Buitenplaatsbeekhuizen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Buitenplaatsbeekhuizen.nl

Zou jij wel vakantie willen vieren in eigen land? Dan is Buitenplaats Beekhuizen wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit vakantiepark bekend is.


Wat is Buitenplaats Beekhuizen?


Buitenplaats Beekhuizen is een luxe glamping met Pods & Lodgetenten. Deze vakantieplek is gelegen in het midden van de natuur, in het hart van Nationaal Park Veluwezoom, bij Arnhem. Als je op deze plek wilt verblijven kun je via de website bekijken wat er nog beschikbaar is qua accommodaties. Je geeft het type van het verblijf door en de data. Daarna kun je een zoekopdracht starten. Vervolgens krijg je te zien wat er geboekt kan worden. In deze drukke samenleving is het fijn om er soms eens tussenuit te knijpen. Even naar een andere omgeving waar je lekker tot rust kunt komen. Hier kun je samen met een partner, vrienden of familie een leuke tijd meemaken. Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Buitenplaats Beekhuizen? Dan kan het een idee zijn om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt het vakantiepark ook volgen via social media. Ze zijn actief op Instagram, Facebook en YouTube.


Faciliteiten


Op het park zijn vele faciliteiten aanwezig. Zo kan er gebruik gemaakt worden van voorzieningen, receptie, fietsverhuur en een restaurant. Er is ook een buitenbad en je kunt je uitleven op een kookpad. Wil je met een groep op Buitenplaats Beekhuizen verblijven? Dan is het wellicht een idee om een groepstent te boeken. Op de plattegrond zie je waar je welke faciliteit kunt vinden. In de accommodaties en het restaurant is gratis Wifi toegankelijk. Voor de kinderen zijn veel dingen te doen. Ze kunnen zich uitleven op natuurlijke speelplekken en er zijn vele andere activiteiten. Als je veel kinderkleding te wassen hebt, kan de wasplaats in Arnhem uitkomst bieden.


Receptie


Het inchecken moet tussen 15:00 en 17:00 uur gebeuren. Het uitchecken dien je tussen 08:30 en 10:00 uur te doen. De receptionisten kunnen je informatie over de omgeving en het Nationaal Park Veluwezoom geven. Je kunt bij de balie ook andere tips en advies krijgen. Er kunnen fietsen gehuurd worden en er zijn wandel- en fietsroutes bekend. Voor lekkernijen zoals beleg, marshmallows en soep kun je ook bij de receptie terecht. Er kunnen ook zwembadjes en routeboeken meegegeven worden.


Restaurant WOODZ


Gasten kunnen zich tegoed doen aan versnaperingen bij restaurant WOODZ. Deze horecagelegenheid wordt omschreven als knus. Het restaurant ligt midden in het Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt er naast eten op adem komen en genieten van de natuur. Vanaf WOODZ kun je naar de kabelbaan of glijbaan kijken. Daar kunnen de kinderen zich vermaken. De maaltijden en het drinken worden beschreven als vers, eerlijk en puur. Het horecapersoneel werkt zoveel als mogelijk met producten uit de streek. Het restaurant is van woensdag tot zondag vanaf 10.00 uur geopend voor koffie, drankjes, lunch, borrel en diner.


Annuleren


Op de website worden de annuleringsvoorwaarden beschreven. Je kunt via de site een annuleringsverzekering regelen. Soms kun je te maken krijgen met niet voorziene omstandigheden. Een annuleringsverzekering kan je dan uitkomst bieden. In de algemene voorwaarden staan de verplichtingen waaraan je moet voldoen bij een annulering. Mocht je 2 maanden of langer voor de reservering annuleren, dan moet je € 27,50 administratiekosten betalen. Bij 1 tot 2 maanden is dit 50% van de boeking en binnen een maand is dit 100%. Je kunt op een link klikken om een kortlopende annuleringsverzekering voor Buitenplaats Beekhuizen af te sluiten.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Buitenplaats Beekhuizen? Oftewel heb je weleens je vrije tijd doorgebracht op Buitenplaats Beekhuizen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een leuke plek om vakantie te vieren? Waarom is dit wel of niet zo? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)