Coolblue

6.2

Bestellen

3.6

Service

5.7

Prijs

4.9

Levering

36.6%

Zou hier weer kopen

Coolblue

Ze doen ‘alles voor een glimlach’. Maar hoe doen ze dat? En is dat genoeg voor jou om je elektronica en andere gear aan te schaffen bij Coolblue? Lees voordat je een grote (of kleine) aankoop doet, hoe anderen Coolblue hebben beoordeeld. Gaan ze echt een glimlach op jouw gezicht toveren of wordt het eerder een van frustratie doordrongen grijns?


Over Coolblue

Coolblue is een grootaanbieder van consumer goods en werd opgericht in 1999. Voor zo ongeveer elke productsoort hebben ze een domein, in totaal zijn dat 325 gespecialiseerde webshops (and counting). Ook voor wie liever in een fysieke winkel aankopen doet, is er Coolblue. Er zijn onder andere winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Hier kun je ook producten laten klaarleggen, repareren en persoonlijk advies krijgen. Maar wat voor producten bieden ze dan aan? Nou, van alles. Computer & tablets; Telefonie; Beeld & geluid; Huishouden & wonen; Foto & video; Koken & tafelen; Printers & netwerk; Tuin & klussen; Sport & reizen; Navigatie & auto; Speelgoed & games; en Verzorging. En dat zijn slechts de populairste categorieën.


Coolblue, alles voor een glimlach? Ze leggen zelf even uit hoe ze dat doen in dit filmpje!


Diensten van Coolblue

Zoals gezegd doet Coolblue ‘alles voor een glimlach’. Dat zit hem soms in leuke details. Als je iets besteld, krijg je het toegezonden in een doos. Zover is het nog erg normaal. Maar die verpakking van Coolblue is meer dan een doos, je kunt er vaak allerlei leuke dingen mee doen, zoals er dingen mee uitscheuren (een deurhanger bijvoorbeeld) of mee bouwen. Dat is op zijn minst een glimlach waard natuurlijk, alleen al het idee. Wat ook een glimlach op je gezicht kan toveren is de playlist die je krijgt als je Coolblue belt; deze is helemaal opgebouwd uit allemaal liedjes waar het woord wachten (of varianten daarop) zijn verwerkt. Leuk natuurlijk, voor de oplettende luisteraar. Uiteraard zijn niet alleen deze geestige details de enige vormen van service die Coolblue biedt. Zo is er de ‘vandaag besteld, morgen in huis’-service, die we vaker zien bij bedrijven, maar zich dan beperkt tot bijvoorbeeld 22.00 of zelfs 17.00. Coolblue is anders; hier is vandaag ook echt : Voor 23.59 besteld, is morgen in huis. Daarnaast is de thuisbezorging zeven dagen per week. Bovendien is zowel het verzenden als het retourneren geheel gratis en geldt een bedenktermijn van veertien dagen. Mede door diensten als deze is Coolblue door Thuiswinkel beoordeeld als Beste webwinkel 2015 (en ze kregen die prijs toen zeker niet voor de eerste keer). Betalen kan overigens op meerdere veilige manieren: iDeal, creditcard, vooruitbetaling of betalen bij de postbode (rembours), bezorging kan tegen bijbetaling op afspraak of zelfs ’s avonds op dezelfde dag (Coolblue VandaagNog®); gewone bezorging, zelfs op zondag, is gratis.


Klachten over Coolblue

Als je contact wilt leggen met Coolblue voor vragen, problemen, klachten of omdat je nieuwsgierig bent naar dat leuke wachtmuziekje, dan zijn er legio manieren. Direct advies (en dus die liedjes) krijg je via de telefonische klantenservice (lokaal nummer), zeven dagen per week geopend (m.u.v. feestdagen) tot 23.59. Ook kun je je vraag stellen op Facebook, Twitter, WhatsApp of nog met e-mail. Maar zelf kun je ook al veel te weten komen via je online account (bestelstatus, openstaande facturen, retouren bekijken, producten retourneren, et cetera).


Kreeg jij die glimlach op je gezicht van Coolblue? Laat hier je review achter!


Onafhankelijke ervaringen over coolblue! Betrouwbaar en snel met leveren? Goede winkels? Lees beoordelingen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (519)

Coolblue maakt van een Miele een weggooiproduct.

