Xclusive Parking Schiphol

9
10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Xclusive Parking Schiphol

Als je op vakantie gaat wil je graag met zo min mogelijk stress in het vliegtuig stappen. Eén van de dingen die je van tevoren kunt regelen is het parkeren van je auto. Dit kun je onder andere doen bij Xclusive Parking Schiphol. Lees hier of dit ook gemakkelijker en voordeliger is dan parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol.

Over Xclusive Parking Schiphol

Xclusive Parking Schiphol is een vrij jong bedrijf dat verschillende diensten aanbied. Het belangrijkste onderdeel daarvan is de parkeerservice bij Schiphol. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende mogelijkheden om de auto te parkeren. Zij willen hun klanten een volledige en verzorgde service bieden en zijn 24/7 bereikbaar. De klant is koning, en de medewerkers worden getraind in het veilig en zorgvuldig omgaan met jouw eigendommen.


Diensten

De parkeerdiensten die Xclusive Parking bieden zijn de Valet, Shuttle en Dual Service.

Valet Parking Schiphol

Hierbij rijd je, nadat je van tevoren een reservering hebt gedaan, zelf naar Schiphol. Daar staat een medewerker gekleed in de Xclusive Parking kleding voor je klaar om jouw auto in ontvangst te nemen. Zij helpen je daarnaast met het invullen van de papieren. De medewerker zorgt er vervolgens voor dat je auto veilig op het parkeerterrein van Xclusive Parking geparkeerd wordt. Bij terugkomst wordt je auto weer voorgereden voor de aankomsthal van Schiphol zodat je gemakkelijk weer naar huis kunt gaan.

Shuttle Parking Schiphol

Hierbij parkeer je zelf je auto na reservering op het parkeerterrein van xclusiveparking.nl. Deze ligt op 5 minuten rijden vanaf Schiphol. Staat hij eenmaal goed op zijn plek, dan wordt je door de medewerkers van Xclusive Parking met een shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer bij de aankomsthal klaar om jou en je medepassagiers terug te brengen naar je auto.

Dual Parking Schiphol

Hierbij combineer je de voorgaande soorten van parkeren. Je rijdt bijvoorbeeld zelf naar de vertrekhal, maar laat je bij de aankomsthal ophalen bij terugkomst, of andersom. Uiteraard moet je ook hiervoor vooraf een reservering doen.

Extra services

Xclusive Parking Schiphol biedt ook nog een wasservice voor je auto aan en zelfs een butlerservice. Zo kun je hen alvast de boodschappen laten doen voor je terugkomt van vakantie en dergelijke. Voor meer informatie over de extra services, zie de website.

Klachten

Meld eventuele klachten zo snel mogelijk in een volledige en duidelijke omschrijving bij het bedrijf. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via de website van Thuiswinkel.org.

Laat jouw review ook achter op NederlandReview!

Heb jij ervaring met de services van Xclusive Parking Schiphol? Vertel er hier over, positief of negatief, dat maakt niet uit. Wij zijn een onafhankelijk platform dat zoveel mogelijk meningen van consumenten verzamelt over bedrijven, producten en diensten. Zo helpen wij elkaar!

Onbezorgd vertrekken voor een vakantie vanaf Schiphol dankzij de parkeerservices van Xclusive Parking Schiphol? Lees de ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook