Emma Thee

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Emma Thee

Wil je graag thee en/of toebehoren bestellen? Dan is Emma Thee wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Emma Thee?


Emma Thee is een online shop op het gebied van thee. Dit bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en streeft naar topkwaliteit verse thee en snelle service met detail voor perfectie. De drijvende krachten van Emma Thee zijn Emma & Maarten. Zij hebben deze onderneming in 2018 opgericht. Dit hebben ze gedaan omdat ze thee en ondernemen fantastisch vinden. Beide hadden al veel ervaring en kennis in relatie tot horeca en online marketing. Ze vinden het belangrijk dat mensen zuinig en gezond op hun eigen lichaam zijn. Het bedrijf probeert mensen van de suikerhoudende dranken en alcohol af te krijgen. Zij kunnen huns inziens beter theedrinken. Er wordt constant getracht het assortiment uit te breiden. In het aanbod tref je alles wat er benodigd is om de perfecte kop thee te drinken. Heb je ergens een vraag, opmerking en/of feedback over?


Bestelinformatie


Het is mogelijk om iets binnen een aantal stappen te bestellen. Ga allereerst op zoek naar het gewenste product. Klik deze vervolgens in de online winkelmand. Vervolgens kun je doorgaan met winkelen of je richting het afreken proces begeven. Je moet dan een aantal gegevens invoeren waarna je de betaalmogelijkheid naar voorkeur kunt selecteren. Nadat er betaald is krijg je per e-mail een betaalbevestiging toegezonden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn onder andere iDEAL, Mastercard en Visa. Er kan ook achteraf betaald worden met Klarna. Voor alle betaalwijzen kun je het beste zelf op de website kijken.


Leveringsinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Er wordt geleverd via transportbedrijf PostNL. Op het moment dat je bestelling onderweg is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Er wordt alles aan gedaan om de levertermijn waar te maken. Mocht dat niet lukken word je daarvan op de hoogte gebracht. Orders die voor 16:00 uur geplaatst worden ontvang je in de regel overmorgen in huis.


Retourinformatie


Wil je afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze fase gaat van start op het moment dat je je bestelling fysiek hebt ontvangen. Wil je een terugbetaling ontvangen? Dan zal je je aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo moet het item zich in de originele verpakking bevinden. Ook moet het ongeopend zijn. Vanwege hygiëne redenen kan thee niet geretourneerd worden, als de verzegeling is verbroken.


Klachten


Ben je ontevreden over een product of dienst? Dan kan je daar een klacht over indienen. De klachten worden behandeld volgens een vooraf opgestelde klachtenprocedure. Zowel kopers als verkoper zullen zich aan de regels in deze procedure moeten houden. Iedere klacht moet op tijd, volledig en duidelijk worden doorgegeven. De klant kan in de meeste situaties binnen 2 weken een reactie verwachten. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Hier wordt de consument dan van op de hoogte gebracht. Het kan voorkomen dat je je niet kunt vinden in de oplossing. Er ontstaat dan een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Emma Thee? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier vaak thee besteld? Wat vind je van de prijzen en kwaliteit? Hoe heb je de service ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)