NederlandReview

  Ervaringen Travel Parkingservice

  Travel Parkingservice: kleinschalig parkeren bij Schiphol. Op zoek naar ervaringen en reviews over Travel Parkingservice, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees vooral even verder!

  Wat is Travel Parkingservice?

  Travel Parkingservice is een parkingservice waarmee jij veilig en betaalbaar kunt parkeren bij Schiphol Airport Amsterdam. Ze bieden particuliere en zakelijke reizigers de mogelijkheid om veilig en betaalbaar te parkeren vlakbij Schiphol. Kort of lang, dat maakt niet uit. Het is allebei mogelijk. Ze hebben verschillende parkeerplaatsen, dichtbij de vertrekhallen en anderen bereikbaar met een transfer tussen de parkeerplaatsen en de luchthaven. Om gebruik te maken van hun service zit je niet vast aan bepaalde dagen. Ze staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar. Handig toch?

  Hoe werkt Travel Parkingservice?

  Het is geen valet parkingservice, dus je mag zelf je auto parkeren op de door jou gekozen parkeerplaats.Vanaf daar ga je richting het vliegveld met een shuttlebus. Deze rijdt zeven dagen per week, 24 uur per dag. Als je na je reis weer aankomt op Schiphol bel je de chauffeur als je bij de bagageband staat. Loop vervolgens met je bagage naar de door met de chauffeur afgesproken ophaalplaats. Hij brengt je weer naar het parkeerterrein en helpt je daar met de bagage. Jij haalt je auto op, laat je betaalbewijs zien of rekent af met de pin. Jij kunt weer naar huis. Zo makkelijk is het.


  Schiphol is een van de drukste vliegvelden ter wereld

  Zekerheden Travel Parkingservice

  Als je je auto achterlaat als je op reis gaat, wil je een aantal dingen zeker weten. Zo wil je zeker weten dat je hulpvaardige en bekwame medewerkers treft. Dan zit je hier goed. Alle medewerkers en chauffeurs hebben minimaal drie jaar hun rijbewijs en zijn intern opgeleid met betrekking tot:
  - klantvriendelijkheid
  - servicegerichtheid
  - veiligheid

  Omdat Travel Parkingservice kleinschalig is, krijg je er nog ouderwetse persoonlijke aandacht. Je parkeert je auto op de aangewezen plek en hoeft je sleutel niet af te geven. Je laat je auto veilig achter op een afgesloten en video-bewaakte parkeerlocatie, terwijl je zelf gemakkelijk heen en weer pendelt tussen het vliegveld en de parkeerplaats. En die bussen? Die worden netjes onderhouden en worden regelmatig gecontroleerd bij een garage. Zodat jij altijd veilig gebruik kunt maken van de shuttlebussen.

  Contact met Travel Parkingservice

  Wil je reserveren? Dat kan je snel en gemakkelijk doen via het reserveringsformulier op de website van Travel Parkingservice. Je kunt deze wijzigen tot 12 uur voor je vertrek. Wil je om een andere reden contact opnemen met deze organisatie? Misschien heb je een opmerking, een suggestie of een klacht? Je kunt een bericht sturen met het contactformulier op de website, per mail of tijdens kantooruren even bellen.

  Ervaringen Travel Parkingservice

  Heb je je auto al eens geparkeerd via Travel Parkingservice? Dan weet jij hoe het reserveringsproces ging, of je de parkeerplaats makkelijk kon vinden en hoe het heen en weer pendelen tussen de parking en Schiphol Airport ging. Naar jouw review van Travel Parkingservice zijn anderen op zoek. Dus heb je heel even de tijd om anderen te helpen? Laat dan hier jouw review van deze parkeerservice achter!

  Is Travel parkingservice betrouwbaar en veilig om te parkeren bij Schiphol? Lees ervaringen van hun klanten en weet of je hier goed terecht kunt!

  Travel Parkingservice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travel Parkingservice

  Uw beoordeling

  Parkeren

  Als iemand die vaak reist ben je altijd op zoek naar manieren om goedkoop en makkelijk te parkeren op Schiphol. Voor mij is die zoektocht denk ik geëindigd. Ik ben heel blij met het bedrijf Travel Parkingsservice. Met dit bedrijf kan ik makkelijk mijn auto parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er wel meer bedrijven die deze dienst aanbieden, maar ik moet zeggen dat ik die bedrijven nog steeds vrij duur vind. Daarom ben ik ook zo blij dat ik dit bedrijf ontdekt heb. De tarieven zijn goed en de transfer naar de luchthaven (Schiphol) verloopt soepel. Daarnaast heb ik gewoon een goed gevoel bij dit bedrijf. Dat vind ik ook prettig, waarschijnlijk is het irrationeel, maar ook een irrationeel gevoel is een gevoel toch. Voor mij zorgt dit bedrijf ervoor dat ik met een goed gevoel makkelijk op reis kan gaan en dat is gewoon ideaal. Daarnaast kost het me ook niet de hoofdprijs.

  Door: Femmigje Zinken31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Travel Parkingservice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Travel Parkingservice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travel Parkingservice actief?

  Travel Parkingservice is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travel Parkingservice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.