Regioswingers

5.6

Bestellen

5.1

Service

5.1

Prijs

4.8

Levering

45.8%

Zou hier weer kopen

Regioswingers

Veel mensen zijn op zoek naar een relatie, de liefde van hun leven of in ieder geval iemand om de dagen mee te slijten. Maar iemand vinden die bij je past is niet altijd even makkelijk. Tegenwoordig hebben we nou eenmaal drukke levens en duiken we niet zo makkelijk meer een bar, club of andere gelegenheid in en iets met een collega beginnen is ook niet altijd alles. Dus waar kun je nog heel om nieuwe mensen te leren kennen? Hiervoor kun je een datingsite bezoeken. Maar welke is nou het beste en meest betrouwbaar? Sommigen zitten immers vol met fake profielen en oplichters die enkel uit zijn om wat geld en extras. Het is nou eenmaal helaas een feit dat je, hoe goed je als datingsite de profielen ook controleert, je nooit alle valse profielen eruit kunt pikken. Daarom wil je een betrouwbare datingsite die hier in ieder geval z’n best voor doet en niet toestaat dat zomaar iedereen een profiel kan aanmaken. Éën datingsite die je eens zou kunnen proberen is RegioSwingers. Maar wat voor een datingsite is dat nou precies? Op wat voor soort singles en stellen richten zij zich? Is het nou wel zo makkelijk je in te schrijven en een profiel aan te maken op deze website? En hoe behandelt de klantenservice van RegioSwingers de leden? Lees verder om op deze vragen en meer een antwoord te krijgen. Misschien doe je zelfs wel wat datingtips en inspiratie op.


Wat is RegioSwingers?

RegioSwingers is een datingsite. Het is een website van Orbinair B.V. Het hoofdkantoor kun je vinden in Nijmegen. Net als Novamora zijn ze een deel van Sexy Dating Networks. RegioSwingers biedt de kans om online te zoeken naar potentiële dates. De website is bedoeld voor singles van 18 jaar en ouder die zoeken naar een relatie, vriendschap of date. Maar ook stellen zijn welkom op deze website. Je kunt er een profiel aanmaken en in contact komen met andere singles. Het voordeel van je inschrijven bij RegioSwingers of welke datingsite dan ook is dat je weet dat je er alleen mensen tegen zult komen die net als jij single zijn en op zoek zijn naar een relatie. Je zult dus niet snel een blauwtje lopen. Sowieso blijft dat blauwtje bij een online datingsite aardig beperkt aangezien niemand het ziet of merkt als je afgewezen zou worden. Je kunt er dus rustig op zoek gaan maar profielen van mensen die je interessant lijken. Als de interesse wederzijds is dan merk je dat vanzelf en kun je met elkaar in contact komen. Ook kan RegioSwingers je helpen de profielen te filteren en alleen singles of stellen laten zien die bij je passen qua eigenschappen, interesses en voorkeuren. Ook kun je zelf je zoekopdracht beperken door zoekcriteria zoals leeftijd, land en geslacht te gebruiken.


Inschrijven bij RegioSwingers

Je kunt bij RegioSwingers vrij gemakkelijk een profiel aanmaken. Je hoeft hiervoor alleen maar een aantal dingen aan te klikken. Zo willen ze weten of je een man, vrouw of stel bent. Bij een stel hoef je niet alleen te denken aan een man en een vrouw. Ze geven ook de mogelijkheid om aan te geven dat jullie een stel zijn dat bestaat uit een twee mannen of twee vrouwen. Ook kun je zelf aangeven of je op zoek bent naar een man, vrouw, stel (m/v), stel (v/v) of stel (m/m). Denk ook goed na over een goede inlognaam of profielnaam, want deze kun je hierna niet meer veranderen. Verder willen ze nog je e-mailadres weten en dan ben je zo goed als aangemeld. Vervolgens zul je dan een bevestigingsmail ontvangen op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Je bevestigd het e-mail adres door op de link in de mail te klikken. Hiermee maak je je inschrijving rond. Bedenk echter wel goed dat je profiel ook zichtbaar zal zijn voor de leden en deelnemers van andere websites die behoren tot Sexy Dating Networks. Het kan dus zijn dat je benaderd wordt door iemand van Novamora of nog een heel andere datingsite van Sexy Dating Networks.


Inloggen op RegioSwingers

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je je inloggen op de website. Je kunt dan gebruik maken van de functies die geboden worden door RegioSwingers. Ook kun je bepaalde instellingen in je profiel veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je wel of geen notificaties van de website wilt ontvangen. Mocht je je profiel tijdelijk even willen verbergen, dan kan dit. Je kunt je profiel voor onbepaalde tijd onzichtbaar maken voor andere gebruikers. Dit is handig als je even geen behoefte hebt aan reacties omdat je eerst een tijdje aan wilt kijken of een date verdere potentie heeft. Let er trouwens wel op dat het soms even kan duren voor je geschreven tekst en eventuele extra foto’s zichtbaar zijn. Die worden eerst gecontroleerd voordat RegioSwingers ze op de website laat verschijnen.


Hoe Werkt Online Daten bij RegioSwingers?

Zodra je ingelogd bent kun je op zoek naar profielen die je interesse wekken. Je kunt hiervoor de zoekfunctie gebruiken die al eerder is genoemd. Je krijgt hierdoor profielen te zien die voldoen aan de bepaalde criteria waar je op zoekt. Vervolgens kun je een berichtje sturen naar iemand waarvan het profiel je aanspreekt. Als diegene ook interesse in jou heeft kunnen jullie verder berichten uitwisselen en uiteindelijk een keer afspreken. Wel geeft RegioSwingers je een aantal datingtips die je zeker moet onthouden. Zo vinden ze het belangrijk dat je niet met iemand afspreekt voor jullie er echt allebei aan toe zijn. Ook raden ze je aan heel bewust om te gaan met je persoonlijke gegevens. Geeft ze nooit zomaar aan iemand. Vandaar ook het berichtensysteem dat door RegioSwingers beschikbaar is gesteld. Zo hoef je niet meteen je persoonlijke e-mailadres te geven. Op dezelfde manier zou je eigenlijk ook eerst de persoonlijke gegevens van iemand anders moeten controleren voor je besluit akkoord te gaan met een date. Telefonisch contact met een potentiële date voor je elkaar echt ziet is ook nooit verkeerd. Vertrouw nooit op je date om je op te halen en/of thuis te brengen, zeker niet als het de eerste keer is dat jullie elkaar zien. Het is verstandig zelf verantwoordelijk te zijn voor je eigen vervoer zodat je kunt vertrekken als de date voor jou niet comfortabel meer voelt. En zorg ervoor dat iemand weet waar je bent en hoe laat je ongeveer denkt terug te komen. En, misschien wel één van de belangrijkste tips van RegioSwingers : vergeet nooit je mobiele telefoon en zorg ervoor dat deze voldoende is opgeladen. Kortom: vertrouw op je gezonde verstand en haak af als er ook maar iets is dat je niet vertrouwd. De date moet immers voor jullie allebei leuk zijn. Zo voorkom je dat er misbruik van je wordt gemaakt.


VIP-Toegang bij RegioSwingers

Bij het gewone standaard abonnement kun je gratis een profiel aanmaken, standaardberichten sturen, profielen bekijken, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken. Je hoeft hiervoor helemaal niets te betalen en kunt alsnog gewoon gebruik maken van de standaard versie van hun website. Dit is meer dan genoeg voor passieve leden die gewoon een beetje willen rondkijken en verder content zijn met afwachten wie er op hen af komt. Als je iets meer wilt, dan kun je VIP-Toegang aanvragen. Hiervoor betaal je €24,99 per maand. Als je voor 2 of 4 maanden een abonnement afsluit krijg je per maand een korting. Het is dus niet heel goedkoop, maar je krijgt hierdoor wel aardig wat extra functies. Zo hebben ze een FotoZapper die je mag gebruiken. Je verzonden berichten zijn met een VIP profiel altijd zichtbaar. Ook kun je extra foto’s bekijken, met andere leden chatten, laatste bezoekers bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoorden, persoonlijke berichten sturen en nog veel meer extra functies. Je bent dan een actief lid en kunt op die manier meer uit de website halen. Er is een opwaardeerplan waarmee je kunt aangeven voor welke periode je per keer VIP-toegang wilt kopen.


Je Uitschrijven bij RegioSwingers

Heb je eenmaal de liefde van je leven gevonden, dan heb je waarschijnlijk niet echt de behoefte om nog langer ingeschreven te staan bij RegioSwingers of welk dadingbureau dan ook. In dat geval kun je je weer uitschrijven bij RegioSwingers. Dit geldt natuurlijk ook voor als de website niet is wat je ervan verwacht. Je kunt je uitschrijving zelf regelen via je account, maar je kunt ook hulp vragen aan de klantenservice van RegioSwingers door ze een bericht te sturen via hun reactieformulier. Maar misschien vind je het al genoeg dat je je profiel onzichtbaar kunt maken. Mocht je dan ooit nog eens de diensten van RegioSwingers nodig hebben, kun je gewoon weer inloggen en verder gaan alsof er niets veranderd is. Je profiel is immers ongewijzigd. Met wat kleine aanpassingen kun je de draad dan gewoon weer oppakken.RegioSwingers in de serie Nieuwe Buren. Het Personage Jasper maakt een account aan.


Veelgestelde Vragen voor RegioSwingers

Er is op de website van RegioSwingers een pagina te vinden met de meest gestelde vragen over inschrijven, inloggen, zoeken, chatten, foto’s plaatsen, abonnementen, berichten en uitschrijven. Hier kun je op veel vragen wel een antwoord vinden. Mocht je na het lezen van die FAQ sectie, dan kun je altijd nog de klantenservice van RegioSwingers benaderen.


De Klantenservice van RegioSwingers

Natuurlijk is het mogelijk om de klantenservice van RegioSwinger te benaderen. Je kunt ze een e-mail sturen via het reactieformulier dat je op hun website kunt vinden. Hier kun je je naam, inlognaam en e-mailadres invullen. Je kunt hierbij ook het onderwerp van je bericht aangeven. je kunt kiezen voor onderwerpen zoals suggesties, storingen, melding van misbruik, betaling, technische vraag of één van de andere onderwerken die je kunt selecteren. Daarna kun je je bericht typen. Kijk wel eerst even bij de gestelde vragen. Misschien zit het antwoord van je vraag er al tussen. Als je het formulier verzonden hebt zal de klantenservice van RegioSwingers zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Reviews, Ervaringen en andere Beoordelingen van Klanten van RegioSwingers

RegioSwingers heeft vele leden, en ook de leden van andere datingssites van Sexy Dating Networks vallen onder hun database. Er zijn dus vele mensen die ervaring hebben met dit datingbedrijf. Het kan handig zijn om even een blik te werpen op de reviews die deze leden achtergelaten hebben. Hun meningen, ervaringen en andere opmerkingen kunnen je heel wat wijzer maken over hoe RegioSwingers werkelijk werkt. Kun je hier bijvoorbeeld echt de liefde van je leven tegenkomen? Hoeveel reacties kun je nou ongeveer verwachten? En zijn al die profielen nou wel zo echt? Lees je goed in voordat je besluit je in te schrijven voor RegioSwingers. Ben jij zelf een lid van RegioSwingers? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze datingsite. Laat dan zelf een review achter waarin je vertelt over jouw ervaringen met RegioSwingers. Zo kun jij op jouw beurt anderen weer helpen om een beter beeld te krijgen van RegioSwingers voordat ze besluiten zichzelf in te schrijven.


