Victoria Milan

4.1

Bestellen

3.9

Service

3.5

Prijs

4.2

Levering

48.7%

Zou hier weer kopen

Victoria Milan

Dating met getrouwde mannen en vrouwen? Wat vind jij daarvan? Victoria Milan is een datingsite waar je overspel kunt plegen. Je kunt vreemdgaan en op zoek gaan naar een spannend avontuurtje. Een spannende date met een andere man of vrouw is natuurlijk erg spannend. In iedere relatie ontstaan er wel eens problemen en kan een kleine escapade buiten je relatie ook in je relatie goed uitpakken. Het kan de spanning weer terugbrengen. Ook kun je jouw gevoelens voor je partner weer herontdekken. 

Over Victoria Milan Dating

Victoria Milan is een datingsite voor volwassenen. De site is gericht op getrouwde mannen en vrouwen die overspel willen plegen. Je kunt hier anoniem daten, beschermd tegen je partner. Zo kun je onder de radar vreemdgaan en overspel plegen.


Bij de diensten hebben we enkele belangrijke kenmerken van de website opgesomd. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de speciale facetten en onderdelen van de website van Victoria Milan. 


Victoria Milan is een datingsite in vele andere landen. Zo zie je ze in bijna alle Europese landen, in Latijns Amerika en natuurlijk ook de Verenigde Staten en Canada. Ze zijn ook aanwezig in Azië en Afrika. En dus ook in Nederland. 

Welke diensten biedt Victoria Milan?

Victoria Milan is een website waar volwassenen overspel kunnen plegen. Ze kunnen met iemand anders buiten hun relatie gaan daten om een spannend chat avontuurtje te hebben of zelfs een complete affaire. De website en Victoria Milan bieden enkele unieke elementen. 

Het bedrijf zegt dat je in de eerste plaats volledig anoniem kunt zijn en blijven. Het is niet mogelijk om persoonlijke of identificeerbare informatie op de site te plaatsen.


Ook is het mogelijk om de foto’s discreet weer te geven door ze privé te maken. Je kunt hierna zelf bepalen wie jouw foto’s wel ziet en wie niet.


Ook kun je gebruik maken van de anonieme Blur waardoor je onherkenbaar op de foto komt te staan. Daarnaast is er een paniek knop. Als plotseling je partner de kamer in komt dan kun je met de paniek knop het scherm snel afsluiten. Er wordt dan een neutrale website geladen. 

Tevens word je automatisch uitgelogd als de website een specifieke periode niet gebruikt. Naast de normale website is er ook een mobiele website waar je gebruik van kunt maken. 


Wat is Victoria Milan?

Is je relatie ingedut? Ga je nooit meer samen op pad en is de enige spanning tussen de lakens een nachtzoentje? Gaan gesprekken niet verder dan de afwas en klusjes? Dan kun je misschien wel wat extra passie gebruiken.


Je kunt dan eens een kijkje nemen op de website victoriamilan.nl. Deze datingsite brengt gebonden en gehuwde mensen bij elkaar. Ben je toe aan flirten, een spannende onenightstand of een affaire, maak dan een gratis profiel aan op deze datingsite zonder taboes. Hier kun je inloggen en vervolgens zoeken naar een match. Je blijft anoniem in deze discrete online ontmoetingsplek.


Welke persoonlijke gegevens moet je achterlaten bij Victoria Milan?
Om je in te schrijven hoef je geen persoonlijke informatie in te voeren. Je blijft altijd helemaal anoniem. Je naam, huisadres en telefoonnummer zijn nergens bekend.


Verzin een prikkelende (niet-identificeerbare) gebruikersnaam en maak een apart e-mailadres aan waarop je mail wilt ontvangen van jouw toekomstige dates. Je kunt bijvoorbeeld een gratis e-mail aanmaken bij Hotmail, Yahoo of Gmail.


Welke abonnementen zijn er bij Victoria Milan?

Als je eenmaal bent ingeschreven kun je gebruik maken van een aantal basisfuncties. Kijk rustig even rond en besluit dan of je een upgrade wilt naar een premium abonnement.


Na een upgrade heb je toegang tot de extra functies van victoriamilan.nl. Je kunt privéberichten en knipoogjes sturen. Daarnaast heb je toegang tot de livechat.


Vrouwen krijgen bij inschrijving één jaar lang een gratis premium lidmaatschap cadeau. Zo wordt de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke profielen op de website behouden. 


