NederlandReview

  Ervaringen Taxi2Airport

  Ieder jaar gaan vele mensen weer met het vliegtuig op vakantie. Ook zijn er vele mensen die voor hun bedrijf vliegen. Toch blijft op het vliegveld komen altijd even een dingetje. Je wilt niemand belasten, maar je auto (als je die al hebt) op het vliegveld zetten is duur. Taxi2airport kan je zo naar het vliegveld brengen. Maar wat voor auto’s zullen ze sturen? Zullen de chauffeurs wel zo goed rijden? Zul je je ervan uit kunnen gaan dat ze je netjes op het vliegveld afleveren als je een boeking plaatst? En wat voor een klantenservice zal deze taxiservice je verlenen als je ze nodig hebt? De beste mensen om je hierover te informeren zijn huidige en voormalige klanten van Taxi2airport. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij echt over Taxi2airport denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je een aardige indruk van Taxi2airport geven voordat je zelf een taxi besteld.

  Over Taxi2airport
  Taxi2airport is een taxibedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2003. Ze richten zich hierbij vooral op taxi’s van en naar het vliegveld. Zo kun je een taxi bestellen als je naar het vliegveld wilt maar geen (handige) manier hebt er te komen. Er zijn verschillende redenen waarom je dit zou willen doen. Zo heb je misschien zelf geen auto of moet de auto die je hebt gebruikt worden door de rest van het gezin. je kunt dan iemand vragen om je even naar het vliegveld te brengen, maar ten eerste is dit misschien erg ver en ten tweede kan het zijn dat je op een onmogelijk tijdstip vliegt en er dus niemand mee wilt lastigvallen. Een professionele taxiservice kan dan een uitkomst zijn. Natuurlijk wil je dan ook graag dat ze je weer terug thuisbrengen. Misschien heb je wel vervoer naar Schiphol toe maar zit je vast als je eenmaal op de bestemming bent. je kunt dan een taxi regelen om je naar het hotel te brengen. Ze opereren op Mallorca Luchthaven, London Gatwick, Luchthaven EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, Barcelona Vliegveld, London Heathrow, Vliegveld Brussel Zaventem, Antalya Vliegveld en nog vele andere bestemmingen.


  Een auto van Taxi2airport.com

  Diensten van Taxi2airport

  Je kunt heel gemakkelijk online een taxi van of naar het vliegveld bestellen. Je kunt dat via de website doen, maar er is ook een handige app. Ze willen graag de ophaallocatie, ophaaldatum, ophaaltijd, bestemming, aantal passagiers en aantal koffers weten. Daarna kun je het autotype selecteren. Er zal dan, op het afgesproken tijdstip, een auto voor komen rijden. Ook heeft Taxi2airport een klantenservice om je te assisteren als er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Taxi2airport

  Heb je zelf al eens gebruik gemaakt van de diensten van Taxi2airport? Dan horen wij graag van je hoe dat verlopen is. Kwam de taxi je netjes op tijd ophalen of heb je door hen je vliegtuig gemist? Was de auto netjes onderhouden? Had je een goed gevoel bij de chauffeur? Was het makkelijk een taxi via hun website te bestellen? En wat voor een klantenservice heb je van Taxi2airport ontvangen toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Taxi2airport review en vertel ons alles over jouw ervaring met Taxi2airport.

  Taxi2Airport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Taxi2Airport

  Uw beoordeling