Saldodipje

3.8

Bestellen

3.1

Service

3.1

Prijs

3.4

Levering

20.6%

Zou hier weer kopen

Saldodipje

Soms red je het einde van de maand financieel net niet omdat er een onverwachte uitgave op je af is gekomen. Je fiets ging stuk, er kwam een tandartsrekening binnen die hoger uitviel dan gedacht, etc. Het kan dan het handig zijn om een minilening bij Saldodipje aan te vragen. Dit is een lening vanaf € 100,- die je aan kunt vragen op het moment dat je een dipje in je saldo hebt. Dit bedrag moet wel snel terugbetaald worden, maar als dit geen probleem voor je is, kan het een uitkomst zijn. Wat de ervaringen van andere klanten met Saldodipje zijn lees je hier op NederlandReview.


Over Saldodipje

Saldodipje is een initiatief van Ferratum UK Ltd, en een onderdeel van de Ferratum Group. Zij zijn een een internationale verstrekker van minileningen, en op Europees niveau marktleider op dit gebied. In 2005 werd De Ferratum Group opgericht in Finland en zijn inmiddels actief in 23 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf, waarvan de aandelen worden verhandeld op de beurs van Frankfurt (DAX). Zij willen de grootste mobiele bank ter wereld worden.



Saldodipje in een item van RTL Editie.nl


Diensten

Via saldodipje.nl kun je een minilening aanvragen vanaf € 100,-. Hiervoor geldt wel dat je tussen de 20 en 70 jaar oud moet zijn, en een gezonde financiële huishouding moet hebben. Bij goedkeuring van de aanvraag kan het bedrag binnen 24 uur op je rekening komen te staan. De tijd die het duurt hangt ook af van de verwerkingstijden van de bank. De aanvraag voor een lening vul je via een online formulier in. De terugbetalingstermijn kan in 3 verschillende periodes, 15, 30 of 45 dagen.


Aanvragen, hoe werkt het

  • Kies het gewenste bedrag (van € 100,- tot maximaal € 800,-) en  de looptijd.
  • 2. Upload jouw ID document en kies een garantsteller. De garantstelling is er om ervoor te zorgen dat Saldodipje minimaal risico loop over het geleende bedrag. Je kunt kiezen uit Global Guarantee (een extern bedrijf dat garant staat, tegen een kostprijs), of een persoonlijke garantstelling. Dat kan een familielid zijn bijvoorbeeld, die de aanvraag mede ondertekent.  
  • 3. Verifieer je bankrekening via iDeal: Dit wordt gedaan door tijdens het aanvragen via iDeal € 0,01 cent over te boeken naar Saldodipje. Zo weet jij, maar ook Saldodipje zeker dat het bankrekeningnummer klopt.
  • 4. Bij een akkoord wordt je geld snel gestort, je kunt het soms al binnen 24 uur op je bankrekening hebben.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt over Ferratum UK dan kun je die naar klachtenregeling@ferratum.co.uk sturen. Vermeld hierin je naam, je klacht en het referentienummer en je eventuele mobiele nummer. Je krijgt dan meteen een ontvangstbevestiging, en ze proberen binnen 5 werkdagen inhoudelijk te reageren. Soms duurt het langer om alles te onderzoeken, zij hebben tot 8 weken om tot een besluit te komen over je klacht, de ‘final resolution’. Als je ontevreden bent met deze beslissing kun je contact opnemen met de Financial Ombudsman Service of via het Alternatief/Online Dispute Resolution platform. Ook kun je nog terecht bij het ODR platform van de Europese Commissie.


Laat hier ook jouw review over Saldodipje achter!


 


Dankzij Saldodipje uit een financieel dipje gehaald, of ga je er bij hen qua budget vooral op achteruit? Aan- of afrader, je leest hier alle reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

zeer misleidende aanvraag

je vraag een lening aan voor 300 euro. en na uitbetaling zeggen ze dat je binnen 5 dagen een garantsteller moet vinden, want anders komen daar 88 euro bovenop. Ga ik niet doen. Melding gemaakt bij het AFM. ze zijn niet geregistreerd daar, en opereren niet volgens de nederlandse wet. ze kunnen je dus niks maken.

