Shop.volkswagen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shop.volkswagen.nl

Ben je op zoek naar een accessoire, onderdeel of lifestyle artikel van Volkswagen? Dan is de webshop op Shop Volkswagen wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Shop Volkswagen?
Shop Volkswagen is een webshop waar je accessoires, onderdelen en lifestyle artikelen van Volkswagen kan kopen. Het lijkt een ideale online shop te zijn voor de Volkswagenliefhebber. In deze online shop kunnen bijvoorbeeld de originele Volkswagen merchandise en Volkswagen kleding besteld worden. Daarnaast is er een ruime keuze uit de Volkswagencollectie met vele accessoires. Voor het volledige assortiment is het beste om zelf een kijkje op Shop Volkswagen te nemen.
Bestellen
Orders die nog niet klaar staan voor betaling, kunnen nog gewijzigd worden. Maat en aantal kunnen dan bijvoorbeeld nog aangepast worden. Als je de betaling hebt gedaan kunnen er geen wijzingen meer worden doorgevoerd. Let dus goed op wat je doet tijdens het bestellen. Iedere bestelling wordt bevestigd met een bevestigingsmail. Deze wordt in principe direct na het bestellen verstuurd. Het kan soms wat langer duren voordat je deze ontvangt. Als je niks binnenkrijgt moet je je spamfolder checken. Is die daar ook niet ontvangen? Dan moet je contact met het bedrijf opnemen. Alle op de website vermelde bedragen zijn inclusief btw. Dat zijn dus de kosten die je moet betalen. Er kan alleen online dus niet telefonisch besteld worden.
Verzendinformatie
Orders uit de webshop worden geleverd met PostNL. Als je order bij het vervoersbedrijf is aangeboden ontvang je een verzendbevestiging. Daarin vind je een Track & Trace code. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Items die op voorraad zijn en doordeweeks voor 21:00 uur besteld worden, zullen de eerstvolgende bezorg dag worden geleverd. Deze bestelling gaat naar het leveringsadres welke je tijdens het bestelproces hebt doorgegeven. Voor meer bezorgdetails is het raadzaam om het bezorgschema op de site te checken. Bezorgmomenten kunnen nadien niet gewijzigd worden. Als je niet thuis bent tijdens het bezorgmoment wordt er op een ander moment een nieuwe bezorgpoging gedaan.
Retourneren
Wil je afzien van een aankoop? Dan is het wellicht handig om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat van start op het moment dat je je bestelling fysiek hebt ontvangen. Daarna heb je twee weken de tijd om het terug te sturen. Iedere retournering wordt bevestigd met een retourbevestiging. Deze wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Het volledig aankoopbedrag zal binnen 2 weken naar je worden teruggestort. Dit gebeurt naar de bankrekening waarmee je in eerste instantie betaald hebt.
Klachten
Het kan gebeuren dat je ergens ontevreden over bent. Je zou dan een klacht kunnen indienen. Het verzoek is om eerst de klantenservice te informeren. Mocht de lucht nog niet geklaard zijn moet je een e-mail sturen naar een specifiek mailadres. Zorg dat alle gegevens accuraat worden doorgegeven, zodat ze je sneller kunnen helpen. Na het indienen van een klacht ontvang je een ontvangstbevestiging. Vervolgens proberen ze het probleem binnen 14 dagen op te lossen. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan zijn er meer mogelijkheden. Klachten kunnen bijvoorbeeld gedeponeerd worden bij de geschillencommissie. Er kan ook een beroep gedaan worden op het ODR-platform van de Europese Commissie.
Contactmogelijkheden
Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze onderneming? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Contactmogelijkheden zijn e-mail, telefoon en webcare. De exacte contactgegevens lees je op Shop Volkswagen.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Shop Volkswagen? Oftewel heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over het bestel- en leveringsproces? Wat vind je van de service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)