Wat zijn de kosten voor een abonnement van Victoria Milan?

Mannen kunnen al vanaf €19,99 (12 maanden lidmaatschap) op zoek naar extra passie in hun leven. Hoe langer het abonnement, hoe lager het maandbedrag.


Voor een premium lidmaatschap van 6 maanden betaal je €29,99 per maand, 3 maanden kost €39,99 per maand. Eén maand spanning kost €49,99.


Je kan betalen met creditcard, iDeal en via overschrijving. Het zal niet te zien zijn dat de betaling aan Victoria Milan is gedaan. 


Moet je een profielfoto toevoegen bij Victoria Milan? Hoe werkt dat?

Tijdens het aanmaken van een profiel kun je een profielfoto toevoegen. Leden met foto krijgen 15 keer meer aandacht dan leden zonder foto. Upload een foto waarop je gezicht niet te zien is, of maak jezelf onherkenbaar met de Anonymousblur™-optie. Hiermee verzeker je anonimiteit maar geef je wel een indruk hoe je eruit ziet.


Zorg sowieso dat er geen anderen (of bijvoorbeeld een lichaamsdeel zoals een hand) te zien zijn op de foto. Draag geen kleding of sieraden die mensen in je omgeving makkelijk zouden herkennen.


Je kunt kiezen wie je foto’s zien. Zet ze op privé of openbaar. Staan ze op privé en heeft iemand toch interesse? Hij of zij kan dan door middel van een privé-sleutel toestemming vragen om je foto’s te mogen bekijken. Deze kan je accepteren of weigeren, de keuze is aan jou.


Geef in je profiel aan waar je naar op zoek bent. Een flirt, een spannende chat of een affaire. Je hebt alles zelf in de hand.


Hoe vind je een echte date op Victoria Milan?
Victoria Milan heeft uitgebreide zoekmogelijkheden zodat je zeker weet dat je iemand zult vinden die goed bij je past. Zoek bijvoorbeeld op leeftijd, regio, lengte en gewicht. Ook is het mogelijk om te zoeken op interesses, persoonlijkheid en voorkeuren tussen de lakens.


Heb je een match gevonden, dan kun je anoniem contact maken. Zend jouw lekkertje een knipoogje, een eerste stap richting een gesprek. Stuur een privébericht, dit werkt hetzelfde als het sturen van een e-mail. Super simpel.


Wil je live chatten, maak dan gebruik van de messenger-functie. Deze functie is alleen beschikbaar als de ander online is. Voor je het weet zit je uren te kletsen over koetjes, kalfjes en kinky fantasieën.  


‘Vrijgezellig’

Singles die ongelukkig zijn met hun relastiestatus proberen dit vaak te verbloemen. (‘Ik ben gewoon vrijgezellig. Haha.’) Toch liegen ook getrouwde en gebonden mensen over hun relatie. Ze doen bijvoorbeeld net of ze vrijgezel zijn om indruk te maken op die ene mooie man of vrouw.


Op het internet werkt dat net zo. Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de mensen die zich inschrijft op ‘gewone’ datingsites, liegt over hun relatiestatus. Ze willen toekomstige dates en flirts niet afschrikken.


Bij Victoria Milan is dit allemaal niet nodig, je hoeft niet te liegen over je relatie of huwelijk. De meeste leden zijn zelf gebonden en zijn juist op zoek naar iemand die gebonden is aan een partner.


Ben je single en ready to mingle? Op de inlogpagina van Victoria Milan kun je zien dat ook singles welkom zijn op de website. Je kunt echter geen contact zoeken met andere singles. Je kunt wel flirten met mensen in een relatie.


Waar vind je jouw nieuwe fling of girl next door?

Veel leden vinden het prettig om een minnaar of minnares uit te zoeken die niet te dichtbij woont. Ze zoeken passie in een andere provincie of zelfs in een ander land.


Victoria Milan heeft een enorm netwerk van profielen door heel Europa. Zo kun je zelfs op zakenreis of op vakantie de spanning opvoeren. Een muze in Malaga, een flirt een Florance, een macho in Monaco, wat een heerlijkheid.  


Zoek je het liever dichter bij huis zodat je regelmatig kunt afspreken? Die girl next door is zo gevonden. 


Wat doet Victoria Milan om misbruik te voorkomen?

Om teleurstellingen te voorkomen en te zorgen dat daten via Victoria Milan veilig blijft, voeren professionele medewerkers regelmatig controles uit. Leden die zich niet aan de voorwaarden houden, worden van de site verwijderd.


