HEMA

Alle reviews

HEMA

61% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (84)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geurstokjes spice

  Koop al lang deze flesjes met geurstokjes in Hema België. Tot mijn verbijstering merk ik dat voor de prijs van 17 euro de inhoud van de flesjes meer dan gehalveerd is, 100 ml ipv 250 ml vroeger.
  Zal nu zoeken naar een ander product bij een andere leverancier waar met de klanten niet op deze manier bedot.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grbak

  De vegan appeltaart is vervangen door vegan appelkruimeltaart helaas valt deze taart helemaal uitelkaar bij het snijden en was ook niet helemaal gaar .Jammer hoop dat de gewone vegan appeltaart weer terugkomt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beddengoed

  het beddengoed wat ik bestelde was goed
  de levertijd ook
  toen de eerste enorme doos binnen kwam en daar alleen de dekbedjes inzaten klantenservice gebeld waar zijn de lakens?kreeg ik als antwoord het wordt in 2 delen geleverd????? de andere dag dus weer een enorme doos met de lakens had makkelijk in 1 doos gekund waar bijna iedereen in nederland een beet op energie en duurzaamheid let lapt de hema dit aan zijn laars 2 keer verpakkingsmateriaal en erger nog 2 keer een autorit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontbijt

  Ontbijtdrama. Ontbijt was super koud letterlijk alles. Koffie was lauw en niet lekker. Te veel afgerekend voor iets wat ik niet heb gekregen en erover praten met een medewerker hielp niet. Daarbovenop blokkeerde de kassa en er moest ergens anders afgerekend worden wat de al koude ontbijt niet ten goede kwam. De laatste keer dat ik hier ontbijt neem.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service en zeer respectloos

  vanavond was ik aan het winkelen in de Hema in Helmond, tot dat ik plotseling hoog nood had en moet dan zo snel mogelijk een toilet hebben, ik heb zelf de ziekte van Crohn..dus ik vroeg aan het meisje in de winkel of ik naar de toilet mocht, oh dat moet ik eerst navragen, echt ik kon wel janken, maar zonder pasje mocht ik niet na de toilet 😡😡 ik heb al onze spullen wat wij wilde kopen, weg gegooid en boos weg gelopen.
  de winkel naast de Hema heeft mij wel teminste toegelaten op de toilet. die heb ik ook beloond met 2,- want ik was zo blij
  een betere service dan de Hema!
  Hema is onrespectloos voor de klanten, echt schandalig 😡🤮

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HEMA Tompouce

  Dit weekend een kop koffie met de nostalgische HEMA tompouce bij HEMA Leidschendam gegeten. Wat een teleurstelling. Kraak nog smaak aan (niet knapperig) koek, glazuur en al helemaal niet aan de room/pudding, wat een raar produkt is dat. Alles bij elkaar was er zelfs geen zoet te ontdekken! Is dit een foute productie charge of proeven jullie zelf nooit? Echt de hoogste tijd om de receptuur sterk te verbeteren bijvoorbeeld door de receptuur van "vroeger" te herintroduceren. Dat is een gouwe ouwe! echt lekkere tompouce. Huidige HEMA tompouce is echt een klap in je gezicht. Ik hoop dat jullie er je voordeel mee doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online kadokaart

  Wat een zielige vertoning is de kadokaart.
  Je kan er NIETS in schrijven, zelfs niet de naam van de gever. Schraal papiertje zit
  er bij met ..hoe de kaart te gebruiken.
  Kortom..NIKS feestelijks. Nooit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bakvormen

  Online besteld in de winkel afgehaald. Heel erg slecht verpakt. In een papieren zak vormen in elkaar grote kras. Vervolgens contact gezocht krijg je te horen Ik mail even dan kan je foto's sturen, denk je dat je nog wat hoort uit eindelijk contact gehad. Vinden ze dat je prima kan bakken met een kapotte antiaanbaklaag, maar als tegemoetkoming een klein vergoeding. Kan je net een lolly van kopen ofzo. Zal nooit meer wat kopen bij Hema

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Bestelling nooit aangekomen. Zelf om informatie moeten vragen. Alleen geld terug gekregen (na 3 weken, na de bestelling). Kleertjes waren toen al
  uitverkocht. Dus; vandaag besteld, morgen in huis…is niet waar? Vandaag besteld, morgen niets in huis en geld is bijna een maandje kwijt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HEMA gebak

