SmartSingles.nl

6

Bestellen

5

Service

6

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

SmartSingles.nl

Vrijwel iedereen gaat op een gegeven moment in zijn of haar leven op zoek naar een partner. De gelukkigen lopen hun levenspartner gewoon tijdens het werk, de studie of het uitgaan tegen het lijf. Maar velen zoeken tegenwoordig op internet naar een passende date via één van de vele datingsites. Sommige onderscheiden zich op interesse, kenmerken of iets dergelijks. Eén daarvan is SmartSingles.nl. Dit is een datingsite voor de hoger opgeleiden. Wat de ervaringen met deze site zijn, lees je hier bij NederlandReview!


Over SmartSingles.nl

Achter SmartSingles.nl zit het bedrijf Amazing Bits BV. Zij zijn een bedrijf dat actief is in de online dienstverlening. Zij hebben een groot netwerk van datingsites in Nederland en België onder de handelsnaam Safe Dating Networks. De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen. Het verschil zit hem in de doelgroep. De sites richten zich telkens op een ander aspect, bijvoorbeeld op mensen met dezelfde hobby, opvattingen, kenmerken, etc. De site SmartSingles.nl richt zich specifiek op mensen met een hogere opleiding.
Diensten

SmartSingles.nl is er dus voor iedereen van 18 jaar en ouder met een hogere opleiding die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Als je namelijk een hoger niveau hebt, klikt het vaak niet met iemand van een veel lager niveau. Een gesprek loopt dan al gauw dood, en de kans op een succesvolle, gelukkige relatie is dan niet heel hoog. Wanneer je lid bent van SmartSingles.nl kun je eenvoudig en snel met anderen in contact komen op basis van de door jou opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Als je je gratis hebt ingeschreven, dan ontvang je meteen een e-mail waarmee je kunt inloggen. Je kunt dan ook direct je profiel aanpassen, en gratis andere profielen bekijken. Standaard berichten kun je dan ook gratis sturen. Mocht je willen chatten, meer persoonlijke berichten willen sturen of alle berichten willen kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.


Klachten

Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.


Laat ook jouw review over SmartSingles.nl hier achter!

Heb jij eindelijk een vrouw op niveau gevonden die helemaal bij jou past dankzij SmartSingles.nl? Of voldoen de mannen niet helemaal aan de omschrijving die je op deze datingsite over hen hebt gevonden? Voor alle ervaringen met SmartSingles.nl geldt: Deel ze hier op NederlandReview! Zo leren wij er allemaal van, en weet een ander van tevoren wat deze of gene kan verwachten. 


Via SmartSingles.nl kun jij op zoek naar een date waarmee je een gesprek op niveau kunt voeren. Lees hier hoe de ervaringen met deze datingsite zijn!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

1 maand lid

veel veel nep profilen van vrouwen dat eigenlijk bestaat niet..pas op met dit nep website

A

anoniem man uit zeist

17-04-2022

0

Slim daten

Na een tijdje alleen geweest te zijn voelde ik wel de behoefte opkomen om weer eens met iemand te zijn. Ik vond het alleen lastig om direct nieuwe mensen te ontmoeten, ik wilde het liefst niet iemand uit mijn persoonlijke omgeving en daarom heb ik de stap maar gezet om via het internet te gaan daten. Ik werd geattendeerd op SmartSingles.nl dit concept sprak me zeker aan. Het is niet zo dat ik elitair wil overkomen, maar ik vind het toch prettig om met een man te daten waar ik over hetzelfde kan praten, of in ieder geval op hetzelfde niveau. Ik heb me ingeschreven en een abonnement genomen, inmiddels zijn er een paar dates geweest, de ware ben ik nog niet tegengekomen, maar het is zeker gezellig en wie weet ontmoet ik de prins op het witte paard wel via het world wide web. Deze site spreekt me echter zeker aan en ik blijf echt nog wel even lid!

K

K. Kalpoe

07-03-2018

0