Mijn Miele Blizzard CX1 stofzuiger van november 2019 kapte er na 4,5 jaar mee. Veel te snel voor een Miele, maar dat kan gebeuren en dan ga je merken hoe de service is. Leverancier Coolblue biedt na 2 weken reparatie aan voor vrijwel het bedrag dat ik voor de CX1 betaalde: €238,02. Ik laat de stofzuiger terugsturen en ontdek dat er een draadje los zit. En dat zou bijna €240,00 moeten kosten?! Pas na een klacht bij Thuiswinkel betaalt Coolblue de onderzoekskosten van €65 terug.

R

Rob

22-05-2024

0

Wasmachine

Coolblue heeft de afspraak dat ze steeds een reminder mogen sturen naar de monteur. Bij iedere mail die ik naar CB stuurde, losten zij niets op. Een excuus en een glimlach, maar een oplossing, nee. Uiteindelijk werd mijn case doorgestuurd naar de backoffice en ik zou binnen 2 dagen bericht krijgen. Ik heb nooit een reactie van de backoffice gehad. De klantenservice reageert snel, maar zonder oplossing en oja... Steeds opnieuw die glimlach.Dat irriteert als je zelf allang geen glimlach meer hebt.

E

Eline

14-02-2024

0

Candy Condensdroger

Koop niet bij Coolblue.nl Kopen gaat makkelijk bij Coolblue, maar 0 after-sales. Wasdroger kapot gegaan na ruim 2 jaar, net buiten de garantie. Je mag toch verwachten dat een wasdroger meer dan 2 jaar meegaat. 0 after-sales, geen gratis nieuwe droger!

B

Barry

25-01-2024

0

Afwasmachine

Eerste levering afwasmachine met inbouw service: 8 uur lang gewacht voor niks. Volgende dag: weer voor niks gewacht. Bericht dat er iets met de afwasmachine was (ja sorry, u had ingelicht moeten worden) en er moet een nieuwe komen, die kost 70 extra. Maar door de ellende (sorry he) hoeft u maar 20 bij te betalen. Bezorging pas over 10 dagen vanwege installatie. Vanochtend: sorry, drempel levering, geen inbouwservice. Nou, ze mogen hem houden. Wat een trieste logistiek en klantenservice.

A

ana

29-12-2023

0

Surfacebook Pro 8

Dramatisch slechte (reparatie)service, lees heel erg veel slechte ervaringen over de service door Coolblue, wees gewaarschuwd!! Uiteindelijk blijkt dat het product in beheer van Coolblue is beschadigd maar wenst Coolblue betaling van mijn kant om schade welke in haar beheer is ontstaan op te gaan lossen..... 24/12: conclusie van CB: "uw product is inderdaad in ons beheer beschadigd, is niet te repareren maar wij bieden u geen vervanging aan zonder dat u zelf moet bijbetalen..

T

Tuson

24-12-2023

0

Disgusting service of repairing the dryer

On the phone they promised me to do everything needed. Then in the email they wrote that they can come and try to fix it however they will not remove the dryer from the washing machine. When I asked why they don’t do it anymore as they did it before, they answered that it was an exception that time and nobody is going to do it again. They offered another option: order a paid service from them, which costs €90 for calling the repairman.

A

A-na

20-12-2023

0

Smartphone

Alles betreffende kopen gaat goed uiteraard nu was smartphone stuk binnen garantie. De aan/uitknop was stuk nu kon ik opsturen maar telefoon moest terug nasr fabrieksinstellingen. Hoe dan als je telefoon niet aan krijgt ja danvwordt hij nietvtetug genomen, dus met kunst en vliegwerk telefoon terug naar fabrieksinstellingen, zien ze gebruiksporen dus geen garantie ja zo kan ik een banaan zelfs recht kletsen zo kom je onder de garantie uit KANSLOOS