  Vandaag onze VERSE gebak bestelling (975627290968) opgehaald bij de Hema (zoals zij zelf op hun site schrijven)
  WAT EEN VRESELIJKE TERLEURSTELLING WAS DAT.
  Aangekomen in het verzorgingshuis bleken de drie APPELTAARTEN XL BEVROREN.
  Taarten gelijk terug gebracht en direct geld terug geëist en na enige tegenspartelen gekregen.
  VERS IS GEEN DIEPVRIES dat heet VRIESVERS
  LAATSTE KEER GEBAK BESTELD BIJ DE HEMA

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gebak

  Wij Marc en Louise dagelijkse vaste klanten van hema papendrecht gingen ook vandaag 19nov 2022 koffie drinken bij de hema en kregen er dit keer een verjaardags tompouche bij maar neem daar vooral geen hap van want dan gaat de bedrijfsleidster uit haar dak De tompouche moesten we maar thuis opeten door de tompouche te eten hadden we volgens haar de regels overtreden dat mens spoort echt niet door je vaste klanten als kleuters te behandelen gelukkig stonden alle andere aanwezige klanten allemaal achter ons en droop ze af wij hebben de tompouche gewoon nog opgegeten maar wel met de mededeling dat ze nu 2 vaste klanten kwijt zijn wij komen er nooit meer !! Wat een kenau !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Petrolgroene 40 denier panty 44/66

  Het is vreemd dat genoemde panty online niet leverbaar is. Ook niet bij Hemawinkels. Slechte zaak bij deze actie, vind ik. Ik heb wel aubergine en bruine kunnen kopen maar geen petrolgroene kleur. Jammer.
  Kwalitatief prima panty. Het zou wel handig zijn dat aangegeven wordt wat de achterzijde is dmv een etiketje.

  Verder vind ik dat er veel kunststof kleding verkocht wordt. Ook vaak in slechte kwaliteit, maten vallen erg klein. Hema, dat kan beter

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher bungalowweken

  Tijdens de bungalowweken een voucher voor 219 euro gekocht voor een weekend in Center Parcs op grond van de beschikbaarheid zoals die op de site van de Hema werd aangegeven. Na de koop krijg je een code waar me op de site van CP geboekt kan worden. Dan blijkt de beschikbaarheid ineens heel anders en kan ik de voucher dus niet verzilveren. Bij telefonisch contact met de klantenservice van de Hema wordt gezegd dat je dan gewoon pech hebt. Dus een mail gestuurd dat ik recht heb op herroeping van de koop op afstand binnen 14 dagen. Nooit meer iets van de Hema gehoord. Eigen schuld eigenlijk want ik lees nu overal op forums veel klachten over de Hema dus had ik dat geweten had ik die voucher nooit gekocht. Zal hem proberen op Marktplaats te slijten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto's

  Op 26 oktober plaatste ik een fotobestelling. Een dag later kreeg ik een mail dat ik er de volgende dag achter mocht. Geen foto's, ze "hadden een probleem met hun box". Klantendienst was allesbehalve behulpzaam. Ik vroeg een tegemoetkoming omdat zulks bijlange niet de eerste keer was in al mijn Hema-jaren. Ze konden "geen kortingcode geven" (waar ik Niet eens naar vroeg, het zou "fijn" geweest zijn om de verwerkingskosten te laten vallen) want, hou U vast "dat deden ze enkel in uitzonderlijke omstandigheden en dat was dit niet". Ik zei "Laura" dat het fijn was dat ze het alleszins met me eens was dat een mail krijgen en géén foto's in de winkel hebben, inderdaad allesbehalve "uitzonderlijk" was. Hema was "niet in fout" volgens haar. Ik vroeg haar of ze dan bedoelde dat ik soms in fout was. Kortom, ik "moest maandag maar terug gaan en dan zouden ze er zijn". Wat dénkt U ???
  Ik heb een deel van de foto's zaterdag 5 november nodig voor een event. Als ik ze ten laatste vrijdag 4 november niet kan gaan afhalen, mogen ze ze houden.
  In dit geval kan ik immers wettelijk Wél de bestelling annuleren, "persoonlijk karakter" of niet, want Hema komt zélf zijn "5 werkdagen" afspraak niet na. En ik "denk" dat ik voortaan maar bij Kruidvat ga in de toekomst. Als men eens Wél de moeite doet om te kijken naar hoevéél en voor wélke grote bedragen ik elke maand bij hen la... liet afdrukken, dan zou men bij de klantendienst misschien ("misschien") wél moeite doen voor een goede klant...
  Eddy

