NederlandReview

  Ervaringen Sinterklaaswebwinkel.nl

  De feestdagen breken weer aan en Sinterklaas komt weer in Nederland. Een feest voor ieder kind natuurlijk, want die kijken ieder jaar reikhalzend uit naar wat ze dit jaar in hun schoen vinden en wat ze op pakjesavond van de pieten en hun baas zullen krijgen. Ook volwassenen vieren natuurlijk nog graag dit Sinterklaasfeest. Om de Sint te helpen bij het vinden van leuke en lekkere cadeautjes kan hij terecht op Sinterklaaswebwinkel.nl. Zowel voor volwassenen als kinderen is daar menig cadeau te vinden. Hier op NederlandReview lees je er alles over.

  Over Sinterklaaswebwinkel.nl


  Sinterklaaswebwinkel.nl is een themashop van Gadgethouse.nl die zich volledig richt op het verkopen van Sinterklaascadeautjes. Je kunt op de website zelf dingen toevoegen aan een verlanglijstje, zodat kinderen de Sint kunnen helpen bij het kiezen van het juiste cadeau. Naast speelgoed vind je er ook voor volwassenen een ruim assortiment gadgets, letters van chocola, verrassingspakketten, belevenissen, etc.


  Een promo voor Het Sinterklaasjournaal seizoen 2017

  Diensten


  In de webshop van Sinterklaaswebwinkel.nl kunnen volwassenen en kinderen allerlei cadeautjes en lekkers vinden in een aantal productgroepen:

  • Cadeau TIPS
  • Kado voor Kinderen
  • Kado voor Man
  • Kado voor Vrouw
  • Gadgets
  • Gepersonaliseerd
  • Wooncadeaus

  Je kunt de zoekopdracht verfijnen door aan te geven wat het cadeau ongeveer mag kosten. Je kunt er van alles vinden zoals dekbedovertreksets, spaarpotten, wijnopeners, manden, een snoepgrijpmachine, je kunt een persoonlijk chocoladetelegram of een straatnaambordje met een eigen naam erop bestellen en nog veel meer. Wanneer je een artikel naar keuze hebt gevonden kun je deze toevoegen aan een verlanglijstje door op het hartje te klikken. Dit lijstje kun je vervolgens via e-mail versturen.

  Levering en betaling


  Wanneer je een bestelling op werkdagen vóór 22.00 uur plaatst, dan ontvang je deze de volgende dag al in huis. Je kunt een artikel bij bestelling in laten pakken in cadeaupapier en evt. een persoonlijke wenstekst toevoegen. Voor de verzending van een bestelling betaal je € 3,95, is het bestelbedrag hoger dan € 50,-, dan is de verzending gratis. Betalen bij Sinterklaaswebwinkel.nl kan via iDeal, Creditcard of met een cadeaukaart van Sinterklaaswebwinkel.nl of een VVV Giftcard. Je kunt ook betalen door middel van een bankoverschrijving of kiezen voor betaling achteraf.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de leveringen of diensten van Sinterklaaswebwinkel.nl, dan kun je hierover met ze in contact treden. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een antwoord verwachten, duurt dit voorzienbaar langer, dan laten ze je dat weten met een indicatie over wanneer je een uitvoeriger antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via een klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. Wordt de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen drie maanden in onderling overleg opgelost dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat vind jij van Sinterklaaswebwinkel.nl?


  Heb jij ervaring in het doen van een bestelling bij deze webshop? Vertel ons dan hier hoe dit bevallen is. Zo komen andere klanten te weten of zij ook datgene leveren wat van hen verwacht wordt.

  Is het assortiment van Sinterklaaswebwinkel.nl uitgebreid genoeg zodat zowel volwassenen als kinderen hier iets kunnen vinden wat hun hartje begeerd?

  Sinterklaaswebwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sinterklaaswebwinkel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sinterklaaswebwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sinterklaaswebwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sinterklaaswebwinkel.nl actief?

  Sinterklaaswebwinkel.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sinterklaaswebwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.