NederlandReview

  Ervaringen Woonfonds

  Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en wil het maar niet lukken om een hypotheek te vinden? Je hebt waarschijnlijk alle verschillende banken bezocht en bent uiteindelijk bij Woonfonds terecht gekomen. Heb je op de website rondgekeken naar de verschillende mogelijkheden voor een hypotheek en ben je benieuwd wat Woonfonds voor klanten kan betekenen? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Hier vind je reviews van klanten die al een hypotheek hebben afgesloten bij Woonfonds en ze vertellen je alles over hun ervaringen met de bank. Je weet dan precies wat je kunt verwachten en of de hypotheek bij Woonfonds de beste keuze is voor jou!

  Over Woonfonds

  In 1973 werden de eerste hypotheken door de bank aangeboden. Het bedrijf in Brabant is sindsdien uitgegroeid en heeft op dit moment 350 medewerkers in dienst. Ze zijn sinds een aantal jaar nu ook onderdeel geworden van Achmea waardoor ze klanten nu beter kunnen helpen. Bij Woonfonds worden alle klanten geadviseerd door onafhankelijke adviseurs. Je krijgt van de adviseurs altijd objectief advies voor een hypotheek. Zij kennen je het beste en kunnen je daardoor het beste helpen met persoonlijk advies. Zij kijken niet alleen naar Woonfonds, maar vergelijken ook de hypotheken van andere aanbieders. Je bespaart op die manier geld en tijd.


  Reis een dagje mee met de Woonfonds Klusbus.

  Diensten Woonfonds

  Huis kopen: Waar moet je daar eigenlijk allemaal voor regelen? Bij Woonfonds leggen ze het allemaal aan je uit. Ze helpen je bij je hypotheek en geven advies voor de zoektocht naar jouw nieuwe woning.
  Huis verkopen: Wat verandert er nu voor je hypotheek? Woonfonds helpt je graag met advies voor het verkopen van je huis. Ze leggen aan je uit wat er allemaal moet gebeuren en welke stappen je moet zetten.
  Verhuizen: Hoe moet het nu verder? Woonfonds staat ook voor klanten die net een nieuw huis gekocht hebben klaar met een uitgebreid stappenplan, handige verhuistips en gratis verhuisextra’s.
  Verbouwen: Wat betekent dit voor de waarde van je huis? Verbouwingen kunnen een grote impact hebben op je huis. Woonfonds legt graag aan je uit wat dit betekent voor je hypotheek en je rente.

  Klachten Woonfonds

  Het afsluiten van een hypotheek kan veel verwarring opleveren. De klantenservice van Woonfonds wil dan ook altijd bereikbaar zijn voor klanten, ook als er iets foutgaat. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Er is altijd een geschikte manier om contact op te nemen. Je kunt een brief sturen naar het postadres, bellen op het telefoonnummer, een mail sturen of op afspraak langsgaan in Tilburg. Woonfonds is ook actief op Social Media, dus neem een kijkje op Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over Woonfonds!

  Heb jij net een starterswoning gekocht en een hypotheek bij Woonfonds afgesloten? Of heb jij al jaren een hypotheek bij de bank? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de hypotheekaanbieder. Kun je een hypotheek afsluiten met lage rente? Krijg je altijd professioneel advies? En raad jij anderen aan een hypotheek af te sluiten bij Woonfonds? Geef in jouw beoordeling antwoord op deze vragen en help anderen in hun zoektocht naar een betaalbare hypotheek.

  Wat vinden anderen van de hypotheek van Woonfonds? Hebben ze lage rente? Is de bank betrouwbaar? Kun je veilig lenen? Lees hier reviews en ervaringen.

  Woonfonds
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Woonfonds

  Uw beoordeling