NederlandReview

  Ervaringen TopParking

  De vraag waar je je auto moet parkeren als je binnenkort op het vliegtuig moet stappen kan je al tijden van tevoren bezighouden. Er zijn maar een bepaald aantal parkeerplekken rondom Schiphol en je moet er snel bijzijn om er eentje te bemachtigen. TopParking biedt deze parkeerplekken aan, maar zullen ze echt de snelste en goedkoopste zijn? Zal je via de website van TopParking wel gemakkelijk een parkeerplek kunnen reserveren? Zal je auto veilig staan terwijl hij op één van hun parkeerplekken geparkeerd staat? En zal de klantenservice van TopParking je helpen als iets toch niet helemaal goed geregeld is? Mensen die al eens bij TopParking hebben geparkeerd zijn de beste bestuurders om je hierover meer te vertellen. Kijk naar hun reviews om een realistische indruk van TopParking te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of TopParking jouw beste parkeeroptie rondom Schiphol zou kunnen zijn.

  Over TopParking
  TopParking is een autobedrijf dat parkeergelegenheid rondom Schiphol aanbiedt. Ze zeggen te staan voor “goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren”. je kunt je auto op één van hun parkeerplekken zetten (wel eerst even van tevoren reserveren) en je auto daar achterlaten. Met een shuttle wordt je dan naar de vertrekhal gebracht waar je Schiphol binnen kunt gaan en op het vliegtuig kunt stappen. Na afloop haal je hem dan gewoon weer op. Ondertussen staat de auto op een parkeerterrein dan omgeven is door hekken. Er is een beveiligingscamera aanwezig die door middel van CCTV het terrein in de gaten houdt zodat er niemand iets met je auto kan uitspoken. Dit is zowel het geval op de overdekte als onoverdekte gedeelte van het parkeerterrein. Volgens TopParking is het altijd mogelijk op als eigenaar van een auto op het terrein te komen. De receptie is namelijk 24 uur per dag geopend en dus ook bereikbaar als je weer eens op een onmogelijke tijd moet vliegen. 


  Handige manieren om je auto kwijt te raken.

  Diensten van TopParking
  Naast het parkeren van je auto kun je kieen voor wat extra diensten. Bij Valet parking is er bijvoorbeeld iemand die de auto voor je parkeert zodat je zelf niet hoeft te lopen zoeken naar een parkeerplek. In de tijd dat je auto daar geparkeerd staat kunnen ze de auto ook wassen of je autoruit repareren. In het geval van een elektrische auto kunnen ze deze voor €20 helemaal voor je opladen zodat je zeker weet dat je na de vakantie thuis kunt komen. En dan is er nog een TopParking klantenservice waarmee je contact kunt opnemen als er iets onverwachts gebeurd.

  Klachten, Complimenten en Tips voor TopParking
  Als jij je auto wel eens bij TopParking hebt geparkeerd dan kunnen we jouw review met daarin jouw ervaring goed gebruiken. Hoe veilig stond je auto daar nou echt? Kon je gemakkelijk een parkeerplaats reserveren bij TopParking? En hoe behulpzaam en vriendelijk was de TopParking klantenservice toen je een vraag voor ze had? Schrijf je eigen TopParking review en vertel ons wat jouw mening over deze parkeergelegenheid op het bekendste vliegveld van Nederland is.
   

  TopParking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TopParking

  Uw beoordeling