NederlandReview

  Ervaringen Transtur Car Rental

  Wanneer je op vakantie gaat naar Cuba en het land uitgebreid wilt verkennen met zijn prachtige stranden, natuurgebieden als Viñales en zijn bijzondere steden dan is het niet fijn om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het gemakkelijkst is het dan om een auto te huren waarmee je zelf rond kunt rijden en kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt. Om zelf van tevoren online een huurauto te boeken kun je alleen terecht bij Transtur Car Rental. Hier bij NederlandReview lees je de klantervaringen van degenen die je voorgingen!

  Over Transtur Car Rental


  Bij Transtur Car Rental kun je online de offertes van drie autoverhuurbedrijven in Cuba vergelijken en meteen je huurauto reserveren. Ze hebben in totaal 4.000 auto’s te huur doordat zij relaties hebben met drie officiële Cubaanse staatsbedrijven die auto’s in Cuba verhuren en die zelf geen eigen website hebben: Cubacar, Rex en Havanautos.


  Hits uit Cuba

  Diensten


  De website van Transtur Car Rental is geheel in het Engels opgesteld. Op de website kun je meer informatie vinden over de verschillende autoverhuurbedrijven waarvan zij huurauto’s aanbieden: Havanautos, Cubacar en Rex. Behalve de informatie over de verschillende bedrijven kun je ook meteen de locaties opzoeken waar je allemaal terecht kunt voor het ophalen en inleveren van je huurauto. Wanneer je bij hen reserveert zorgt Transtur Car Rental ervoor dat, onafhankelijk van welk van de 3 autoverhuurbedrijven je ook gekozen hebt, jouw auto voor je klaarstaat bij aankomst.

  Verschillende categorieën


  Transtur Car Rental biedt 4.000 auto’s aan in verschillende categorieen namelijk:

  • Economy
  • SUV
  • Medium
  • Premium
  • Premium Plus
  • Minivan
  • Jeep

  Transtur Car Rentalgeeft je de mogelijkheid om de verschillende soorten auto’s nader te bekijken en de prijzen van de drie autoverhuurbedrijven te vergelijken. Je kunt ook meteen zien of de auto van je voorkeur op de datum dat je hem wilt huren wel beschikbaar is. Let op! De vraag is groter dan het aanbod, vooral in de maanden juli, augustus, november, december, januari en februari. Reserveer jouw huurauto dus op tijd, om teleurstellingen te voorkomen.

  Reserveren


  Wil je definitief gaan reserveren, dan kun je eenvoudig linksboven in het invulscherm een aantal gegevens invullen. De plaats, wanneer en hoe laat je de auto op wilt halen en waar, wanneer en hoe laat je hem weer terug wilt brengen. Vervolgens vul je nog in wat de leeftijd van de bestuurder is en klik je op ‘Search.’ Je krijgt dan een opsomming te zien van de verschillende auto’s die op dat moment beschikbaar zijn en kunt die sorteren op prijs, categorie of verhuurbedrijf. Vervolgens selecteer je de auto van je voorkeur en reken je af met Creditcard, iDeal, Maestro of Giropay.

  Aansprakelijkheid


  Wanneer je een auto huurt moet je verplicht een bedrag per dag betalen als aansprakelijkheidsvergoeding. Dit is een verzekering die de klant vrijstelt bij beschadiging van de auto, tenzij er een inbreuk op de huurvoorwaarden is gedaan. Dit geldt niet voor het verliezen van de stereo of banden.

  Wat is jouw ervaring met Transtur Car Rental?


  Heb jij via hen al eens een auto in Cuba gehuurd en was je zeer tevreden over de service, de conditie van de auto en de prijs? Of heb je negatieve ervaringen opgedaan toen je hier reserveerde? Vertel hier jouw verhaal zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren!

  Kun je bij Transtur Car Rental op een eenvoudige manier een goede auto huren in Cuba of valt de conditie van de auto™s die je kunt reserveren tegen?

  Transtur Car Rental
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Transtur Car Rental

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Transtur Car Rental een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Transtur Car Rental. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Transtur Car Rental actief?

  Transtur Car Rental is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Transtur Car Rental gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.