Hopelijk heb je nu wat meer inzicht in hoe RegioSwingers werkt. Maar blijf op je hoede en onthoudt de datingtips die gegeven zijn. Dat is belangrijk voor je eigen veiligheid. Verder hoopt natuurlijk iedereen dat je eerstvolgende date een succes wordt en het uiteindelijk uit zal bloeien tot iets moois. Maar check eerst goed of RegioSwingers of Sexy Dating Networks in het algemeen de juiste datingsite is om je hierbij te helpen. Veel datingplezier en wees voorzichtig.


Over Regioswingers

De site Regioswingers is een casual dating site voor mannen, vrouwen en ook voor stellen in ons land. Het is een site welke gericht is op mensen welke op zoek zijn naar wat meer spanning en erotiek. Iedere dag komen er ongeveer 140 nieuwe deelnemers bij en is het hierdoor een site geworden voor veel swingers in ons land. Het is gemakkelijk om je in te schrijven en om zo een spannend contact te vinden via het internet. Het internet is ideaal om de juiste persoon te vinden. Het maakt niet uit of je een man een vrouw of een stel bent welke op zoek is naar de juiste match. 


Diensten van regioswingers 

Regioswingers  is een site waar swinters een spannend contact kunnen zoeken en vinden. Het is een dating site waar veel mannen, vrouwen en stellen naartoe gaan voor een spannend en erotisch contact. Misschien is het ook wel wat voor jou?

Klachten, tips en complimenten over regioswingers

Klachten kun je per post en per mail inzenden naar Orbinair BV (het bedrijf achter de site Regioswingers). 

Orbinair B.V.

Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen, Nederland
KvK-nummer: 09206903
BTW-identificatienummer: NL821304148B01
Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander goed helpen! 

Heb jij ervaring met Regioswingers?

Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Profiel op regioswingers zo fake

Je denkt leuke reacties. Maar als het dan te serieus wordt heeft iedereen het te druk. Als je wil afspreken en je vraagt om te gaan videobellen om zo kennis te maken dan haken ze allemaal af. Verspil je geld niet aan deze site maar gewoon lekker naar de club. Oplichters

M

Markie

11-12-2023

0forum

Wij wilden deze datingsite 1 maand gebruiken om te proberen. omdat deze automatisch verlengd wordt wil ik deze alvast stopzetten om zeker geen verlenging te nemen. omdat ik me dan moet uitschrijven stopt mijn lidmaatschap direct met het gevolg voor een hele maand betaald en maar 9 dagen gebruik van kunnen maken. Dit is puur bedrog.

G

gernoel

30-08-2022

0forum

dating

Hoi ,helaas wij konden het op deze site niet vinden .Messchien hebben andere stellen het wel gevonden .tolguy@outlook.com

R

rob

03-07-2022

0forum

Site

Goedemiddag , helaas na veel reacties is het ons niet gelukt . Messchien dat er stellen die het wel lukt ,tolguy@outlook.com

R

Rob

23-03-2022

0forum

1 maand vip

Op het eerste gezicht lijkt het fijn en gezellig, maar er is meer aan de hand. Zodra je begint te "zappen" lang de foto's merk je dat je namen niet helemaal kloppen... Ieder heeft soort gelijke namen, met nummer en nog wat, al snel proef je een bittere smaak want je hebt net een volledige account gekocht en op dit moment lijken het allemaal nep profielen, opgezet door de site eigenaren om zo de site gemiddelde omhoog te werken. Ik geloof dat de site echte profielen bheeft maar ook zeker weten een heleboel neppe... moet je eens voorstellen dat je zit te praten met een IT gastje... gatver.. en kijkt er nou iemand naar MIJN profiel? nee hoor dacht het niet... is dat omdat ik lelijk ben of echt nergens op sla wellicht wie weet maar het is enorm ongewoon want op alle andere normale apps soals tinder, scout, meetme, hinge en taimi zelfs krijg je bezoekjes maar niet op regio swingers hoor. al ben je de hele week online.. dit kan maar 1 ding betekenen.. er is vrijweinig echt verkeer.... dus als je nog eens iemand aanspreekt word je heel netje met een een auto tekst geweigerd, omdat het niet valt te onderhouden met een nepprofiel natuurlijk ik zou deze site zo snel weg doen als dat ik 1 van die nep profielen zou doen.. pure onzin, aan de andere kant word je super snel geholpen om de rotzooi abbonnementen te kopen dus 3 sterren voor service en levering... ECHT niet doen gewoon

R

Ronald

14-08-2021

0forum

Geen

Binnen een uur na inschrijving 10 berichten, 10 knipoogjes en 52 views van mijn profiel, zonder dat ik een foto of omschrijving heb geplaatst. Oplichterij om je een abonnement aan te smeren!

E

Erbelau

10-08-2021

0forum

Betrouwbare site.

Staan al jaren ingeschreven bij RS. Dit naar alle tevredenheid. Herkennen ons niet in de negatieve reviews. Hebben menige leuke dates aan overgehouden!

A

Adja

25-12-2020

0forum

Jaar abbo (met 50% kortinf)

Prettige sexdating site. Wij als stel ervaren dat deze site betrouwbaar is en er weinig nep profielen. Klantenservice is goed benaderbaar en reageert snel en accuraat. Goede zoekfunctie. Al met al tevreden. Voor de mensen die beweren dat het allemaal fake is: dat is niet zo. Echter moet je wel een beetje moeite doen voor leuk contact. Een profiel op deze site is geen garantie op een date. Dat heb je helemaal zelf in de hand...

E

Eef

09-07-2020

0forum

De insteek van deze site is vals.

De insteek van deze site is vals. Als je geld betaald om een lidmaatschap aan te gaan, dus berichten wilt kunnen sturen naar andere profielen, geeft dit NUL garantie dat die profielen jou ook kunnen antwoorden. Er is dan ook geen enkele kontakt mogelijkheid!! Profielen welke een onbetaald lidmaatschap hebben kunnen dan jouw bericht wel lezen maar NOOIT beantwoorden. Hier betaal je dus echt voor niets abonnementsgeld!! Wel abonnementsgeldgeld betalen maar geen kontakten kunnen leggen met onbetaalde profielen is zeer frustrerend, zeker omdat dergelijke onbetaalde members het grootste deel van de members vertegenwoordigen. Daarbij, wij hadden in het optiemenu aangegeven NIET ons lidmaatschap automatisch te verlengen. De site veranderd dit heel sneaky en zeker ongevraagd naar ‘automatisch verlengen’ waardoor nogmaals een termijn van 4 maanden ad 54,00 euro werd afgeschreven. Mensen.., Deze site kent buiten de enorme hoeveelheid fakeprofielen ook een admin welke weinig betrouwbaar is. Regioswingers kent meerdere nevensite's als Ondeugend daten en Novamora, Met allen eenzelfde werkwijze!

S

Stel met erv, op regio

02-11-2019

1forum

Nvt

Minpunt: Ik kon geen foto uploaden en gaf dat dooren kreeg als antwoord dat ik maar vip lid moest worden dan kon ik per email een foto doorsturen. Geldwolven...fake site...niet klantvriendelijk en heb mezelf meteen weer uitgeschreven

R

Richard

17-09-2019

0forum

ja

drama site na 3 dagen kwam ik via zapper alweer dezelfde vrouwen tegen, bestand van 100 vrouwen blijkbaar.