R

Ronny

17-11-2023

0

Robot stofzuiger en e-reader

Normaal heel blij met Coolblue, vrijwel alle elektronica die we nodig hebben bestelden we hier. We kregen ook altijd een glimlach maar dit blijkt alleen te kunnen als dingen goed gaan. Maar nu zijn we twee keer op rij ernstig teleurgesteld waardoor wij helaas niets meer bij Coolblue zullen bestellen, wij raden het nu ook mensen in onze omgeving af. Er is een onderdeel aan onze stofzuiger stuk, binnen garantie. Gebeld of ze het onderdeel willen sturen. Dit kan niet, moet hem opsturen. Apparaat komt na 21 dagen terug. Onderdeel is niet gerepareerd. Wel is de doos beschadigt. Nu moet ik hem nog eens opsturen. Ik geef aan bij Coolblue dat ik het niet prettig vindt om een robot stofzuiger zovaak met de post mee te sturen ivm mogelijke beschadigingen door gooien en vraag om extra garantie want dit kan niet goed zijn voor een apperaat. Dit kan niet. Ze verliezen hier op duurzaamheid - kan ook het onderdeel versturen. Het duurt heel lang en is niet gerepareerd en ik moet hem vaak versturen. Nu lees ik ook meerdere reviews dat dit met deze stofzuiger gebeurd. Daarnaast nog heel jammer. Op vakantie ben ik aan het lezen in mijn e-reader. Hier is nog een foto van gemaakt. We gaan lunchen en komen terug. E-reader doet het niet meer, er zit een grote zwarte streep door het scherm. Coolblue zegt stuur maar op. Na een paar weken krijg ik te horen dat het niet onder garantie valt omdat het gebruikerssporen zijn. Ik heb direct na de lunch contact opgenomen met Coolblue. Als je deze tijd naast de tijd van de foto legt, kun je niet anders concluderen dan dat hij niet gebruikt was. Ik schrik hier gewoon van. Helemaal omdat dit een tweedekans e-reader was. In het begin heb ik hier problemen mee gehad en contact gehad met Coolblue. Uiteindelijk leken deze problemen verholpen maar ik vermoedt dat ze toch een effect hebben gehad... Of het moet natuurlijk zo zijn dat tijdens de lunch, iemand onze kamer binnen is gekomen. De e-reader heeft stukgemaakt, deze precies op dezelfde plek heeft teruggelegd en weer naar buiten is gegaan.

C

Carlien

05-11-2023

0

Levering wasmachine

Zeer slechte communicatie met de klant, jammer maar dit is mijn laaste bestelling bij coolbleu

O

Oscar van der Ree

18-10-2023

0

Sony koptelefoon

Koptelefoon wordt onder garantie opgestuurd maar komt in slechtere staat terug. Niets werkte nog na het terug ontvangen van mijn Koptelefoon... Na een lange tijd wachten krijg ik doodleuk de mededeling dat ze er niets aan kunnen doen. Dus je krijgt je artikel in slechtere staat terug dan je ze opstuurt maar dit is niet hun fout melden ze! Belachelijke service

M

Max

17-10-2023

0

Wasmachine

Alles voor een glimlach. Laat me niet lachen. Wasmachine tweede keus besteld. Helaas levertijd niet aangehouden. Eindelijk ontvangen. Doet het niet. Na declameren, wat een halve dag kost en een uur aan de telefoon, besloten te annuleren omdat ze de machine pas over 5 dagen kunnen leveren. Gezegd dat ik mijn geld morgen terug wil zien op mijn rekening zodat ik een nieuwe machine kan kopen. Maar dat gaat niet vanwege drukte. Sorry mijn glimlach is verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn glimlach zien ze niet meer bij Coolblue. Overigens de bezorger was top: super vriendelijk en hulpvaardig.

E

Esther

12-10-2023

0

HP Laptop

Alles voor een glimlach! Geen glimlach bij mij. Een laptop gekocht van 550,00. Na 36 dagen een hardware probleem met het toetsenbord. Niet laten valen, niets eroverheen gemorst, super zuinig op geweest. Coolblue doet NIETS!! 'De 30 dagen zijn voorbij, dus heeft u pech mevrouw. Als het binnen de 30 dagen was geweest hadden we een nieuwe opgestuurd'. Ze willen het alleen ter reparatie opsturen, laptop 3 weken kwijt en ook geen vervangende laptop. Zelfs niet als deze dagelijks noodzakelijk is voor de opleiding van mijn zoon waar ze geen boeken meer hebben en alles op de laptop moet. Wij bestellen nooit meer bij Coolblue! Alles voor een glimlach is een mooie reclame slogan, maar als het er op aan komt laten ze je in de stront zakken.

N

Nathalie

12-10-2023

0

monitor

ze zijn heel slecht bereikbaar duurt minimaal een uur terug bellen doen ze wel maar dan hoor je niks en hangen weer op slechte zaak

T

Taeke

06-10-2023

0

Tablet

Tablet bij Coolblue besteld en de 1e bleek al defect bij installatie. Deze opgestuurd. Daarna de nieuwe ontvangen. Deze was na iets langer dan een maand ook al defect. Eerst kreeg ik te horen dat ik een nieuwe zou ontvangen omdat dit al de 2e was die defect was een hij nog maar net een maand oud was. Maar per mail kreeg ik opeens te horen dat hij ter reparatie opgestuurd was. Prima, dus de klantenservice gebeld en fie gaf aan dat ik hem uiterlijk binnen 5 dagen retour xou krijgen en dat ik in mijn account status updates zou krijgen. Nu 5 dagen verder, geen enkele update en niemand kan me vertellen waar mijn tablet is en wanneer ik deze retour krijg. Wat een nizar slechte service!

