Groepreis | HotelPlanner

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Groepreis | HotelPlanner

Zoek je een bedrijf waar je een hotelkamer kunt regelen? Lees de reviews over HotelPlanner. Wellicht is dit voor jou een mooi bedrijf.


Wat is HotelPlanner?


HotelPlanner opererend via de website HotelPlanner.com is een toonaangevende leverancier van online oplossingen en diensten voor de wereldwijde hotelmarkt.


De technologie zorgt er volgens het bedrijf voor dat de laagste tarieven door klanten betaald zal worden. Er wordt gesteld dat het bedrijf de laagste tarieven garandeert die klanten moeten betalen voor hun hotelkamer.


Auto boeken


Je kunt via HotelPlanner ook een auto boeken. Als lid van HotelPlanner ontvang je speciale tarieven en is volgens het bedrijf de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Klanten kunnen volgens het bedrijf profiteren van gratis upgrades, wekelijkse huurbesparingen en andere geweldige voordelen. Omdat de exclusieve auto verhuur bedrijven zoals Hertz, Avis en Budget samenwerken met HotelPlanner kunnen klanten profiteren van kortingen, kwaliteitsproducten en diensten zoals flexibele opties bieden, online inchecken en bijtanken met korting. Dit kan als je een auto huurt voor zaken maar ook voor in je vrije tijd. Er is een breed scala aan huurmogelijkheden, van luxe tot sportvoertuigen en andere bolides.


Je kunt bij dit bedrijf ook vluchten boeken. Dit geldt voor particulieren maar ook voor groepen. Mocht je een bruiloft organiseren of je zoekt een hotel omdat je net getrouwd bent, kun je ook bij HotelPlanner terecht. Je kunt een zoekactie starten naar bruiloft vriendelijke hotels. Bij een bruiloft is het vaak zo dat je kamers wilt boeken voor de gasten. Vaak komen die gasten van grote afstanden. Dan is het makkelijk als er een kamer wordt geboekt. Het bedrijf stelt dat alles wat er moet gebeuren via HotelPlanner geregeld kan worden.


Besparingen


Je kunt via HotelPlanner op vele zaken besparen. Althans dat wordt door het bedrijf op de website aangegeven. Er wordt aangegeven dat je de online boekingstool kunt gebruiken zodat je gegarandeerd de laagste hoteltarieven kunt vinden. Daarnaast wordt er aangegeven dat je exclusieve reiskortingen kunt krijgen voor vrije tijd of zaken.  Het bedrijf geeft aan dat je je volgende hotelverblijf bij elke voordelige, middenklassen en luxe hotelkamers kunt reserveren. Je krijgt volgens het bedrijf dan de hoogste standaard van kwaliteit en service.


Voordelen voor senioren


Er wordt ook aangegeven dat je meer kunt besparen met een geweldige korting als je senior bent. Dan zijn er speciale tarieven op enkele van de meest populaire en gerespecteerde hotels zoals Best Western, Hilton, Hyatt en Wyndham. Klanten kunnen de juiste seniorenkorting vinden voor ieder budget en besparen daar volgens het bedrijf 10-20% korting mee. Dit geldt bij de hotels die deelnemen aan de Senior Citizen-kortingen. Als Senior krijg je via HotelPlanner exclusieve toegang tot voordelen zoals bonuspunten en lidmaatschap upgrades voor bepaalde hotelbeloningsprogramma's. Je maakt aanspraak op gratis ontbijt, een late check-out en andere voordelen.


Wat zijn de klantervaringen bij HotelPlanner?


Ben je al klant bij HotelPlanner? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je mensen een goede keuze te maken. Heb jij een hotelkamer via HotelPlanner geboekt? Was deze kamer naar je zin? Ga je vaker een hotelkamer via HotelPlanner boeken? Heb je soms een auto geboekt via dit bedrijf? Wat vond je van de prijzen die je moest betalen voor de diensten van HotelPlanner? Hoe heb je de service in het algemeen ervaren? Ga je in de toekomst vaker in zee met HotelPlanner? Zou je dit bedrijf aan andere mensen aanbevelen? Jouw visie is voor NederlandReview goud waard. Mede door jouw input blijft NederlandReview het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)