NederlandReview

  Ervaringen Avis

  Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen kunt schrijven over dit autoverhuurbedrijf? Of wil je liever de meningen en beoordelingen van huurders voor jou lezen? Dat kan beide.

  Auto huren

  Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom iemand een auto zou huren. Vaak begint het met het feit dat je of geen auto hebt, of dat deze veel te klein is voor wat je van plan bent. Verhuizen gaat nou eenmaal sneller met een bestelbus dan met een fiets. En met het hele gezin in een kleine auto naar opa en oma, is toch anders dan naar die zonvakantie aan de Middellandse Zee. De keuze om een auto te huren, is dus vooral praktisch van aard. Gelukkig is dit in veel grote steden niet zo’n probleem, want er is altijd wel een autoverhuur in de buurt. Of je nu in Den Haag of Utrecht woont, Rotterdam of Groningen. Veel verhuurders hebben ook vestigingen in bekende vakantielanden, zoals Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Dan kun je nog beter op avontuur of ontdekkingsreis gaan in de omgeving van het hotel. Wie weet kom je zo wel langs allerlei bezienswaardigheden, culturele schatten of kunst die je anders gemist zou hebben!

  Autoverhuurbedrijven hebben een eigen garage en monteurs voor onderhoudswerkzaamheden

  Vanaf het vliegveld

  Het is ook mogelijk om een auto te huren bij het vliegveld waar het vliegtuig met jou landt. Dat is wel zo makkelijk, zeker als je er niet van houdt om die hele lange afstanden te rijden of omdat het een ramp is op die plek te komen met een auto. Dan vlieg je gewoon het eerste deel van de reis, en rij je in de gehuurde auto het laatste staartje. Luchthavens waar het bijvoorbeeld mogelijk is, zijn Ibiza, Alicante, Malaga, Faro, Pula, Perugia en Split.  Roadtrip

  Misschien wel het ultieme gevoel van vrijheid: zwerven door een prachtig landschap tijdens een roadtrip. Maar waar ga je heen? Blijf je in Europa? Ga je Scandinavië verkennen? De Alpenlanden?Engeland en Schotland? Of kun je een meerdere weken, of zelfs maanden, er tussenuit en ga je naar Amerika en Canada? Australië, Nieuw Zeeland en Azië worden zo ook opeens een optie. Latijns-Amerika of het Caraïbisch gebied misschien? Maar Afrika en het Midden Oosten zijn net zo schitterend en imposant.

  Avis

  Een van de autoverhuurders die ons land rijk is, is Avis. Naast de verhuur binnen Nederland, zijn ze ook actief in het buitenland op verschillende vakantiebestemmingen. Wie weet heb je wel eens bij ze gehuurd. Dan willen wij graag weten wat je van de gehuurde auto vond. Beviel het aanbod in hun wagenpark? Voldeed de wagen aan de verwachting? Wat is jouw mening over de afhandeling van het huurcontract? Vond het het bedrijf betrouwbaar en was alles goed geregeld? Wat vond je van de ervaring in het algeheel? Heb je gebruik gemaakt van de mogelijkheid de auto op een andere locatie in te leveren? Of ben je juist op zoek naar reviews en beoordelingen? Die kun je hier lezen, dankzij iedereen die geschreven en gedeeld heeft.

  Jij wilt toch zeker ook weten met wie je in de autoverhuurzee gaat? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van huurders voor je.

  Avis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  4.8
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Aflevering auto

  Op 5 december jl. Onze gehuurde auto opgehaald bij Avis Budget bij Tenerife airport.
  De afhandeling ging snel en makkelijk, echter controle van de auto met een medewerker van Avis was niet gebruikelijk! De auto was in goede staat, geen uiterlijke problemen wat in de computer stond zei men. Wel werd mij gezegd de auto goed te controleren en eventuele foto's te maken voordat wij wegrijden. De auto had diverse kleine beschadigingen en een goed zichtbare deuk in een deur.
  Waarom dat niet bekend was is mij onduidelijk. Uiteraard hebben wij overal foto's van gemaakt.
  Bij terugkomst werd de auto snel bekeken, snel rond de auto gelopen en goed bevonden. Er zaten geen nieuwe beschadigingen bij zei men...
  Waarom bekijkt men niet vooraf, samen met de huurder de auto?
  Waarom de huurder allerlei foto's laten maken van beschadigingen en vervolgens bij teruggave nonchalant rond de auto lopen en goedkeuren?

  Door: Ronald Welman 21-12-2018
  Raymond Vos 14-04-2020

  Avis Milan Malpensa worst experience in feb 2020 - waited 1 hour before the car arrived - made a reservation for a Jeep Compass 4x4 with wintertyres - got a Dacia Lodgy Stepway with summertyres Afterwards I claimed a downgrade at Avis Customerservice. You will not believe what they told me: "it is an upgrade, but you do not have to pay extra!!"

