HEMA

Alle reviews

HEMA

65% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (63)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hema fotoservice

  om een hema fotoboek samen te stellen gaat vrij gemakkelijk programma downloaden en aan de slag.
  ben er zelf paar dagen mee bezig geweest , je kan het makkelijk tussentijds opslaan. wat me wel op viel dat sommige foto s waren gedraaid na het opnieuw laden in het foto boek dus controleer dit altijd! betaling en bestelling zelf is gemakkelijk en snel, net zoals de levering zelf was snel. heb gekozen voor simpele fotoboek mat afgerukt wat me wel opviel dat er aardig wat foto s korrelig waren en best spijtig want dit was niet te zien bij het samen stellen soms kreeg je waarschuwing dat men het te vergroot had en risico bestond dat..... maar dan maak je de foto weer kleiner en dan moest het weer goed zijn.....
  kortom zal ik weer bestelen 50/50 denk ik zelf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotoboek bestellen bij de HEMA

  ik heb vorige week een fotoboek gemaakt bij de HEMA
  ze hadden een aanbieding met 20% korting dus fijn

  maar wat een verschrikkelijk programma om het mee te maken, het liep telkens vast en dan was het maar deels opgeslagen. Ik had gekozen voor online maken in de browser, niet voor het te installeren programma, dat had ik misschien beter kunnen doen en zal ik volgende keer doen.

  Maar wat wel heel positief is, is dat ze zeiden een week levertijd, maar dat ik met 3 werkdagen al een mailtje kreeg om het op te komen halen!
  Heel leuk want het is een cadeautje voor mijn schoonmoeder en die zie ik dit weekend met de Pasen
  Ik dacht dat ik daarvoor te laat was maar het is nu op tijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  08-01-2022

  Op zich dol op Hema en bestel geregeld iets wat ik bij Hema, hier in het dorp laat bezorgen.
  Ik vind over het algemeen de medewerkers weinig representatief onbenaderbaar van klanten Er is iemand bij de Hema hier, die humeurig is, weinig flexibel en er kan geen lachje af. Ik hoor meer mensen over haar klagen. Ik heb het gevoel dat ze het op mij voorzien heeft, maar waarschijnlijk is dat niet zo. Maar wat een chagrijnig mens... zou ze autistisch zijn? Wat doet zo’n vrouw daar in een publieksfunctie?
  Er zijn mensen waarvan ik gehoord heb die daarom naar andere Hema’s gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke winkel maar soms is het assortiment anders

  Hele leuke winkel, ik kom er veel. Wel jammer dat ze het assortiment van mijn eigen Hema filiaal hebben aangepast en nu moet ik telkens langer zoeken naar waar het ligt en soms hebben ze het niet meer omdat het niet zo verkocht werd, maar ik kocht het dan wel. Zoals die zwarte deurmatten die ze vroeger hadden, ik wilde een nieuwe en die hebben ze niet meer. Dat vind ik jammer.
  Maar ik vind het wel altijd leuk om naar de Hema te gaan, want ze zijn er altijd vriendelijk en ze hebben leuke dingen en ze zijn natuurlijk ook goedkoop.

  Even online kijken?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Coffee and tosti's

  The tables are always dirty. I come here with my mom once a week and I know there's shortage of staff, but maybe you can put a spray next to the tissue box, so we can clean it ourselves.
  For the rest, coffe, sandwiches, cakes are lovely.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Curtains - Lack of transparency, miss information and service

  Five weeks ago I have purchased 4 tailored curtains for my new house and was informed that it would take 4 weeks. I have paid a % and remaining at delivery date. 5 weeks later and I am going again to the store and for my surprise I am told that part arrived (no information or email provided), but I need to pay everything but the remaining curtains, they dont know when they will arrive and I cannot cancel. the order anymore. For me, this is unacceptable service, lack of information and transparency in the process. If I know this, I would have purchased the curtains somewhere else. I recommend nobody to purchase this type of products at HEMA.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  extra aanbiedingen op de webshop

  De Hema is al altijd al mijn favoriete winkel. En op de website in de webshop hebben ze altijd nog weer extra aanbiedingen, dus daar ga ik ook vaak kijken.

  En ik had een keer een leuk setje handdoekjes gezien, maar toen ik ze wilde kopen, waren ze op in mijn winkel van de Hema om de hoek. Maar op de website zag ik ze nog wel staan, dus die heb ik toen meteen besteld.

  Levering is heel snel en bestellen gaat makkelijk!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meisjesjurkjes retourneren

  Aantal jurkjes voor onze kleine meid besteld bij de Hema, online.
  Bij levering bleken deze echt een maat te klein. Te groot was niet eens zo erg geweest, want daar groeit ze wel in. Maar nu hebben we deze moeten retourneren.

  Hema deed er helemaal niet moeilijk over en we kregen direct nieuwe toegestuurd, die gelukkig wel gewoon goed passen en heel leuk staan bij ons meisje!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fietsbel!

  Vooral handig, nog altijd, voor de fietsspullen.
  Bij mij in de stad zijn er nergens meer fietswinkels zoals vroeger, maar gelukkig hebben ze bij de HEMA altijd nog wat ik nodig heb.
  Je moest eens weten hoe vaak mijn fietsbel al gestolen is! Gelukkig zijn die dingen maar een paar euro bij de HEMA, dat scheelt. En ze zijn ook altijd met een leuk kleurtje of patroontje.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chocolade taart

  Heb 3 taarten gekocht, 2 slaroom/mokka en 1 chocolade taartje, en daar gaat het nu om, die waren vroeger heerlijk, nu vond ik ze een stuk minder, het is dat er chocolade overheen zat, maar voor de rest smaakte het negens naar, sorry, deze zal ik dan ook niet meer kopen, beetje bruinig cake, dat nergens naar smaakte en wat jam, de andere taarten waren wel heerlijk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makeup

  Ik heb als persoon iets heel schokkends meegemaakt! Ik was aan het shoppen, en een mevrouw was aan het kijken of het product goed was en kocht daarna netjes het product. Daarna werd ze op een brute wijze door een bewaker aangehouden, en werd zelfs de politie erbij gehaald. Mevrouw kreeg gelukkig gelijk want ze was onschuldig! Ze had niks gestolen of kapot gemaakt, en de bewaker had haar onterecht zo bruut gepakt. Ik zag haar namelijk netjes het product kopen, en ik schrok hoe de bewaker met haar om ging. Ik hoop dat gerechtigheid zal komen, want dit is onacceptabel!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Truien

  Bij de hema in cuyk had ik 4 precies dezelfde truien gekocht. 1 trui was 15 euro en de andere 3 waren 20 euro en die bedragen was ik verplicht om te betalen en ik wist zeker dat de prijs 15 euro was want dat had ik gehoord van mijn vriendin. Ik had dus 15 euro teveel betaald. Ik heb een klacht ingediend bij hema Nederland en ik heb mijn 15 euro terug gekregen en ze zeiden inderdaad dat de bedragen van de 20 euro niet klopten. Ik ga nooit meer naar de hema in cuyk want die prijskaartjes zijn alleen in hun voordeel. Ik vertrouw hun niet meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Open

  Eerste jaar carona buiten deur gehouden.Toen carona en langdurig ziekenhuisopname en revalidatie.
  Mijn man en kids kwamen wel bij hema voor mij.
  Masr zei wisten niet dat ik nog kadokaarten had in totaal van 85 euro. Heb dit jaar gebeld daarover maar was twee dagen te laat volgens een studentje. Klant ontvriendelijk. Dik anderhalf jaar niet thuis geweest.zes maand slapende gehouden weet niet exact wanneer ik uit ziekenhuis naar revalidatie. En revalidatie meteen erachter aan.dus nooit thuis geweest.
  Voor carona had ik nog plus punten. Na kan.ik niks bedenken. Ben al dertig jaar chronisch ziek . Als 50 jarige ben ik nog nooit een bedrijf tegen gekomen die de klanten zo behandeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto taart

  We hadden een foto collage met tekst gemaakt voor op de taart en 12 kleine cackjes met foto en tekst. Whauw... Precies geworden zoals we dachten.Scherp tot de tekst aan toe. Super blij ermee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online gebak bestellen

  Gebak besteld, verkeerde afleverdatum, gevraagd dit te wijzigen/annuleren via klantenservice met telefoonnummer erbij. Is niet mogelijk wordt er gezegd..stel je voor dat je klantgericht werkt.. Het staat op mijn hema.nl dat dit wel mogelijk is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hebben andeten voor mij gedaan.

  Minpunten 87.50 euro kwijt.op IC gelegen daarna revalidatie. Een jaar en twee maanden niet thuis gewrest.anderen hebben spul oo gehaald voor mij.Maar jullie kunnen en willen niks om geld terug te geven.jullie 87.50 rijker ik 87.50 armer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding.

  De kleding van de Hema is van zeer slechte kwaliteit, vooral het ondergoed. Dat valt op bij meer winkes, maar hier is het echt waardeloos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maaltijd stamppot boerenkool met rookwordt

  de hele stamppot smaakt naar mosterd
  zure smaak zit eraan

  voorheen kocht ik regelmatig een pak stamppot bij de hema
  inhoud 1000 gram. Altijd prima van smaak.
  Deze versie de 1 persoonsmaaltijd is eigenlijk niet eetbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fototaart 32 personen

  Op 5-1 een fototaart voor 32 personen besteld, zou 10-1 klaarliggen. 10-1 s'morgens een mail gekregen dat de taart opgehaald kon worden. Kom ik na een lange werkdag om 16.45 in de winkel, geen taart te bekennen, personeel dacht dat iemand hem al opgehaald had. Zij konden niks voor mij doen, ik moest maar even het hoofdkantoor bellen. Hema gebeld en in de administratie stond dat de taart al was opgehaald. Nou, niet door mij in ieder geval. Het enige wat ze konden doen is mij mijn geld terug geven want het was 5 uur geweest dus dan zijn ze gesloten. Nu heb ik dus geen taart voor een feestje van 32 personen en zit iemand anders waarschijnlijk de taart met mijn foto op te eten..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luxe tompoezen

  Had luxe tompoezen besteld, bij ophalen krijg ik echter gewone tompoezen. De luxe variant zou niet leverbaar zijn. Zonder dit te overleggen geven ze iets anders waar ik niet om gevraagd had. Ook de service was ik niet over te spreken; zonder mondkapjes, steeds naar achter om te overleggen. Kortom veel minpunten van mij voor de HEMA .

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

HEMA

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food producten.

Over HEMA
Ooit wel eens nagedacht over wat HEMA eigenlijk betekent? Het is eigenlijk een afkorting en het staat voor: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. En ja, het is inderdaad een bedrijf met een geschiedenis, zoals deze naam al suggereert. De eerste winkel van HEMA werd geopend in Amsterdam op 4 november 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac. Ze wilden een warenhuis voor de gewone man beginnen. Een unicum in die tijd: de meeste warenhuizen richtten zich destijds op de rijke klant en de voertaal in deze winkels was doorgaans Frans! Totaal iets anders dan de HEMA, waar er waren te koop waren voor slechts 10 cent! Maar het was zeker niet de bedoeling een armoedige en goedkope uitstraling te hebben; vanaf het begin werd ingezet op optimistisme, toegankelijkheid en typisch Hollands. Nog steeds is dat duidelijk terug te zien in de winkels van de HEMA, zowel online als in de winkelstraat. Heldere kleuren en taal, veel licht en wit. HEMA groeit nog steeds flink en na die ene winkel in Amsterdam in 1926 zijn er inmiddels ruim 700 HEMA-winkels in zeven landen met meer dan 10.000 werknemers die per week ruim zes miljoen klanten helpen. 


Diensten van HEMA
Vanaf het begin van de geschiedenis van de HEMA verkoopt het warenhuis betaalbare maar toch ook kwalitatieve artikelen. Alle producten worden in eigen fabrieken gemaakt. Je vindt hier dus alleen maar het HEMA-merk. Maar dat betekent niet dat er weinig producten zijn… Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen bij de HEMA. Of dat nu een nieuw jurkje is, lampen, speelgoed, kantoorartikelen, een braadpan, een fles Jip & Janneke bubbel champagne, bh of taart. 

Alle steden van Nederland beschikken tegenwoordig wel over een of meerdere HEMA’s, en in de online webshop kun je zelfs 24/7 terecht. Hier kun je ook de folders altijd lezen en dus hoef je nooit een aanbieding van de HEMA te missen. Online kun je trouwens makkelijk betalen met iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. En is dat niet genoeg allemaal, dan kun je de HEMA ook nog volgen op alle sociale media.

Klachten, tips en complimenten over HEMA
Is er bij jou wel eens iets mis gegaan bij de HEMA? Paste het jurkje toch niet, was die lippenstift niet helemaal je kleur, zat er iets vies in de Jip & Janneke bubbel champagne? Heb je wel eens iets moeten retourneren of terugbrengen? Hoe gaat HEMA met klanten om? Zijn de producten wel echt zo kwalitatief als ze zelf zeggen? Laat het weten op NederlandReview! Voor alle fans van de HEMA die graag hun favoriete bedrijf nog even in het zonnetje willen zetten, maar ook voor de mensen die kritiek- of verbeterpuntjes zien voor dit overbekende Nederlandse warenhuis is hier NederlandReview om Nederland te laten weten hoe de HEMA nou echt is!

Iedereen kent de HEMA, maar hoe is het om hier (online) te shoppen? Waar kun je terecht met klachten, retouren en problemen? Goede aanbiedingen in de folder?

}