17-01-2024

0

Lening

Hetzelfde..500 geleend en wel snel gekregen alleen heel raar na de betaling meer gegevens vragen en als je dat niet binnen 5 dagen doet....bam 643 euro terug betalen .. meer dan 25% is dat dan wat je geleend hebt...heel naar en sneu

P

Petrus

13-09-2023

0

Leningen

Bij saldodipje krijg je een lening en als jij die te vroeg terugbetaald word je geblockeerd voor een jaar. Met een nepverhaal van je leningsscore is te hoog. Je kan pas weer volgend jaar lenen. Zei willen geoon dat je die boetes betaald van 100€ per dag. Dan is je leningscore goed! Heel geraffineerd gaat dit malafide besrijf te werk.

M

Marco Trograncic

14-08-2023

0

Aanvraag flitskrediet

Saldodipje doen serieus niet wat zij zeggen Zeggen dat zij geen BKR toetsing uitvoeren, maar stiekem doen zij dit wel. De meesten financieel adviesbureaus vragen toestemming aan hun klanten, maar bij Saldodipje vinden zij dit niet noodzakelijk en toetsen je gewoon. Dus! Eigenlijk wordt je ook besodemieterd

J

Jolanda

04-05-2023

0

Saldodipje

Ik wil hier geld lenen, maar ik zie dat er hoge boetes bij komen kijken. En veel gezeik. Maar stel dat je het geld “leent”, en ze niks terug betaald? Hun kunnen jou toch niks maken aangezien ze met illegale praktijken bezig zijn? Of word je wel ergens geregistreerd zoals BKR etc? Dat maakt het weer minder natuurlijk. Maar kan zo’n bedrijf jou uberhaupt bij zulke dingen registreren?

C

Charelle

11-01-2023

1

lening

Goed.dacht een klein bedrag lenen om even te overbruggen.800 euro moest genoeg zijn maar kreeg de dag erna al meteen spijt van{al de rompslomp} en riep mij meteen op herroepings recht.Mail gestuurd,maar je raad het al ze hebben het druk op de klantenservice.iemand die weet wat ik meer kan doen?

R

Richard Gerard Prins

10-01-2023

0

lening

" Minilening aangevraagd. Snel geld op de rekening. We stuurden garantiedocumenten binnen 5 dagen en werden steeds afgewezen." Deze review heeft mij enorm geholpen. 2x formulier goed ingevuld en verstuurd en werd steeds afgekeurd. ik heb meteen de minilening terugbetaald om van die boete 83 euro af te komen. Let op. Oplichterij.

L

les

08-12-2022

0

lening

oplichters

M

mark pieterse

17-11-2022

0

Aa

Waardeloos ,formulier ingevuld saldo dipje ging akkoord met lening van 900 euro dus ik alles geregeld waar ik die 900 euro voor nodig had maar de volgende dag trok saldo dipje de lening weer terug Dit gaf mij natuurlijk grote problemen maar daar gaf saldo dipje geen gehoor aan

L

Leo Gerrits

26-04-2022

0

Mini lening

Mini lening aangevraagd. Snel geld op de rekening. Wij hebben binnen 5 dagen de documenten van de garantsteller opgestuurd en werd steeds afgekeurd. Elke keer weer gedaan wat ze vroegen en toch weer afgekeurd. Totdat de 5 dagen voorbij waren. Dus boete betalen. Oplichters zijn het! Nooit meer gebruik maken van Saldodipje!!!!

M

M.m

22-07-2021

0

500 Euro lening

Oplichters! Ik heb 500 Euro geleend en ik moest 2 Euro rente betalen. Zij hebben gevraagd voor een garantsteller en ik heb alles verstuurd. De rente werd 117 Euro en zij zeiden dat de informatie zijn niet jusit ingevuld.