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goede klantenservice!

  Meerdere malen een auto gehuurd bij vestiging Milan Malpensa Terminal 2. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling. Meest recente en fijne ervaring was toen bleek dat er een verschil zat in tussen het ingehouden bedrag en de uiteindelijke factuur (uiteindelijke factuur bleek lager), dit verschil na contact met de klantenservice zeer vlot is teruggestort op mijn rekening. Daar waar in het verleden bepaalde zaken misschien niet helemaal correct leken verlopen ziet het ernaar uit dat Avis hard en actief werkt aan hun service!

  Door: Marc 20-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tot op heden goede ervaringen

  Ik huur vaak autos voor mijn werk. Is goedkoper dan kopen, want ik gebruik het niet vaak genoeg om te kopen. Ik huur altijd busjes en ben nu sinds kort overgestapt van Herz naar Avis. Werd een keer onwijs genaaid bij herz dus daar zien ze me niet meer terug. Nu na een paar keer bij avis gehuurd te hebben, ben ik tot op heden erg goed geholpen, geen problemen bij terugbrengen, geen gezeik enzo. Dus tot op heden top!

  Door: Harry 21-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Autoverhuurder Avis

  Ik woon in Groningen en Avis is gewoon de dichtstbijzijnde verhuurd dus ja dan kies je die
  Ik vind de prijzen redelijk, niet extreem goedkoop, maar het zijn ook nette wagens en met de juiste papieren. Dat vind ik belangrijk.

  Ik moet wel zeggen dat de vriendelijk niet bij elke medewerker even belangrijk is... Maar meestal is het wel ok.

  Door: Richard 01-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  auto huur Avis Faro

  TWEE KEER OPGELICHT door Avis Faro airport: via Sunny Cars auto gehuurd bij Avis. We kregen een grotere auto (die ik niet wilde) omdat een auto van onze klasse niet beschikbaar was. Gratis was dit, maar er is 91,- euro hiervoor van de creditcard afgeschreven. Daarna een rekening van 818,- euro voor zogenaamde schade, die wij NIET veroorzaakt hebben.
  Ga nooit in ze met Avis!

  Door: M. Bertrams 03-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  auto huren in alliantie vliegveld

  We hebben een auto voor een week gehuurd + 2 kinderzitjes. Voor de kinderzitjes betaalden we € 96.50 per zitje. Via internet kan men dezelfde kinderzitje kopen voor € 82.50 per stuk.
  Schandalig wat een afzetterij.

  Door: A. Augustinus 21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  AVIS rental car Olbia Italy

  Never been treated so rude and aggressive during a business transaction. My impression not due to a bad day at work but strategic and very conscious
  We did rent a car via a car rental broker. Arrived in Olbia I had to pay a deposit of 3500€. A lot if you ask me!! No choice so we did agree. Surprise , surprise my credit card was refused. Very strange since the limit of the credit card was increase and far above the deposit. We couldn’t have the car unless we payed an extra 380 euro for full insurance. No choice again so we payed for that. All of a sudden my credit card worked . Hurray, we have a car for only 380 € more than expeted ????.
  At least this is wat we thought, coming home the charged 450 €. Why, still don’t know and still no answer.
  For me AVIS never again.
  By the way: It didn’t spoil my vacation at Sardinia. So beautiful the only unfriendly people a met worked at…

  Door: Mertens 29-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Auto Zuid Afrika

  Auto gehuurd in Zuid Afrika, na hagelschade van auto moeten wisselen, hoewel dit niet heel soepel ging wel gelukt. Eenmaal thuis begonnen uiteraard de problemen, extra kosten moeten betalen, geen enkele duidelijke verantwoording wat we waarvoor precies moesten betalen. We hebben 4 verschillende facturen ontvangen, met steeds andere bedragen en kosten vermeld, en elke keer als we opheldering vroegen via mail of telefoon kregen we onduidelijk of een incompleet antwoord. Werden van het kastje naar de muur gestuurd, via nederlandse klantenservice naar Avis internationaal, naar Avis lokaal Zuid Afrika terug naar de Nederlandse klantenservice, etc etc. Na bijna 5 maanden hebben we een deel van het geld teruggekregen wat ten onrechte was afgeschreven (puur en alleen teruggekregen omdat we door bleven vragen, want achteraf bleek er weinig te kloppen van de facturen). Nog steeds hebben we echter het geld wat we betaald hebben voor Avis Safedrive (waarvan ons gegarandeerd werd dat dat gratis was) niet teruggekregen, hier nu minstens 3 keer expliciet om gevraagd via mail/telefoon maar dit wordt consequent genegeerd. Ondertussen hebben we de strijd maar opgegeven, er zit teveel tijd en energie in.