Daarnaast wordt het IP-adres en de e-mail van deze persoon opgeslagen. Zo kan hij of zij niet terugkeren op victoriamilan.nl.


Ook de leden zelf kunnen ervoor zorgen dat de site leuk en veilig blijft. Zij kunnen verdachte activiteiten en profielen eenvoudig melden door op de knop ‘rapporteer deze gebruiker’ te klikken. Deze is op ieder profiel zichtbaar. 


Zijn jouw persoonlijke gegevens bij Victoria Milan echt geheim?

Bij Victoria Milan blijven je avonturen in online dating geheim. Je echte naam en adresgegeven worden nooit opgeslagen. Je creditcardgegevens (mocht je daarmee betaald hebben) blijven geheim. Victoria Milan zegt er dus voor te zorgen dat jouw geheimen goed bewaard blijven.


Moet je jouw e-mailadres opgegeven als je je aanmeldt bij Victoria Milan? Is dat wel veilig?
Het e-mailadres dat je hebt opgegeven wordt alleen gebruikt voor doeleinden waarvoor je zelf toestemming hebt gegeven in je profiel. Victoria Milan verstuurt geen spam en stelt de database met e-mailadressen niet beschikbaar aan derden.


Wel ontvang je om de zoveel tijd een mail van Victoria Milan zelf met interessante informatie over de website. Vind je dit toch niet prettig, dan kun je dit aangeven in je profiel. Je zult dan geen mails meer ontvangen. Behalve als je een bericht of knipoogje of een bericht hebt van een flirt natuurlijk.


Wat kun je zelf doen om anoniem te blijven op Victoria Milan?

Zelf kun je ook het een en ander doen om te zorgen dat niemand achter jouw spannende avonturen komt. Gebruik bijvoorbeeld een naam die niet terug te leiden is naar je persoonlijke situatie. Maak een wachtwoord aan dat je nog nooit hebt gebruikt en verander deze regelmatig.


Je e-mailadres is niet zichtbaar en zal niet aan de andere leden worden getoond. Toch is het aan te raden een ander adres aan te maken. Je zou toch niet willen dat een familielid of kennis per ongeluk je mail leest. Dit is sneller gebeurt dan je denkt. Vooral als je een laptop of tablet deelt.


Wat is de paniekknop van Victoria Milan?

.
Stel: je bent lekker rond aan het neuzen tussen de profielen op victoriamilan.nl. Ineens hoor je de sleutel in het slot van de voordeur. Je partner komt thuis. Nu al.? De deur zwaait open en… niets aan de hand. Voor dit soort situaties heeft Victoria Milan namelijk de zogeheten ‘paniekknop’. Deze knop brengt je in één muisklik naar YouTube en verwijdert alle pagina’s van Victoria Milan uit je browsersgeschiedenis. Niets aan de hand. De knop is altijd zichtbaar, op iedere pagina die je bezoekt. 


Hoe kun je je profiel verwijderen van Victoria Milan?
Vind je het allemaal iets te spannend? Je kunt je profiel eenvoudig verwijderen. Dit doe je onder het tabje ‘Instellingen’. Bij de privacyinstellingen kun je je profiel deactiveren. Dit is de optie 'eenvoudig verwijderen'.


Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide verwijdering. Al je gegevens worden gewist, inclusief de berichten die je hebt verstuurd. Niets zal dan nog duiden op jouw stiekeme bezoekjes aan de website.


Tot slot

Kort samengevat is Victoria Milan hèt platform voor gebonden mensen die op zoek zijn naar een online of reallife affaire. Je hoeft niet bang te zijn dat je partner achter je avonturen komt. Victoria Milan werkt discreet. Als je daarnaast zelf enkele voorzorgsmaatregelen treft, zal niets jouw affaire (affaires?) in de weg staan.


Singles kunnen zich inschrijven maar zij zullen alleen contact kunnen maken met mensen die wel een relatie hebben. Vrouwen hoeven het eerste jaar niet te betalen voor de diensten van Victoria Milan. Mannen kunnen tegen een maandbedrag op zoek naar mooie dames.


Is passie in de polder niet jouw ding? Victoria Milan heeft leden in heel Europa. Kies wie het beste bij je past, waar hij of zij ook woont. 


Hoe maak je contact met Victoria Milan?

Wil je meer weten? Victoria Milan is onder andere te volgen op Facebook en Twitter.


Daarnaast is er een eigen blogpagina waar interessante artikelen worden geplaatst over affaires, avontuurtjes en relaties. Leden plaatsen hier ook hun ervaringen.


Victoria Milan heeft nog geen app, maar ook met de mobiele site kun je discreet daten. Je kunt dus overal gebruikmaken van de functionaliteiten van de website. Heb je een vraag voor het team van Victoria Milan? Mail dan naar support@victoriamilan.nl.


Waar kun je terecht met klachten over Victoria Milan?

Er is geen speciale pagina waar je terecht kunt om een klacht in te dienen over Victoria Milan. Het is natuurlijk wel mogelijk om contact op te nemen met Victoria Milan. Je kunt gebruik maken van het contactformulier of het e-mailadres hierboven. Als je ergens niet tevreden over bent dan moet je dit duidelijk kenbaar maken. 

Heb jij ervaring met Victoria Milan? Schrijf een review over Victoria Milan!

Heb jij al een keer gebruik gemaakt van de datingsite Victoria Milan? Dan zien we op NederlandReview je beoordeling over deze datingsite graag terug. Het mag positief zijn, maar ook negatief. Alle ervaringen helpen anderen immers om een goed beeld te krijgen van Victoria Milan. 


Lees ervaringen en recensies van daten bij Victoria Milan. Hoe veilig, betrouwbaar en anoniem is het? Gaan ze vertrouwelijk met je gegevens om en zijn er geen fake profielen? Lees ervaringen in reviews bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (39)

3 maanden abonnement Victoria Milan.

Victoria Milan, Trap er niet in dit bedrijf is alleen op geld uit, pure oplichting! Selectief onbereikbare klantenservice. Als je je abonnement wil opzeggen en te veel afgeschreven abonnementsgeld € 179,= wil terugvragen wordt er niet op je klacht gereageerd. Wat mij betreft riekt dit sterk naar oplichting, bovendien veel valse profielen en dames die alleen op geld uit zijn. Mijn advies laat dit bedrijf links liggen het gaat je een hoop ergernis en geld kosten!

M

Mike

20-03-2024

0forum

1 jaar abonnement Victoria Milan

Ik heb 1 jaar abonnement voor Victoria Milan gekocht. Ik krijg alleen nepberichten uit Chicago, Parijs en Oslo. Opzeggen kan niet zodat ze je na een jaar weer €230,- van je rekening plukken. Het is één grote oplichtersbende. Trap er niet in. Het erge is dat Victoria Milan op veel aanbevelings site als gewaardeerd sttat omschreven. Die zullen wel veel geld ontvangen voor hun leugens. Ik heb mijn rekening vervangen. Het lukt ze niet nog een keer.

B

Ben Notenboom

03-07-2023

0forum

jaar abbonement

Begin er niet aan. Je wordt vernederd en opgelicht. Nergens op de site kun je jouw account verwijderen. Er wordt aangegeven dat je acoount nog x maanden geldig is. Maar na die tijd wordt het geld weer afgeschreven. Door al die ellende heb ik mijn rekening beëindigd en een nieuwe begonnen. Ik laat me niet continue oplichten. En de reacties die je krijgt , zijn van mensen uit Chicago, Parijs en Stockholm, of iemand op 200km afstand in Nederland, terwijl je opgeeft dat je max 50km afstand wil hebben. Pure oplichting !!!

B

ben naaktgeboren

04-06-2023

0forum

3 maanden

PAS OP!! Collega is gechanteerd met zijn eigen foto's die hij heeft verstuurd. Verzoek tot betaling van bitcoins. Heeft het nummer geblokkeerd en wordt met een ander nummer gebeld met stemvervorming!! Ga er zo snel mogelijk af!!!!!!!!!!!

M

Martino

07-02-2023

0forum

Premium Gold

Pure oplichterij ! Fake profielen Account (en betalingen) stopzetten is bijna niet mogelijk OPGELET HIERMEE, besteed beter je geld aan de hoeren, dan heb je er wat aan.

M

Max

31-12-2022

0forum

Victoria Milan 3 maanden abonnement

Ingeschreven op Victoria Milan, €90,- betaald voor 3 maanden en alleen maar profielen die dag zeggen en verder niks, je kan wel 100 berichtjes sturen, maar na die eerste standaard groet hoor je niks meer van ze.. ja, als jij hun profiel bezoekt, bezoeken ze jou profiel daarna ook weer, maar geen enkele chat is er uit te halen na de eerste groet, ik heb het zeker met 200 vrouwen geprobeerd, maar echt 0 op het rekest gekregen. Gewoon niet doen, lekker je geld in je zak houden, is een grote fake scam!

T

Tommie

05-12-2022

0forum

Premium Abonnement

This site is just pure illusion. Probably 85 percent of the women here are not real. You will receive dozens of similar messages from fake profiles to make you believe that someone is interested in you. When you reply them you will never receive an answer. Il truly wish for the employees and owners of this company to experience all the loneliness and sadness that they are causing in other human beings who are looking for love. Those people have no moral conscience. And to add one last note for you. All the positive reports that you will encounter here about this company are fake, they were probably created by the support team of victoria milan themselves.

L

Louise

28-10-2022

0forum

victoria milan

wel zo doorzichtig fake dat jeje afvraagt waarom de moeite genomen wordt je nog lastig te vallen met spam

J

jim

03-04-2022

0forum

Victoria milan Premium subscription

De allergrootste miskoop wat betreft een dating site. Gewoon pure diefstal. Als je je aanmled krijg net als bij zo een beetje alle andere datingsites een waterval aan reacties. Op het moment dat je betaald..... stilte. En als je al een rectie krijgt is het daarna 3 maanden..... stil. Geen enkele dame op deze site is echt. Allemaal lokken ze je naar paysites. Of ze zijn zoooo zielig dat ze geld nodig hebben. Het is dat je een ster moet geven maar ze zijn niets meer waard dan een vuilnisbak.

O

oudeheer

06-02-2022

0forum

Premium

Plus punten kan ik hier niet opsommen. 95% van de zogezegde vrouwelijke leden zijn fake. Prachtige vrouwen op foto...haast fotomodellen. Ze willen je naar andere dating sites lokken, willen je op één of andere vindingrijke manier geld afhandig maken. Ze vragen om je email of telefoon nr., maar pas op dit doen ze om je smarthphone te hacken en je contactenbestand te misbruiken door je eventueel te chanteren. Dus kijk goed naar je instelling en laat contacten niet toe voor andere gebruikers. Voorts is het chatplatform werkelijk vreselijk traag. Tergend zelfs ...je moet je herhaaldelijk in - en uitlogggen om je gesprek in stand te houden. Zenuwslopend!!! Ronduit slechte datingsite...zelfs de positieve recensies hier geplaatst lijken me fake. 0 op 10. Dikke buis, afvoeren die handel. Gewoonweg van het net verbannen. Ik moet hier een ster geven anders kan ik deze recensie niet plaatsen. Maar voor mij verdienen ze geen enkele!!!

N

Nick

04-02-2022

0forum

Premium lidmaatschap voor 1 jaar

In juli vanuit nieuwsgierigheid mij als man, vijftiger, getrouwd, laten verlokken tot een jaar premium lidmaatschap voor Victoria Milan nadat ik als gewoon geregistreerde reeds bestookt was met allerlei berichten van vrouwen zonder dat ik daar toen nog op kon reageren. Eenmaal premium en ruim 200 euro lichter was het snel uit met de pret. Nu ik wel kon reageren op alle hartjes en knipogen bleek er weinig mogelijkheid tot chatten met echte vrouwen. Ik wilde nog opzeggen binnen twee weken maar dat bleek niet mogelijk omdat VM onder Maltees (heel vaag dus!) recht. Dan maar "de aanhouder wint". Dat is een hele slechte beslissing geweest. Enige contact dat - na heel veel pogingen de daarop volgende maanden - tot stand is gekomen was met internet criminelen en vrouwen (kunnen ook mannen geweest zijn) die mij naar andere nog veel foutere datingsites probeerden te lokken of vrouwen (of mannen?) die mij via een mailadres buiten VM na enkele weken hartstochtelijk chatten (altijd was er om wat voor reden geen videochat mogelijk) veel geld afhandig probeerden te maken. Trap er niet in! Profielen zijn vrijwel allemaal fake en vaak slordig en vluchtig ingevuld door een redactieteam van VM zelf (doorgenummerde vrouwennamen, bijv. Isabelle41). Mijn 1 jaar lidmaatschap uiteindelijk zonder restitutie maar in volle overtuiging na 5 maanden opgezegd. Ook heel frustrerend dat VM allerlei regels hanteert om foto's die je van jezelf probeert up te loaden afkeurt terwijl de site uitpuilt van foto's van vrouwen (als er al een enkele profielfoto gegeven wordt) die helemaal niet bestaan onder de gepresenteerde naam (tip: google gezichtsherkenning!) en ook volstrekt niet voldoen aan de gestelde voorwaarden. Pure oplichterij!

