Shuttleparkerenschiphol

6

Bestellen

2.5

Service

5

Prijs

2.5

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Shuttleparkerenschiphol

Ben je op zoek naar een shuttle parkeer dienst bij Schiphol? Wellicht is Shuttleparkerenschiphol een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Shuttleparkerenschiphol bekend zijn.  


Wat is Shuttleparkerenschiphol?

 


Shuttleparkerenschiphol is een parkeerdienst. Klanten kunnen via de website binnen 1 minuut een reservering maken. Mocht je van de Shuttle Service gebruik willen maken dan kun je eenvoudig met je eigen auto naar de parkeergelegenheid rijden. Hier staat een team van professionele chauffeurs klaar om je op te wachten. Deze chaufferurs zullen je naar de vertrekhal rijden. Je wordt vervoerd in een van de shuttlebussen.  


Je kunt bij deze parkeerdienst zowel binnen als buiten parkeren. Mocht je binnen parkeren dan is dat overdekt. Dit zorgt volgens het bedrijf voor een zorgeloos begin van je reis. Het is volgens dit parkeerbedrijf een heerlijke gedachte dat je auto veilig op het terrein staat geparkeerd. Alle parkeerplaatsen zijn door een hek omheind. Het hele parkeergebied wordt beveiligd middels camera bewaking en een kantoor dat 24 uur en 7 dagen per week bemand wordt. In de verwarmde wachtruimte, voorzien van koffie/thee en WC, kun je droog en prettig plaatsnemen terwijl je wacht.  


Service

 


Er wordt aangegeven dat het bedrijf streeft naar goede service. Volgens het bedrijf wordt parkeren bij de luchthaven stukken aangenamer. Ook wordt er aangegeven dat reizigers door de shuttle dienst met veel minder stress richting de vertrekhal vertrekken. Dit doen ze zonder dat ze moeten zoeken naar parkeerplekken. Het is een missie van het bedrijf om jou met een goed gevoel op reis te laten gaan. Daarnaast wordt er aangegeven dat ze dit ook nog mogelijk maken tegen een eerlijke prijs.  


Shuttle werkwijze

 


Als je gebruik maakt van de Shuttle service dan dien je dit 25 minuten voor aankomst te melden. Je dient dit telefonisch te doen. Het telefoonnummer waar je Shuttleparkerenschiphol op kunt bereiken is +31 (0) 23 - 2052638. Als je eenmaal bent aangekomen bij de parkeerservice dan word je door het personeel doorverwezen naar een goede parkeerplek. Nadat je auto is geparkeerd zul je vervolgens per shuttlebus naar Schiphol Airport vertrekken.


Bij terugkomst is het verzoek om weer 25 minuten voordat je opgehaald wil worden te bellen. Dit kan uiteraard naar hetzelfde telefoonnummer.  De chauffeur haalt je met de Shuttlebus op en brengt je vervolgens weer retour naar de parkeerplaats. Mocht je eerder terugkomen dan is het vriendelijke verzoek om dit door te geven aan de medewerkers van Shuttleparkenschiphol. Je kunt dit per e-mail doorgeven.


Het e-mail adres dat je hiervoor moet gebruiken is info@bijschipholparkeren.nl. Dit moet je doen omdat ze anders in de knel komen met de planning van de Shuttlebus. Je kunt je reservering volgens het bedrijf veilig online betalen. Daarnaast kun je ook ter plaatse je reservering contant afrekenen aan de balie.  


Reserveren

 


Je kunt online reserveren. Je dient dan enkele gegevens in te vullen op de website. Allereerst dien je de periode te selecteren dat je gebruik wil maken van deze parkeerservice. Daarna moet je de tijden invullen. Zowel voor de heen- als terugreis. Je dient ook de vluchtnummers door te geven. Daarna is het tijd om je n.a.w. gegevens in te voeren. Je dient ook je e-mail adres en telefoonnummer door te geven. Vervolgens dien je de stappen te volgen die door het bedrijf worden aangegeven.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens gebruik gemaakt van de diensten van Shuttleparkerenschiphol? Hoe heb je deze dienstverlening ondervonden? Denk je dat je in de toekomst nog vaker gebruik gaat maken van deze parkeerdienst? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Mede door jouw visie kunnen de gebruikers van dit platform een juiste keuze maken. NederlandReview is het bedrijf voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Parkeerplaats bij Schiphol

Ruim een maand voor vertek heb ik bij shuttleparkerenschiphol.nl een parkeerplaats gereserveerd via een voucher van SocialDeal. Drie dagen voor vertrek wordt die reservering ineens geannuleerd, omdat andere reizigers niet op tijd terug zijn. Men beroept zich op overmacht, terwijl dit natuurlijk een bedrijfsrisico is. Ik moet nu op het allerlaatstemoment iets anders regelen. En mijn betaling moet ik maar van SocialDeal zien terug te krijgen. Heel onvriendelijk en onproffessioneel.

A

Andre

15-05-2024

0

Levering

Zeer slecht service, lange wachten, 2uur in de kou, elk keer dat ik hun bel ,zeggen ze binnen 5min. Ik raad het af.

B

Ben

09-01-2022

0

18 dagen parkeren

Ze hebben ons een uur lang laten wachten in de kou, ze zeggen dat er een grijs busje 3 x langs is gereden, dat wij alle 3 niet gezien hebben, en komen dan na een uur toevallig mensen afleveren en kunnen wij dus mee. als ik dan niet blij ben met deze service, moet ik me netjes gedragen. deze werkwijze bespaart ze dus een ritje. meest waardeloze oplichters. nooit meer.

M

M Maassen

04-01-2022

0

Shuttle bus heen en terug

Wij wachten meer dan 1,5 uur om opgehaald t Woerden nadat wij gelijk na het landen gebeld hebben om opgehaald te worden. Na een uur wachten bellen we weer en werd er gezegd dat het te druk is op A4 terwijl er shuttle bussen vanaf andere bedrijven 3 - 4 keer iemand anders zijn gaan ophalen en brengen.

E

Emad

28-08-2021

0