Zonnepanelencentra.nl

Alle reviews

Zonnepanelencentra.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
33 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Zonnepanelencentra.nl

Ben je op zoek naar zonnepanelen? Wellicht kunnen ze je bij Zonnepanelencentra.nl wel aan de juiste zonnepanelen helpen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Zonnepanelencentra.nl bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve bedrijfsbeoordelingen.

Wat is Zonnepanelencentra.nl?

Zonnepanelencentra.nl is onderdeel van Zonnepanelen Centra. Het bedrijf is in 2011 opgestart door een jonge ondernemer. Deze persoon vond het belangrijk om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier. Na enige tijd kwam de jonge ondernemer uit bij zonnepanelen met behulp van zonne-energie. Volgens Zonnepanelencentra.nl zijn service, kwaliteit en prijs/kwaliteitsverhouding fundamentele onderdelen voor een duurzamer milieu.

Visie

Het ligt binnen de visie van deze organisatie om ernaar te streven om klanten een goede zonnepanelen installatie te leveren voor een lage prijs. Je kunt op deze wijze kosteloos jouw eigen energie opwekken. Er wordt aangegeven dat de zon niet voor niets op gaat. De medewerkers van dit duurzame bedrijf stellen te geloven in de duurzame energie van zonnepanelen. Op deze wijze steunen ze een beter milieu en een lagere energierekening. Zonnepanelen Centra richt zich met name op de Nederlandse en Belgische markt. Door een kundige aanpak zorgen ze ervoor dat de communicatie snel, duidelijk en soepel verloopt. Zo wordt er aangegeven dat het bedrijf binnen 4 uur reageert op een terugbelverzoek, en 24 uur nodig hebben om je een scherpe offerte te doen toekomen.

Klanttevredenheid

Bij Zonnepanelencentra.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. De medewerkers van het Zonnepanelen Centra staan 7 dagen in de week voor haar klanten klaar. Ze dragen zorg voor het beantwoorden van e-mails, telefoons en verzoeken. Bij het bedrijf kun je een beroep doen op persoonlijke adviseurs. Zij voorzien je graag van eerlijk en deskundig advies. De erkende installateurs steunen je graag als het aankomt op de totale zonnepanelen ervaring. Dit doen ze volgens het bedrijf door de installatie rap en vakkundig uit te voeren. Er wordt gegarandeerd dat je altijd de beste zonnepanelen installatie krijgt voor jouw specifieke situatie.

Klachten

Bij Zonnepanelen Centra zijn tevreden klanten een goede motivatie om voor het bedrijf duurzaam door te gaan. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan vernemen ze dit graag van je. Je kunt via e-mail of telefonisch een klacht indienen. Er wordt aangegeven dat ze er alles aan zullen doen om je klacht zo goed mogelijk op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een snelle afhandeling of een (financiële) compensatie.

Wetenswaardigheden

Bij dit energiebedrijf kun je op de volgende manieren veilig en makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, bankoverboeking, bancontact/Mister en Contant. Heb je een vraag, opmerking of feedback voor dit bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Zo zou je een brief kunnen sturen naar het volgende adres: Driemanssteeweg 668 B, 3084 CB in Rotterdam. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen of een bericht sturen via WhatsApp. De telefoonnummers staan vermeld op Zonnepanelencentra.nl. Je kunt ook een e-mail sturen. Er staan op de website meerdere e-mailadressen vermeld.

Wat zijn de klantervaringen?

Gebruik jij al zonnepanelen via Zonnepanelencentra.nl? Ben je tevreden over de zonnepanelen van Zonnepanelencentra.nl? Heb je contact gehad met het personeel van dit bedrijf? Ben je goed geholpen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met deze organisatie? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over deze organisatie deelt op deze pagina van NederlandReview.

}