My Social Book

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

My Social Book

Zoek je een origineel cadeau? Zou je iets met foto's willen geven? Wellicht is My Social Book een leuk cadeau voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over My Social Book bekend zijn.


Wat is My Social Book?


My Social Book is een cadeau dat bestaat uit een Facebook verhaal van twee mensen. Het zijn twee vrienden op Facebook die herinneringen delen via hun foto's. Daarvan heeft My Social Book het ideale geschenk gemaakt. Dit is volgens het bedrijf iets persoonlijks, intiems en zinvols. Hij kwam op het idee na het scrollen door zijn Facebook feed. Hij realiseert zich dat hun verhaal samen in de Facebook-archieven staat. Dankzij zijn vaardigheden als ontwikkelaar creëert hij een algoritme dat hem in staat stelt om hun gegevens automatisch op te halen en chronologisch op Facebook te plaatsen, en ze te laten afdrukken zodat hij ze kan aanbieden.


Het boek


Elk boek heeft een ander formaat, afhankelijk van de Facebook-gebruiker. De beste manier om te weten hoeveel pagina's je zult hebben, is door het uit te proberen (het is gratis om het te maken). Je kunt het aantal pagina's vergroten of verkleinen door het tijdbereik te verlengen of te verkorten. Ze raden je aan om met een klein tijdsbereik te beginnen en dit geleidelijk te verhogen. Om kwaliteitsredenen is de limiet 500 pagina's per boek. Behalve het luxe boek dat voornamelijk vanwege kwaliteitsredenen is beperkt tot 250 pagina's.


Verzendingen


De pakketjes worden ook internationaal verstuurd. Er wordt over de hele wereld bezorgd. Je moet wel een geldig adres opgegeven. De verzendkosten kunnen per locatie verschillen. Op de website staat vermeld hoeveel dagen verzenden in beslag zal nemen. Deze informatie is slechts een schatting, eenmaal op de winkelmandpagina krijg je een nauwkeurigere schatting van de datums. Houd er rekening mee dat de levertijd afhankelijk is van het verzendadres en het type omslag.


Bezorgmethoden


Klanten kunnen kiezen uit twee verzendmethoden. Zo kan er sprake zijn van reguliere verzending. Dit is gratis (afhankelijke van je bezorglocatie). Er kan ook gekozen worden voor snelle levering met tracking (dit is afhankelijk van jouw bezorglocatie). De koeriersdiensten worden dan verzorgd door FedEx, UPS of DHL. Wil je weten waar je bestelling is? Controleer allereerst de geschatte verzenddatums op jouw bevestigingsmail. Als je deze mail niet kunt vinden, controleer dan jouw spambox. Als je merkt dat de leverdatum verstreken is, neem dan contact met My Social Book op via help@mysocialbook.com of chat rechtstreeks met My Social Book op de website. Vergeet alsjeblieft niet je bestelnummer door te geven en je afleveradres te bevestigen voor een snellere reactie.


Wetenswaardigheden


My Social Book is niet gelieerd aan, onderschreven of gesponsord door Facebook of Instagram. Er wordt aangegeven dat ze Facebook Notes helaas nog niet ondersteunen. Je dient ervoor te zorgen dat het team iedere dag werkt om de website en het product te verbeteren. Werkt je kortingscode niet? Probeer de code te verwijderen en opnieuw in te wisselen. Als het dan nog steeds niet werkt, controleer dan of er een foutmelding is en of jouw code van toepassing (geldig) is op het product (en) dat je hebt geselecteerd.


Als alles klopt maar de code nog steeds niet werkt, word je geacht contact op te nemen met het bedrijf. Je kunt dit doen via het volgende e-mailadres: help@mysocialbook.com. Ze zullen je een nieuwe code bezorgen. Zorg ervoor dat je dit doet voordat je bestelt. Er is niets dat ze kunnen doen om het door jou betaalde bedrag te wijzigen nadat de bestelling is geplaatst.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij My Social Book? Ben je tevreden over jouw My Social Book? Wat vind je van de kwaliteit? Is het fotoboek op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker een My Social Book kopen?


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)