Heatsupply

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Heatsupply

Ben je een liefhebber van hete sauzen? Zou je deze producten online willen bestellen? Dan is Heatsupply wellicht een interessante onderneming voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is. Alle reviews die je leest zijn onafhankelijk geschreven.


Wat is Heatsupply?


Heatsupply verkoopt hete sauzen via een webshop. Je kan een losse bestelling doen of producten kopen via een abonnementsvorm. Ze stellen het grootste aanbod van Europa te hebben. Er werd gestart met een kleine hot sauce shop. In deze online winkel konden slechts een aantal hete sausjes gekocht worden. Inmiddels is het bedrijf toonaangevend in Europa. Het assortiment bestaat inmiddels uit ruim 150 diverse en exclusieve ‘hot sauces’. Er worden ook andere pittige producten uit Europa, Noord- en Midden-Amerika verkocht.


Geschiedenis


Deze onderneming is in 2017 opgericht door Freek en Stan. Zij besloten het bedrijf op te richten omdat er in Nederland en Europa een beperkte toegang was tot hete sauzen. Mensen namen sausjes vaak mee vanuit andere plaatsen zoals New York. Bij bestellingen moesten er vaak hoge verzendkosten betaald worden. Deze onderneming stelt voor iedereen een passende hot sauce te hebben. Daarnaast worden er ook mildere sausjes verkocht voor personen die niet van pittig houden. Iedereen is altijd welkom om contact op te nemen. Je kan een vraag stellen via mail of social media.


Sausinformatie


Op de website is allerlei informatie met betrekking tot de sauzen te lezen. De heetste saus uit het assortiment is Hellfire Doomed Hot Sauce. De pittigheid wordt onder andere veroorzaakt door een natuurlijk chilli-extract. Een ander heet sausje is de Da Bomb Beyond Insanity. Heb je weinig ervaring met pittig eten? Dan kan het raadzaam zijn te starten met een mild of medium product. Deze worden vaak gemaakt van milde of minder pepers. Er worden ook andere milde ingrediënten toegevoegd. Volgens Heatsupply zijn de meeste sauzen gezond. Op de productpagina's wordt vermeld wat de precieze voedingswaarden zijn. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven welke saus vet of suiker bevat.


Verzendinformatie


Bestellingen die voor 15:00 uur worden gedaan, zullen dezelfde dag nog verzonden worden. De levering vindt dan doorgaans de volgende dag plaats. Orders worden bezorgd via transportbedrijven GLS en Trunkrs. Nadat het pakketje onderweg is ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je online bekijken waar een zending zich op welk moment bevindt. Het is ook mogelijk om bestellingen af te halen. Als je dit wilt doen kan je dit doorgeven tijdens het bestelproces.


Abonnement


Het is mogelijk om voor € 24,95 een Heatsupply’s Hot Sauce Abonnement af te sluiten. Je ontvangt dan eens in de 2 maanden een originele box. In die doos tref je volgens dit bedrijf 3 smaakvolle en unieke sauzen. Het abonnement wordt omschreven als laagdrempelig. De selectie aan producten wordt bedacht door vakspecialisten. Deze mensen hebben al jaren ervaring in de sauzenwereld. Ze stellen altijd te zorgen voor een gevarieerde verrassingsbox. Wil je geen boxen meer ontvangen? Dan is het mogelijk om je lidmaatschap stop te zetten.


Betaling abonnementen


Het is naar eigen zeggen eenvoudig om te bestellen en betalen. Abonnementen kunnen binnen een stap worden toegevoegd aan de online winkelwagen. Vervolgens dien je naar de checkout te gaan. Nadat je jouw persoonlijke informatie hebt doorgegeven worden de verzendkosten getoond en weet je welke totaalprijs er betaald moet worden. Dit bedrag zal eens in 2 maanden van je bankrekening worden afgeschreven. Jij hoeft na dit moment alleen nog te wachten tot het pakket verschijnt.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Heatsupply? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van deze sauzen? Zou je de saus aan andere mensen aanbevelen? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? Ga je hier vaker iets bestellen? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)