979 euro ongeveer en bij Coolblue 975 euro. Dus gewoon voor de goedkoopste gekozen natuurlijk, het is toch hetzelfde apparaat??

  Vanochtend vroeg werd hij al bezorgd! Beetje te vroeg haha, we lagen nog te slapen, maar goed het was 9.00 dus dat lag niet aan de bezorger ofzo ;).

  Heel tevreden over deze service. Supersnel geleverd en net zo snel als ze beloofden. En ze waren de goedkoopste aanbieder en daar gaat het mij om. Zijn ze volgende keer weer de goedkoopste, dan bestel ik hier zeker weer!

  Door: Marloes uit Amsterdam03-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Coolblue: Vooral niet teveel voor een glimlach!

  Na 3 weken heen en weer mailen/bellen heb ik het helemaal gehad met Coolblue.

  Een elektrische deken gekocht voor de koude wintermaanden die er weer aan gaan komen. Ons bed is 140 breed, dus ook een elektrische deken gekocht van 140 breed. Althans zo adverteerde Coolblue de Inventum HNL4112Z. Als klant mag je er dus toch ook vanuit gaan dat de deken 140 breed is.

  Door een fout in het afleveradres kon de levering een paar dagen langer duren. Daar had ik uiteraard alle begrip voor. Helaas raakte ze al snel het hele pakket kwijt en heb ik ruim 2 weken gewacht voordat het geleverd werd. Ondertussen al een paar keer extra thuis gebleven omdat het erop leek dat het pakket geleverd zou worden.

  Het begint nu 's nachts toch redelijk koud te worden, dus ik kon niet wachten om mijn elektrische deken op mijn bed te gooien. Helaas bleek de Inventum HNL4112Z helemaal geen 140 breed te zijn. Ik vind het niet erg om knus te slapen met mijn partner, maar een elektrische deken van maar 80 cm breed wordt toch wel erg krap.

  Gelijk contact opgenomen met Coolblue. Het artikel nummer is hetzelfde, maar de maat klopt niet. Fout van Coolblue dus. Ik had er zelfs een screenshot van als bewijs van hun fout.
  Mijn klacht werd echter afgedaan met de mogelijkheid om het pakket te retourneren en ene cadeaubon van 10 euro. Een artikel retourneren noem ik geen extra service. Iedereen mag een pakket retourneren ongeacht de reden. Moet ik ook nog extra tijd vrijmaken om naar een retourneer punt te gaan etc.

  De 10 euro cadeaubon was aardig geweest voor het lange wachten op mijn pakket. Maar dat compenseert niet de valse advertentie die Coolblue mij voorschotelde.

  Zelf kom ik uit een zeer bekend Zweeds bedrijf waar de klant altijd de prijs krijgt die op het prijskaartje stond. Hier hoeft de klant niet 3 keer voor te bellen en 2 keer alles uit te leggen.

  Laatste keer dat ik iets bij Coolblue bestel. Slechte klantenservice! Valse advertentie met artikelen en valse advertentie met de slogan: Alles voor een glimlach.

  Je kunt beter online winkelen bij Bol.com of een andere webshop. Daar luisteren ze wel naar de klant.

  Door: Bo14-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Zijn niet betrouwbaar

  Heb me helaas door de borstklopperij van Coolblue (Alles voor een glimlach / product mag bij normaal gebruik niet stuk gaan binnen 2 jaar) in de luren laten leggen. Zodra het product naar 10-11 maanden kapot is, gaan ze zich achter allerlei "nieuwe" regeltjes verschuilen. Alles om maar niet de reparatie "kostenloos" te hoeven uitvoeren. In mijn geval was bij het aansluiten en ontkoppelen van een audiodevice "waarschijnlijk" te veel druk uitgeoefend, waardoor er volgens Coolblue geen recht meer op garantie was. Daarna mag je zelfs nog € 35,- betalen om je eigen product ongerepareerd retour te krijgen. Voor mij echt NOOIT meer Coolblue. Omdat ik vanwege de zeer slechte service, geen compensatie op de totaalscore wil toestaan, heb ik ook de andere scores aangepast aan die van de service van deze partij.

  Door: Will10-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  topservice en prijzen, levertijd valt tegen tegenwoordig

  goede winkel met veel keuze en een vriendelijke klantenservice

  maar jammer dat tegenwoordig de levering telkens vertraagd is.
  Je krijgt wel welgemeende excuses enzo maar het blijft echt vervelend elke keer. je zit toch te wachten en dat zou niet nodig hoeven zijn.
  ik koos altijd voor coolblue door hun uitstekende service.

  Door: besteller16-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuke winkel

  Echt een leuke winkel, ik koop tegenwoordig eigenlijk alles bij Coolblue. Dat was vroeger de Mediamarkt, maar nu is Coolblue steeds gewoon goedkoper. Levering is altijd snel en het is altijd leuk om ze te bellen :)

  Door: Corry Peters25-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Een grote ramp

  Het is een heel leuk bedrijf enzo maar ze kunnen toch wel eens wat beter hun werk gaan doen. Ik had verschillende dingen besteld en verwachte die dus ook de volgende dag in huis, maar helaas niks geleverd. Waardoor ik ze dus opbelde kreeg ik een nogal ongeïnteresseerde dame aan de telefoon die er maar niks van snapte en me na een kwartier toch maar doorverbond. uiteindelijk zijn mijn spullen een week later geleverd, maar dat niet alleen, twee van de vier pakjes waren kapot waardoor mijn spullen beschadigd waren. die heb ik dus ook linea recta terug gestuurd. Als je iets beloofd moet je het ook nakomen, en misschien is een training klantenservice ook wel van toepassing.

  Door: Anne07-04-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Vaatwasser 4 DAGEN te laat geleverd :(

  Wij bestelden bij Coolblue omdat ze de snelste waren, 'voor 23.59 besteld, MORGEN in huis' staat er overal. Ook bij de vaatwasser die wij vrijdag bestelden. Maar zaterdag werd er NIETS geleverd. Dus wij mailen, bleek hij twee dagen vertraagd te zijn en pas maandag te komen. Lekker dan! Maar maandag werd er óók niets geleverd, pos vandaag kregen we de vaatwasser eindelijk in huis.

  We kunnen heus wel iets langer wachten, maar we kozen speciaal voor Coolblue vanwege de snelle levertijd. De afwas stapelt zich dus al dagen op op het aanrecht, heel irritant.

  Een medewerker aan de telefoon zei dat het aan Post NL ligt en dat zij er dus niks aan kunnen doen, maar Coolblue is degene die belooft dat het MORGEN geleverd is, dus dan moet je dat nakomen. Daar zijn ZIJ dan toch verantwoordelijk voor?!

  Verder waren ze wel vriendelijk aan de telefoon en de mail enzo, dat zie je ook weleens anders, maar ik vind het toch echt een grote teleurstelling dat dit allemaal zo traag en onhandig gaat.

  Door: Vaatwasser15-03-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Topbedrijf

  Kan niet anders zeggen dan dat dit een topbedrijf is, ik raad het echt aan gewoon.
  Ze leveren snel, zijn meestal de goedkoopste en dan is het ook nog leuk verpakt. Als je ze belt met vragen, zijn ze aardig en behulpzaam.
  Ik ging altijd naar de Mediamarkt maar eerlijk gezegd bestel ik nu gewoon online hier. Alhoewel ik het jammer vind dat Coolblue geen winkels heeft, want het is leuker om producten eerst aan te raken en te proberen.

  Door: Julia Peeters10-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goedgekeurd!

  - Leuk, grappig bedrijf!
  - Snelle levering
  - Scherpe prijzen

  Door: Fred Konings27-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prettig bestellen

  Ze zijn gewoon de snelste en vaak ook de goedkoopste. Met een handige website, waar ik altijd vind wat ik zoek. Anderen (ik noem geen namen) zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

  Door: Otto van Buitenen15-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Fan

  Snel en altijd de goedkoopste. Ik ben fan!

  Door: Jacco06-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Snel en handig

  Leuk bedrijf wel. Vaak goedkoop. Maar we vinden de website niet zo handig en een beetje rommelig.

  Door: Frank + Alexander01-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  TomTom gekocht, beste deal

  Zojuist kregen we hem binnen, de nieuwe TomTom. Gisteravond besteld. Met bewaarzakje en al. Ze waren veruit de goedkoopste en dus supersnelle levering. Ik koop eigenlijk alles bij Coolblue, sowieso sympathiek bedrijf.

  Door: Jaapie30-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leuk!!!

  Vind dit zo'n grappig bedrijf, allemaal van die leuke dingetjes. Dat wachtmuziekje inderdaad en die verpakking. En ze zijn lekker snel en goedkoop ook nog. Dus ik kom daarom steeds weer bij ze terecht.

  Door: Tvtiepje29-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Coolblue

  Uw beoordeling