NederlandReview

    Ervaringen TopParking

    De vraag waar je je auto moet parkeren als je binnenkort op het vliegtuig moet stappen kan je al tijden van tevoren bezighouden. Er zijn maar een bepaald aantal parkeerplekken rondom Schiphol en je moet er snel bijzijn om er eentje te bemachtigen. TopParking biedt deze parkeerplekken aan, maar zullen ze echt de snelste en goedkoopste zijn? Zal je via de website van TopParking wel gemakkelijk een parkeerplek kunnen reserveren? Zal je auto veilig staan terwijl hij op één van hun parkeerplekken geparkeerd staat? En zal de klantenservice van TopParking je helpen als iets toch niet helemaal goed geregeld is? Mensen die al eens bij TopParking hebben geparkeerd zijn de beste bestuurders om je hierover meer te vertellen. Kijk naar hun reviews om een realistische indruk van TopParking te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of TopParking jouw beste parkeeroptie rondom Schiphol zou kunnen zijn.

    Over TopParking

    TopParking is een autobedrijf dat parkeergelegenheid rondom Schiphol aanbiedt. Ze zeggen te staan voor “goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren”. je kunt je auto op één van hun parkeerplekken zetten (wel eerst even van tevoren reserveren) en je auto daar achterlaten. Met een shuttle wordt je dan naar de vertrekhal gebracht waar je Schiphol binnen kunt gaan en op het vliegtuig kunt stappen. Na afloop haal je hem dan gewoon weer op. Ondertussen staat de auto op een parkeerterrein dan omgeven is door hekken. Er is een beveiligingscamera aanwezig die door middel van CCTV het terrein in de gaten houdt zodat er niemand iets met je auto kan uitspoken. Dit is zowel het geval op de overdekte als onoverdekte gedeelte van het parkeerterrein. Volgens TopParking is het altijd mogelijk op als eigenaar van een auto op het terrein te komen. De receptie is namelijk 24 uur per dag geopend en dus ook bereikbaar als je weer eens op een onmogelijke tijd moet vliegen.


    Handige manieren om je auto kwijt te raken.

    Diensten van TopParking

    Naast het parkeren van je auto kun je kieen voor wat extra diensten. Bij Valet parking is er bijvoorbeeld iemand die de auto voor je parkeert zodat je zelf niet hoeft te lopen zoeken naar een parkeerplek. In de tijd dat je auto daar geparkeerd staat kunnen ze de auto ook wassen of je autoruit repareren. In het geval van een elektrische auto kunnen ze deze voor €20 helemaal voor je opladen zodat je zeker weet dat je na de vakantie thuis kunt komen. En dan is er nog een TopParking klantenservice waarmee je contact kunt opnemen als er iets onverwachts gebeurd.

    Klachten, Complimenten en Tips voor TopParking

    Als jij je auto wel eens bij TopParking hebt geparkeerd dan kunnen we jouw review met daarin jouw ervaring goed gebruiken. Hoe veilig stond je auto daar nou echt? Kon je gemakkelijk een parkeerplaats reserveren bij TopParking? En hoe behulpzaam en vriendelijk was de TopParking klantenservice toen je een vraag voor ze had? Schrijf je eigen TopParking review en vertel ons wat jouw mening over deze parkeergelegenheid op het bekendste vliegveld van Nederland is.

    TopParking
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    5
    29% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    4

    Prijs

    6,2

    Leveren

    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    reserveren parkeerplaats

    Op 18 maart 2019 hebben wij via het bedrijf TopParking een parkeerplaats gereserveerd ivm onze vakantie. De periode liep van vrijdag 17 mei t/m zaterdag 1 juni 2019. Kosten 49 Euro. Best goedkoop eigenlijk, toch. Wij zijn, zoals vele andere klanten bleek later, bij dit bedrijf terechtgekomen via Social Deal. Hadden we dit maar nooit gedaan, maar zoals iedere Nederlander dachten wij ook hier te maken te hebben met een echte aanbieding, maar dat viel vies tegen. Het maken van de reservering via Internet ging op zich prima. Meteen na de reservering volgde de bevestiging met een parkingvoucher. Tot zover niets aan de hand. Op de parkingvoucher stond onder het kopje “instructies” vermeld dat het ivm planning belangrijk was, dat er 30 minuten voor aankomst aan de Staringstraat 46 te Nieuw Vennep werd gebeld met 020-2442517. Op vrijdag 17 mei 2019 belden wij, zoals gevraagd, ongeveer 30 minuten voor aankomst in Nieuw Vennep naar TopParking. Geen probleem we zouden naar Schiphol worden gebracht. Daar aangekomen bleek er helemaal niemand te zijn. Het adres leek een soort bedrijventerrein met een grote open loods waar auto’s in geparkeerd stonden, maar er stonden nog veel meer auto’s rondom de loods geparkeerd. Weer gebeld met TopParking. Bleek dat we op het verkeerde adres waren, we moesten na het nieuwe adres van ze, namelijk Ondernemingsweg 100 te Uithoorn. Bleek toch een rit te zijn van ruim 22 kilometer met een rijtijd van circa 25 minuten. Maar goed dat we ruim op tijd waren vertrokken. Daar hadden ze tijdens het eerste telefoontje, een half uur van te voren, niets over gezegd. Toen ik daar een opmerking over maakte, werd er gezegd dat het op de website stond. Mooi, maar dat doet toch niemand meer. Als je een reservering hebt gemaakt, zoals wij op 18 maart, en je hebt het adres gekregen waar je moet zijn, ga je er vanuit dat het goed is toch. Het bedrijf had ons, en al die andere mensen moeten informeren over de verhuizing en de andere locatie van het bedrijf. We bleken echt niet de enigen te zijn bleek later. Echt waardeloos en zeer klantonvriendelijk. Aangekomen op het nieuwe adres, kom je voor een dicht hek te staan dat bij een ander bedrijf hoort. Maar weer gebeld met TopParking (duurde een tijd voordat de telefoon werd opgenomen). Er zou al iemand op het bedrijf zijn. Wij hebben niemand gezien. Pas na enige tijd kwam er een man naar het hek en toen konden we eindelijk parkeren. De rit naar Schiphol duurde meer dan 20 minuten. Na onze vakantie bij terugkomst op Schiphol gebeld voor de shuttlebus. Zou 10 minuten tot een half uur duren. Uiteraard duurde dit weer veel langer. We hebben 45 minuten gewacht voordat de bus kwam. Waardeloos, want wat wil je als je de koffers hebt; zo snel mogelijk naar huis en niet eerst drie kwartier wachter en dan nog 20 minuten moeten rijden voordat je bij de auto komt. De chauffeur die ons naar Uithoorn zou brengen, stond met behulp van een Walkie Talkie in verbinding met zijn bedrijf. Wij hoorden, nadat we ingestapt waren dat het niet de bedoeling was dat we eerst naar Uithoorn reden, maar omdat er nog andere (Valet parking) chauffeurs zouden moeten worden opgehaald op Schiphol moest de chauffeur maar een rondje moest rijden zodat zijn collega’s ook mee konden rijden. Toen was voor mij de maat vol en schoot ik uit mijn slof zogezegd. De chauffeur pakte dit signaal zeer goed op en vertelde zijn collega dat hij ons eerst naar Uithoorn zou brengen om ruzie te voorkomen. Dat had hij goed ingeschat. Resumé, dit bedrijf is een jong bedrijf en wil graag groter groeien, daar is niets mis mee. Het bedrijf mist ten enenmale de uitgangspunten van het verlenen van service (met uitzondering van de chauffeur die ons vanaf Schiphol naar Uithoorn reed). Dat begrip, service, komt niet in hun vocabulaire voor. Wij denken, dat doordat het bedrijf heeft meegedaan met de Social Deal aanbieding ze het grote aanbod van klanten behoorlijk hebben onderschat. Kortom ga met dit bedrijf niet in zee en kies een ander, wellicht iets duurder, maar beter bedrijf. Het bespaard je een hoop ellende, frustratie, boosheid en veel wachttijd.

