Total Care Parking

9

Bestellen

9

Service

9

Prijs

8.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Total Care Parking

Vliegen vanaf schiphol en makkelijk een parkeerplaats bemachtigen? Misschien is het interessant om een parkeerplaats als Total Care Parking te gebruiken. Hierbij rijd je naar desbetreffende parkeerplaats en word je met een shuttlebusje naar Schiphol gebracht.

Over Total Care Parking

Total Care Parking is één van de vele aanbieders van parkeren rondom Schiphol. Ook dit bedrijf valt onder de grote Park and Fly BV in Roelofarendsveen. Dit bedrijf voorziet sinds 2006 bezoekers van luchthaven Schiphol van betaalbare, overdekte parkeergelegenheid vlakbij Schiphol. 

Diensten

De grootste service die Total Care Parking biedt is het al dan niet overdekt parkeren van de auto terwijl je zelf op vakantie bent vanaf Schiphol. Hierbij inbegrepen zit een luxe shuttlebus die je naar Schiphol brengt en ook weer ophaalt van Schiphol als je weer terug komt. Dit alles heel persoonlijk, de shuttlebus staat altijd binnen tien minuten voor Schiphol. Total Care Parking is er dan ook trots op dat ze voor iedere klant apart rijden en dus niet verzamelen, tenzij het zo uitkomt.

Hoe gaat het parkeren bij Schiphol verder in zijn werk? Om goedkoop en makkelijk te kunnen parkeren in de buurt van Schiphol kan je via de website van Total Care Parking een dag van aankomst en een dag van vertrek reserveren. Eventueel kan je ook per telefoon reserveren. Hoe langer je een auto geparkeerd laat staan, hoe goedkoper het uiteraard is. Na reservering rij je naar de parkeerplaats op 9 minuten afstand van Schiphol, en zodra alles rond is word je per shuttlebus naar de hoofdingang van Schiphol gebracht.
Terwijl je auto geparkeerd staat bij Total Care Parking kan je eventueel extra diensten aanschaffen, zoals:
-    Overdekt parkeren
-    Cleaning buitenkant
-    Cleaning binnenkant
-    Autoruit reparatie
-    Voorruit vervangen
-    Sterreparatie
-    Sleutel meenemen

De meeste van deze extra services spreken voor zich. De laatste, sleutel meenemen, houdt in dat je een klein bedrag extra betaald om zelf de autosleutel bij je te mogen houden tijdens je reis vanaf Schiphol. Efficient omgaan met de parkeerruimte wordt hierdoor belemmerd, daarom word hier een kleine bijdrage voor gevraagd.

Klachten

Als je een klacht hebt kan je bellen met Total Care Parking of een contactformulier online invullen. Ook kan je via e-mail contact zoeken. De meeste beoordelingen zijn erg positief voor Total Care Parking en hun manier van werken om het bezoekers van Schiphol zo makkelijk mogelijk te maken om te parkeren. Als er wel schade aan de auto is achteraf lijken ze goed te proberen om hier onderuit te komen en het op de eigenaar af te schuiven. Minpunt dat genoemd wordt in beoordelingen voor Total Care Parking is ook dat je weinig tijd krijgt om je auto bij langs te lopen. Het is aan te raden hier toch op aan te dringen om er zo zeker van te zijn dat er geen schade is aangebracht aan de auto op wat voor manier dan ook. Heb je je auto geparkeerd bij Total Care Parking en wil je je ervaring delen? Vergeet dan niet hier even een beoordeling achter te laten.


 


Auto parkeren op schiphol bij total care parking? Lees eerst ervaringen of dit een goed idee is of niet. Alle beoordelingen van Nederlanders.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Prima !

Wij hebben onze auto daar voor 14 dagen geparkeerd, prima plek. Vlakbij de snelweg , alles uitstekend geregeld , keurige busjes en hele aardige chauffeurs, volgende keer weer bij deze maatschappij. Auto stond in een parkeergarage en stond keurig klaar toen wij het midden in de nacht kwamen ophalen. ????????????

D

D W de Gelder

22-10-2017

0forum

goedkopere parkeerplaats Schiphol

Onze reis naar Thailand was al duur genoeg, daarom kozen wij voor een goedkopere parkeerplaats dan op Schiphol zelf. Openbaar vervoer was geen optie, want we hadden vrij veel bagage. En Taxi is nog duurder, want dichtbij wonen wij niet. Park&Fly was goed geregeld. We hebben gekozen voor overdekt parkeren, dat leek ons beter voor de auto. We kregen de auto in dezelfde staat terug als we hem hadden meegegeven. Zonder extra krasjes of deukjes of geurtjes gelukkig (je hoort wel eens wat op andere bedrijven).

E

Elco de Boer

14-12-2016

0forum

Goedkoper dan Schiphol

Handig, goedkoper dan Schiphol zelf, maar het kost nog steeds parkeergeld natuurlijk helaas. Was het maar gratis. Maar ben allang blij dat het een stuk goedkoper is dan direct op Schiphol Wel een stukje rijden maar het viel eigenlijk best wel mee

E

Edouard van R.

29-08-2016

0forum

Ver maar goedkoper dan Schiphol zelf

Wel een beetje gedoe allemaal, want ik vind bijna een kwartier rijden naar een parkeerplaats dus best wel heel erg ver, ook al word je teruggebracht met een shuttlebus Maar goedkoper dan dichterbij parkeren: Schiphol is zoo duur afzetters! Dus als je geld wilt besparen is dit best een handige deal

D

Daan F.

07-01-2016

0forum