  Aanrader: betaal die paar procent extra om bij een iets duurdere autoverhuur te huren. Onder de streep is Avis helemaal niet veel goedkoper met alle extra en verborgen kosten, en als ik alle reviews zo lees is de kans groot dat je achteraf nog enorm veel energie erin moet steken.

  Door: Joeri de Wit 03-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Waarom niet vooraf betalen met IDEAL??

  jammer hoor Avis! Vaak genoeg een auto gehuurd van jullie op vakantie. Nooit problemen gehad. Nu hebben we creditcard afgeschaft en wilden auto boeken voor 3 weken en (VOORAF) betalen via IDEAL en dat kan dan niet??? Gebeld met jullie, maar kan dus alleen met creditcard. Betalen met IDEAL werd nu op EEN lijn genoemd met BITCoins !! Geen tijd voor opmerkingen of suggesties, moesten door voor nieuwe klant aan de telefoon. Protocol: alleen creditcard. Nou oke dan. Als mijn geld niet goed genoeg meer is dan zoek ik wel ander verhuurbedrijf. Grappig trouwens, bij Holidaycars verhuren ze ook auto's
  's van o.a. AVIS en dan kan je wel met IDEAL betalen. Nou, dan kan AVIS commissie betalen aan Holidaycars, is AVIS duurder uit. Dit alles getuigt niet van een goede handelsgeest en al helemaal niet van klantvriendelijkheid (terwijl we dus al bekend zijn daar; nooit problemen gehad). Dan gaan wij nu maar ergens anders auto huren. Jammer, maar helaas. Dag AVIS !!!

  Door: Fam. Kester 11-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Minder goede ervaring...

  Alles vlekkeloos verlopen aankomst op vliegveld, inleveren etc.
  Totdat het bedrag gereserveerd van onze creditcard 90euro niet volledig teruggestort zou worden.
  Na thuiskomst blijkt dat er 45,98 is ingehouden van onze creditcard voor extra diensten, (pechhulp onderweg). Wij hebben getekend op het vliegveld voor ontvangst en tevens ook voor deze extra dienst!!!!!


  Door: Lennhaarts 14-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Pure oplichterij

  Brengen na afloop geld bij je in rekening voor een zogenaamd contract.

  Door: Amber Snikkers 10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  AVIS - never do it again

  To have good time at Kruger park we decided to book 4x4 car to be sure that we will not have problems during two weeks photo holidays. During booking at AVIS in the Netherlands I had good service. The price for 4x4 car is about double and we decided to take 360 insurance to be sure that we will not have problems later.
  Unfortunately at start point Kruger Mpumalanga International Airport (Nelspruit) situation was totally different. They didn't had 4x4 car (even we paid all reservation fee in front and agreed very clear about to get 4x4 car). Woman on check-in desk was very surprise why we want so much 4x4? After long discussion (not very nice 2 hours to discuss, in place to spent time in Kruger, especially then it closing time is sharp) we agreed that they will bring to our hotel 4x4 car in evening. As small compensation we got GPS for free (so was agreed and written on the form, it is not possible to use it in park). We got a promised car on evening and it was ok situation. After few days we been back from holidays in South Africa, I got very not nice surprise again - they found some damage on car (later? - after few days, not clear on which car?) and we not need to worry, because insurance will pay. I didn't agreed with any damage, because during delivering the car was no damage at all and it is written in the report. I was surprise again few more times... I got a bill (the money were taken from my credit card immediately) for the GPS, gas (we filed in full tank before delivery) and etc and also administration cost because of damage (which we didn’t had during delivering back car). I wrote immediately email that I not agree with it. They wrote back – I need to pay administration fee, because of damage (again which we didn’t). I called to AVIS again about all situation. The woman on telephone promised me they going to re-open the case. Nothing happen yet. I wrote again email- the same answer – we need to pay. I called again…
  I just wonder is indeed AVIS has right just to charge you for that they want and when they want?

  Door: Laima 28-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Zo maar van je credit card afschrijven

  Auto gehuurd via AutoEurope bij Avis. De huurauto was in orde. Inlevering ging goed. Schriftelijke bevestiging gekregen dat alles in orde was (geen schade, auto schoon, tank vol etc). Bij thuiskomst bleek AVIS een bedrag extra van onze credit card had afgeschreven. Geen idee waarom. Geen mail gehad, niets.
  Ik heb inmiddels 8 mails verstuurd aan AutoEurope en 4 aan AVIS. En AVIS reageert gewoon nergens op, niets. AutoEurope zegt dat AVIS ook niet naar hun reageert. Schandelijk!

  Door: Scholte, M 10-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Avis

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Avis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Avis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avis actief?

  Avis is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.