NederlandReview

  Ervaringen PiratenDating

  Niemand leeft graag zijn of haar hele leven alleen. Het liefst wil je een partner vinden die bij je past, zodat je samen van het leven kunt genieten. Dankzij internet kun je tegenwoordiger veel gemakkelijker contacten leggen en andere singles vinden. Daarvoor zijn er vele dating sites in het leven geroepen. Allen met een eigen inslag, zoals ook PiratenDating. Of anderen al leuke dates hebben gehad via deze website, of misschien zelfs de partner voor het leven hebben gevonden, kun je hier lezen. Voor de mening over de website zelf kun je hier ook terecht, laat die van jou ook achter hier op NederlandReview!

  Over PiratenDating

  Achter deze website zit het bedrijf Amazing Bits BV dat in 2007 is opgericht door drie aandeelhouders, die allen actief zijn in de online dienstverlening. De hoofdactiviteit is het exploiteren van een netwerk van datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een speciaal intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Safe Dating Networks heeft inmiddels meer dan 100 websites in Nederland en België. Deze zijn telkens gericht op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: stadsgenoten, mensen met dezelfde opvattingen, kenmerken, etc. De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen.


  'Helemaal Hollands op het MegaPiratenFestijn' 

  Diensten

  PiratenDating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. En dan specifiek voor mensen die houden van Nederlandstalige muziek en volksmuziek. De leden kunnen eenvoudig en snel met elkaar in contact komen, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Bij PiratenDating kun je je gratis inschrijven. Dit gaat vrij eenvoudig. Als je ingeschreven bent ontvang je een e-mail waarmee je in kunt loggen. Je kunt dan meteen gratis je profiel aanpassen, en gratis profielen bekijken. Ook kun je gratis standaard berichten sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

  Klachten

  Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.

  Laat ook jouw review over PiratenDating hier achter!

  Houd jij van Piratenzenders en Nederlandstalige muziek, dan kun je een partner zoeken via PiratenDating. Lees hier de ervaringen met deze datingsite!

  PiratenDating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PiratenDating

  Uw beoordeling

  datingsite

  TIP van een van mijn beste vriendinnen die hier haar vriend heeft leren kennen en zij zijn echt supergelukkig samen dus ik heb me ook ingeschreven hier, dat was toch gratis en ik heb nog niet een nieuwe vriend maar wel wat gedate en er zijn best veel leuke mensen hier met mijn interesses dus ik vind het gezellig

  Door: Jessica30-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gezellige dates

  Supergezellige datingsite! Ik ben een groot fan van Nederlandse muziek en vind het belangrijk dat mijn vriend dat ook is. Heb hier veel leuke mensen ontmoet al. Inschrijven en reageren gaat goed en makkelijk. Ik ben betalend lid.

  Door: Jolanda Prot23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is PiratenDating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over PiratenDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PiratenDating actief?

  PiratenDating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PiratenDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.