DeKoffieboon.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

DeKoffieboon.nl

Zoek je een organisatie waar je online thee, koffie en toebehoren kunt bestellen? Bekijk wat klanten van DeKoffieboon.nl vinden. Wellicht is dit voor jou wel een geschikt bedrijf. Op deze pagina van NederlandReview lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is DeKoffieboon.nl

 


Bij DeKoffieboon.nl kun je online koffie, thee en toebehoren bestellen. Het bedrijf stelt haar klanten iets te willen aanbieden wat niet rechtstreeks in de supermarkt om de hoek gekocht kan worden. Dit doen ze volgens het bedrijf voor een eerlijke prijs. Bij dit bedrijf tref je een grote selectie bekende en minder bekende koffiemerken aan. Deze zijn voornamelijk afkomstig uit Italië.


Er wordt beschreven dat de producten van DeKoffieboon.nl bol staan van rijke histories, waarbij passie, liefde en authenticiteit nooit uit het oog verloren wordt. Dit geldt volgens het bedrijf voor alle merken. Er worden producten verkocht van merken zoals Lavazza, Illy, Segafredo, Kimbo, Lucaffè, Diemme, Vergnano en Bristot. Volgens het bedrijf is er ook sprake van ambachtelijkheid. Voorbeelden hiervan zijn koffie zoals Giuliano caffé, Morandini en Barbera.    


Contact en betalingsmogelijkheden

 


Het adres van DeKoffieboon.nl is Europark 2071/3, 3530 in Houthalen-Helchteren. Je kunt op verschillende wijzen contact opnemen. Mocht je telefonisch contact prefereren is het telefoonnummer +32 474 67 13 00. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is info@dekoffieboon.nl. Het is eveneens mogelijk om een bestelling op te halen. Je zult dan vooraf wel een telefonische afspraak dienen te maken. Je kunt de bestelling alleen ophalen tijdens de openingsuren. De openingsuren zijn van 09:00 uur 's ochtends tot en met 16:30 uur 's middags. Het bedrijf is geopend op werkdagen.  


Je kunt op verschillende manieren betalen. Betaalmethoden die onder andere door het bedrijf worden aangegeven zijn betalingen via de creditcards Mastercard, Maestro, Visa en Mister Cash. Mocht je een betaling via online bankieren willen doen dan is dat mogelijk via KBC, Dexia, ING en Belfius. Je kunt ook betalingen doen via PayPal en iDEAL.


De bestelling zal worden verstuurd op het moment dat de betaling is ontvangen. Het bedrijf stelt dat betalen veilig is. Dit wordt gerealiseerd doormiddel van een SSL verbinding. De beveiligde server zorgt ervoor dat de transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd zullen worden. De transacties worden uitgevoerd door betaalprovider Multisafepay.  


Verzendkosten

 


De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95. Mocht je een bestelling doen van meer dan € 49,- dan zul je een leuk attentie ontvangen. Zodra je bestelling ontvangen is, zal je pakket verzendklaar worden gemaakt. Je bestelling wordt bezorgd op het door jou opgegeven adres. Je kunt te allen tijde een ander adres opgeven. Artikelen worden dagelijks via GLS verzonden. Bestel je voor 12:00 uur? Dan zullen de spullen nog dezelfde dag worden verzonden.  


Koffie in allerlei vormen

 


DeKoffieboon.nl.nl verkoopt koffie in alle mogelijke vormen. Denk aan koffiebonen, gemalen koffie en cups. Achterliggende gedachte is dat het bedrijf zo alle koffiefanaten kunnen voorzien van goede koffie. Factoren die volgens van het bedrijf van belang zijn voor goede koffie zijn de blend, maling en sterkte van branding. Er wordt ook aangegeven dat de vorm waarin je koffie aanschaft van enorm groot belang is.  


Herroepingsrecht

 


Klanten kunnen beroepen op het herroepingsrecht. De termijn die hiervoor is vastgesteld is 14 kalenderdagen. Bij het herroepingsrecht hoef je geen opgave van reden tot annuleren te geven. De volledige procedure lees je op de website van DeKoffieboon.nl.  


Welke klantervaringen zijn er bij DeKoffieboon.nl?

 


Ben je klant bij DeKoffieboon.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw bevindingen zijn. Welke producten heb jij bijvoorbeeld via DeKoffieboon.nl besteld? Ben je tevreden over je aankopen? Ga je in de toekomst vaker iets bij DeKoffieboon.nl bestellen? Zou je andere mensen een positief advies over dit bedrijf geven? Jouw mening telt! We stellen het zeer op prijs als je je visie over DeKoffieboon.nl deelt via deze pagina. Mede door jouw input blijft NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Bekers

Oplichters. Nooit wat ontvangen

J

Jerf

26-08-2021

0forum