E

Eusebio

11-12-2021

0forum

Victoria Milan

Pluspunten ? Really 1 day trial meteen automatisch 6 mnd abonnement in je mik. Andere sites stoppen je trial. En hoeveel fake fucked up wijven kun je hebben: 1. Of ze willen je naar een andere site lokken 2. Of ze willen je geld afhandig maken 3. Of ze denken je te kunnen saboteren K ben niet naief maar VM is de kloterigste site. an allemaal met een service die eigenlijk maar een boodschap heeft voor haar klanten...Fuck You Schandalige site

R

Really ?

20-08-2021

0forum

Xx

Zeer slechte site. Ik durf te wedden dat zeker min 99% van vrouwen fake zijn. Daarnaast word je “automatisch” door verbonden met andere site, waar zij geld om vragen, of anders via slinkse wijze. Service is logischerwijze zeer slecht, want daar verdienen ze eraan. Erg vreemd dat een aantal wel deze site aanbevelen. Het is gewoon een criminele site, niet doen!

E

Eduard

11-07-2021

0forum

victoria milan

heel veel fake profielen, die je enthousiast naar andere sites leiden. erg slecht en kansloos

J

jantje

18-06-2021

0forum

Victoria Milan

Deze site is voor 99% gevuld met fake profielen. Doe jezelf een plezier en laat deze scam site links liggen. Echt pure oplichting!

M

Martijn

23-01-2021

0forum

lid VM

Lijkt allemaal heel leuk met aantrekkelijke vrouwen die voor van alles in zijn. Maar kijk uit! 8 van de 10 zijn uiteindelijk op je geld uit. Superslinks! Ze sturen je naar 'hang outs' app omdat ze dan geen controle van VM hebben. Ze palmen je helemaal in en na verloop van tijd vragen ze geld met een zielig verhaal of een mooie zakelijke transactie. Vraag me af of het neppers zijn, misschien zit er een man achter het profiel? Mijn advies: blijf ver uit de buurt of je gaat voor de bijl.

N

Nik de Nijs

06-11-2020

0forum

Stond 9 euro per maand maar 174 euro geworden

Een false hoax diefstal site. Ben zomaar 174 euro kwijtgeraakt

A

Awat

10-06-2020

0forum

1 dag abb. Victoria milan

Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen. Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro. Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM. Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen. MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

T

Tim

16-02-2020

0forum

nvt

je kunt niets zonder te betalen. Vrouwen stromen binnen en sturen je een bericht, ook al staat in je profiel dat je geen berichten kunt lezen. Geen geld aan besteden!! Geldklopperij

A

Anoniem

29-12-2019

0forum

3 maanden premium

ik ontving berichtjes van dames met een heel normaal profiel, en heel normale fotos. Niets bijzonders. Premium genomen en met de dames gechat. Gewoon gesprek eigenlijk. Totdat mij opviel dat van elk profiel de inschrijfdatum 26.02.2018 was. Ik ben mijn inbox flink gaan doorspitten (hoop berichtjes van andere datingsites). En telde uiteindelij 34 profielen die allemaal op 26.02.2018 ingeschreven waren en allemaal heel normaal profiel en normale fotos (alledaagse fotos). Dus dit in de chat aan deze profielen laten weten. Met nog geen 2 uur, hadden alle 34 profielen "een pauze genomen". Nog geen half uur later waren alleen deze profielen verwijderd. Dit zijn dus de nepprofielen van VM zelf. Want hoe kunnen zoveel profielen op exact dezelfde datum zijn ingeschreven en binnen 2 uur verwijderd, als ik ze per prive chat er op wijs. Tevens viel mij op dat andere profielen soms al jaren ingeschreven staan en soms pas 6 maanden. Maar vaak allerlei bevestigingsopties hebben uitgevoerd (tel.nr, email bevestiging), betaald premium hebben, maar al maanden niet online zijn geweest? Wie doet er nou zijn best het profiel te bevestigen, een betaald abbo te nemen, om vervolgens maanden lang hier geen gebruik van te maken?.... Ook nep dus.

J

Justj78

23-11-2019

0forum