NederlandReview

  Ervaringen Avis

  Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen kunt schrijven over dit autoverhuurbedrijf? Of wil je liever de meningen en beoordelingen van huurders voor jou lezen? Dat kan beide.

  Auto huren
  Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom iemand een auto zou huren. Vaak begint het met het feit dat je of geen auto hebt, of dat deze veel te klein is voor wat je van plan bent. Verhuizen gaat nou eenmaal sneller met een bestelbus dan met een fiets. En met het hele gezin in een kleine auto naar opa en oma, is toch anders dan naar die zonvakantie aan de Middellandse Zee. De keuze om een auto te huren, is dus vooral praktisch van aard. Gelukkig is dit in veel grote steden niet zo’n probleem, want er is altijd wel een autoverhuur in de buurt. Of je nu in Den Haag of Utrecht woont, Rotterdam of Groningen. Veel verhuurders hebben ook vestigingen in bekende vakantielanden, zoals Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Dan kun je nog beter op avontuur of ontdekkingsreis gaan in de omgeving van het hotel. Wie weet kom je zo wel langs allerlei bezienswaardigheden, culturele schatten of kunst die je anders gemist zou hebben!

  Vanaf het vliegveld
  Het is ook mogelijk om een auto te huren bij het vliegveld waar het vliegtuig met jou landt. Dat is wel zo makkelijk, zeker als je er niet van houdt om die hele lange afstanden te rijden of omdat het een ramp is op die plek te komen met een auto. Dan vlieg je gewoon het eerste deel van de reis, en rij je in de gehuurde auto het laatste staartje. Luchthavens waar het bijvoorbeeld mogelijk is, zijn Ibiza, Alicante, Malaga, Faro, Pula, Perugia en Split.


  Autoverhuurbedrijven hebben een eigen garage en monteurs voor onderhoudswerkzaamheden

  Roadtrip
  Misschien wel het ultieme gevoel van vrijheid: zwerven door een prachtig landschap tijdens een roadtrip. Maar waar ga je heen? Blijf je in Europa? Ga je Scandinavië verkennen? De Alpenlanden?Engeland en Schotland? Of kun je een meerdere weken, of zelfs maanden, er tussenuit en ga je naar Amerika en Canada? Australië, Nieuw Zeeland en Azië worden zo ook opeens een optie. Latijns-Amerika of het Caraïbisch gebied misschien? Maar Afrika en het Midden Oosten zijn net zo schitterend en imposant.

  Avis
  Een van de autoverhuurders die ons land rijk is, is Avis. Naast de verhuur binnen Nederland, zijn ze ook actief in het buitenland op verschillende vakantiebestemmingen. Wie weet heb je wel eens bij ze gehuurd. Dan willen wij graag weten wat je van de gehuurde auto vond. Beviel het aanbod in hun wagenpark? Voldeed de wagen aan de verwachting? Wat is jouw mening over de afhandeling van het huurcontract? Vond het het bedrijf betrouwbaar en was alles goed geregeld? Wat vond je van de ervaring in het algeheel? Heb je gebruik gemaakt van de mogelijkheid de auto op een andere locatie in te leveren? Of ben je juist op zoek naar reviews en beoordelingen? Die kun je hier lezen, dankzij iedereen die geschreven en gedeeld heeft.

  Jij wilt toch zeker ook weten met wie je in de autoverhuurzee gaat? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van huurders voor je.

  Avis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5,4

  Prijs

  6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zo maar van je credit card afschrijven

  Scholte, M10-09-2018

  Auto gehuurd via AutoEurope bij Avis. De huurauto was in orde. Inlevering ging goed. Schriftelijke bevestiging gekregen dat alles in orde was (geen schade, auto schoon, tank vol etc). Bij thuiskomst bleek AVIS een bedrag extra van onze credit card had afgeschreven. Geen idee waarom. Geen mail gehad, niets.
  Ik heb inmiddels 8 mails verstuurd aan AutoEurope en 4 aan AVIS. En AVIS reageert gewoon nergens op, niets. AutoEurope zegt dat AVIS ook niet naar hun reageert. Schandelijk!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Autoverhuurder Avis

  Richard01-03-2018

  Ik woon in Groningen en Avis is gewoon de dichtstbijzijnde verhuurd dus ja dan kies je die
  Ik vind de prijzen redelijk, niet extreem goedkoop, maar het zijn ook nette wagens en met de juiste papieren. Dat vind ik belangrijk.

  Ik moet wel zeggen dat de vriendelijk niet bij elke medewerker even belangrijk is... Maar meestal is het wel ok.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Tot op heden goede ervaringen

  Harry 21-02-2018

  Ik huur vaak autos voor mijn werk. Is goedkoper dan kopen, want ik gebruik het niet vaak genoeg om te kopen. Ik huur altijd busjes en ben nu sinds kort overgestapt van Herz naar Avis. Werd een keer onwijs genaaid bij herz dus daar zien ze me niet meer terug. Nu na een paar keer bij avis gehuurd te hebben, ben ik tot op heden erg goed geholpen, geen problemen bij terugbrengen, geen gezeik enzo. Dus tot op heden top!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Avis

  Uw beoordeling