A

Anna

05-10-2023

0

Soundbar

Graag wil ik mijn ongenoegen uiten over de afhandeling van mijn klachten, 3 weken geleden totaal 45 min in de wacht gestaan. Nieuwe soundbar geleverd, werkt weer niet. Weer 50 min in de wacht. Tot op heden nog niet opgelost.

A

Ad van den Oetelaar

27-09-2023

0

Nintendo switch

Nintendo Switch 10 maanden geleden gekocht voor de kinderen. Switch schakelt niet meer over naar tv modus. Terug gestuurd onder garantie. Zat blijkbaar een deukje op de bovenkant. Doet er dan niet meer toe wat ermee aan de hand is. Garantie afgewezen verder geen onderzoek meer naar probleem. Of je €220 wilt betalen voor een console van €250. Krijg je waarschijnlijk een refurbished, lekker makkelijk. Reden, fabrikant doet niet aan deelvervangingen ?. Aangegeven onderzoek nodig is wat nu het probleem veroorzaakt en dat dit hoogstwaarschijnlijk niks te maken heeft met deukje. Reactie: of ik niet meer wil reageren naar de klantenservice en dat ik ja of nee moet zeggen op €220. Kan echt niet! Normaal gesproken heeft een groot bedrijf een klachtenafdeling, welke verantwoordelijkheid neemt. Hier blijf je bij een heel web van klantenservicemedewerkers hangen die totaal geen juridische achtergrond hebben en gewoon verder geen actie nemen. Woorden wettelijke garantie en non conformiteit hebben ze nog nooit van gehoord. Geen Coolblue meer voor mij! Ik voel me bestolen en niet gehoord! Coolblue je houdt je niet aan de wet, we zien elkaar bij de geschillencommissie!

J

john van Hout

25-09-2023

0

Wasmachine

1. Website bleef maar vragen om straatnaam, maar daar was geen invoervak voor. 2. Halfuur met medewerker aan de lijn gehangen, die de bestelling voor me "plaatste". Alleen de korting die ik (vanwege mijn energiecontract daar) zou krijgen, kon ze niet verrekenen. Toch bezorgdatum afgesproken, want de was stapelt zich op. 3. 1/2 dag vrij genomen, maar er wordt niets geleverd! Blijkt de bestelling helemaal niet doorgezet te zijn. Bel ik weer, zegt mevrouw dat ik vooraf had moeten betalen. Ben ik helemaal niet over geïnformeerd en bovendien mag je van de wet niet het hele bedrag vooraf laten betalen. Overigens betaal ik doorgaans wel vooraf, maar dat terzijde. Conclusie: vrolijk fluitende medewerkers aan de lijn (fluiten het reclamedeuntje :( ) hebben me geen steek verder geholpen, toen de website niet goed functioneerde. Of in 1 woord: waardeloos!

H

Henk

19-09-2023

0

service i.v.m. garantie - koelkast + 5 jaar zekerheidspakket

In verleden had ik al problemen met de garantie op een andere product. Dus toen ik de koelkast kocht heb ik meteen een 5 jaar zekerheidspakket genomen. 3 jaar later is het koelkast stuk. Meteen melding van gemaakt. Coolblue belooft binnen 2 dagen contact op te nemen en afspraak maken voor de reparatie. We zijn 1 week verder ben nog niet gebeld, heb nog steeds geen idee wanneer ik een werkende koelkast krijgt. Op de 3de dag gebeld - "gaan we achteraan" - niks gehoord. Op de 4de dag gebeld - we maken een spoedmelding, u wordt binnen enkele uren teruggebeld" Op de 5de dag gebeld - melding is gemaakt, het kan nog 5 dagen duren. samenvattend: super slechte service, verschillende verhalen van de klantenservice, uiteindelijk niks kunnen regelen - "u moet gewoon wachten" In iedere geval kunnen we niet op de losse beloftes van Coolblue rekenen. Dit was juist het sterke punt - service - er komt een moment dat je het echt nodig hebt - kunnen ze eigenlijk niks voor je betekenen.

M

Martin

15-09-2023

0

Laptop Acer

Alles voor een glimlach tot er een probleem is… Coolblue is niks onderscheidend van andere partijen en wekt onterecht de indruk dat hun enige doel is om jou blij te maken: - in juli 2e kans laptop van Acer besteld. Ze hebben dit geretourneerde product ongezien opnieuw ingezet, want al kapot bij aankomst. - tegen extra betaling nieuwe Acer besteld. Gaat in sept weer stuk. Dochter heeft ‘m elke dag nodig voor studie! Onmisbaar. - reparatie kan 39 dagen duren, helaas pindakaas, geen leenexemplaar mogelijk. Huur er maar 1 is advies. Hoezo alles voor een glimlach. Alles voor de winst! - na veel heen en weer chatten en mailen wordt bij ‘hoge uitzondering’ de mogelijkheid geboden om een 2e kans laptop te kopen die weer ingeleverd kan worden als 1e laptop gerepareerd is. Inmiddels lees ik op internet dat coolblue zich vaak niet houdt aan afspraken, overal addertjes onder het gras zitten en de 2e kans producten inferieur zijn en nauwelijks kwaliteitscontrole ondergaan bij nieuwe inzet. - coolblue aangegeven dat het risico me te hoog is om nu 2e laptop te kopen, maar snap dat ze bijvoorbeeld een borg van euro 100 op een leenlaptop willen. Antwoord van coolblue: doen we niet, take it or leave it. Heb nul vertrouwen in coolblue, ga zeker niet nog een extra laptop bij ze kopen en het risico verhogen. Vandaag uitstel van betaling bij BCC. Morgen bij coolblue? Spijt van mijn Acer aankoop en afgaande op de negatieve reviews mbt reparaties is het nog lang niet zeker of het goed komt met de kapotte Acer. Alles voor een glimlach, maar niet heus. Overigens ook Pieter Zwart van coolblue gemaild met de vraag wat hij vindt van deze klantervaring in relatie tot de op papier mooie missie van coolblue om er alles aan te doen klanten blij te maken. Reactie nog niet ontvangen, maar zal ik zeker delen op dit forum. Verwacht wel een antwoord want zou het raar vinden als de topman geen interesse in dit vraagstuk zou tonen en niet reageert.

D

De Jong

14-09-2023

0

HP Laptop (Pavillion Plus OLED)

Tot 2x toe de zelfde DEFECTE laptop ontvangen, omslachtige helpdesk. BESTELLEN: De bestelling vinden en plaatsen was makkelijk. De site is vrij overzichtelijk en betaling ging zonder problemen. Maar daarna begon de ellende!! LEVERING: Het zogenaamde "2e-kansje" (een HP laptop) was niet zoals beloofd in goede staat, maar defect: De netwerkkaart werkte niet. CoolBlue controleert blijkbaar niet de staat van geretourneerde goederen, of in elk geval onvoldoende. Maar dit was niet alles. Omdat deze laptop moeilijk verkrijgbaar was, heb ik bij de retourzending aangekruist dat ik hem wilde omruilen voor een ander exemplaar, hopende dat hier iets geregeld kon worden. Dat bleek niet het geval, maar CoolBlue ging in de fout door eenzijdig te kiezen voor creditering dmv een tegoedbon. Dat heb ik kunnen omzetten (na behoorlijk lang aan de lijn te hebben gehangen, omdat de medewerker niet wist hoe ze dit moest doen, en het navragen bij een collega liep nogal uit). Het wordt echter nóg erger: na een week bood CoolBlue opnieuw een zelfde laptop aan als 2e-kans, met een andere beschrijving, dus heb ik het er nogmaals op gewaagd. Dat vertrouwen bleek ongegrond: het bleek zelfde exemplaar te zijn (zelfde serienummer) en de netwerkkaart bleek nog altijd defect. Conclusie: CoolBlue verkoopt apparaten die teruggestuurd zijn met een duidelijke omschrijving van een defect TOCH opnieuw aan zonder vermelding van dit defect. NIET ZO COOL, COOLBLUE! KLANTENSERVICE: Samengevat was het contact met de helpdesk bijzonder tijdrovend en moeizaam (o.a. toen de 1e medewerker me in de wacht zette om iets na te zoeken, kreeg ik plotseling een 2e medewerker aan de lijn die geen idee had waarover het ging, en het was niet mogelijk om terug door te verbinden naar de juiste medewerker. Ik kreeg een wisselgesprek van CoolBlue, waarschijnlijk medewerker 1, maar medewerker 2 bleef me pushen om niet het wisselgesprek aan te nemen, maar mijn hele verhaal opnieuw aan hem te doen ;-( dus toen ik het alsnog probeerde was het wisselgesprek afgebroken).

L

Lambert

13-09-2023

0