NederlandReview

  Ervaringen Xclusive Parking Schiphol

  Als je op vakantie gaat wil je graag met zo min mogelijk stress in het vliegtuig stappen. Eén van de dingen die je van tevoren kunt regelen is het parkeren van je auto. Dit kun je onder andere doen bij Xclusive Parking Schiphol. Lees hier of dit ook gemakkelijker en voordeliger is dan parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol.

  Over Xclusive Parking Schiphol

  Xclusive Parking Schiphol is een vrij jong bedrijf dat verschillende diensten aanbied. Het belangrijkste onderdeel daarvan is de parkeerservice bij Schiphol. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende mogelijkheden om de auto te parkeren. Zij willen hun klanten een volledige en verzorgde service bieden en zijn 24/7 bereikbaar. De klant is koning, en de medewerkers worden getraind in het veilig en zorgvuldig omgaan met jouw eigendommen.


  Een historisch overzicht van luchthaven Schiphol

  Diensten

  De parkeerdiensten die Xclusive Parking bieden zijn de Valet, Shuttle en Dual Service.

  Valet Parking Schiphol

  Hierbij rijd je, nadat je van tevoren een reservering hebt gedaan, zelf naar Schiphol. Daar staat een medewerker gekleed in de Xclusive Parking kleding voor je klaar om jouw auto in ontvangst te nemen. Zij helpen je daarnaast met het invullen van de papieren. De medewerker zorgt er vervolgens voor dat je auto veilig op het parkeerterrein van Xclusive Parking geparkeerd wordt. Bij terugkomst wordt je auto weer voorgereden voor de aankomsthal van Schiphol zodat je gemakkelijk weer naar huis kunt gaan.

  Shuttle Parking Schiphol

  Hierbij parkeer je zelf je auto na reservering op het parkeerterrein van xclusiveparking.nl. Deze ligt op 5 minuten rijden vanaf Schiphol. Staat hij eenmaal goed op zijn plek, dan wordt je door de medewerkers van Xclusive Parking met een shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer bij de aankomsthal klaar om jou en je medepassagiers terug te brengen naar je auto.

  Dual Parking Schiphol

  Hierbij combineer je de voorgaande soorten van parkeren. Je rijdt bijvoorbeeld zelf naar de vertrekhal, maar laat je bij de aankomsthal ophalen bij terugkomst, of andersom. Uiteraard moet je ook hiervoor vooraf een reservering doen.

  Extra services

  Xclusive Parking Schiphol biedt ook nog een wasservice voor je auto aan en zelfs een butlerservice. Zo kun je hen alvast de boodschappen laten doen voor je terugkomt van vakantie en dergelijke. Voor meer informatie over de extra services, zie de website.

  Klachten

  Meld eventuele klachten zo snel mogelijk in een volledige en duidelijke omschrijving bij het bedrijf. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via de website van Thuiswinkel.org.

  Laat jouw review ook achter op NederlandReview!

  Heb jij ervaring met de services van Xclusive Parking Schiphol? Vertel er hier over, positief of negatief, dat maakt niet uit. Wij zijn een onafhankelijk platform dat zoveel mogelijk meningen van consumenten verzamelt over bedrijven, producten en diensten. Zo helpen wij elkaar!

  Onbezorgd vertrekken voor een vakantie vanaf Schiphol dankzij de parkeerservices van Xclusive Parking Schiphol? Lees de ervaringen op NederlandReview!

  Xclusive Parking Schiphol
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Xclusive Parking Schiphol

  Uw beoordeling

  Simpel beginnen aan je reis

  Een van de dingen die ik het belangrijkste vind aan een zakenreis of een vakantie is de manier waarop je vertrekt. Met enige regelmaat zie ik stellen helemaal overstresst het vliegtuig instappen. Dan denk je toch: man, man man, waar ben je mee bezig. Persoonlijk zorg ik er daarom voor dat ik heerlijk rustig en ontspannen aan mijn vlucht begin. Ik doe dat bij voorkeur door gebruik te maken van Xclusive Parking Schiphol. Door van dit bedrijf gebruik te maken weet ik zeker dat ik geen gedoe heb met het parkeren van mijn auto als ik vanaf Schiphol vlieg. Er zijn natuurlijk wel meer bedrijven die parkeerdiensten aanbieden, maar bij Xclusive Parking Schiphol heb ik gewoon een goed gevoel en dat is denk ik belangrijk. Je geeft toch je auto af. Het personeel wekt een betrouwbare indruk, afspraken worden goed nagekomen en je hebt gewoon nooit gedoe met je auto. Daarom maak ik eigenlijk altijd gebruik van dit bedrijf.

  Door: Eerland07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Xclusive Parking Schiphol een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Xclusive Parking Schiphol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Xclusive Parking Schiphol actief?

  Xclusive Parking Schiphol is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Xclusive Parking Schiphol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.