Woonfonds

Alle reviews

Woonfonds

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Jawel.nl
0 reviews

Zoek je een bedrijf die je helpt bij besparing op je hypotheek? Wil jij een voordelige lening afsluiten? Wellicht is Jawel.nl voor jou een mooie ui...

De Hypotheekadviseur
0 reviews

Wil je een hypotheek afsluiten? Heb je alleen niet zoveel verstand van hypotheken? Zou je hypotheekadvies willen krijgen? Wellicht is de Hypotheeka...

Hypotheek Visie
0 reviews

Wil je graag advies hebben met betrekking tot je hypotheek, verzekeringspakket of passend pensioenplan? Wellicht is Hypotheekvisie.nl een geschikt ...

Jawel.nl - Hypotheek
0 reviews

Ben je zoekende naar een krediet adviesbedrijf? Dan is het wellicht een idee eens een kijkje op Jawel.nl te nemen. Bekijk eerst via NederlandReview...

Woonfonds

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en wil het maar niet lukken om een hypotheek te vinden? Je hebt waarschijnlijk alle verschillende banken bezocht en bent uiteindelijk bij Woonfonds terecht gekomen. Heb je op de website rondgekeken naar de verschillende mogelijkheden voor een hypotheek en ben je benieuwd wat Woonfonds voor klanten kan betekenen? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Hier vind je reviews van klanten die al een hypotheek hebben afgesloten bij Woonfonds en ze vertellen je alles over hun ervaringen met de bank. Je weet dan precies wat je kunt verwachten en of de hypotheek bij Woonfonds de beste keuze is voor jou!

Over Woonfonds
In 1973 werden de eerste hypotheken door de bank aangeboden. Het bedrijf in Brabant is sindsdien uitgegroeid en heeft op dit moment 350 medewerkers in dienst. Ze zijn sinds een aantal jaar nu ook onderdeel geworden van Achmea waardoor ze klanten nu beter kunnen helpen. Bij Woonfonds worden alle klanten geadviseerd door onafhankelijke adviseurs. Je krijgt van de adviseurs altijd objectief advies voor een hypotheek. Zij kennen je het beste en kunnen je daardoor het beste helpen met persoonlijk advies. Zij kijken niet alleen naar Woonfonds, maar vergelijken ook de hypotheken van andere aanbieders. Je bespaart op die manier geld en tijd.


Diensten Woonfonds
Huis kopen: Waar moet je daar eigenlijk allemaal voor regelen? Bij Woonfonds leggen ze het allemaal aan je uit. Ze helpen je bij je hypotheek en geven advies voor de zoektocht naar jouw nieuwe woning.
Huis verkopen: Wat verandert er nu voor je hypotheek? Woonfonds helpt je graag met advies voor het verkopen van je huis. Ze leggen aan je uit wat er allemaal moet gebeuren en welke stappen je moet zetten.
Verhuizen: Hoe moet het nu verder? Woonfonds staat ook voor klanten die net een nieuw huis gekocht hebben klaar met een uitgebreid stappenplan, handige verhuistips en gratis verhuisextra’s.
Verbouwen: Wat betekent dit voor de waarde van je huis? Verbouwingen kunnen een grote impact hebben op je huis. Woonfonds legt graag aan je uit wat dit betekent voor je hypotheek en je rente.

Klachten Woonfonds
Het afsluiten van een hypotheek kan veel verwarring opleveren. De klantenservice van Woonfonds wil dan ook altijd bereikbaar zijn voor klanten, ook als er iets foutgaat. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Er is altijd een geschikte manier om contact op te nemen. Je kunt een brief sturen naar het postadres, bellen op het telefoonnummer, een mail sturen of op afspraak langsgaan in Tilburg. Woonfonds is ook actief op Social Media, dus neem een kijkje op Facebook of  Twitter.

Schrijf een review over Woonfonds!
Heb jij net een starterswoning gekocht en een hypotheek bij Woonfonds afgesloten? Of heb jij al jaren een hypotheek bij de bank? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de hypotheekaanbieder. Kun je een hypotheek afsluiten met lage rente? Krijg je altijd professioneel advies? En raad jij anderen aan een hypotheek af te sluiten bij Woonfonds? Geef in jouw beoordeling antwoord op deze vragen en help anderen in hun zoektocht naar een betaalbare hypotheek.

Wat vinden anderen van de hypotheek van Woonfonds? Hebben ze lage rente? Is de bank betrouwbaar? Kun je veilig lenen? Lees hier reviews en ervaringen.

}