VIP Parking

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

VIP Parking

Wat nou als je naar het vliegveld moet en niemand is bereid je te brengen? Misschien vlieg je wel op zo’n onmogelijk uur dat je er niemand mee wilt lastig vallen. In da geval kun je natuurlijk met je eigen auto gaan. Maar ja, waar laat je die? Één bedrijf die een oplossing biedt is VIP Parking. Maar ligt deze parkeergelegenheid echt zo dicht bij Schiphol? Hoe werkt het precies? Ben je wel verzekerd van een plek, of kom je aan en moet je alsnog iets anders verzinnen? Hoe makkelijk zal het zijn om een plekje te boeken via hun website? En hoe vriendelijk en behulpzaam is VIP Parking’s klantenservice? Dat zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van VIP Parking je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te zien wat zij allemaal over VIP Parking zeggen. Hun meningen, beoordleingen en ervaringen kunnen je helpen in je beslissing of VIP Parking wel of geen handige optie kan zijn.

Over VIP Parking

VIP Parking is een bedrijf dat parkeerplekken bij Schiphol aanbiedt. Je kunt er je auto kwijt op hun beveiligde parkeerplaats. Er is camera toezicht, dus ze kunnen een oogje in het zeil houden zodat niemand iets met je auto uithaalt terwijl jij lekker in het buitenland vertoeft. Mocht dat niet zeker genoeg zijn, dan kun je kiezen voor overdekt parkeren. Daar heb je geen last van wind, regen of zelfs storm die je auto misschien aantasten.

Hoe Werkt VIP Parking ?

Via hun website kun je een parkeerplek regelen. Dit is ook telefonisch te doen. Hun klantenservice is 24/7 bereikbaar, dus je kunt op ieder moment een boeking maken. Vervolgens rijdt je naar schiphol. Daar zal dan een chauffeur op je staan te wachten. Hij of zij zal je helpen met je bagage. Vervolgens parkeert hij of zij je auto zodat jij zelf verder kunt naar de terminal. Dit is erg handig wanneer je al wat laat bent voor je vlucht.


Diensten van VIP Parking

Behalve parkeergelegenheid heeft VIP Parking  ook nog een paar andere services. Zo helpen ze je graag met het in- en uitladen van je bagage. Die kan best zwaar zijn en met deze service hoef je er niet zelf mee te slepen. Het is zelfs mogelijk om je auto te laten wassen terwijl je weg bent. Op die manier is je auto weer helemaal netjes tegen de tijd dat je terug komt. En natuurlijk is er de 24/7 klantenservice die op verschillende manier, waaronder telefonisch, te bereiken is,

Klachten, Complimenten en Tips voor VIP Parking

Heb jij al eens gebruik gemaakt van VIP Parking? Of het nou één keer voor een dag of twee was of meerdere keren voor een hele week, wij horen graag van je. Was het iderdaad zo makkelijk om een parkeerplek te regelen? Stond er inderdaad een chauffeur te wachten o je auto over te nemen? Hebben ze goed voor je auto gezorgd terwijl je weg was? En hoe reageerde de klantenservice van VIP Parking toen er iets mis leek te gaan? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij nou echt van VIP Parking vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook