NederlandReview

    Ervaringen HEMA

    HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.

    Over HEMA
    Ooit wel eens nagedacht over wat HEMA eigenlijk betekent? Het is eigenlijk een afkorting en het staat voor: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. En ja, het is inderdaad een bedrijf met een geschiedenis, zoals deze naam al suggereert. De eerste winkel van HEMA werd geopend in Amsterdam op 4 november 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac. Ze wilden een warenhuis voor de gewone man beginnen. Een unicum in die tijd: de meeste warenhuizen richtten zich destijds op de rijke klant en de voertaal in deze winkels was doorgaans Frans! Totaal iets anders dan de HEMA, waar er waren te koop waren voor slechts 10 cent! Maar het was zeker niet de bedoeling een armoedige en goedkope uitstraling te hebben; vanaf het begin werd ingezet op optimistisme, toegankelijkheid en typisch Hollands. Nog steeds is dat duidelijk terug te zien in de winkels van de HEMA, zowel online als in de winkelstraat. Heldere kleuren en taal, veel licht en wit. HEMA groeit nog steeds flink en na die ene winkel in Amsterdam in 1926 zijn er inmiddels ruim 700 HEMA-winkels in zeven landen met meer dan 10.000 werknemers die per week ruim zes miljoen klanten helpen. 


    Echt Hema - het overbekende fluitje van de reclame

    Diensten van HEMA
    Vanaf het begin van de geschiedenis van de HEMA verkoopt het warenhuis betaalbare maar toch ook kwalitatieve artikelen. Alle producten worden in eigen fabrieken gemaakt. Je vindt hier dus alleen maar het HEMA-merk. Maar dat betekent niet dat er weinig producten zijn… Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen bij de HEMA. Of dat nu een nieuw jurkje is, lampen, speelgoed, kantoorartikelen, een braadpan, een fles Jip & Janneke bubbelchampagne, bh of taart. 

    Alle steden van Nederland beschikken tegenwoordig wel over een of meerdere HEMA’s, en in de online webshop kun je zelfs 24/7 terecht. Hier kun je ook de folders altijd lezen en dus hoef je nooit een aanbieding van de HEMA te missen. Online kun je trouwens makkelijk betalen met iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. En is dat niet genoeg allemaal, dan kun je de HEMA ook nog volgen op alle sociale media.

    Klachten, tips en complimenten over HEMA
    Is er bij jou wel eens iets mis gegaan bij de HEMA? Paste het jurkje toch niet, was die lippenstift niet helemaal je kleur, zat er iets vies in de Jip & Janneke bubbelchampagne? Heb je wel eens iets moeten retourneren of terugbrengen? Hoe gaat HEMA met klanten om? Zijn de producten wel echt zo kwalitatief als ze zelf zeggen? Laat het weten op NederlandReview! Voor alle fans van de HEMA die graag hun favoriete bedrijf nog even in het zonnetje willen zetten, maar ook voor de mensen die kritiek- of verbeterpuntjes zien voor dit overbekende Nederlandse warenhuis is hier NederlandReview om Nederland te laten weten hoe de HEMA nou echt is!

    Iedereen kent de HEMA, maar hoe is het om hier (online) te shoppen? Waar kun je terecht met klachten, retouren en problemen? Goede aanbiedingen in de folder?

    HEMA
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    8,8
    94% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    8,4

    Prijs

    9,8

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    kleding kopen HEMA

    Marja van Dijk26-05-2018

    Een van mijn favoriete winkels maar soms wel irritant als dan net jouw maat niet voorradig is in de winkel... en dat je niet kan passen (of stiekem in een hoekje maar dat is ook niet fijn).
    maar verder leuke winkel!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    fotoboek bestellen bij de HEMA

    Leonie Bremer31-03-2018

    ik heb vorige week een fotoboek gemaakt bij de HEMA
    ze hadden een aanbieding met 20% korting dus fijn

    maar wat een verschrikkelijk programma om het mee te maken, het liep telkens vast en dan was het maar deels opgeslagen. Ik had gekozen voor online maken in de browser, niet voor het te installeren programma, dat had ik misschien beter kunnen doen en zal ik volgende keer doen.

    Maar wat wel heel positief is, is dat ze zeiden een week levertijd, maar dat ik met 3 werkdagen al een mailtje kreeg om het op te komen halen!
    Heel leuk want het is een cadeautje voor mijn schoonmoeder en die zie ik dit weekend met de Pasen
    Ik dacht dat ik daarvoor te laat was maar het is nu op tijd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Leuke winkel

    Marianne Kloosterman30-01-2018

    Leuke spullen en lekker goedkoop!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ruilen zonder bon kan niet slechte service

    Leonie van Putten12-08-2017

    ja oke ze zijn inderdaad een goedkope winkel met leuke dingetjes

    maar ik had iets gekocht en wilde dat toen ruilen. een jurkje voor mijn dochtertje, maar ze vond er niks aan toen ik ermee thuis was gekomen en het stond ook niet zo mooi als gehoopt.
    kom ik terug in de winkel, op dezelfde dag nog wel!, zeggen ze dat ze echt een bon moeten hebben anders kunnen ze niet ruilen. Ik snap dat ze bewijs willen zien enzo, maar er stond Hema op en dan is het toch ook goed??

    bijna 15 euro weggegooid geld ik noem dat geen goede service Hema

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Leuke winkel maar soms is het assortiment anders

    P. Jonge09-08-2017

    Hele leuke winkel, ik kom er veel. Wel jammer dat ze het assortiment van mijn eigen Hema filiaal hebben aangepast en nu moet ik telkens langer zoeken naar waar het ligt en soms hebben ze het niet meer omdat het niet zo verkocht werd, maar ik kocht het dan wel. Zoals die zwarte deurmatten die ze vroeger hadden, ik wilde een nieuwe en die hebben ze niet meer. Dat vind ik jammer.
    Maar ik vind het wel altijd leuk om naar de Hema te gaan, want ze zijn er altijd vriendelijk en ze hebben leuke dingen en ze zijn natuurlijk ook goedkoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hema fotoservice

    P KOOREVAAR30-07-2017

    om een hema fotoboek samen te stellen gaat vrij gemakkelijk programma downloaden en aan de slag.
    ben er zelf paar dagen mee bezig geweest , je kan het makkelijk tussentijds opslaan. wat me wel op viel dat sommige foto s waren gedraaid na het opnieuw laden in het foto boek dus controleer dit altijd! betaling en bestelling zelf is gemakkelijk en snel, net zoals de levering zelf was snel. heb gekozen voor simpele fotoboek mat afgerukt wat me wel opviel dat er aardig wat foto s korrelig waren en best spijtig want dit was niet te zien bij het samen stellen soms kreeg je waarschuwing dat men het te vergroot had en risico bestond dat..... maar dan maak je de foto weer kleiner en dan moest het weer goed zijn.....
    kortom zal ik weer bestelen 50/50 denk ik zelf

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Meisjesjurkjes retourneren

    Annelie Bremer02-07-2017

    Aantal jurkjes voor onze kleine meid besteld bij de Hema, online.
    Bij levering bleken deze echt een maat te klein. Te groot was niet eens zo erg geweest, want daar groeit ze wel in. Maar nu hebben we deze moeten retourneren.

    Hema deed er helemaal niet moeilijk over en we kregen direct nieuwe toegestuurd, die gelukkig wel gewoon goed passen en heel leuk staan bij ons meisje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    fietsbel!

    Hester Karels12-06-2017

    Vooral handig, nog altijd, voor de fietsspullen.
    Bij mij in de stad zijn er nergens meer fietswinkels zoals vroeger, maar gelukkig hebben ze bij de HEMA altijd nog wat ik nodig heb.
    Je moest eens weten hoe vaak mijn fietsbel al gestolen is! Gelukkig zijn die dingen maar een paar euro bij de HEMA, dat scheelt. En ze zijn ook altijd met een leuk kleurtje of patroontje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top Winkel

    Therees31-05-2017

    Super winkel, Ik kom graag bij de Hema!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gebak beste van Nederland

    Herman Loos26-04-2017

    We hebben dit jaar gekozen voor de tompoucenactie bij de HEMA.


    ~Ik vind de gebakafdeling van de HEMA nog altijd de beste van Nederland! En bovendien zeer betaalbaar!
    Slagroom is vers en het deeg lekker kruimig en ze hebben veel keus.
    Voor mij geen chique dure gebakzaak, ik ga gewoon lekker naar de HEMA.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Klantvriendelijkheid achteruit

    Herman Timassen28-03-2017

    Ik moet zeggen dat de klantvriendelijkheid niet in elk filiaal van de HEMA gewaarborgd. Soms zijn ze erg vriendelijk hoor, maar zeker niet altijd. Er zitten een paar hele zure dames achter sommige kassa's. Dat was vroeger wel anders! Toch kom ik wel graag in de HEMA, maar soms neem ik een ander filiaal. De spullen bevallen me wel en vooral ook de prijzen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Typisch Nederlands

    anoniem17-01-2017

    Leuke, typisch Nederlandse winkel met een gevarieerd aanbod in kleding, snoepgoed een accessoires. De prijzen zijn redelijk.

    Hema heeft een prettige eetgelegenheid. De dagelijkse 4-uurtjes aanbieding is een super idee waar ik regelmatig gebruik van maak.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    extra aanbiedingen op de webshop

    Annelies Fortuin12-01-2017

    De Hema is al altijd al mijn favoriete winkel. En op de website in de webshop hebben ze altijd nog weer extra aanbiedingen, dus daar ga ik ook vaak kijken.

    En ik had een keer een leuk setje handdoekjes gezien, maar toen ik ze wilde kopen, waren ze op in mijn winkel van de Hema om de hoek. Maar op de website zag ik ze nog wel staan, dus die heb ik toen meteen besteld.

    Levering is heel snel en bestellen gaat makkelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hema winkel

    Ingrid Haneman09-01-2017

    Koop meestal in de winkel al jaren. Maar ook wel eens online, meestal dan snel geleverd. Fijne, betrouwbare echt Nederlandse winkel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Leuke winkel toch

    Evelien van Wijngaarden06-01-2017

    Personeel altijd aardig en leuke spulletjes voor weinig. Koop nu zowel online als in de winkel als ik daar toevallig langsloop.

    Ze hebben er gewoon alles wel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Champagne voor de feestdagen

    Janelle Boterkamp02-01-2017

    Ook afgelopen nieuwjaarsviering hebben wij champagne bij de HEMA gekocht. Heel erg goedkoop, 2 flessen voor 12 euro, en prima te drinken.

    Echt zo'n ding waardoor ik telkens weer naar de HEMA ga. Prijzen zijn altijd laag, maar de kwaliteit toch altijd goed.

    Heerlijke winkel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Fan van de HEMA!

    Liesbeth Kipling31-12-2016

    Superleuke winkel! Ik ben echt fan van de HEMA. Koop ALLES in deze winkel haha echt waar!! Lekker goedkoop, ze hebben altijd wel iets leuks en origineels en ik vind de stijl ook heel leuk, lekker licht en vrolijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over HEMA

    Uw beoordeling