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hema slagroom taart 16 personen

  Voor de verjaardag van mijn dochtertje die 6 werd had ik 2 taarten besteld 3d taart en slagroomtaart voor 16 personen. Bij het aansnijden kwamen er 2 lange haren uit het midden van de taart. Niemand wilde nog taart en mijn dochtertje natuurlijk erg teleurgesteld. Ik heb contact opgenomen met hema via de mail. Dagen laterkreeg ik een vriendelijke dame aan de telefoon maar die kon alleen een waardebon aanbieden van 15 euro want dat is de policy van hema!! De desbetreffende taart alleen al koste me meer dan 24 euro!! Niemand wilde nog taart kon zo de prullenbak in aangezien dit erg onhygiënisch is! Totale waarde van 36 euro aan taart weg moeten gooien! En geen taart om de verjaardag te vieren van mijn dochtertje.Reden dat maar 15 euro vergoed word in vorm van waardebon ook nog eens is omdat het product niet defect is geleverd!! Sorry maar een taart met 2 haren erin geld voor mij als een defect product wat niemand nog wil eten! Ik vind dit zeer schandalig hoe ze dit proberen op te lossen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sauzijzenbroodje

  In Arnhem is het filiaal verhuisd. Nu verkopen ze beneden, net als in het restaurant boven, ook broodjes en drankjes e.d. Nu was me al opgevallen dat exact hetzelfde broodje beneden goedkoper is dan boven. Hoe achterlijk is dat? Maar het kan nog gekker. Vandaag beneden een sauzijzenbroodje gekocht, 2,25 euro. Blijkt datzelfde broodje op de 1e verdieping 1 euro te zijn....dat geloof je toch niet? Om het restaurant te promoten volgens de manager. Maar ik kreeg mooi geen 1,25 terug. Goede actie hoor Hema, te achterlijk voor woorden, en het resultaat van deze fabelachtige marketingstunt, bedacht door echt hele knappe koppen van de marketing afdeling op het hoofdkantoor: Mij zie je NOOIT meer terug bij de Hema. Goed gedaan boys!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Molton

  erzicht
  Reviews
  Over

  HEMA
  Reviews 1.372 • Zeer slecht
  TrustScore 1,5 uit 5
  1,7


  GEVERIFIEERD BEDRIJF
  In de categorie Verzekeraar

  www
  .hema.nl
  Bedrijfsactiviteit
  Bekijk alles

  Geclaimd profiel

  Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
  Reviews
  1,7
  1.372 in totaal

  5 sterren
  20%
  4 sterren
  12%
  3 sterren
  6%
  2 sterren
  11%
  1 ster
  51%


  Vincent A
  2 reviews
  Beoordeeld met 1 van de 5 sterren
  2 minuten geleden geüpdatet
  Iets ruilen zonder bon onmogelijk
  Gisteren een moltonhoes gekocht. In de gauwigheid per ongeluk de bon weggegooid in plaats van het boodschappenbriefje. Vandaag wilde ik ruilen ivm de verkeerde maat. Kon niet want geen bon. Medewerkers kenden mij van de dag daarvoor maar ruilen onmogelijk want geen bon.
  Gebeld met klantenservice, zelfde verhaal: Heb je geen bon dan heb je pech. Het is niet mogelijk om te ruilen.
  Ronduit schandalig!! En dan willen ze ook nog graag dat je de winkel bezoekt ipv online aankopen doet. Voor mij is het duidelijk: never nooit meer HEMA met waardeloze klantenservice!

  Heb al een oplossing gevonden. Vandaag in een andere winkel een goede maat gekocht, bon gevraagd en verpakking omgeruild en weer teruggebracht. Tja je moet wat met zo'n achterlijke klantenservice.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Algemeen

