Jopenbier.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jopenbier.nl

Ben jij een echte bierliefhebber? Zou je bier graag online willen bestellen? Dan zijn de bieren op Jopenbier.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit biermerk! Alle reviews die je leest zijn eerlijk en onafhankelijk geschreven.


Wat is Jopenbier.nl?


Via Jopenbier.nl kun je bier van het merk Jopen bestellen. Je kan de bieren los kopen of met meerdere flessen/blikken in een box. Jopen wordt omschreven als smaakvol craft bier van goede kwaliteit. Deze onderneming is overtuigd van het feit dat mensen nieuwsgierig zijn. Het bedrijf speelt hierop in met verrassende en uitgesproken biersmaken. Daarnaast wordt aangegeven dat deze producten onverwacht en erg lekker zijn.


Statiegeld en zonnepanelen


Op de bierflesjes die je kunt bestellen zit geen statiegeld. Milieutechnisch is het nadelig als er veel flesjes heen en weer getransporteerd moeten worden. Vandaar dat je iedere bierfles in de glasbak mag gooien. Glas gaat naar de fabriek waar er weer nieuwe flessen van worden gemaakt. Op het dak van de Jopenbrouwerij zijn ongeveer 200 zonnepanelen geïnstalleerd. In de toekomst worden nog een paar honderd extra panelen geplaatst. Dit zorgt voor enorm veel energie.


Bieren


Het assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten bier. Op de website van Jopen wordt allerlei informatie over de producten weergegeven. Zo wordt er vermeld dat donkere zware bieren bestaan uit diepe, volle smaken. Bruinkleurig bier wordt vaak graag gedronken tijdens winterperiodes. Tijdens warme weerfases wordt veel meibok of lentebier gedronken. Deze biersoorten zien er licht uit en smaken volgens velen verfrissend en fruitig. Een tripel wordt omschreven als zwaar blond bier. Er wordt aangegeven dat deze drank complex is van smaak en een hoge bitterheid kan hebben. Neem voor alle biertjes vooral zelf een kijkje op de website van dit bedrijf.


Bestellen


Er kan binnen een aantal stappen besteld worden. Je kunt als gast of met een account bestellen. Mocht je een klantaccount aanmaken kan dit een aantal voordelen met zich meebrengen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal. Als je een order hebt geplaatst kunnen er geen wijzigingen meer worden toegepast. Het is ook niet meer mogelijk om te annuleren.


Verzendinformatie


Ze doen hun best om doordeweekse bestellingen dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Tijdens feestdagen en drukke periodes kan er eens vertraging optreden. Bij een minimale bestelwaarde van € 40,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 6,95. De pakketten worden uiteindelijk geleverd via transportbedrijven PostNL of DHL. Het is niet mogelijk om orders zelf af te halen.


Retourinformatie


Wil je afzien van je aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Er is een retourtermijn van 14 dagen van kracht. Binnen deze fase kun je iets terugsturen zonder dat je een opgave van reden hoeft door te geven. Retourzendingen moeten per e-mail aangemeld worden. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is webshop@jopenbier.nl. In de communicatie moet je onder andere naam, adres en factuurnummer vermelden. Je ontvangt vanzelf een bevestiging met retourinstructies.


Klantervaringen


Ben je klant van Jopen? Heb je weleens een bestelling gedaan via Jopenbier.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier besteld? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Ben je te spreken over de smaak en prijzen? We waarderen het enorm als je dit deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)