NederlandReview

  Ervaringen MKB Brandstof

  Lees de mening van een ander over dit bedrijf. Wanneer je onbekend bent met een organisatie is het slim om eerst een aantal reviews over hun te lezen. Op NederlandReview.nl is het mogelijk om dit te doen. Het is mogelijk om te ontdekken en om te zien wat anderen van hun vinden. Kopen of niet kopen is dan niet meer zo’n groot vraagteken. Het vertrouwen kan snel verkregen worden als er veel positieve reviews zijn over een organisatie of bedrijf. Kijk snel wat anderen over dit bedrijf zeggen.

  Over MKB Brandstof

  Vrijheid aan de ondernemers. MKB-Brandstof.nl is een tankpas en mobiliteitsservice voor zzp-ers en ondernemers. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is en kan. Het is mogelijk om de samenleving een beetje beter te maken. het is een bedrijf wat een idee, een ideaal en een ambitie heeft samen laten smelten tot een geweldige onderneming. Waar ze eerst alleen een tankpas aanboden is dat nu zoveel meer geworden. Het is een compleet pakket van zaken. Tanken, autowassen, parkeren, fiscusproof rijden, mobiel zijn en tal van andere mobiliteitszaken. Ook een verzamelfactuur maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan.


  Ze hebben ook een aantal maatschappelijke doelen. Te weten:
  • ondernemers simpelweg sterker maken
  • sociale bedrijfsvoering nog meer uitdragen
  • tegenwicht voor multinationals gaan organiseren
  • transitie naar een helemaal olievrije wereld versnellen: Nederland moet olievrij zijn in 2035
  • ecologische footprint gaan verkleinen door te zorgen voor alternatieven voor het bezitten van een auto.
  Het is een bedrijf wat verder kijkt dan alleen winst.

  MKB-Brandstof.nl heette tijdelijk Tom. Dit is een andere bekende Tom. Had Tom. misschien hier de naam op gebaseerd?

  Diensten van MKB Brandstof

  De belangrijkste diensten van MKB-Brandstof.nl zijn:
  • tanken bij elk tankstation in heel Nederland
  Carwash bij meer dan 1200 locaties
  • Straatparkeren in de 70 steden en dorpen
  • Slagboomparkeren bij de 150 Q-Park locaties

  Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te ontdekken wat er kan en hoe je volop kunt genieten van de service van dit uitstekende bedrijf. Het is daadwerkelijk een van zijn soort. Het is ook een bedrijf waar je u tegen kunt zeggen. Ze willen de wereld verbeteren, naast het verdienen van geld.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over MKB Brandstof

  Klanten kunnen een klacht hebben, bij eigenlijk ieder soort bedrijf. Mensenwerk gaat niet altijd foutloos. Het is daarom belangrijk voor een organisatie om een goede klachtenafwikkeling te doen. Het is belangrijk om te weten, hoe klachten snel en serieus afgewikkeld worden. Dit bedrijf heeft het goed begrepen. Op de bekende wegen kun je hun bereiken en jouw klacht kenbaar maken. Natuurlijk klinkt het woord klacht vaak wat zwaarder dan het werkelijk is. Een klacht is echter een klacht. En een klacht moet altijd opgelost worden.

  Wat zijn jouw ervaringen over MKB Brandstof?

  Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over MKB-Brandstof.nl. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen.

  Klantervaringen met MKB Brandstof! Een autopas en app voor tanken, parkeren en carwash, werkt dat?

  MKB Brandstof
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4.6
  88% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.8
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MKB Brandstof

  Uw beoordeling

  Goede hulp om doel te bereiken

  Mijn eigen onderneming is in de crisis wat onderuit gegaan, maar ik weigerde om mezelf over te geven. Ik moest en zou de doelstelling bereiken die ik destijds gesteld had. Om dit mogelijk te maken heb ik Tom. ingeschakeld. Bij deze organisatie krijgen ondernemers hulp om hun uiteindelijke doel te bereiken. Ik zit momenteel nog in het traject, maar ik kan al wel zeggen dat het inmiddels al een stuk beter gaat dan een jaar geleden. Ik heb er weer het volste vertrouwen in en dat komt mede door Tom!!!

  Door: Gerda B.08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Nieuwe tankpas en parkeren midden in de stad

  Nieuwe tankpas werkt goed. Een aantal van onze mederwerkers, mijzelf inc;luis, werken met een tankpas van Tom. Geen problemen mee.

  Parkeren bij Q-Park werkt ook naar behoren. Midden in de stad kunnen wij zo doorgaans allemaal snel onze auto kwijt.

  Door: Jifka05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Mkb brandstof tankpas

  Waardeloos bedrijf, doen er meer dan 3 weken over om je van een tankpas te voorzien. Ze pakken wel borg van je rekening om ruim een week later pas je hiervan een bevestiging toe te mailen. www.tankpas.nl vandaag aanvragen overmorgen de pas binnen hebben. Zo moet dat mensen. Heel slim om recensies uit te zetten op jullie pagina. Want anders liep die over van de negatieve reacties.

  Door: Maarten van der Wulp23-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Mkb brandstofpas

  Super slechte klanten service, 15 minuten gewacht en toen namen ze nog niet op. Toen heb ik maar opgehangen. Bijzonder slecht.

  Door: Marc de Haan28-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  tankpas

  Ik ben al zeker 5 jaar klant en probeer ze nu al een maand te pakken te krijgen. Ze reageren werkelijk nergens op. Niet te bereiken!

  Door: de Jong08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vaak storing

  Vaak storing waardoor je niet kunt aanmelden voor een parkeerplaats. Er is geen alternatieve manier van aanmelden, dus kun je niets en dan maar via de meter. Gewoon vaak proberen wordt er bij de helpdesk gezegd

  Door: Wouter28-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Pas op met deze partij!!!!!

  Dit is een enorm slecht bedrijf. Heb hier een bijzonder slechte ervaring mee. Ze reageren nergens op en schrijven zonder toestemming geld af. Echt een afrader!

  Door: Arnoud WIjnands24-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  opzeggen

  ik heb opgezegd bij mkb brandstof, nadat ik gevraagd heb waarom de kosten van een pas (7 euro per pas per maand) zo hoog zijn.
  Ik heb daar geen antwoord op gekregen.

  ik heb nu 3 x een mail gestuurd ]. de eerste mail met opzegging, met daarbij het verzoek mijn opzegging te bevestigen. Dat in niet gebeurd. ook de 2 volgende mails blijven vooralsnog onbeantwoord.

  Door: c.j.mol15-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is MKB Brandstof een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over MKB Brandstof. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MKB Brandstof actief?

  MKB Brandstof is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MKB Brandstof gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.