  De HEMA, wie kent de winkel en de producten niet? Beddengoed, koffie, sokken en handdoeken. Ik ben vaste klant. Spaar ook punten. En mag zelfs een GRATIS tompouce halen voor mijn verjaardag. Leuk, dat wil ik wel verzilveren. Dus samen met mijn vriendin naar het semi restaurant voor 2 koffie en 2 tompoucen. De koffie betaal ik met een voucher en die worden keurig op het dienblad gezet. Samen met 1 tompouce die ik moet betalen. Mijn verjaardags tompouce moet ik in de winkel ophalen bij de brood- en banketafdeling?? Hoe suf is dit?? De hele winkel door, aansluiten in de rij en met 1 doosje met 1 tompouce terug naar het restaurant. Mijn koffie is inmiddels koud. De tompouce eet ik noodgedwongen uit de hand.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tompoezen

  dank betuiging aan Hema personeel te den BURG op Texel die direct hulp gaven toen mijn vrouw onwel werd ,heel veel waardering daarvoor.
  groetend L.Bouthoorn

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spam

  Ik koop ledkaarsen bij Hema.nl. LEUKE kaars bevalt goed. Vervolgens krijg ik elke week spam van de Hema. Niet uit te zetten in Mijn Hema. Via chat aangegeven aan Hema medewerker, deze kon er niets mee. Ook via de mail aan HEMA geen resultaat, medewerkers zeggen kunnen we niet uitzetten, alleen sturen. Zet het maar uit via blokkeren in de mail.... Ik zeg echt HEMA, wel sturen maar niet kunnen uit zetten 🤪

Anderen bekeken ook

Juwelier It's Beautiful
71 reviews

Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak oo...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Scapino
65 reviews

Scapino: Ervaringen Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen ...

HEMA

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food producten.

Over HEMA
Ooit wel eens nagedacht over wat HEMA eigenlijk betekent? Het is eigenlijk een afkorting en het staat voor: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. En ja, het is inderdaad een bedrijf met een geschiedenis, zoals deze naam al suggereert. De eerste winkel van HEMA werd geopend in Amsterdam op 4 november 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac. Ze wilden een warenhuis voor de gewone man beginnen. Een unicum in die tijd: de meeste warenhuizen richtten zich destijds op de rijke klant en de voertaal in deze winkels was doorgaans Frans! Totaal iets anders dan de HEMA, waar er waren te koop waren voor slechts 10 cent! Maar het was zeker niet de bedoeling een armoedige en goedkope uitstraling te hebben; vanaf het begin werd ingezet op optimistisme, toegankelijkheid en typisch Hollands. Nog steeds is dat duidelijk terug te zien in de winkels van de HEMA, zowel online als in de winkelstraat. Heldere kleuren en taal, veel licht en wit. HEMA groeit nog steeds flink en na die ene winkel in Amsterdam in 1926 zijn er inmiddels ruim 700 HEMA-winkels in zeven landen met meer dan 10.000 werknemers die per week ruim zes miljoen klanten helpen. 


Diensten van HEMA
Vanaf het begin van de geschiedenis van de HEMA verkoopt het warenhuis betaalbare maar toch ook kwalitatieve artikelen. Alle producten worden in eigen fabrieken gemaakt. Je vindt hier dus alleen maar het HEMA-merk. Maar dat betekent niet dat er weinig producten zijn… Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen bij de HEMA. Of dat nu een nieuw jurkje is, lampen, speelgoed, kantoorartikelen, een braadpan, een fles Jip & Janneke bubbel champagne, bh of taart. 

Alle steden van Nederland beschikken tegenwoordig wel over een of meerdere HEMA’s, en in de online webshop kun je zelfs 24/7 terecht. Hier kun je ook de folders altijd lezen en dus hoef je nooit een aanbieding van de HEMA te missen. Online kun je trouwens makkelijk betalen met iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. En is dat niet genoeg allemaal, dan kun je de HEMA ook nog volgen op alle sociale media.

Klachten, tips en complimenten over HEMA
Is er bij jou wel eens iets mis gegaan bij de HEMA? Paste het jurkje toch niet, was die lippenstift niet helemaal je kleur, zat er iets vies in de Jip & Janneke bubbel champagne? Heb je wel eens iets moeten retourneren of terugbrengen? Hoe gaat HEMA met klanten om? Zijn de producten wel echt zo kwalitatief als ze zelf zeggen? Laat het weten op NederlandReview! Voor alle fans van de HEMA die graag hun favoriete bedrijf nog even in het zonnetje willen zetten, maar ook voor de mensen die kritiek- of verbeterpuntjes zien voor dit overbekende Nederlandse warenhuis is hier NederlandReview om Nederland te laten weten hoe de HEMA nou echt is!

Iedereen kent de HEMA, maar hoe is het om hier (online) te shoppen? Waar kun je terecht met klachten, retouren en problemen? Goede aanbiedingen in de folder?

}