Webshop Skoda

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Webshop Skoda

Ben je een echte Skoda fanaat? Zou je graag accessoires en andere artikelen van dit automerk willen kopen? Dan is Webshop Skoda wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze online shop.
Wat is Webshop Skoda?
Webshop Skoda is een webshop van Skoda. In deze online shop zijn allerlei Skoda accessoires en artikelen te koop. Skoda is een van oorsprong Tsjechisch automerk en maakt deel uit van Volkswagen. Het is de op vijf na oudste nog bestaande producent van auto’s. Voor het gehele assortiment kun je de webshop het beste zelf bezoeken. Ieder te bestellen product staat afgebeeld met een foto. Ook wordt er productinformatie weergegeven. De prijzen die vermeld staan zijn inclusief btw.
Bestelinformatie
Online bestellingen kunnen binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Zoek allereerst het product dat je wilt kopen. Dit kan je doen via een categorie of de zoekbalk. Daarna kan je het aantal en eventueel een maat selecteren. Vervolgens drop je je bestelling in de online winkelwagen. Ga door met winkelen of begeef je richting het afrekenproces. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, creditcard en Apple Pay. Alle betaalwijzen staan op de website vermeld en worden getoond tijdens het afrekenproces.


Verzendingen
Online bestellingen zijn kosteloos bij de Skoda producent af te halen. Tijdens het ophaalmoment moet je je ID en factuur (online of fysiek) tonen. Je kan je pakket ook laten leveren door PostNL. Als je order bij de vervoersmaatschappij is aangeboden ontvang je een verzendbevestiging. In deze bevestiging vind je ook een Track & Trace code. Met deze trackingslink kun je online volgen waar jouw bestelling zich op welk moment bevindt. Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Orders die doordeweeks voor 21:00 worden besteld, zullen de eerstvolgende bezorg dag afgeleverd worden. Ben je niet thuis tijdens het aflevermoment? Dan word je pakket naar een afhaalpunt in de buurt gebracht.
Retourneren
Bij deze organisatie stellen ze het belangrijk te vinden dat klanten tevreden zijn. Ben je desondanks ontevreden, dan kan je een retour in gang zetten. Je kan je pakket binnen 2 weken afleveren bij de Skoda dealer. Een andere mogelijkheid is om te retourneren via pakketpost. Op de website staat de retourinstructie tot in detail vermeld. In jouw pakket zit een retourformulier bijgesloten. Kan je deze niet meer vinden? Dan kun je een nieuwe op de website downloaden.
Herroepingsrecht
Klanten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. Zo kan een aankoop binnen 2 weken herroepen worden. Je hoeft hier dan geen opgaaf van reden voor op te geven. De herroepingstermijn gaat van start als je je pakket fysiek hebt ontvangen. De herroeping kan ook gedaan worden voordat het item is ontvangen. Het zal dan niet naar je verzonden worden. Bij uitoefening van het herroepingsrecht zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Tenzij je er voor kiest om het product bij de Skoda dealer af leveren.
Klachten
Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? Dit behoort bij deze organisatie tot de mogelijkheden. Het verzoek is om eerst contact op te nemen met de klantenservice. Bevalt de uitkomst je niet? Dan kun je een klacht indienen door een mail te sturen naar een specifiek e-mailadres. Het bedrijf doet haar best om klachten binnen 2 weken te beantwoorden. Als er in jouw ogen geen vruchtbare oplossing wordt voorgesteld kan je je richten tot de geschillencommissie. Een andere optie is om een klacht te deponeren bij het ODR-platform van de Europese Commissie.
Klantervaringen
Ben jij een klant bij Webshop Skoda? Oftewel heb je weleens een aankoop gedaan in deze Skoda webshop? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe heb je het bestelproces ervaren? Hoe is de levering verlopen? Wat vond je van de service? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)