X

xxx

13-09-2019

0forum

Geduld is een schone zaak

Oke.... Niet de gemakkelijkste manier om seks te vinden maar het werkt wel. Wees geduldig en neem de tijd om een berichtje te schrijven. Seks is namelijk iets meer dan elkaar een handje en kusje geven. Vertrouwen moet er zijn. Ik heb al heel wat dates gehad via deze site en nu nog steeds heb ik stellen en vrouwen die mij een leuk tegen berichtje sturen. veel berichtjes blijven ook onbeantwoord en ja.... er zit veel fake. Maar ik ben nu door deze site een vast seks vriendje van 2 stellen en ik moet zeggen een leuke en hete ervaring die nog lang door mag gaan. Mijn geheim..... Zelfkennis en niet opdringerig zijn. Mag ook wel zeggen dat mijn gewaagde fotootjes ook wel mee helpen waardoor ik hoor dat ik er lekker uit ziet. :-) Na contact ga ik vaak al snel over op KIK en na een tijdje het vertrouwen krijgen en een uitnodiging is dan gemaakt.

R

Ruud Stien

15-03-2019

1forum

Fake profielen

- fake profielen, echt te bizar

R

Robert

08-03-2019

0forum

Shitsite.

Wat een oplichterij...95% fake profielen. Geld kwijt maar voor geen kwartje wijzer! Trap er niet in mensen!

M

Marco

25-02-2019

0forum

Waardeloos

Echt waardelozesite. 25 euro betaald en per ongeluk na 9 dagen account gewist. Dan ben je mooi je geld kwijt. Klantvriendelijke van 0,0 . Verder kloppen er veel profielen niet en krijg je antwoorden die niet kloppen

H

H

04-01-2019

0forum

hufterigheid

Ik dacht; ik probeer. Een site waar vrouwen hun hufterig gedrag op en top uitbuiten! why?? omdat ze gratis VIP members zijn, en daardoor te vrijblijvend lid worden (sommigen al jaren) en daardoor soms geen enkele moeite nemen om te reageren op vragen of andere berichten. Elke keer dacht ik, ben ik nu gek, stuur ik rare berichten? Dus... niet doen. Aan de beheerders/eigenaars; maak dat vrouwen ook moeten betalen, €10,- p/m (en de mannen dan ook)..

N

nietje

13-08-2018

0forum

Niet mijn cup-of-thee

Ik snap dat anderen het doen en best wat leuke contacten opgedaan. Spontane mensen en erg gezellig. Maar het was leuk om uit te proberen maar uiteindelijk gewoonweg niet mijn cup-of-thee. Vandaar een Nee voor nogmaals kopen, maar op zich is het een goede site voor hen die het interessant vinden. Weinig fake en meesten serieus. De levering heb ik dus minder gegeven, maar dat ligt meer aan mij dan aan de site.

H

Han S.

21-02-2018

1forum

Veilig

We hebben jaren gezocht naar een veilige manier waar wij dit durfden proberen. De website van RegioSwingers is netjes en we vonden het zelf een erg spannend idee dat het om de regio gaat. Misschien kom je een bekende tegen, tevens een eng idee, maar daarom juist ook extra aantrekkelijk. Bekenden zijn wij (nog) niet tegengekomen, maar we hebben tenminste 1 paar ontdekt waarmee we zeker vaker "contact" willen hebben. Een veilige manier om dit te proberen voor allebei een spannende ervaring gebleken,

S

Sanne

09-05-2017

3forum

Verrassend goed

Na inschrijven viel het me mee hoeveel aanspraak je krijgt en hoe echt het is. Meestal zijn er toch een hoop fakers op dit soort datingsites. Maar het is een levendige site en als je dit zoekt..dan zit je goed. Het is trouwens niet heel goedkoop. Vooral de vip abo niet (voor 20 euro per maand) maar met credits kom je ook heel ver en best wel value-fot-money zeg maar.

L

Liever naam niet bekend

30-04-2017

2forum

uitproberen

Ik snap dat sommige het superspannend vinden. Maar ik heb het geprobeerd met mijn vrouw en het is toch niet helemaal ons ding. Ik ben voor uitproberen van nieuwe dingen, maar dit ging me net even te ver. Dus eens maar nooit weer.

U

uitproberen

07-02-2017

0forum