Xclusive Parking Schiphol

Alle reviews

Xclusive Parking Schiphol

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Simpel beginnen aan je reis

  Een van de dingen die ik het belangrijkste vind aan een zakenreis of een vakantie is de manier waarop je vertrekt. Met enige regelmaat zie ik stellen helemaal overstresst het vliegtuig instappen. Dan denk je toch: man, man man, waar ben je mee bezig. Persoonlijk zorg ik er daarom voor dat ik heerlijk rustig en ontspannen aan mijn vlucht begin. Ik doe dat bij voorkeur door gebruik te maken van Xclusive Parking Schiphol. Door van dit bedrijf gebruik te maken weet ik zeker dat ik geen gedoe heb met het parkeren van mijn auto als ik vanaf Schiphol vlieg. Er zijn natuurlijk wel meer bedrijven die parkeerdiensten aanbieden, maar bij Xclusive Parking Schiphol heb ik gewoon een goed gevoel en dat is denk ik belangrijk. Je geeft toch je auto af. Het personeel wekt een betrouwbare indruk, afspraken worden goed nagekomen en je hebt gewoon nooit gedoe met je auto. Daarom maak ik eigenlijk altijd gebruik van dit bedrijf.

Anderen bekeken ook

GreenParking
0 reviews

Met het vliegtuig reizen kan erg handig zijn, maar er komen is vaak een wat groter probleem. Je kunt je auto er niet zomaar op het vliegveld kwijt ...

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

Bijschipholparkeren (naar parkcare)
3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Bijschipholparkeren biedt natuurlijk de mogelijkheid om bij schiphol te parkeren. Het bij schiphol parkeren...

Xclusive Parking Schiphol

Als je op vakantie gaat wil je graag met zo min mogelijk stress in het vliegtuig stappen. Eén van de dingen die je van tevoren kunt regelen is het parkeren van je auto. Dit kun je onder andere doen bij Xclusive Parking Schiphol. Lees hier of dit ook gemakkelijker en voordeliger is dan parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol.

Over Xclusive Parking Schiphol
Xclusive Parking Schiphol is een vrij jong bedrijf dat verschillende diensten aanbied. Het belangrijkste onderdeel daarvan is de parkeerservice bij Schiphol. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende mogelijkheden om de auto te parkeren. Zij willen hun klanten een volledige en verzorgde service bieden en zijn 24/7 bereikbaar. De klant is koning, en de medewerkers worden getraind in het veilig en zorgvuldig omgaan met jouw eigendommen.


Diensten
De parkeerdiensten die Xclusive Parking bieden zijn de Valet, Shuttle en Dual Service.

Valet Parking Schiphol
Hierbij rijd je, nadat je van tevoren een reservering hebt gedaan, zelf naar Schiphol. Daar staat een medewerker gekleed in de Xclusive Parking kleding voor je klaar om jouw auto in ontvangst te nemen. Zij helpen je daarnaast met het invullen van de papieren. De medewerker zorgt er vervolgens voor dat je auto veilig op het parkeerterrein van Xclusive Parking geparkeerd wordt. Bij terugkomst wordt je auto weer voorgereden voor de aankomsthal van Schiphol zodat je gemakkelijk weer naar huis kunt gaan.

Shuttle Parking Schiphol
Hierbij parkeer je zelf je auto na reservering op het parkeerterrein van xclusiveparking.nl. Deze ligt op 5 minuten rijden vanaf Schiphol. Staat hij eenmaal goed op zijn plek, dan wordt je door de medewerkers van Xclusive Parking met een shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer bij de aankomsthal klaar om jou en je medepassagiers terug te brengen naar je auto.

Dual Parking Schiphol
Hierbij combineer je de voorgaande soorten van parkeren. Je rijdt bijvoorbeeld zelf naar de vertrekhal, maar laat je bij de aankomsthal ophalen bij terugkomst, of andersom. Uiteraard moet je ook hiervoor vooraf een reservering doen.

Extra services
Xclusive Parking Schiphol biedt ook nog een wasservice voor je auto aan en zelfs een butlerservice. Zo kun je hen alvast de boodschappen laten doen voor je terugkomt van vakantie en dergelijke. Voor meer informatie over de extra services, zie de website.

Klachten
Meld eventuele klachten zo snel mogelijk in een volledige en duidelijke omschrijving bij het bedrijf. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via de website van Thuiswinkel.org.

Laat jouw review ook achter op NederlandReview!
Heb jij ervaring met de services van Xclusive Parking Schiphol? Vertel er hier over, positief of negatief, dat maakt niet uit. Wij zijn een onafhankelijk platform dat zoveel mogelijk meningen van consumenten verzamelt over bedrijven, producten en diensten. Zo helpen wij elkaar!

Onbezorgd vertrekken voor een vakantie vanaf Schiphol dankzij de parkeerservices van Xclusive Parking Schiphol? Lees de ervaringen op NederlandReview!

}