Valetschiphol.nl

5.9
8.6

Bestellen

4.9

Service

4.9

Prijs

5.4

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Valetschiphol.nl

Op zoek naar een betrouwbare valet parking voor schiphol? Valet parking is iets wat je veel ziet bij duurdere hotels. Hierbij geef je je sleutel af aan een medewerker en deze parkeert de auto dan voor je op het parkeerterrein. Ook bij Schiphol heb je valet parking; je rijdt dan naar schiphol en geeft je sleutels af aan een medewerker van het bedrijf, deze zal je auto dan veilig wegzetten op het parkeerterrein van het bedrijf. Alle informatie die je nodig hebt als je dichtbij Schiphol wilt parkeren via valetschiphol vind je hier.

Over Valetschiphol.nl

Valetschiphol is gecreëerd door het bekendere bedrijf Park and Fly BV. Bij Valetschiphol werken alleen beroepschauffeurs, het zijn dus geen mensen die net hun rijbewijs hebben die je auto voor je weg zetten. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Roelofarendsveen.

Diensten

Valetschiphol.nl wil het reizigers die met de auto naar schiphol komen zo makkelijk mogen maken. Als je reserveert via Valetschiphol.nl kan je gewoon naar Schiphol rijden waar dan een chauffeur klaarstaat die je auto wegzet op het parkeerterrein bij Hoofddorp.

Om te parkeren via Valetschiphol.nl is er een starttarief van €35, daarna is er een vast bedrag per aantal dagen. Hoe langer je auto geparkeerd staat, hoe goedkoper dit uiteraard is. Naast het parkeren biedt Valetschiphol ook een wasservice vanaf €28,50 tot maar liefst €200. Bij de duurste cleaning wordt de auto helemaal schoongemaakt, ook de mechanische onderdelen.

Klachten

Er zijn weinig klachten te vinden over Valetschiphol.nl, maar dit kan komen omdat het een relatief nieuwe onderneming is. In het Handelsregister is het bedrijf ook alleen te vinden onder Park and Fly BV en hier staat als adres inderdaad Roelofarendsveen, terwijl elders op de website ook Hoofddorp wordt genoemd. Dit veroorzaakt uiteraard wat verwarring. Heb jij ervaringen met Valetschiphol.nl en wil je die graag delen? Laat hier dan even een review achter.

 

Lees hier ervaringen van klanten van Valetparking die u voorgingen. Zij vertellen u of parkeren op schiphol met valetparking een goed idee is of niet. Lees ze allemaal op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook