HEMA
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

8,2

Service

8,2

Prijs

9,8

Leveren

8,6
18 rating93 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Leonie van Putten

HEMA - Ruilen zonder bon kan niet slechte service

ja oke ze zijn inderdaad een goedkope winkel met leuke dingetjes

maar ik had iets gekocht en wilde dat toen ruilen. een jurkje voor mijn dochtertje, maar ze vond er niks aan toen ik ermee thuis was gekomen en het stond ook niet zo mooi als gehoopt.
kom ik terug in de winkel, op dezelfde dag nog wel!, zeggen ze dat ze echt een bon moeten hebben anders kunnen ze niet ruilen. Ik snap dat ze bewijs willen zien enzo, maar er stond Hema op en dan is het toch ook goed??

bijna 15 euro weggegooid geld ik noem dat geen goede service Hema

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


09-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Jonge

HEMA - Leuke winkel maar soms is het assortiment anders

Hele leuke winkel, ik kom er veel. Wel jammer dat ze het assortiment van mijn eigen Hema filiaal hebben aangepast en nu moet ik telkens langer zoeken naar waar het ligt en soms hebben ze het niet meer omdat het niet zo verkocht werd, maar ik kocht het dan wel. Zoals die zwarte deurmatten die ze vroeger hadden, ik wilde een nieuwe en die hebben ze niet meer. Dat vind ik jammer.
Maar ik vind het wel altijd leuk om naar de Hema te gaan, want ze zijn er altijd vriendelijk en ze hebben leuke dingen en ze zijn natuurlijk ook goedkoop.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: P KOOREVAAR

HEMA - Hema fotoservice

om een hema fotoboek samen te stellen gaat vrij gemakkelijk programma downloaden en aan de slag.
ben er zelf paar dagen mee bezig geweest , je kan het makkelijk tussentijds opslaan. wat me wel op viel dat sommige foto s waren gedraaid na het opnieuw laden in het foto boek dus controleer dit altijd! betaling en bestelling zelf is gemakkelijk en snel, net zoals de levering zelf was snel. heb gekozen voor simpele fotoboek mat afgerukt wat me wel opviel dat er aardig wat foto s korrelig waren en best spijtig want dit was niet te zien bij het samen stellen soms kreeg je waarschuwing dat men het te vergroot had en risico bestond dat..... maar dan maak je de foto weer kleiner en dan moest het weer goed zijn.....
kortom zal ik weer bestelen 50/50 denk ik zelf

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelie Bremer

HEMA - Meisjesjurkjes retourneren

Aantal jurkjes voor onze kleine meid besteld bij de Hema, online.
Bij levering bleken deze echt een maat te klein. Te groot was niet eens zo erg geweest, want daar groeit ze wel in. Maar nu hebben we deze moeten retourneren.

Hema deed er helemaal niet moeilijk over en we kregen direct nieuwe toegestuurd, die gelukkig wel gewoon goed passen en heel leuk staan bij ons meisje!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hester Karels

HEMA - fietsbel!

Vooral handig, nog altijd, voor de fietsspullen.
Bij mij in de stad zijn er nergens meer fietswinkels zoals vroeger, maar gelukkig hebben ze bij de HEMA altijd nog wat ik nodig heb.
Je moest eens weten hoe vaak mijn fietsbel al gestolen is! Gelukkig zijn die dingen maar een paar euro bij de HEMA, dat scheelt. En ze zijn ook altijd met een leuk kleurtje of patroontje.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Therees

HEMA - Top Winkel

Super winkel, Ik kom graag bij de Hema!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Herman Loos

HEMA - Gebak beste van Nederland

We hebben dit jaar gekozen voor de tompoucenactie bij de HEMA.


~Ik vind de gebakafdeling van de HEMA nog altijd de beste van Nederland! En bovendien zeer betaalbaar!
Slagroom is vers en het deeg lekker kruimig en ze hebben veel keus.
Voor mij geen chique dure gebakzaak, ik ga gewoon lekker naar de HEMA.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Herman Timassen

HEMA - Klantvriendelijkheid achteruit

Ik moet zeggen dat de klantvriendelijkheid niet in elk filiaal van de HEMA gewaarborgd. Soms zijn ze erg vriendelijk hoor, maar zeker niet altijd. Er zitten een paar hele zure dames achter sommige kassa's. Dat was vroeger wel anders! Toch kom ik wel graag in de HEMA, maar soms neem ik een ander filiaal. De spullen bevallen me wel en vooral ook de prijzen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: anoniem

HEMA - Typisch Nederlands

Leuke, typisch Nederlandse winkel met een gevarieerd aanbod in kleding, snoepgoed een accessoires. De prijzen zijn redelijk.

Hema heeft een prettige eetgelegenheid. De dagelijkse 4-uurtjes aanbieding is een super idee waar ik regelmatig gebruik van maak.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies Fortuin

HEMA - extra aanbiedingen op de webshop

De Hema is al altijd al mijn favoriete winkel. En op de website in de webshop hebben ze altijd nog weer extra aanbiedingen, dus daar ga ik ook vaak kijken.

En ik had een keer een leuk setje handdoekjes gezien, maar toen ik ze wilde kopen, waren ze op in mijn winkel van de Hema om de hoek. Maar op de website zag ik ze nog wel staan, dus die heb ik toen meteen besteld.

Levering is heel snel en bestellen gaat makkelijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ingrid Haneman

HEMA - Hema winkel

Koop meestal in de winkel al jaren. Maar ook wel eens online, meestal dan snel geleverd. Fijne, betrouwbare echt Nederlandse winkel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Evelien van Wijngaarden

HEMA - Leuke winkel toch

Personeel altijd aardig en leuke spulletjes voor weinig. Koop nu zowel online als in de winkel als ik daar toevallig langsloop.

Ze hebben er gewoon alles wel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janelle Boterkamp

HEMA - Champagne voor de feestdagen

Ook afgelopen nieuwjaarsviering hebben wij champagne bij de HEMA gekocht. Heel erg goedkoop, 2 flessen voor 12 euro, en prima te drinken.

Echt zo'n ding waardoor ik telkens weer naar de HEMA ga. Prijzen zijn altijd laag, maar de kwaliteit toch altijd goed.

Heerlijke winkel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Liesbeth Kipling

HEMA - Fan van de HEMA!

Superleuke winkel! Ik ben echt fan van de HEMA. Koop ALLES in deze winkel haha echt waar!! Lekker goedkoop, ze hebben altijd wel iets leuks en origineels en ik vind de stijl ook heel leuk, lekker licht en vrolijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over HEMA

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij HEMA?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen HEMA

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.

Over HEMA
Ooit wel eens nagedacht over wat HEMA eigenlijk betekent? Het is eigenlijk een afkorting en het staat voor: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. En ja, het is inderdaad een bedrijf met een geschiedenis, zoals deze naam al suggereert. De eerste winkel van HEMA werd geopend in Amsterdam op 4 november 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac. Ze wilden een warenhuis voor de gewone man beginnen. Een unicum in die tijd: de meeste warenhuizen richtten zich destijds op de rijke klant en de voertaal in deze winkels was doorgaans Frans! Totaal iets anders dan de HEMA, waar er waren te koop waren voor slechts 10 cent! Maar het was zeker niet de bedoeling een armoedige en goedkope uitstraling te hebben; vanaf het begin werd ingezet op optimistisme, toegankelijkheid en typisch Hollands. Nog steeds is dat duidelijk terug te zien in de winkels van de HEMA, zowel online als in de winkelstraat. Heldere kleuren en taal, veel licht en wit. HEMA groeit nog steeds flink en na die ene winkel in Amsterdam in 1926 zijn er inmiddels ruim 700 HEMA-winkels in zeven landen met meer dan 10.000 werknemers die per week ruim zes miljoen klanten helpen. 


Echt Hema - het overbekende fluitje van de reclame

Diensten van HEMA
Vanaf het begin van de geschiedenis van de HEMA verkoopt het warenhuis betaalbare maar toch ook kwalitatieve artikelen. Alle producten worden in eigen fabrieken gemaakt. Je vindt hier dus alleen maar het HEMA-merk. Maar dat betekent niet dat er weinig producten zijn… Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen bij de HEMA. Of dat nu een nieuw jurkje is, lampen, speelgoed, kantoorartikelen, een braadpan, een fles Jip & Janneke bubbelchampagne, bh of taart. 

Alle steden van Nederland beschikken tegenwoordig wel over een of meerdere HEMA’s, en in de online webshop kun je zelfs 24/7 terecht. Hier kun je ook de folders altijd lezen en dus hoef je nooit een aanbieding van de HEMA te missen. Online kun je trouwens makkelijk betalen met iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. En is dat niet genoeg allemaal, dan kun je de HEMA ook nog volgen op alle sociale media.

Klachten, tips en complimenten over HEMA
Is er bij jou wel eens iets mis gegaan bij de HEMA? Paste het jurkje toch niet, was die lippenstift niet helemaal je kleur, zat er iets vies in de Jip & Janneke bubbelchampagne? Heb je wel eens iets moeten retourneren of terugbrengen? Hoe gaat HEMA met klanten om? Zijn de producten wel echt zo kwalitatief als ze zelf zeggen? Laat het weten op NederlandReview! Voor alle fans van de HEMA die graag hun favoriete bedrijf nog even in het zonnetje willen zetten, maar ook voor de mensen die kritiek- of verbeterpuntjes zien voor dit overbekende Nederlandse warenhuis is hier NederlandReview om Nederland te laten weten hoe de HEMA nou echt is!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!