De Bijenkorf Card

7.5

Bestellen

7

Service

7.5

Prijs

5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

De Bijenkorf Card

Iedereen in Nederland kent de Bijenkorf. Het is immers een van de oudste en meeste bekende warenhuizen van het land. De Bijenkorf doet van alles om klanten binnen te halen en te behouden. Dat gebeurt onder andere met De Bijenkorf Card. Maar wat vinden klanten van De Bijenkorf en gebruikers van deze speciale creditcard nou eigenlijk echt van De Bijenkorf Card? Is het handig, bespaar je echt geld met het spaarprogramma, kun je er overal mee betalen? Lees hier de ervaringen, beoordelingen en cijfers van klanten die al ervaring hebben met De Bijenkorf Card en oordeel zelf: is dit iets wat jij ook wilt aanschaffen, of toch liever niet?¨


Over De Bijenkorf

Zoals gezegd is De Bijenkorf een van de oudste warenhuizen in Nederland. De geschiedenis van het warenhuis voert terug tot 1870, toen ondernemer en commissionair in effecten Simon Philip Goudsmit samen met de koopman Abraham Salomon Polak een vennootschap ‘betreffende den handel in garen, band, sayet en hetgeen daartoe behoort’ startte. Deze handel dreven zij in verschillende panden in de Amsterdamse Sint-Anthoniebreestraat en de Nieuwendijk. Na opheffing van deze vennootschap in 1883 zette Goudsmit het bedrijf voort aan de Nieuwendijk 132 onder de naam ‘Magazijn de Bijenkorf’. Met zijn gezin woonde hij boven de winkel, zoals in die tijd gebruikelijk was. Na zijn overleden werd het bedrijf door familie voorgezet en gestaag  uitgebreid, zowel wat betreft assortiment als wat betreft extra winkelruimte in de vorm van naastliggende panden, die erbij betrokken werden. Uiteindelijk werd er in 1915 nieuwbouw opgeleverd: De Bijenkorf Amsterdam aan het Damrak, ontworpen door architecten J.A. van Straaten en B.A. Lubbers. In 1926 volgt het filiaal in Den Haag evenals de oprichting van de HEMA, als warenhuis voor klanten met een minder grote portemonnee dan die van De Bijenkorf. Later volgden vestigingen in onder meer Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Eindhoven. Vanaf 2011 is De Bijenkorf ondergebracht bij de Britse Selfridges Group. Prachtige commercial van De Bijenkorf


Over De Bijenkorf Card

Een van de manieren om klanten te doen terugkeren naar hun winkel is De Bijenkorf Card. Het is een MasterCard creditcard en tegelijk een spaarprogramma: klanten sparen punten bij iedere aankoop die zij bij De Bijenkorf òf elders doen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor shoptegoed, korting of gratis artikelen. Bij de aanschaf van De Bijenkorf Card worden klanten tevens ‘Privilege Member’ van De Bijenkorf.


Wie een Bijenkorf Card wil, kan deze online aanvragen. Er zijn drie niveaus: Silver, Diamond en Black Diamond, afhankelijk van jouw jaarlijkse bestedingen. Het niveau bepaalt de snelheid waarmee je vervolgens spaart: bij Silver spaar je 1 punt per bestede euro, bij de beide Diamonds spaar je sneller. Verder zijn er extra voordelen voor wie samen wil sparen en daarvoor een extra creditcard aanvraagt. Uitgaven die gemaakt worden met de creditcard worden met een rekeningoverzicht (o.a. in een app) bijgehouden, uitgaven van eventuele extra creditcards worden apart vermeld, opdat je goed kunt zien wie van het gezin welke uitgaven gedaan heeft.


Diensten van De Bijenkorf Card¨

Zoals met andere creditcards ook gebruikelijk is, krijg je met De Bijenkorf Card een aflevergarantie en aankoopverzekering: tot 180 dagen na aanschaf zijn aankopen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging en met de aflevergarantie hoef je niet meer te vrezen dat bijvoorbeeld een webshop na betaling niet levert; de betaling wordt in dat geval simpelweg teruggedraaid en je hebt niets voor niets betaald. Bij het boeken van buitenlandse reizen met De Bijenkorf Card krijg je wereldwijd automatisch en kosteloos recht op een reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, bagagevertragingsverzekering en vluchtvertragingsverzekering.


Zoek je contact met de klantenservice van De Bijenkorf Card voor bijvoorbeeld vragen, problemen of klachten? Je kunt ze gratis bellen tussen 8.00 en 00.00 op verschillende telefoonnummers of e-mailen. Op de website is ook meer informatie te vinden, alsmede de algemene voorwaarden en privacy-reglement. 


Heb jij ervaring met De Bijenkorf Card?

Laat dan vooral even aan de rest van Nederland weten hoe deze creditcard bevalt! Is het echt ‘een van de goedkoopste creditcards’? Werkt het spaarprogramma goed? Wat heb je zoal aan kortingen of gratis spullen binnengesleept? Moest je lang sparen voordat je je punten kon inwisselen of is dit echt een goede manier om geld te besparen? Laat je ervaringen en belevenissen met De Bijenkorf Card achter in een review op NederlandReview, wij zijn heel benieuwd naar jouw mening!


Wat vinden klanten van De Bijenkorf Card? Is deze creditcard en klantenkaart van De Bijenkorf handig? Veilig? Betrouwbaar? Lees reviews online!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Black Diamond card service

De chat service van de Bijenkorf is een farce. Landurige wachttijd, robot reponse, geen service vragen over card mogelijk. Een belediging voor black diamond klanten die jaarlijks duizenden euros besteden. Card heeft weinig waarde tov andere loyalty providers

P

Paul

18-09-2019

0

perfecte klantenservice

Ben nu net maand klant van dennisdeal. Tot nu toe ben ik tevreden . mijn bestelling is in Turkije blijven liggen . maar dennisdeal stuurd me nieuwe bestelling . . En ze maken hun belofte waar . ik wacht nog op me bestelling is net verstuurd. daarom zet ik op dit moment 1 ster . bij levering zal der vast een dikke 5 sterren staan . zeer tevreden jacob/laurens

H

hans Berk

11-05-2019

0

mastercard Bijenkorf

Als vaste klant van de Bijenkorf hebben we hier onze mastercard aangeschaft. Werkt zoals overal en de service is goed.

M

Marianne Zwaan

30-03-2018

0

Lid geworden bij Dolle Dwaze Dagen

Wij zijn een aantal jaar geleden tijden de Dolle Dwaze Dagen lid geworden van De Bijenkorf Card, voor de kortingen. We kregen toen direct een goede korting, daarom hebben we hiervoor gekozen. De creditcard werkt gewoon als andere creditcards, we kunnen er overal mee betalen. Bijenkorf is een leuke winkel en voor vaste klanten zijn er voordeeltjes.

L

Lona Kuypers

25-09-2017

0