M

Mohamad Kashout

27-03-2021

0

oplichters

waarom pakken ze deze oplichters niet aan? zoveel mensen klagen enz..

M

mustafa

19-11-2020

0

Vraagje

Vraagje, heb de afgelopen maand 2x €100 euro geleend en beide terug betaald, hoefde maar €100,70 terug te betalen, hoe kan dit? Was voorheen nooit zo... gevoel dat er iets fout is.

M

Mick k

18-11-2020

0

lening saldodip

vuile kankermongolen alles om geld en geld af te troggelen heb gezegd datik geen toesteming meer geef om mijn gegevens te gebruiken tenzij t noodzakelijk is maar ja luisteren nergens naar klantenservice in zwaar beneden niveau, niet mee in zee gaan geen zaken mee doen feratum was te vertrouwen maar nu niet meer

S

sjoerd

18-11-2020

0

minilening saldodipje

al jaren ben ik klant van saldodipje maar sinds de recente aanpassingen van hun terugbetaalbeleid betaal ik nu elke minilening+rente altijd binnen de 2weken termijn terug zo voorkom ik de verzuimboete. maar nu is het weer tijd om de minilening terug tebetalen binnen de 2weken tijd om de verzuimboete te voorkomen maar nu probeer ik al ruim 7dagen het bedrag volledig terug te betalen maar al die 7dagen is de knop via mijn account onderaan de lening geen knop voor betaal minilening volledig terug tevinden. ik heb saldodipje binnen de 2weken een mail gestuurd voor een link zodat ik de betaling volledig via ideal of thrustly kan terug betalen maar nu wachten ze zolang met de link voor de betaling te sturen zodat de 2weken voorbij zijn en de boete er bij word gerekent en via de mail word alleen benoemt hoe ik de lening kan aflossen via mijn account verder geen rekening nmr ofwat maar terug betalen gaat er lastig hea als jullie de terug betaal functie verwijderen. in al mijn jaren heb ik nog geen 1x de boete hoeven betalen en dat ben ik nu ook zeker niet van plan! tis wel goed met jullie daar! stuur maar een nieuwe link voor de terug betaling+rente natuurlijk en zo nee ?dan bekijken jullie het maar en zie ik graag iemand aan mijn deur verschijnen. zorg gewoon dat die site volledig goed werkt voor het terugbetalen aangezien jullie wel beste boetes rekenen dat houden jullie prima bij en snel dat ze dan kunnen. ik zie graag een oplossing tegemoet maar wat als dat niet gebeurt ? die boete komen ze maar persoonlijk innen kan ik hier dan nog iets mee doen of aangezien ik alles binnen hun termijn heb geprobeert op telossen! hoor graag reactie wie dit ook heefd meegemaak

L

leonidas

15-08-2020

4

Mini lening

Sinds saldodipje erbij is gekomen is het bagger geworden zwaar af te raden dit

R

Rocky

08-03-2020

0

Lening

Zijn oplichters nu het van saldodipje is. Niet meer lenen hier wat ze verbouwen de website en veranderen de voorwaarden ook steeds zonder dat je dit duidelijk krijgt te weten. Kan je heel veel geld kosten!

T

Tony

02-03-2020

0

Lening

Prima service binnen een dag geregeld

J

Judith

19-02-2020

0

Lening

Ook ik was voor een aantal jaar een tevreden klant van Ferratum, maar nu Saldodipje het heeft overgenomen is het zeer slecht geworden. Ik moest mijn bankrekening verifiëren wat dan ook was gelukt. Probleem is dat dat meer dan een week geleden was en dat ik nog steeds geen geld heb. Het is jammer dat er geen goede alternatieven zijn op de Nederlandse markt, want dan zou ik allang hebben gewisseld

A

Anoniem

06-02-2020

0

Lening

Geen reacties. Oplichters.

A

Anoniem

05-02-2020

1