    Door: fred06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Parkeervoucher

    Wegbrengen en na vakantie ophalen ging zonder problemen, maar je moet een formulier printen waarop de staat van je auto zou moeten worden aangegeven en hiermee wordt niets gedaan, je moet direct in het shuttlebusje stappen. En bij het ophalen van de auto moet je direct achter het busje aan rijden om voorbij de slagboom te kunnen komen, zodat je geen tijd hebt om je auto te controleren. Zodat je als je thuiskomt merkt dat iemand het mistachterlicht uit je achterbumper heeft gejat! Dus duidelijk geen camerabewaking op de parkeerplaats. Laatst keer geweest.

    Door: Maurice03-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    SERVICE EN BEREIKBAARHEID O/10

    Voucher gekocht via social deal, bij invullen gegevens is er geen mogelijkheid om vouchercode in te voeren, men stuurt wel een faktuur voor volle bedrag, op mails en telefoons antwoord men niet
    Zal de eerste en laatste keer zijn dat ik via hun parkeer

    Door: Franky Thienpont06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Super slechte service!!

    Bespaar jezelf een hoop stress en vertrouw niet op topparking. Vooraf gebeld of bij shuttle parking de sleutel niet ingeleverd hoefde te worden (gezien leasecontract dit niet toelaat), sleutel bleek idd met eigenaar mee te gaan. Zoals afgesproken 30 minuten van tevoren gebeld, een chauffeur zou bij aankomst aanwezig zijn. Bij aankomst in Uithoorn was nergens een aanduiding dat het om een terrein van topparking ging. Het adres betrof een afgesloten terrein waar niemand aanwezig was. Gebeld; locatie bleek vol (er waren meerdere vrije plekken te zien achter het hek). Er zou iemand komen die ons weg zou brengen en de auto's elders zou parkeren. Aangegeven dat het leasecontract dit niet toelaat en dit niet de afspraak was. We werden verwezen naar een locatie in Nieuw Vennep (30 min rijden). Er werd ons verzekerd dat bij aanvang de shuttlebus klaar zou staan om ons direct naar het vliegveld te brengen. Ook in Nieuw Vennep bleek niemand aanwezig, na 10 min telefonisch contact gekregen, we zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden. Na 15 min eindelijk opnieuw contact gekregen. Er zou over 10 minuten een chauffeur zijn. Inmiddels begon de tijd te dringen (15 min bellen in Uithoorn+30 min rijden+10+15+10 minuten = 1 uur en 20 minuten verder), ook het stresslevel steeg, wij hebben uiteindelijk gekozen voor een veel duurdere parkeerplaats om net op tijd op Schiphol te zijn. Zijn vervolgens ook niet meer gebeld dat de chauffeur aanwezig was, goede keuze geweest dus. Topparking weigert de veel duurdere parkeerkosten te vergoeden, via social deal wel de aankoopprijs van de voucher teruggekregen. Kortom: niet doen dus!

    Door: M29-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer

    's ochtends vroeg geprobeerd de chauffeur te bereiken een half uur voor aankomst bij het parkeerterrein. De chauffeur nam niet op. Aangekomen bij het terrein was het hek nog dicht en de chauffeur nam nog steeds niet op. 3 kwartier later dan afgesproken kwam de bus. Toen bleek dat de bus stuk was en er een andere bus moest komen. Uiteindelijk konden we pas 1,5 later dan afgesproken vertrekken naar Schiphol. De nieuwe chauffeur wist de weg niet eens en ik heb mijn eigen navigatie moeten gebruiken om de weg te wijzen! Had als extra optie overdekt parkeren maar mijn auto heeft alle dagen buiten gestaan.

    Door: Dennis15-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Gemiste vlucht

    De poort van de parking was niet open, ondanks dat we 30 minuten op voorhand gebeld hebben. Er werd geen uitleg gegeven over waar en hoe we mochten parkeren. We stonden met ongeveer 25 man te wachten in de kou tot dat er 1 shuttle kwam???? Het lijkt me normaal dat er genoeg shuttles voorzien worden voor het aantal mensen aanwezig. Door deze slechte organisatie hebben wij onze vlucht gemist. Nooit meer opnieuw!

    Door: Sabine14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Top!

    Snel geholpen en super service. Prijzen zijn goed en voelt veilig aan dankzij terrein en vriendelijk personeel.

    Door: Sergio Nieuwland04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over TopParking

    Uw beoordeling